- 4 Nisan 2019
- 5.912
- 6.337
- 198
- Konu Sahibi Kardelen060492
-
İnşallah canim.allah razı olsunKızlar endişe etmeyin doktorlar o anı çok güzel ayarlıyor. Erken çatlama olmaz. Kolaylıklar dilerim
Niye o kadar zorladın canım. Belki sen tahriş etmissindir. Bebek değildir o. İnşallah güzel haberlerini alırızBir kac gundur zorlamistim ama ondan mi bilmiyorum yani iyice ittireyim diye ugrasiyodum
Özel Vitale Hastanesi. Ali Fuat Şengör. Biz ocakta başlicaz tüp bebeğeAkdeniz universitesi Şafak olgan.siz?
Rabbi hebli mines salihinGunaydın herkese, ben hastanedeyim birazdan transferimi olacağım dualarınızı eksik etmeyin
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah canımGunaydın herkese, ben hastanedeyim birazdan transferimi olacağım dualarınızı eksik etmeyin
yaaaaa maşalllahhh sağlıcakla gelsinnnIlk mujdeli haber benden gelsin
İnşallah minişin sana sımsıkı tutunur canım. Hayırlı haberlerini alırız inşallahGunaydın herkese, ben hastanedeyim birazdan transferimi olacağım dualarınızı eksik etmeyin
Yaaa hayırlı olsun Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahIlk mujdeli haber benden gelsin
Çok güzelllllIlk mujdeli haber benden gelsin
Transferin güzel geçsin,dualarımız seninleGunaydın herkese, ben hastanedeyim birazdan transferimi olacağım dualarınızı eksik etmeyin
Hayırlı olsun devamı geldin inşIlk mujdeli haber benden gelsin
Hayırlı olsun.Minnoşlar annelerine sımsıkı tutunsunTransferden çıktım kızlar5.gun iyi kalite 2 embriyo transfer edildi embriyolog çözdürme işlemi sonrası embriyolarin çok çok iyi durumda olduğunu söyledi doktorumda transferin çok başarılı olduğunu söyledi. Artık iş önce rabbime sonra 2 minnoşun sıkı sıkı tutunmasina kaldi aksam 5 gibi çıkış verecekler ozamana kadar yatacağım.
Şuan transfer olmuş biri olarak bu resim umutla doldurdu içimiIlk mujdeli haber benden gelsin
Sağol cnm benim inşallah hepimiz icin sonuçlar güzel olurÇok geçmiş olsun canım inşallah sonu güzel oluryumurtaların en son kontrolde en büyüğü kaç mm di
Benmde aralığın 13 ünde transfer yapılacak bana tek embriyo koyacaklar ve bende 26 yaşındayım inşllah ikimiz için de hayırlısı olur cnmMerhaba kizlr Aralık 23 ile 25 arası Allah nasıp ederse 1. transferim estrofemde 4.gunum 5.gun embriyo şu tek embriyo konulacak yaşım 26
Hayirli olsunnnIlk mujdeli haber benden gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?