- 18 Şubat 2020
- 1.656
- 1.421
- 133
- Konu Sahibi Kardelen060492
-
Çok dua et lütfen yarında benim transferim var aşırı heycanlymSağol canım darısı hepinize inşallah dualarım sizlerle
Dualarım sizlerle hayırlı sonuç alıcaksınız inşallah heyecan yapmayınÇok dua et lütfen yarında benim transferim var aşırı heycanlym
Benimde 512 canımIlk kan sonucum 116
Belirti oldu mu.Benimde 512
Amin canım benim sadece sol kasıkla sol bacagım agrıyordu baska hiç birşey yoktu adet olursunuz ya belirtiler aynı öyle gögüs hassasiyeti baskada yok ben erken yaptım doktorum 13 de demişti dayanamadım cıktı şükürler olsunBelirti oldu mu.
Allah sağlıklı kucağınıza almak nasip etsin.
Masallah baya yüksekmisBenimde 512 canım
Canım baya yüksek 2 embriyomuydu senin scaba ikiz miiiBenimde 512 canım
2 embriyo du evet Valla bilmiyorum canım haber veririm size mutlakaCanım baya yüksek 2 embriyomuydu senin scaba ikiz miii
Canm neler yedin neler içtin neye dikkat ettin? Özellikle yediğin bişey var mıydı? 2-3gün boyunca mı dikkay edip yattın yoksa bu zaman kadar yattın mı? Bulaşık çamaşır falan işlerini yapabilyo musn ay çok soru sordum2 embriyo du evet Valla bilmiyorum canım haber veririm size mutlaka
HeyecanlarcaaaaaaCanm neler yedin neler içtin neye dikkat ettin? Özellikle yediğin bişey var mıydı? 2-3gün boyunca mı dikkay edip yattın yoksa bu zaman kadar yattın mı? Bulaşık çamaşır falan işlerini yapabilyo musn ay çok soru sordum
Kan tahlili mi verdinIlk kan sonucum 116
Sorun değil canım valla yemek dısardan yemedim evden ne olursa ilk hafta annem benimleydi 3-4 gün cok dikkat ettim ondan sonra agrım falan yoktu sadece mutfakta yemek yaptım ama camasır ev falan ilgilenmedim dogrusu korktum dedim olmayacaksa benm yüzünden olmasın şükür valla 9 günde bellii etti kendiniCanm neler yedin neler içtin neye dikkat ettin? Özellikle yediğin bişey var mıydı? 2-3gün boyunca mı dikkay edip yattın yoksa bu zaman kadar yattın mı? Bulaşık çamaşır falan işlerini yapabilyo musn ay çok soru sordum
Amin darısı isteyenlereKan tahlili mi verdinMaşallah cnm değerin çok güzel Rabbim devamını getirsin
Canımmm çok teşekkür ederimm lütfen dua edin olur muuHeyecanlarcaaaaaayarın için sana bol şans diliyorum. Güzel geçsin, emeklerinin karşılığını al umarım
Canım benim 9. Günde belli oldu 2 embriyo transferi benimde ve dondurulmusKızlar hepinizi tebrik ediyorum.rabbim sağlıcakla devam etmeyi nasip etsin. Çok mutlu oldum bu güzel haberlere. Kızlar taze transfer mi yaptınız kaçıncı gün embriyosu kaçıncı gün kan testi yaptırdınız kızlar bide yatarak mi geçirdiniz.hangi işleri yaptınız? Allah nasip ederse pazar günü bana da iki embriyo transferi yapılacak.insan hem mutlu oluyor hem korkuyor yanlış bişey yaparım diye
Sorun değil canım valla yemek dısardan yemedim evden ne olursa ilk hafta annem benimleydi 3-4 gün cok dikkat ettim ondan sonra agrım falan yoktu sadece mutfakta yemek yaptım ama camasır ev falan ilgilenmedim dogrusu korktum dedim olmayacaksa benm yüzünden olmasın şükür valla 9 günde bellii etti kendini
Ohh canım benim ne güzel olduu vallahi o kadar mutlu oldum ki adına haberi ben almış gibiSorun değil canım valla yemek dısardan yemedim evden ne olursa ilk hafta annem benimleydi 3-4 gün cok dikkat ettim ondan sonra agrım falan yoktu sadece mutfakta yemek yaptım ama camasır ev falan ilgilenmedim dogrusu korktum dedim olmayacaksa benm yüzünden olmasın şükür valla 9 günde bellii etti kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?