- 4 Nisan 2019
- 5.912
- 6.337
- 198
- Konu Sahibi Kardelen060492
-
Amin canım inşallah. Pazar günü inşallah bende iki embriyo transferim olacak. Hayırlısı olsun inşallahAmiiiiin canım inş vallahi burda herkesten güzel haberler almayımo kadar çok istiyorum ve dua ediyorum ki Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasn
Amin canım benim sağolasınMaşallah canım. Rabbim sağlıklı devam etmesini sağlasın
Negatif pozitif farketmez kullanılan ilaçlar etkiliyor adet olmayı. Bıraktığınız zaman bir süre sonra adet oluyorsunuzkızlar merhaba birşey sormak istiyorum transferden sonra eğer olumsuz ise genelde regl mi olunuyor. yoksa kullanığımız ilaçlar olumsuz dahi olsa regl olmamıza engel mi oluyor. bilginiz var mı?
Gözün aydın canm çoook mutlu oldumKızlar benim 8. Gündü pozitif sonra kan verdim onuda gördük cok şükür bugünde doktorla görüstük herşey sizinde gönlünüzce olsun
Teşekkür ederim. İlk tedavim bu, oldukça deneyimsizim. Sizleri takip ediyorumHayırlısı olsun canm hoşgeldinnn ekledim
Gözün aydın, tamamına ersinKızlar benim 8. Gündü pozitif sonra kan verdim onuda gördük cok şükür bugünde doktorla görüstük herşey sizinde gönlünüzce olsun
Gözünüz aydın. Allah kucağına almayı nasip etsin insallah. Darısı başımızaKızlar benim 8. Gündü pozitif sonra kan verdim onuda gördük cok şükür bugünde doktorla görüstük herşey sizinde gönlünüzce olsun
Hayırlı olsun kan degeri kac cıktiKızlar benim 8. Gündü pozitif sonra kan verdim onuda gördük cok şükür bugünde doktorla görüstük herşey sizinde gönlünüzce olsun
Amiiiiin coook teşekkür ederim hepimizinkide inşaAllahhGözün aydın canm çoook mutlu oldumkatkat katlansn değerin inş
Amiiiin sağlıcakla Rabbim hepimize nasip etsin sağlıcakla kucağımıza alalım evlatlarımızıTeşekkür ederim. İlk tedavim bu, oldukça deneyimsizim. Sizleri takip ediyorum
Gözün aydın, tamamına ersinDarısı başımıza
Allah razı olsun Rabbim bian önce nasip etsin sizede değerlerimiz kat kat artsın inşaAllahGözünüz aydın. Allah kucağına almayı nasip etsin insallah. Darısı başımıza
teşekkür ederim 77Hayırlı olsun kan degeri kac cıkti
Canım merhaba ben bugün kan testi verdim hamileyimKızlar merhabalar,
Aralıkta transfer olacak arkadaşlar gelin birlikte bekleyelim günümüzüneler yapıyoruz, neler yapmamalıyız birbirimize destek olup bilgi paylaşımı yapalım
Anne İsmi Embriyo Yaş Transfer Tarihi SONUÇ @nacwes 3.gün Kardelen060492 5.gün 29 11 Aralık @Matmazella 5.gün agustos72 6.gün 3 Aralık @dlkerk 5.gün 1 aralık @bebikoms FlyingHummingbird 5.gün 31 @Guullddeenn 5.gün 6 Aralık @efsunn210102 @Byrmseyda1 1.gün 25
Anne İsmi Embriyo Yaş Transfer
TarihiSONUÇ @Sandra86 5.gün @istanbul88 6.gün @Saturnyildizi 2.gün 32 D Demiripek 5.gün-3.gün 7 Aralık @Gldmergn 5.gün @gulcehanim 5.gün 27 @hasretim0601 5.gün 33 @mlshope 5.gün 28 3 Aralık @bebikoms 5.gün 26 @Zeynepkur 5.gün 38 3 Aralık
