Aralık 2021 tüp bebek transfer olacaklar

Belirti oldu mu.
Allah sağlıklı kucağınıza almak nasip etsin.
Amin canım benim sadece sol kasıkla sol bacagım agrıyordu baska hiç birşey yoktu adet olursunuz ya belirtiler aynı öyle gögüs hassasiyeti baskada yok ben erken yaptım doktorum 13 de demişti dayanamadım cıktı şükürler olsun Darısı isteyenlere inşallah

Merhaba kizlar tekrar. Oncelikle gittigim merkez arastirma merkezi ayni zamanda. Suan dunyada uygulanan bircok tup bebek yontemini bu ekip gelistirmis. Benim Turk doktorumu da Yale universitesinden gecen sene kapmislar resmen :) kendisi de embriyo uzerine arastirmalar yapiyor. Turkiyeye cok katkisi var. gururlaniyoruz tabi!

Benim transferim 8.3mm kalinliktayken oldu. 7 ustu yeterli diyorlar ama 8’i gormek hoslarina gidiyor yine de. 7 ile de hamile kalan cok. Benm transferim dogal siklusle oldu. Oyle tercih ettim. Sadece vajinal endometrin diye hap gibi birsey kullaniyorum. Gunde 3 kez.

Ek takviye vitamin vermediler. Hemsirem sadece tedaviye baslayacagim donemde folik, Q10, d vitamini ii falan dedi o kadar. Doktorum hic onermedi. Ama ben kullandim.

Yumurtalarimi gelstirmek icinde iki ayri igne kullandim. Lupron ve Ganirelixti sanirim. Lupron kullandm cunku benm yumurtalar hemen buyudu. 8. Gunde toplandi.

Cinsiyet olayini aslinda Turkiyede de genetik test sonucu biliyorlar ama soylemelri yasak. Keske soyleseler guzel bir duygu!

Durumlar bu kizlar…

2 embriyo du evet Valla bilmiyorum canım haber veririm size mutlaka
Canm neler yedin neler içtin neye dikkat ettin? Özellikle yediğin bişey var mıydı? 2-3gün boyunca mı dikkay edip yattın yoksa bu zaman kadar yattın mı? Bulaşık çamaşır falan işlerini yapabilyo musn ay çok soru sordum

Heyecanlarcaaaaaa yarın için sana bol şans diliyorum. Güzel geçsin, emeklerinin karşılığını al umarım

Kızlar hepinizi tebrik ediyorum.rabbim sağlıcakla devam etmeyi nasip etsin . Çok mutlu oldum bu güzel haberlere. Kızlar taze transfer mi yaptınız kaçıncı gün embriyosu kaçıncı gün kan testi yaptırdınız kızlar bide yatarak mi geçirdiniz.hangi işleri yaptınız? Allah nasip ederse pazar günü bana da iki embriyo transferi yapılacak.insan hem mutlu oluyor hem korkuyor yanlış bişey yaparım diye

Sorun değil canım valla yemek dısardan yemedim evden ne olursa ilk hafta annem benimleydi 3-4 gün cok dikkat ettim ondan sonra agrım falan yoktu sadece mutfakta yemek yaptım ama camasır ev falan ilgilenmedim dogrusu korktum dedim olmayacaksa benm yüzünden olmasın şükür valla 9 günde bellii etti kendini

Canım benim 9. Günde belli oldu 2 embriyo transferi benimde ve dondurulmus valla ben cogunlukla yatarak gecirdim normalde calısan birisiyim işe dahi gitmedim ben sebep olmayayım diye Darısı sana inşallah

Ohh canım benim ne güzel olduu vallahi o kadar mutlu oldum ki adına haberi ben almış gibi inşallah Rabbim hayırsıyla kucağınada almayı nasip etsinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…