- 6 Aralık 2021
- 15
- 13
- 3
- 33
- Konu Sahibi Kardelen060492
-
Gunaydın herkese, ben hastanedeyim birazdan transferimi olacağım dualarınızı eksik etmeyin
Amin insallahBenmde aralığın 13 ünde transfer yapılacak bana tek embriyo koyacaklar ve bende 26 yaşındayım inşllah ikimiz için de hayırlısı olur cnm
hayırlı olsun allah sağlıklı kucağınıza almak nasip etsin.Ilk mujdeli haber benden gelsin
yaaaaa maşalllahhh sağlıcakla gelsinnntek miydi çift miydi embriyo
Yaaa hayırlı olsun Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Çok güzelllllAllah kucağına almayı nasip etsin insallah canım
Hayırlı olsun devamı geldin inştek mi çift embriyo mu canım?
Şuan transfer olmuş biri olarak bu resim umutla doldurdu içimiinşallah sağlıkla sonuna kadar gitsin
Allah razı olsun kızlar. Rabbim sırayla hepimize güzel haberler vermeyi nasip etsin. Tek embriyoHayirli olsunnnAllah tamamına erdirsin inşallah
Normal test 7.gunhayırlı olsun allah sağlıklı kucağınıza almak nasip etsin.
Bu erken gebelik testi mi benim evde var bir tane erken gebelik testi değil.
İnşallahAmin insallah
Niye bu kadar uzun sure orda tutuyolarki. Hayırlı olur insallahTransferden çıktım kızlar5.gun iyi kalite 2 embriyo transfer edildi embriyolog çözdürme işlemi sonrası embriyolarin çok çok iyi durumda olduğunu söyledi doktorumda transferin çok başarılı geçtiğini söyledi. Artık iş önce rabbime sonra 2 minnoşun sıkı sıkı tutunmasina kaldi aksam 5 gibi çıkış verecekler ozamana kadar yatacağım.
Insallah canim sagolNiye bu kadar uzun sure orda tutuyolarki. Hayırlı olur insallah
Canımm hadi hayırlısı sıkı sıkı tutunsun sanaGunaydın herkese, ben hastanedeyim birazdan transferimi olacağım dualarınızı eksik etmeyin
Yaa ciddi miisinnn canım nasıl sevindim hayırlı olsunIlk mujdeli haber benden gelsin
Kuzum dün falan test yapmış mıydın bugün mü yaptnIlk mujdeli haber benden gelsin
Yarın test günüm. Donmus embriyolarda 8.gunde beta ve progesteron degerini gormek istiyoruz diyo hemsire. Testi ilk bugun yaptım. Hayırlısıyla tez zamanda sana da nasıp olsun insallahYaa
Yaa ciddi miisinnn canım nasıl sevindim hayırlı olsunne zaman verceksn kan
Cnm transfer gününü 1. gün diye mi sayıyorsun?biz aynı gün transfer olduk benim yarın 7 olucak.sen 8 diye hesaplıyorsunYarın test günüm. Donmus embriyolarda 8.gunde beta ve progesteron degerini gormek istiyoruz diyo hemsire. Testi ilk bugun yaptım. Hayırlısıyla tez zamanda sana da nasıp olsun insallah
Genelde transfer günü sayılmaz diyolar ama Benim doktor transfer gununu 1.gun olarak sayiyorCnm transfer gününü 1. gün diye mi sayıyorsun?biz aynı gün transfer olduk benim yarın 7 olucak.sen 8 diye hesaplıyorsunBenden 10. Gün test isteniyor.
Maşallah canım kaçı dollendi söylediler miSağol cnm benim inşallah hepimiz icin sonuçlar güzel olurEn büyüğü 29 du ondan snra 21 vardı 22 vardı 19,18 baya vardı toplam 25 yumurta toplandı
Maşallah canım hayırlı olsun inşallahAllah razı olsun kızlar. Rabbim sırayla hepimize güzel haberler vermeyi nasip etsin. Tek embriyo
Normal test 7.gun
Canım benimde cumartesi transferimMaşallah canım hayırlı olsun inşallahsağlıcakla ilerlesin. Bugün benimde yumurta toplama oldu pazar inşallah transfer
Anladım inşallah hersey iyi olacakÖzel Vitale Hastanesi. Ali Fuat Şengör. Biz ocakta başlicaz tüp bebeğe
Merhaba benim de bu ay az ilaçla transfer olacak yarın adetimin 7.günü ilk muayeneme gideceğim doktor yarın çağırdı. Siz hangi aşamadasınız ? Hiç mi ilaç vermeyecek doktor?Üzülme canım en az 2 tane var.benim de aynı haziranda opu oldum 11 tane topladılar 7 tane olgun çıktı. 4 tane dollendi ve sadece 2 tane embriyo kaldı. Eylülde birinci transfer ettik tuttmadi. Bu ay ilaçsız transfer olacakumudunu asla kaybetme, hepimiz anne olacağız
Cok teşekkür ederim.Inşallah güzel sonuclar alırız.bir daha da olmadi kanama o anlık bir şey oldu anlamadimNiye o kadar zorladın canım. Belki sen tahriş etmissindir. Bebek değildir o. İnşallah güzel haberlerini alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?