Aralık 2021 tüp bebek transfer olacaklar

Geçmiş olsun.rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Perşembe günü opu olacak inşallah. Pazar günü de transfer yapılacak inşallah
Rabbim emeklerinizi ziyan etmesin sağlıklı hayırl evlat evlatlar nasip etsin gönlünüzde hic kendinizi yormayın 1 kereden bisey olmaz diye düsünüp asla yere düşen biseyi bile almayın. Uzatmayın vücudunuzu yüksek biseye bulasık makinası bile bosaltmayın ani hareketler yapmayın ilk 2 gün cok önemli transferden sonra sonrasına da kısa kısa yürüyüslerle kendinizi rahatlatın bırakın ev işleri asla sizin olmasın kendinizle ilgilenin

Amin inşallah canım çok dikkat etmeye çalışacağım. Rabbim hepimizin çabasının karsigini versin inşallah çok sağol un tavsiyelerinizi dikkat e alacağım

Bnde ondan korktum ben pazartesi akşam 22 de vurdum çatlatma iğnesini yarında saat 10 da da yumurtalar toplanıcak bakalım inşallah herşey yolundadır
Amin inşallah canım rabbim yar ve yardımcın olsun. İnşallah yarın güzel haberlerini alırız.bizede haber edersen sevinirim . dualarım sizinle olacak

Hanımlar merhabalar 6 aralıkta 5.gün çift embriyo transferi oldum.bgn 2.günümüz ama sabah wc ye gittim sarı su ile birlikte bir kan pihtisi geldi düştü mu acaba diye aklıma takılıyor.böyle bnm gibi olan var mi?resim olarak da paylaştım ama kusuruma bakmayin

Eklentiler

• 20211208_102417.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 81
Merhaba kızlar 25 yaşındayım yumurta rezervi azlığı tanısı konuldu 3 aralıkta 11 yumurtam toplandı ama elimizde sadece 3 gün embriyosu olarak 2 yumurta kaldı ve donduruldu transfer olur mu dinlen adetinde duruma göre transfer yapabilriz dedi ama 2 yumurta kaldı geriye üzüldüm paylaşmak istedim böyle durum yaşan var mı uzun oldu kusura bakmayın lütfen

Geçmiş olsun bence bı doktoru arayın sorun

Merhaba kızlar ocak ayında ben de tüp bebeğe başlicam, ekim ayında ikinci aşılamamı olmuştum ama malesef olumsuz sonuçlandı doktorum da 2 ay bir dinlen ocaktaki adetin de gel demişti, normal adet tarihim 2-3 Aralık ama hala adet olamadım pek bir belirtim de yok bir umut evde test yaptım o da negatif aynı durumu yaşayan var mı acaba.

Çok canım.normal gecikiyor düzen bozuluyor.hayirlisi olsun inşallah

Merhaba, Bende 6 Aralık ta transfer oldum, 6. gün embriyosu, heyecanlı bekleyiş başladı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…