- 20 Eylül 2020
- 1.052
- 1.783
- 63
- 35
- Konu Sahibi Kardelen060492
-
Hayırlı olsun sımsıkı tutunsunlar size insallahTransferden çıktım kızlar5.gun iyi kalite 2 embriyo transfer edildi embriyolog çözdürme işlemi sonrası embriyolarin çok çok iyi durumda olduğunu söyledi doktorumda transferin çok başarılı geçtiğini söyledi. Artık iş önce rabbime sonra 2 minnoşun sıkı sıkı tutunmasina kaldi aksam 5 gibi çıkış verecekler ozamana kadar yatacağım.
merhaba beni de dahil edermisiniz? 25 yasindayim suan adetimi bekliyorum 1-2 güne ignelere baslicam görünüse göre. Bu yolu birlikte yürüyelim cok iyi düsünmüssünüz. 'Rabbim hepimize bir evlat nasip eder insallah.Kızlar merhabalar,
Aralıkta transfer olacak arkadaşlar gelin birlikte bekleyelim günümüzüneler yapıyoruz, neler yapmamalıyız birbirimize destek olup bilgi paylaşımı yapalım
Anne İsmi Embriyo Yaş Transfer Tarihi SONUÇ @nacwes 3.gün Kardelen060492 5.gün 29 11 Aralık @Matmazella 5.gün agustos72 6.gün 3 Aralık D dlkerk 5.gün 1 aralık @bebikoms FlyingHummingbird 5.gün 31 @Guullddeenn 5.gün 6 Aralık @efsunn210102 @Byrmseyda1 1.gün 25
Anne İsmi Embriyo Yaş Transfer
TarihiSONUÇ @Sandra86 5.gün @istanbul88 6.gün @Saturnyildizi 2.gün 32 @Demiripek 5.gün-3.gün 7 Aralık @Gldmergn 5.gün @gulcehanim 5.gün 27 @hasretim0601 5.gün 33 @mlshope 5.gün 28 3 Aralık @bebikoms 5.gün 26 Z Zeynepkur 5.gün 38 3 Aralık
Anne İsmi Embriyo Yaş Transfer Tarihi SONUÇ❤ @Aslanb 5.gün 28 @Maydonozhanim 5.gün 27 13 Aralık @miracle070210 5.gün 2 Aralık @Hayalperestttttttt 5.gün 2 Aralık @mucizelervar 29 Kasım @leyladanvazgecme 4.gün 1 Aralık akyaa 9 Aralık @Canaann34 3.gün 24 1 aralık @Minik Mucize 6.gün 7 Aralık M mutluannne123456789
Anne İsmi Embriyo Yaş Transfer SONUÇ @kucukbrmeseleee 5.gün 29 1 Aralık @Guli2101 3.gün 40 2 Aralık @karyelimmm 6 Aralık @mira9693 1 aralık @Selinilya 6.gün 6 aralık M Minikbirmucizemeselesi 12 aralık
Amin inşallah teşekkür ederimHayırlı olsun sımsıkı tutunsunlar size insallahhangi merkezde yaptırıyorsunuz ? Bana sadece bi saat vermişlerdi daha fazla yatmana gerek yok demişlerdi yollamışlardı. Hangisi doğru ki acaba o kadar saat yatmanın olumlu etkisi varsa bizi neden erkenden çıkartıyorlar
3. Gun embriyosumu olcakMaşallah canım hayırlı olsun inşallahsağlıcakla ilerlesin. Bugün benimde yumurta toplama oldu pazar inşallah transfer
Ben de international medicanada oldum.1/1,5 saat yatırıyorlar sadece.doktordan dolayi senin durumun anlasilanAmin inşallah teşekkür ederimben medicana da tedavi görüyorum bu yatırma olayı her merkeze göre değişiyor sanirim. Bana verilen kağıtta 2 saatten daha fazla yatmanin sonucu pozitif olarak etkilediğine dair bir bilimsel bilgi olmadığı yazıyor ama doktorum yinede 4-5 saat hiç kalkmadan yatmamı istiyor.
