- 4 Nisan 2019
- 5.912
- 6.337
- 198
- Konu Sahibi Kardelen060492
-
Çok geçmiş olsun canım.rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahBen 3 gün yattım ve eve giderken kustum eve geldim baya kötüydüm yanınızda biri olsun mutlaka benim başımda dönüyordu sersem gibiydim
Rabbim emeklerinizi ziyan etmesin sağlıklı hayırl evlat evlatlar nasip etsin gönlünüzde hic kendinizi yormayın 1 kereden bisey olmaz diye düsünüp asla yere düşen biseyi bile almayın. Uzatmayın vücudunuzu yüksek biseye bulasık makinası bile bosaltmayın ani hareketler yapmayın ilk 2 gün cok önemli transferden sonra sonrasına da kısa kısa yürüyüslerle kendinizi rahatlatın bırakın ev işleri asla sizin olmasın kendinizle ilgileninGeçmiş olsun.rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinPerşembe günü opu olacak inşallah. Pazar günü de transfer yapılacak inşallah
Öyle mi bende korktum neden diye rahatladm şimdi biraz sağol cnmCanım çok normal bende öyleydim oturup kalkarken
Sağol cnm biraz yürümeye daha dikkat edeyim bariYumuslar büyüdüğü için dir. Evin içinde yürü gaz doluyor yoksa benimde Perşembe karnım gaz doldu az yürümek iyi geliyor
Bnde ondan korktum ben pazartesi akşam 22 de vurdum çatlatma iğnesini yarında saat 10 da da yumurtalar toplanıcak bakalım inşallah herşey yolundadırBen en çok erken çatlar mi diye korkuyorum. Bugün çatlatma vuruldum 9.30 da Perşembe opu olacak
Amin inşallah canımRabbim emeklerinizi ziyan etmesin sağlıklı hayırl evlat evlatlar nasip etsin gönlünüzde hic kendinizi yormayın 1 kereden bisey olmaz diye düsünüp asla yere düşen biseyi bile almayın. Uzatmayın vücudunuzu yüksek biseye bulasık makinası bile bosaltmayın ani hareketler yapmayın ilk 2 gün cok önemli transferden sonra sonrasına da kısa kısa yürüyüslerle kendinizi rahatlatın bırakın ev işleri asla sizin olmasın kendinizle ilgilenin
Amin inşallah canımBnde ondan korktum ben pazartesi akşam 22 de vurdum çatlatma iğnesini yarında saat 10 da da yumurtalar toplanıcak bakalım inşallah herşey yolundadır
Sağol canm Allah razı olsun, tabiki haber ederimAmin inşallah canımrabbim yar ve yardımcın olsun. İnşallah yarın güzel haberlerini alırız.bizede haber edersen sevinirim . dualarım sizinle olacak
Geçmiş olsun bence bı doktoru arayın sorunHanımlar merhabalar 6 aralıkta 5.gün çift embriyo transferi oldum.bgn 2.günümüz ama sabah wc ye gittim sarı su ile birlikte bir kan pihtisi geldi düştü mu acaba diye aklıma takılıyor.böyle bnm gibi olan var mi?resim olarak da paylaştım ama kusuruma bakmayin
Geçmiş olsun bence bı doktoru arayıns sorun
Sordum doktora oda şaşırdı beklemediğim bir durum dedi.rahim ağzından gelebilir fitil yapabilir bazen dedi ama kafam karıştıGeçmiş olsun bence bı doktoru arayın sorun
Sordum doktora oda şaşırdı beklemediğim bir durum dedi.rahim ağzından gelebilir fitil yapabilir bazen dedi ama kafam karıştı
Kaçıncı gün bugünSordum doktora oda şaşırdı beklemediğim bir durum dedi.rahim ağzından gelebilir fitil yapabilir bazen dedi ama kafam karıştı
Kaçıncı günü bugünSordum doktora oda şaşırdı beklemediğim bir durum dedi.rahim ağzından gelebilir fitil yapabilir bazen dedi ama kafam karıştı
transfer sonrasi 2.gunumKaçıncı günü bugün
Transfer
transfer sonrasi 2.gunum
Çok canım.normal gecikiyor düzen bozuluyor.hayirlisi olsun inşallahMerhaba kızlarocak ayında ben de tüp bebeğe başlicam, ekim ayında ikinci aşılamamı olmuştum ama malesef olumsuz sonuçlandı doktorum da 2 ay bir dinlen ocaktaki adetin de gel demişti, normal adet tarihim 2-3 Aralık ama hala adet olamadım pek bir belirtim de yok bir umut evde test yaptım o da negatif aynı durumu yaşayan var mı acaba.
Merhaba, Bende 6 Aralık ta transfer oldum, 6. gün embriyosu, heyecanlı bekleyiş başladı :)Kızlar merhabalar,
Aralıkta transfer olacak arkadaşlar gelin birlikte bekleyelim günümüzüneler yapıyoruz, neler yapmamalıyız birbirimize destek olup bilgi paylaşımı yapalım
Anne İsmi Embriyo Yaş Transfer Tarihi SONUÇ @nacwes 3.gün Kardelen060492 5.gün 29 11 Aralık @Matmazella 5.gün @agustos72 6.gün 3 Aralık @dlkerk 5.gün 1 aralık @bebikoms @FlyingHummingbird 5.gün 31 @Guullddeenn 5.gün 6 Aralık @efsunn210102 @Byrmseyda1 1.gün 25
Anne İsmi Embriyo Yaş Transfer
TarihiSONUÇ @Sandra86 5.gün @istanbul88 6.gün @Saturnyildizi 2.gün 32 @Demiripek 5.gün-3.gün 7 Aralık @Gldmergn 5.gün @gulcehanim 5.gün 27 @hasretim0601 5.gün 33 @mlshope 5.gün 28 3 Aralık @bebikoms 5.gün 26 @Zeynepkur 5.gün 38 3 Aralık
Anne İsmi Embriyo Yaş Transfer Tarihi SONUÇ❤ @Aslanb 5.gün 28 @Maydonozhanim 5.gün 27 13 Aralık @miracle070210 5.gün 2 Aralık @Hayalperestttttttt 5.gün 2 Aralık @mucizelervar 29 Kasım @leyladanvazgecme 4.gün 1 Aralık @akyaa 9 Aralık @Canaann34 3.gün 24 1 aralık @Minik Mucize 6.gün 7 Aralık M mutluannne123456789
Anne İsmi Embriyo Yaş Transfer SONUÇ @kucukbrmeseleee 5.gün 29 1 Aralık @Guli2101 3.gün 40 2 Aralık @karyelimmm 6 Aralık M mira9693 1 aralık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?