Aralık 2021 tüp bebek transfer olacaklar

Hayırlısı olsun canım , Bende 7 toplandı 2.güne kadar 6 tanesi gitmişti 3.günde 5 tanesi kaliteli olduğu için donduruldu. Muhtemelen 11 yumurtanın 9 tanesi henüz gelişmemiş ancak rahim çatlatma iğnesi ile rahme düşmüş dolayısıyla da yumurtaların gelişimi 18-19-20mm gibi boyutlara daha tam tamamlanmadığı için embiriyo oluşturamuyor maalesef yine de 2 tane yumurta kötü değil canım. Önemli Olan transfer sonrası tutunması inş. tutar hamiş haberini alırız. Bende histeroskopi ameliyatı gördüm 12.10.2021 tarihinde 2.regl da gel demişlerdi bu cumartesi spiral çıkacak ve yeniden hsg filmi çektireceğim tekrar göstereceğim. akabinde transfer günü için gün verecekler. İnş Aralık ayında transferim olur sabırla bekliyorum bende. inş. seninde olur canım.

Nasılsın canım? Nasıl geçti inşallah benimde yarın sabah toplanacak ama çok ağrım var şuan

Bende aynı durumdayım 1 aralıkta yapıldı transfer dünden beri kasıklarda batma adet olacakmışım hissi sızı biraz bel ağrısı oluyor hemşireye sordum hic korkmayın gayet normal dedi
Evet teşekkür ederim bende doktora danıştım hemen normal dedi bugün için teste çağırdı ama negatif yada düşük değer gelir diye korktum açıkçası bugün daha iyiyim o yüzden 10. gün gidicem bakalım hakkımızda hayırlısı

Banada 9. Gün yapalım dediler bilmiyorum hYırlısı olsun hakkımızda Allah büyük

Normal canım yumurtaların geliştiği için doluluk, siskinlik hissi bende de olmuştu kısa süren bir işlemmiş ben hiç birşey anlamadım senin de öle olur inşallah herşey gönlünce olsun

Üzülme canım en az 2 tane var.benim de aynı haziranda opu oldum 11 tane topladılar 7 tane olgun çıktı. 4 tane dollendi ve sadece 2 tane embriyo kaldı. Eylülde birinci transfer ettik tuttmadi. Bu ay ilaçsız transfer olacakumudunu asla kaybetme, hepimiz anne olacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…