8 tanesi döllenmiş canm bugün arayıp söyledilerMaşallah canım kaçı dollendi söylediler mi
Hayırlısı olsun canm hoşgeldinnn ekledimKardelen060492 herkese selamlarrr
Ben de 7 aralıkta hormon iğnelerimi yapmaya başladım. Transfer aralığın ortasında olacak diye bekliyoruz şimdilik bir aksilik olmazsa. Yaşım 31
Hoşgeldin canımmerhaba beni de dahil edermisiniz? 25 yasindayim suan adetimi bekliyorum 1-2 güne ignelere baslicam görünüse göre. Bu yolu birlikte yürüyelim cok iyi düsünmüssünüz. 'Rabbim hepimize bir evlat nasip eder insallah.
Rabbim kolaylık versin canım. İnşallah pozitif sonuçlar imizi da görürüz. Rabbim hayırlı sağlıklı güzel ahlaklı evlatlar nasip etsinCanım benimde cumartesi transferim
Aman dikkat et canım. Ne uğraşlar veriyoruz. Zorlama kendini Yemene icmene dikkat etCok teşekkür ederim.Inşallah güzel sonuclar alırız.bir daha da olmadi kanama o anlık bir şey oldu anlamadim
Maşallah canım. Rabbim sağlıklı devam etmesini sağlasın8 tanesi döllenmiş canm bugün arayıp söylediler
Kizlar öncelikle listede adı geçen geçmeyen anne olmak için yanıp tutuşan herkese rabbim zorlaştırmadan anne olma mutluluğunu yaşatsınKızlar merhabalar,
Aralıkta transfer olacak arkadaşlar gelin birlikte bekleyelim günümüzüneler yapıyoruz, neler yapmamalıyız birbirimize destek olup bilgi paylaşımı yapalım
Anne İsmi Embriyo Yaş Transfer Tarihi SONUÇ @nacwes 3.gün Kardelen060492 5.gün 29 11 Aralık @Matmazella 5.gün agustos72 6.gün 3 Aralık D dlkerk 5.gün 1 aralık @bebikoms FlyingHummingbird 5.gün 31 @Guullddeenn 5.gün 6 Aralık @efsunn210102 @Byrmseyda1 1.gün 25
Anne İsmi Embriyo Yaş Transfer
TarihiSONUÇ @Sandra86 5.gün @istanbul88 6.gün @Saturnyildizi 2.gün 32 @Demiripek 5.gün-3.gün 7 Aralık @Gldmergn 5.gün @gulcehanim 5.gün 27 @hasretim0601 5.gün 33 @mlshope 5.gün 28 3 Aralık @bebikoms 5.gün 26 Z Zeynepkur 5.gün 38 3 Aralık
Anne İsmi Embriyo Yaş Transfer Tarihi SONUÇ❤ @Aslanb 5.gün 28 @Maydonozhanim 5.gün 27 13 Aralık @miracle070210 5.gün 2 Aralık @Hayalperestttttttt 5.gün 2 Aralık @mucizelervar 29 Kasım @leyladanvazgecme 4.gün 1 Aralık akyaa 9 Aralık @Canaann34 3.gün 24 1 aralık @Minik Mucize 6.gün 7 Aralık M mutluannne123456789
Anne İsmi Embriyo Yaş Transfer SONUÇ @kucukbrmeseleee 5.gün 29 1 Aralık @Guli2101 3.gün 40 2 Aralık @karyelimmm 6 Aralık @mira9693 1 aralık @Selinilya 6.gün 6 aralık M Minikbirmucizemeselesi 12 aralık Katre_g 31 P papatyam54 25
Her şey gönlünüzce olsunBenden 7 yumurta toplandi. 5 tanesi dollendi. Sadece biri 6.gune gitti.doktorum sperm kaynakli buyuk ihtimal dedi. Cunku esimin ciddi sperm problemi var. Bunlar illa 6 hatta 7.gune embriyoyu goturmek istiyorlar arkadaslar. Ve mucadeleci yavrum(oglum)PGT den de saglam geldi. Cinsiyet pgt de belli oluyor ve sorarsan soyluyorlar. Kalitesi biraz dusuk 4bc ama ona takilmiyorlar. Pgt den geldiyse ok saglikli ve iyi diyorlar. Ve sadece 1 embriyo transfer ediyorlar asla 2 degil. Ben hep ikizim olmasini istemistim. Neyse transferimi çin’li bir ekip yaptı 5 dakikada ve 10 dk sonra hemen gönderdiler. Öyle bir saat yatmak nerdeeee! :) normal hayatına dön diyorlar. Ama ben evden çıkmıyorum dinleniyorum açıkcasi :)
Transferin 3. Günü E2 ve P4 baktılar. Degerlerim İyiymiş yükselmiş. E2 yükseliyorsa bebegin tutma sansı daha cokmuş. Bakalım benim öyle olacak mı. Görücez.
