Aralık 2021 tüp bebek transfer olacaklar

Canım eğilip kalkma konusunda ne diyor doktorun inan korkuyorum ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
Hareket konusunda hiç bir kısıtlama getirmedi. Ama ben nedense transfer sonrası ilk 3 gün eğilemiyordum, kasıklarım batıyor gibiydi. Bugun 7. Gün iyiyim çok şükür. İnşallah sonucu güzel olur hepimiz için. Tadını cıkaralım dimi bu anın :)

Merhaba arkadaşlar benimde 6 aralıkta transferim oldu geçen yıl aynı dönemde ikiz transferin olmuştu ve maalesef 19+4 de servikal yetmezlik sebebiyle erken doğum oldu ve ikiz kızlarımı kaybettim. Bu defa bu sebeple biraz daha tedirginim düşünceliyim Rabbim hepimiz için en hayırlısını versin. 6 aralıkta transfer olup değişik belirti yaşayan var mı çok erken biliyorum ama umut işte

Bugün sabahtan beri kasık ağrım var birde sanki adet olacakmış gibi bel ve bacak ağrısı canım senin var mı bir belirti
Bende öyle aman aman bi belirti yok yani sol kasıkta sanki birazcık var ama rahatsız etmiyor bilmiyorum ya Allahım çok zor gerçekten

Yaaa inşallah bu defa sağlıkla hayırla olur ve kucağınıza alırsınız Benim de 6 Aralık bende öyle aman aman bişey yok bilmiyorum mesela göğüs ağrım var ama bu her adetim yaklaştığında olurdu ekstra sol tarafta kasık ağrısı oluyor ama etken midir bilemiyorum hiç

Gözlerim dolu dolu okudum yazını bende 5 yıldır bir evladım olsun diye uğraşıyorum geçen yıl rabbim bir mucize gönderdi kendiliğimden hamile kaldım ama malesef 17 haftalıkken kalbi durdu kaybettim şimdi 3. Denemem bende 6 aralıkta transfer oldum rabbim senin benim ve isteyen herkesin kucağını tez zamanda doldursun inşallah

Merhaba kızlar, benim bugün transferin 2.günü ve bugün burun tıkanıklığım ve burun akıntım var galiba soğuk algınlığı geciriyorum

Merhabalaar 6 Aralık ta transfer oldum tek embriyo 5.gün . Sonuç tarihim 16 sı umarım hepimiz güzel haberler alırız vakit geçmiyor

Merhaba kızlar, beni de ekler misiniz lütfen. Yaş 35. 3. Denemem. İlk denemeden bir oğlum var. 4 aralıkta transfer oldum. Hamile arkadaşları kutluyorum. Allah hepimize nasip etsin inşallah.

Dün test yapmıştım bu şekilde hayalet çizgi cıktı 6 Aralık transfer günümdü bugün tekrar test yapacağım gölge beni heyecanlandırdı

Eklentiler

• 46EB88F1-16F8-4B2B-B827-AF89B494955F.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 103
Merabalar kizlar ilk transferde hamile kaldiginizmi acaba ? Bu pazartesi terminim var 2 emrio transfer edilecek Bakalim insallah Tutunabilirler yaaa

Merhaba kızlar, benim bugün transferin 2.günü ve bugün burun tıkanıklığım ve burun akıntım var galiba soğuk algınlığı geciriyorum
Çok geçmiş olsun canım, benimde burun akıntim ve soguk algınlığım var. Bol bol sıvı tüket canım. Su, ilik limonlu su. Mandalina gibi C vitaminli şeyler ye. Daha iyi hissedeceksin.

Çok geçmiş olsun canım, benimde burun akıntim ve soguk algınlığım var. Bol bol sıvı tüket canım. Su, ilik limonlu su. Mandalina gibi C vitaminli şeyler ye. Daha iyi hissedeceksin.
Sanada geçmiş olsun canım sende transferden sonramı oldun kaçıncı günundesin. Bende şuan burun tıkanıklığı burun akıntısı ve hapşırık dışında birşeyim yok ama çok üzüldüm böyle olmasına hapşırıp duruyorum

Ben salı günü transfer oldum. Eşimin burun akıntısı vardi maske taktik uzak durduk ama Banada geçti. Transferden beri benimde hapşırik burun akıntısı var ama genel olarak iyiyim. Bende üzüldüm ama elden birsey gelmiyor. Güzel haberler alalım insallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…