- 10 Aralık 2021
- 51
- 72
- 38
- 37
- Konu Sahibi Kardelen060492
-
Hareket konusunda hiç bir kısıtlama getirmedi. Ama ben nedense transfer sonrası ilk 3 gün eğilemiyordum, kasıklarım batıyor gibiydi. Bugun 7. Gün iyiyim çok şükür. İnşallah sonucu güzel olur hepimiz için. Tadını cıkaralım dimi bu anın :)Canım eğilip kalkma konusunda ne diyor doktorun inan korkuyorum ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
Evet test pozitif ama doktorum sevinme illa kan gorucem dedi, kimyasal gecmisim var o yuzden
Bugün sabahtan beri kasık ağrım var birde sanki adet olacakmış gibi bel ve bacak ağrısı canım senin var mı bir belirtiBenim de ayın 6 sında oldu hissettiğiniz bişeyler oluyor mu vücudunuzla ilgili
Canım seninde pozitif olsun sağlıcakla inşaAllahhhYaa çok sevindimmm sağlıkla kucağına alırsın inşallah canımmseninle aynı gün olmustukkk bende yarın gidicem bakalım
Bende öyle aman aman bi belirti yok yani sol kasıkta sanki birazcık var ama rahatsız etmiyor bilmiyorum ya Allahım çok zor gerçektenBugün sabahtan beri kasık ağrım var birde sanki adet olacakmış gibi bel ve bacak ağrısı canım senin var mı bir belirti
Yaaa inşallah bu defa sağlıkla hayırla olur ve kucağınıza alırsınızMerhaba arkadaşlar benimde 6 aralıkta transferim oldu geçen yıl aynı dönemde ikiz transferin olmuştu ve maalesef 19+4 de servikal yetmezlik sebebiyle erken doğum oldu ve ikiz kızlarımı kaybettim. Bu defa bu sebeple biraz daha tedirginim düşünceliyim Rabbim hepimiz için en hayırlısını versin. 6 aralıkta transfer olup değişik belirti yaşayan var mı çok erken biliyorum ama umut işte
İnşallah canım teşekkür ederimCanım seninde pozitif olsun sağlıcakla inşaAllahhh
Allah hepimizin yardımcısı olsun gerçekten çok zorBende öyle aman aman bi belirti yok yani sol kasıkta sanki birazcık var ama rahatsız etmiyor bilmiyorum ya Allahım çok zor gerçekten
Gözlerim dolu dolu okudum yazını bende 5 yıldır bir evladım olsun diye uğraşıyorum geçen yıl rabbim bir mucize gönderdi kendiliğimden hamile kaldım ama malesef 17 haftalıkken kalbi durdu kaybettim şimdi 3. Denemem bende 6 aralıkta transfer oldum rabbim senin benim ve isteyen herkesin kucağını tez zamanda doldursun inşallahMerhaba arkadaşlar benimde 6 aralıkta transferim oldu geçen yıl aynı dönemde ikiz transferin olmuştu ve maalesef 19+4 de servikal yetmezlik sebebiyle erken doğum oldu ve ikiz kızlarımı kaybettim. Bu defa bu sebeple biraz daha tedirginim düşünceliyim Rabbim hepimiz için en hayırlısını versin. 6 aralıkta transfer olup değişik belirti yaşayan var mı çok erken biliyorum ama umut işte
Geçmiş olsun cnm.Çabuk atlatırsın inş.Merhaba kızlar, benim bugün transferin 2.günü ve bugün burun tıkanıklığım ve burun akıntım var galiba soğuk algınlığı geciriyorum
MerhabalaarKızlar merhabalar,
Aralıkta transfer olacak arkadaşlar gelin birlikte bekleyelim günümüzüneler yapıyoruz, neler yapmamalıyız birbirimize destek olup bilgi paylaşımı yapalım
Anne İsmi Embriyo Yaş Transfer Tarihi SONUÇ @nacwes 3.gün Kardelen060492 5.gün 29 11 Aralık @Matmazella 5.gün @agustos72 6.gün 3 Aralık @dlkerk 5.gün 1 aralık @bebikoms @FlyingHummingbird 5.gün 31 G Guullddeenn 5.gün 6 Aralık @efsunn210102 @Byrmseyda1 1.gün 25
Anne İsmi Embriyo Yaş Transfer
TarihiSONUÇ @Sandra86 5.gün @istanbul88 6.gün @Saturnyildizi 2.gün 32 D Demiripek 5.gün-3.gün 7 Aralık @Gldmergn 5.gün @gulcehanim 5.gün 27 @hasretim0601 5.gün 33 @mlshope 5.gün 28 3 Aralık @bebikoms 5.gün 26 Z Zeynepkur 5.gün 38 3 Aralık
Anne İsmi Embriyo Yaş Transfer Tarihi SONUÇ❤ @Aslanb 5.gün 28 @Maydonozhanim 5.gün 27 13 Aralık @miracle070210 5.gün 2 Aralık @Hayalperestttttttt 5.gün 2 Aralık M mucizelervar 29 Kasım @leyladanvazgecme 4.gün 1 Aralık akyaa 9 Aralık @Canaann34 3.gün 24 1 aralık @Minik Mucize 6.gün 7 Aralık @mutluannne123456789
Anne İsmi Embriyo Yaş Transfer SONUÇ K kucukbrmeseleee 5.gün 29 1 Aralık @Guli2101 3.gün 40 2 Aralık @karyelimmm 6 Aralık M mira9693 1 aralık @Selinilya 6.gün 6 aralık @Minikbirmucizemeselesi 12 aralık @Katre_g 31 @papatyam54 25 @nis1234 5.gün 26 8 aralık CevikKiz 5.gün 31 6 aralık H hellopeople 6.gün 3 aralık
Çok geçmiş olsun canım, benimde burun akıntim ve soguk algınlığım var. Bol bol sıvı tüket canım. Su, ilik limonlu su. Mandalina gibi C vitaminli şeyler ye. Daha iyi hissedeceksin.Merhaba kızlar, benim bugün transferin 2.günü ve bugün burun tıkanıklığım ve burun akıntım var galiba soğuk algınlığı geciriyorum
Sanada geçmiş olsun canımÇok geçmiş olsun canım, benimde burun akıntim ve soguk algınlığım var. Bol bol sıvı tüket canım. Su, ilik limonlu su. Mandalina gibi C vitaminli şeyler ye. Daha iyi hissedeceksin.
Ben salı günü transfer oldum. Eşimin burun akıntısı vardi maske taktik uzak durduk ama Banada geçti. Transferden beri benimde hapşırik burun akıntısı var ama genel olarak iyiyim. Bende üzüldüm ama elden birsey gelmiyor. Güzel haberler alalım insallah canımSanada geçmiş olsun canımsende transferden sonramı oldun kaçıncı günundesin. Bende şuan burun tıkanıklığı burun akıntısı ve hapşırık dışında birşeyim yok ama çok üzüldüm böyle olmasına hapşırıp duruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?