- Konu Sahibi Kardelen060492
-
Normalde kolay kolay gecikme yaşamam birde adetim gelmeden 2-3 gün önce hep lekelenme yaşarım böyle olunca korktum acaba bir sorunmu var diyeÇok canım.normal gecikiyor düzen bozuluyor.hayirlisi olsun inşallah
Ben varımPardon Antalya
Hayırlısı olsun canım , Bende 7 toplandı 2.güne kadar 6 tanesi gitmişti 3.günde 5 tanesi kaliteli olduğu için donduruldu. Muhtemelen 11 yumurtanın 9 tanesi henüz gelişmemiş ancak rahim çatlatma iğnesi ile rahme düşmüş dolayısıyla da yumurtaların gelişimi 18-19-20mm gibi boyutlara daha tam tamamlanmadığı için embiriyo oluşturamuyor maalesefMerhaba kızlar 25 yaşındayım yumurta rezervi azlığı tanısı konuldu 3 aralıkta 11 yumurtam toplandı ama elimizde sadece 3 gün embriyosu olarak 2 yumurta kaldı ve donduruldu transfer olur mu dinlen adetinde duruma göre transfer yapabilriz dedi ama 2 yumurta kaldı geriye üzüldüm paylaşmak istedim böyle durum yaşan var mı uzun oldu kusura bakmayın lütfen
Nasılsın canım? Nasıl geçti inşallah benimde yarın sabah toplanacak ama çok ağrım var şuanSlm kızlar yumurta toplama işleminden 2 saat önce çıktım 25 tane yumurta toplanmış doktorum çok iyi baya yumurta topladık dediyarın bize bişgi vericekler eğer Allah’tan bişey cıkmazsa pazartesi günü transfer yapılacak
Aşılama sonraki iki ay değişiyorNormalde kolay kolay gecikme yaşamam birde adetim gelmeden 2-3 gün önce hep lekelenme yaşarım böyle olunca korktum acaba bir sorunmu var diye
İlkinde böyle bir şey yaşamayınca tedirgin oluyor insan. Gerçi ilkiyle ikisinde aşılama sonrası yaşadıklarım çok farklıydıAşılama sonraki iki ay değişiyor
Yaptım canım negatif
Evet teşekkür ederim bende doktora danıştım hemen normal dedi bugün için teste çağırdı ama negatif yada düşük değer gelir diye korktum açıkçası bugün daha iyiyim o yüzden 10. gün gidicem bakalım hakkımızda hayırlısıBende aynı durumdayım 1 aralıkta yapıldı transfer dünden beri kasıklarda batma adet olacakmışım hissi sızı biraz bel ağrısı oluyor hemşireye sordum hic korkmayın gayet normal dedi
Evett canımm çok teşekkür ederimmmKasık ağrısıda bir belirti canımm, olumlu düşünüyoruz hep hiç moralini bozma lütfen
Banada 9. Gün yapalım dediler bilmiyorum hYırlısı olsun hakkımızda Allah büyükEvet teşekkür ederim bende doktora danıştım hemen normal dedi bugün için teste çağırdı ama negatif yada düşük değer gelir diye korktum açıkçası bugün daha iyiyim o yüzden 10. gün gidicem bakalım hakkımızda hayırlısı
Normal canım yumurtaların geliştiği için doluluk, siskinlik hissi bende de olmuştu kısa süren bir işlemmiş ben hiç birşey anlamadım senin de öle olur inşallah herşey gönlünce olsunSelam kızlar yarın opu ya gireceğim ama bugün o kadar çok kasık ağrım ve ayıptır söylemesi gaz sıkışmam vardı yürümekte bile baya zorlandım diyebilirim kasık ağrılarım yüzünden sizce bu normal mi?
Aminn canımm inşallah sen benden önce test vereceksin o zamanBanada 9. Gün yapalım dediler bilmiyorum hYırlısı olsun hakkımızda Allah büyük
Anladım tekrar geçmiş olsun. Ben 2 hafta önce 3 cu vurdumcok tesekkur ederimm
hayir canim asi yaptirmadim ben ama sadece baş agrisiyla gecirdim ben cok sukurki birseyim yok ama iste bu ayki trabsfere mal oldu ama hayirlisi bakalim insallah
Ben ilk transferimde evdeki eski testi kullandim. Aynen 2 yıllık belki daha fazlaydi.dogru sonuc vermistiIyi akşamlar bende iki sene önce alınmış kaset gebelik testi var son kullanma tarihi geçmiş olabilir mi
allah razi olsun dikkatli olmakta fayda varAnladım tekrar geçmiş olsun. Ben 2 hafta önce 3 cu vurdum
Üzülme canım en az 2 tane var.benim de aynı haziranda opu oldum 11 tane topladılar 7 tane olgun çıktı. 4 tane dollendi ve sadece 2 tane embriyo kaldı. Eylülde birinci transfer ettik tuttmadi. Bu ay ilaçsız transfer olacakMerhaba kızlar 25 yaşındayım yumurta rezervi azlığı tanısı konuldu 3 aralıkta 11 yumurtam toplandı ama elimizde sadece 3 gün embriyosu olarak 2 yumurta kaldı ve donduruldu transfer olur mu dinlen adetinde duruma göre transfer yapabilriz dedi ama 2 yumurta kaldı geriye üzüldüm paylaşmak istedim böyle durum yaşan var mı uzun oldu kusura bakmayın lütfen
Akdeniz universitesi Şafak olgan.siz?Ben varımsiz hangi merkeze yada hastahaneye gidiyorsunuz
İnatçı demekki geç göstercek kendiniiiiiiiYaptım canım negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?