- Konu Sahibi Kardelen060492
-
Amin cnm hepimizeAmin darısı isteyenlere
Amin hepimize nasip etsin kızlarOhh canım benim ne güzel olduu vallahi o kadar mutlu oldum ki adına haberi ben almış gibiinşallah Rabbim hayırsıyla kucağınada almayı nasip etsinnn
Sen ne zaman test yapcaksınKan tahlili mi verdinMaşallah cnm değerin çok güzel Rabbim devamını getirsin
Pazartesi 10. Gün doktorun verdiği tarihSen ne zaman test yapcaksın
Amin canım inşallahCanım benim 9. Günde belli oldu 2 embriyo transferi benimde ve dondurulmusvalla ben cogunlukla yatarak gecirdim normalde calısan birisiyim işe dahi gitmedim ben sebep olmayayım diye Darısı sana inşallah
Amin inşallahAmin canım inşallahsağlıcakla devam etsin gebeliğin
Seninle aynı gün transfer olmuşuz. Pzt büyük gün cok heyecanlıyım. Karnım agrıyor cok kanamam geldi sanıyorum hep. İnşallah emeklerimizin sonucunu alırız.Pazartesi 10. Gün doktorun verdiği tarih
Cnm seni listede göremedim.3 Aralik benim transfer.Ben de herhangi bir belirti yok,ilk 4 gün sağ kasığım agridi bacagima agrisi vuruyordu.5. ve 6.günler hicbirsey yok.bugün biraz sırt ağrım varSeninle aynı gün transfer olmuşuz. Pzt büyük gün cok heyecanlıyım. Karnım agrıyor cok kanamam geldi sanıyorum hep. İnşallah emeklerimizin sonucunu alırız.
Bu arada transfer olacak arkadaslar her gün bir bardak kadar nar suyu için rahime cok faydası var. Transfer zamanı ve sonrası ayaklarınızı sıcak tutun. Ve cok tıka basa yemek yemeyin. Bunu bana bir doktor dedi. Hatta aç hissedin kendinizi. Sonra ben de arastırdım. Cunku vücut acken mücadeleye giriyormuş ve bu durum da hamilelik daha kolay gercekleşiyormuş.
Insalla canim <3Hoşgeldin canımEkledim inşallahh bu topik hepimize uğurlu gelsin hep pozitif haber alalım
benimde bugün adet günüm aslinda ama olmadim. sanirim cok heycan yaptim ignelere baslicam diye ondan.Merhaba kizlar bende bu ay transfer olucam insallah bi aksilik olmazsa bugun adet gunum ama hala olamadim 2 gun once sabah kalktigimda kanamam vardi boyle peceteye 4-5 damla gibi ohh dedim adet oldum ama ondan sonra tık yok ve hala olmadim biran once olsamda gitsem diyorum
Benimde aynıydı az az sonra normale döndü alınan ilaçların hormonal etkisi sıkıntı yapmayın insallah normale dönecektir o kadar çok oynuyoruz ki şu anda sistemimizle o da ne yapacağını şaşırıyor haliyleMerhaba kizlar bende bu ay transfer olucam insallah bi aksilik olmazsa bugun adet gunum ama hala olamadim 2 gun once sabah kalktigimda kanamam vardi boyle peceteye 4-5 damla gibi ohh dedim adet oldum ama ondan sonra tık yok ve hala olmadim biran once olsamda gitsem diyorum
Merhaba iyi akşamlar benim ayın 6 sında oldu transfer 5. Gün embriyosu ve yaş 31Kızlar merhabalar,
Aralıkta transfer olacak arkadaşlar gelin birlikte bekleyelim günümüzüneler yapıyoruz, neler yapmamalıyız birbirimize destek olup bilgi paylaşımı yapalım
Anne İsmi Embriyo Yaş Transfer Tarihi SONUÇ @nacwes 3.gün Kardelen060492 5.gün 29 11 Aralık @Matmazella 5.gün agustos72 6.gün 3 Aralık @dlkerk 5.gün 1 aralık @bebikoms FlyingHummingbird 5.gün 31 @Guullddeenn 5.gün 6 Aralık @efsunn210102 @Byrmseyda1 1.gün 25
Anne İsmi Embriyo Yaş Transfer
TarihiSONUÇ @Sandra86 5.gün @istanbul88 6.gün @Saturnyildizi 2.gün 32 @Demiripek 5.gün-3.gün 7 Aralık @Gldmergn 5.gün @gulcehanim 5.gün 27 @hasretim0601 5.gün 33 @mlshope 5.gün 28 3 Aralık @bebikoms 5.gün 26 Z Zeynepkur 5.gün 38 3 Aralık
