Aralık 2021 tüp bebek transfer olacaklar

Normal canım yumurtaların geliştiği için doluluk, siskinlik hissi bende de olmuştu kısa süren bir işlemmiş ben hiç birşey anlamadım senin de öle olur inşallah herşey gönlünce olsun
Sağol. Cnm bnm işlem sırasında hiç birşey hissetmedim ama sonrasnda çok ağrım oldu akşam oldu hala baya ağrım var

Amin inşallah canım rabbim yar ve yardımcın olsun. İnşallah yarın güzel haberlerini alırız.bizede haber edersen sevinirim . dualarım sizinle olacak
Cnm yazdm ama sana da yazaym haber vermek için 25 yumurtam toplandı yarın bilgi vericekler kaç tanesi döllendi diye, allahtan birşey cıkmazsa pazartesi transfer yapıcaklar

Normal sonrasında da şişlik ve sancı hissedebilirsin. Ben 1 hafta boyunca arabayla tümsekten dahi geçmedim

Bnm baya ağrım var cnm kasıklarım çok ağrıyor yürümekte zorlanıyorum. Bnde senin gbi yumurta toplamadan 1 gün önce cok ağrım vardı oda yumurtalarn büyümesi ve cok olmasndan dolayıymış
Çok geçmiş olsun canım inşallah sonu güzel olur yumurtaların en son kontrolde en büyüğü kaç mm di

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…