- Konu Sahibi Kardelen060492
-
İnşaAllah hepimizinAminn canımm inşallah sen benden önce test vereceksin o zamanayy çok heyecanlı güzel haberlerini alırız inşallah
İnşallah canımİnatçı demekki geç göstercek kendiniiiiiii2 gün sonra pozitif yazcksn inanıyorum
Bak cnm bu da başka birindenİnşallah canım
Cnm hayırlı olsun.Güzel haberlerini bekliyoruz.Merhabaalarben bugün transferimi oldum. 2. Denemem olacak inşallah beklediğimiz güzel sonuçları alırıız
Benimde dün sabah transferim olduÇok teşekkür ederiim. Günler nasıl geçicek bilmiyorum. Burda birbirimize destek olmamız çok güzel moral oluyor
Hadi inşSelam kızlar
Benimde dün sabah transferim olduGüzel haberler alalım insallah.
Rabbim herkesin emeğinin karşılığını verir inşallahBak cnm bu da başka birindenSadece sana değil hepimize umut olsun
Bnm baya ağrım var cnm kasıklarım çok ağrıyor yürümekte zorlanıyorum. Bnde senin gbi yumurta toplamadan 1 gün önce cok ağrım vardı oda yumurtalarn büyümesi ve cok olmasndan dolayıymışNasılsın canım? Nasıl geçti inşallah benimde yarın sabah toplanacak ama çok ağrım var şuan
Sağol. Cnm bnm işlem sırasında hiç birşey hissetmedim ama sonrasnda çok ağrım oldu akşam oldu hala baya ağrım varNormal canım yumurtaların geliştiği için doluluk, siskinlik hissi bende de olmuştu kısa süren bir işlemmiş ben hiç birşey anlamadım senin de öle olur inşallah herşey gönlünce olsun
Cnm yazdm ama sana da yazaym haber vermek içinAmin inşallah canımrabbim yar ve yardımcın olsun. İnşallah yarın güzel haberlerini alırız.bizede haber edersen sevinirim . dualarım sizinle olacak
Amin hayırlı olsun benimde yarın transferim olucak ilk tüp bebek denemem insallah güzel sonuçlar alırızMerhabaalarben bugün transferimi oldum. 2. Denemem olacak inşallah beklediğimiz güzel sonuçları alırıız
Amin insallah canım. Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsinHadi inşPeşpeşe güzel haberler vermek nasip olsun bizlere
Normal sonrasında da şişlik ve sancı hissedebilirsin. Ben 1 hafta boyunca arabayla tümsekten dahi geçmedimSelam kızlar yarın opu ya gireceğim ama bugün o kadar çok kasık ağrım ve ayıptır söylemesi gaz sıkışmam vardı yürümekte bile baya zorlandım diyebilirim kasık ağrılarım yüzünden sizce bu normal mi?
Kızlar endişe etmeyin doktorlar o anı çok güzel ayarlıyor. Erken çatlama olmaz. Kolaylıklar dilerimBen en çok erken çatlar mi diye korkuyorum. Bugün çatlatma vuruldum 9.30 da Perşembe opu olacak
Transfer 28 Aralık inşallahHanımlar benim 2. adetim 16 gün gecikti. Kontrol yapıldı gebelik yoktu tarlusal başladık. İlaç bittikten 4 gün sonra adet oldum. Yarın 2. Günüm kontrole gidiyorum. Transfer tarihi verilecek inşallah
Bir kac gundur zorlamistim ama ondan mi bilmiyorum yani iyice ittireyim diye ugrasiyodumFitili koyarken zorladın mi acaba
Aynen baya bi şişlik var cnm bende opu yapılmasına rağmen şişlik ve ağrım varNormal sonrasında da şişlik ve sancı hissedebilirsin. Ben 1 hafta boyunca arabayla tümsekten dahi geçmedim
Çok geçmiş olsun canım inşallah sonu güzel olurBnm baya ağrım var cnm kasıklarım çok ağrıyor yürümekte zorlanıyorum. Bnde senin gbi yumurta toplamadan 1 gün önce cok ağrım vardı oda yumurtalarn büyümesi ve cok olmasndan dolayıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?