Transfer günümden beri kasıklarım cok ağrıyor. Adet gibi sanki. Ve agzımın tadı yok.
Bendeki durum bu kızlar. Eğer tutmazsa da Ocak ayın da tekrar başlıycaz. Bunu söylemek bile ne kadar zor aslında…
Aynen canım doktorlarin uygulamalari farklı olabiliyor. 1 saat 5 saat ben çok inanmıyorum Allah ol derse oluyor işte. Önceki 2 transferimde de 5 saat yattım ama benimki olmadi yarım saat yatanın ki tuttuBen de international medicanada oldum.1/1,5 saat yatırıyorlar sadece.doktordan dolayi senin durumun anlasilan
Merhaba canım çokf farklı tedavi yöntemiiBenden 7 yumurta toplandi. 5 tanesi dollendi. Sadece biri 6.gune gitti.doktorum sperm kaynakli buyuk ihtimal dedi. Cunku esimin ciddi sperm problemi var. Bunlar illa 6 hatta 7.gune embriyoyu goturmek istiyorlar arkadaslar. Ve mucadeleci yavrum(oglum)PGT den de saglam geldi. Cinsiyet pgt de belli oluyor ve sorarsan soyluyorlar. Kalitesi biraz dusuk 4bc ama ona takilmiyorlar. Pgt den geldiyse ok saglikli ve iyi diyorlar. Ve sadece 1 embriyo transfer ediyorlar asla 2 degil. Ben hep ikizim olmasini istemistim. Neyse transferimi çin’li bir ekip yaptı 5 dakikada ve 10 dk sonra hemen gönderdiler. Öyle bir saat yatmak nerdeeee! :) normal hayatına dön diyorlar. Ama ben evden çıkmıyorum dinleniyorum açıkcasi :)
Transferin 3. Günü E2 ve P4 baktılar. Degerlerim İyiymiş yükselmiş. E2 yükseliyorsa bebegin tutma sansı daha cokmuş. Bakalım benim öyle olacak mı. Görücez.
Transfer günümden beri kasıklarım cok ağrıyor. Adet gibi sanki. Ve agzımın tadı yok.
Bendeki durum bu kızlar. Eğer tutmazsa da Ocak ayın da tekrar başlıycaz. Bunu söylemek bile ne kadar zor aslında…
Amiiiiin canım inş vallahi burda herkesten güzel haberler almayımo kadar çok istiyorum ve dua ediyorum ki Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasnRabbim kolaylık versin canım. İnşallah pozitif sonuçlar imizi da görürüz. Rabbim hayırlı sağlıklı güzel ahlaklı evlatlar nasip etsin
Transfer
Yazdıklarınızı benim gittiğim doktorda söyledi hiç yatırmadı embriyo yer çekiminden etkilenmez dedi rahim kalınlığı bile çok önemli değil dediler Amerikada okumuş:) benim gittiğim doktorda bende düşük yumurta rezervi var 5. güne kadar bekledi bir tane yumurtam 4.5 günde durmuştu 3. günde dondurabilirlerdi aslında ama 3. gün yapmadılar.Benden 7 yumurta toplandi. 5 tanesi dollendi. Sadece biri 6.gune gitti.doktorum sperm kaynakli buyuk ihtimal dedi. Cunku esimin ciddi sperm problemi var. Bunlar illa 6 hatta 7.gune embriyoyu goturmek istiyorlar arkadaslar. Ve mucadeleci yavrum(oglum)PGT den de saglam geldi. Cinsiyet pgt de belli oluyor ve sorarsan soyluyorlar. Kalitesi biraz dusuk 4bc ama ona takilmiyorlar. Pgt den geldiyse ok saglikli ve iyi diyorlar. Ve sadece 1 embriyo transfer ediyorlar asla 2 degil. Ben hep ikizim olmasini istemistim. Neyse transferimi çin’li bir ekip yaptı 5 dakikada ve 10 dk sonra hemen gönderdiler. Öyle bir saat yatmak nerdeeee! :) normal hayatına dön diyorlar. Ama ben evden çıkmıyorum dinleniyorum açıkcasi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?