Aralık 2021 tüp bebek transfer olacaklar

Merhaba kizlar bende bu ay transfer olucam insallah bi aksilik olmazsa bugun adet gunum ama hala olamadim 2 gun once sabah kalktigimda kanamam vardi boyle peceteye 4-5 damla gibi ohh dedim adet oldum ama ondan sonra tık yok ve hala olmadim biran once olsamda gitsem diyorum

Pazartesi 10. Gün doktorun verdiği tarih
Seninle aynı gün transfer olmuşuz. Pzt büyük gün cok heyecanlıyım. Karnım agrıyor cok kanamam geldi sanıyorum hep. İnşallah emeklerimizin sonucunu alırız.

Bu arada transfer olacak arkadaslar her gün bir bardak kadar nar suyu için rahime cok faydası var. Transfer zamanı ve sonrası ayaklarınızı sıcak tutun. Ve cok tıka basa yemek yemeyin. Bunu bana bir doktor dedi. Hatta aç hissedin kendinizi. Sonra ben de arastırdım. Cunku vücut acken mücadeleye giriyormuş ve bu durum da hamilelik daha kolay gercekleşiyormuş.

Son düzenleme:
Cnm seni listede göremedim.3 Aralik benim transfer.Ben de herhangi bir belirti yok,ilk 4 gün sağ kasığım agridi bacagima agrisi vuruyordu.5. ve 6.günler hicbirsey yok.bugün biraz sırt ağrım varbakalim hayirlisiGüzel haberler veririz birbirimize inş

benimde bugün adet günüm aslinda ama olmadim. sanirim cok heycan yaptim ignelere baslicam diye ondan.

Benimde aynıydı az az sonra normale döndü alınan ilaçların hormonal etkisi sıkıntı yapmayın insallah normale dönecektir o kadar çok oynuyoruz ki şu anda sistemimizle o da ne yapacağını şaşırıyor haliyle

Merhaba iyi akşamlar benim ayın 6 sında oldu transfer 5. Gün embriyosu ve yaş 31

Benim de ayın 6 sında oldu hissettiğiniz bişeyler oluyor mu vücudunuzla ilgili

Merhaba benim de bu ay az ilaçla transfer olacak yarın adetimin 7.günü ilk muayeneme gideceğim doktor yarın çağırdı. Siz hangi aşamadasınız ? Hiç mi ilaç vermeyecek doktor?
Ben daha adet günleri beklıyorum. Bu ay gecikmiş. Evet ilaçsız olacak .ovulasyon takip edeceğiz belki çatlama iğnesi sonra verecekler

Ben daha adet günleri beklıyorum. Bu ay gecikmiş. Evet ilaçsız olacak .ovulasyon takip edeceğiz belki çatlama iğnesi sonra verecekler
Ben bugün gittim canım 7.günü klomene başlattı.sonra her şey yolunda giderse çatlatma iğnesi sonrasında dondurulmuş transfer olacak . Bakalım bu seferde öyle olsun umarım pozitif olur hepimizin

Valla ben 5 dk bile yatmadim))transfer oldum hemen kalktım gittim))Bu devlet hastanesinde

Evet yatmanin pozitif bir katkisi bulunmamis. Cunku rahmin yapisi zaten kalin sac telleri gibi sacaklar var. embriyo o saçakların içine giriyor. Ayaga kalkmayla düşmüyor. Canınızı o yönde sıkmayın kızlar. Bana spor bile yapabilirsin dendi. Ama biz psikolojik olarak yatıyoruz tabi :)

Canım eğilip kalkma konusunda ne diyor doktorun inan korkuyorum ne yapmam gerektiğini bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…