Anne İsmi Embriyo Yaş Transfer Tarihi SONUÇ❤ @Aslanb 5.gün 28 @Maydonozhanim 5.gün 27 13 Aralık @miracle070210 5.gün 2 Aralık @Hayalperestttttttt 5.gün 2 Aralık M mucizelervar 29 Kasım @leyladanvazgecme 4.gün 1 Aralık @akyaa 9 Aralık Canaann34 3.gün 24 1 aralık @Minik Mucize 6.gün 7 Aralık @mutluannne123456789
Anne İsmi Embriyo Yaş Transfer SONUÇ @kucukbrmeseleee 5.gün 29 1 Aralık @Guli2101 3.gün 40 2 Aralık @karyelimmm 6 Aralık @mira9693 1 aralık @Selinilya 6.gün 6 aralık M Minikbirmucizemeselesi 12 aralık @Katre_g 31 P papatyam54 25 @nis1234 5.gün 26 8 aralık
Benim de ayın 6 sında oldu hissettiğiniz bişeyler oluyor mu vücudunuzla ilgiliMerhaba kızlar bende 18 kasım adetin ikinci günü ilaçlara başladım esterofem aspirin ve folbiol 24 kasım ikinci muayeneye çağırdı 6 aralıkta dondurulmuş embriyo transferi yapılacak 3. Denemem olacak allah hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah
Ben daha adet günleri beklıyorum. Bu ay gecikmiş. Evet ilaçsız olacak .ovulasyon takip edeceğiz belki çatlama iğnesi sonra vereceklerMerhaba benim de bu ay az ilaçla transfer olacak yarın adetimin 7.günü ilk muayeneme gideceğim doktor yarın çağırdı. Siz hangi aşamadasınız ? Hiç mi ilaç vermeyecek doktor?
Ben bugün gittim canım 7.günü klomene başlattı.sonra her şey yolunda giderse çatlatma iğnesi sonrasında dondurulmuş transfer olacak . Bakalım bu seferde öyle olsun umarım pozitif olur hepimizinBen daha adet günleri beklıyorum. Bu ay gecikmiş. Evet ilaçsız olacak .ovulasyon takip edeceğiz belki çatlama iğnesi sonra verecekler
Valla ben 5 dk bile yatmadim))transfer oldum hemen kalktım gittim))Bu devlet hastanesindeBenden 7 yumurta toplandi. 5 tanesi dollendi. Sadece biri 6.gune gitti.doktorum sperm kaynakli buyuk ihtimal dedi. Cunku esimin ciddi sperm problemi var. Bunlar illa 6 hatta 7.gune embriyoyu goturmek istiyorlar arkadaslar. Ve mucadeleci yavrum(oglum)PGT den de saglam geldi. Cinsiyet pgt de belli oluyor ve sorarsan soyluyorlar. Kalitesi biraz dusuk 4bc ama ona takilmiyorlar. Pgt den geldiyse ok saglikli ve iyi diyorlar. Ve sadece 1 embriyo transfer ediyorlar asla 2 degil. Ben hep ikizim olmasini istemistim. Neyse transferimi çin’li bir ekip yaptı 5 dakikada ve 10 dk sonra hemen gönderdiler. Öyle bir saat yatmak nerdeeee! :) normal hayatına dön diyorlar. Ama ben evden çıkmıyorum dinleniyorum açıkcasi :)
Transferin 3. Günü E2 ve P4 baktılar. Degerlerim İyiymiş yükselmiş. E2 yükseliyorsa bebegin tutma sansı daha cokmuş. Bakalım benim öyle olacak mı. Görücez.
Transfer günümden beri kasıklarım cok ağrıyor. Adet gibi sanki. Ve agzımın tadı yok.
Bendeki durum bu kızlar. Eğer tutmazsa da Ocak ayın da tekrar başlıycaz. Bunu söylemek bile ne kadar zor aslında…
Canım eğilip kalkma konusunda ne diyor doktorun inan korkuyorum ne yapmam gerektiğini bilmiyorumEvet yatmanin pozitif bir katkisi bulunmamis. Cunku rahmin yapisi zaten kalin sac telleri gibi sacaklar var. embriyo o saçakların içine giriyor. Ayaga kalkmayla düşmüyor. Canınızı o yönde sıkmayın kızlar. Bana spor bile yapabilirsin dendi. Ama biz psikolojik olarak yatıyoruz tabi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?