Anne İsmi Embriyo Yaş Transfer Tarihi SONUÇ❤ @Aslanb 5.gün 28 @Maydonozhanim 5.gün 27 13 Aralık @miracle070210 5.gün 2 Aralık @Hayalperestttttttt 5.gün 2 Aralık @mucizelervar 29 Kasım @leyladanvazgecme 4.gün 1 Aralık @akyaa 9 Aralık Canaann34 3.gün 24 1 aralık @Minik Mucize 6.gün 7 Aralık M mutluannne123456789
Anne İsmi Embriyo Yaş Transfer SONUÇ K kucukbrmeseleee 5.gün 29 1 Aralık @Guli2101 3.gün 40 2 Aralık @karyelimmm 6 Aralık M mira9693 1 aralık @Selinilya 6.gün 6 aralık M Minikbirmucizemeselesi 12 aralık Katre_g 31 @papatyam54 25
Beni de ekler misiniz? 5. Gün ebriyosu 8 aralıkta transfer oldum 26 yaşındayımKızlar merhabalar,
Aralıkta transfer olacak arkadaşlar gelin birlikte bekleyelim günümüzüneler yapıyoruz, neler yapmamalıyız birbirimize destek olup bilgi paylaşımı yapalım
Anne İsmi Embriyo Yaş Transfer Tarihi SONUÇ @nacwes 3.gün Kardelen060492 5.gün 29 11 Aralık @Matmazella 5.gün agustos72 6.gün 3 Aralık @dlkerk 5.gün 1 aralık @bebikoms FlyingHummingbird 5.gün 31 @Guullddeenn 5.gün 6 Aralık @efsunn210102 @Byrmseyda1 1.gün 25
Anne İsmi Embriyo Yaş Transfer
TarihiSONUÇ @Sandra86 5.gün @istanbul88 6.gün @Saturnyildizi 2.gün 32 D Demiripek 5.gün-3.gün 7 Aralık @Gldmergn 5.gün @gulcehanim 5.gün 27 @hasretim0601 5.gün 33 @mlshope 5.gün 28 3 Aralık @bebikoms 5.gün 26 @Zeynepkur 5.gün 38 3 Aralık
Anne İsmi Embriyo Yaş Transfer Tarihi SONUÇ❤ @Aslanb 5.gün 28 @Maydonozhanim 5.gün 27 13 Aralık @miracle070210 5.gün 2 Aralık @Hayalperestttttttt 5.gün 2 Aralık @mucizelervar 29 Kasım @leyladanvazgecme 4.gün 1 Aralık @akyaa 9 Aralık Canaann34 3.gün 24 1 aralık @Minik Mucize 6.gün 7 Aralık M mutluannne123456789
Anne İsmi Embriyo Yaş Transfer SONUÇ K kucukbrmeseleee 5.gün 29 1 Aralık @Guli2101 3.gün 40 2 Aralık @karyelimmm 6 Aralık M mira9693 1 aralık @Selinilya 6.gün 6 aralık M Minikbirmucizemeselesi 12 aralık Katre_g 31 @papatyam54 25
Yaa çok sevindimmm sağlıkla kucağına alırsın inşallah canımmKızlar benim 8. Gündü pozitif sonra kan verdim onuda gördük cok şükür bugünde doktorla görüstük herşey sizinde gönlünüzce olsun
Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah canım gözün aydınCanım merhaba ben bugün kan testi verdim hamileyimAllah isteyen herkese nasip etsin
Amin canım inşallah dualarım sizinleSağlıcakla kucağına alırsın inşallah canım gözün aydınsizleri gördükçe bende çok heycanlaniyorum inşallah yarın bende güzel haberler verebilirim
Yaaa kızlar hep pozitif haber alıyoruzzzz maşallahh darısı bizlere inşallah çok mutlu oldumm gözün aydınCanım merhaba ben bugün kan testi verdim hamileyimAllah isteyen herkese nasip etsin
Sağol canım darısı hepinize inşallah dualarım sizlerleYaaa kızlar hep pozitif haber alıyoruzzzz maşallahh darısı bizlere inşallah çok mutlu oldumm gözün aydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?