Aralık 2021 tüp bebek transfer olacaklar

Dün test yapmıştım bu şekilde hayalet çizgi cıktı 6 Aralık transfer günümdü bugün tekrar test yapacağım gölge beni heyecanlandırdı
Aaa çok heyecanlı Benim de ayın 6 sında oldu transfer ama ben pazartesiyi beklerim her halde Rabbim inşallah sağlıkla sıhhatle nasip eder

Canim benide eklersen sevinirim. Yas 27, 5.gun, sonuc pozitif gorunuyo

Ya birebir aynı durumdayız benimde eşimden geçti o hastaydı korundu dikkat de etti ama geçti yinede napalim allahtan geldi yapacak bisey yok inşallah sonu güzel olsun

Merhaba kızlar öncelikle pozitif gören annelerimize hayırlı olmasını dilerim çok mutlu oldum rabbim tamamına erdirsin.benim transferin 5. Günü ve adet olacakmış hissi var sol kasıkta ağrı adet olmadan öncede böyle ağrım olurdu sizde de öyle oluyormu bilmiyorum grip olan arkadaşlar üzülmeyin rabbim ol derse hiç bişey mani olamaz moral bozmayın bol su vitamin alın kardelen hayırlı olsun dikkat et kendine hızlı hareket felan etme beslen gerisi rabbime bağlı inş nasip olur hepimize

Benim de transfer gününü saymazsak 5 inci gün bende öyle belirtiler hiç yok minik bi kasılma var o kadar

Kızlar yoğun mide bulantısı ile oğlumda kusmaya başlayınca doktora gittim. Tranfer olduğumu söyleyince hcg istedi değerim 12 çıktı. Bugün 7. Gün
Değerin 10’un uzerinde olmasi isteniyor diye biliyorum. 5. Gun embriyosu muydu?Katlanarak artsin insallah ayrica dun benim de migren agrim oldu.7. Gundu. Youtube Amerikali tup bebek yapan kadinlarin videolarinda da belirti olarak migren agrisina denk geldim. Cok enteresan Benim bir de dunden itibaren kasik agrilarim durdu. Rahatladim biraz da olsa.

Son düzenleme:
Transferin hayırlı olsun,sonu bebişli olsunGeri sayım başladıpozitif haberlerini bekliyoruz
İnşallah canım ya haftaya bu zamanlat bende pozitif diye yazarm inş
Canım nasılsın iyimisin günün nasıl geçti
kuzumm iyiyim çok şükür ilk 2 saat kaldırmadılar beni zaten gebelik serumu(intralipid serum) takıldı transferden hemen sonra ve 13.30dan 16:00a kadar kaldırmadılar yattığım yerden altıma bez bağladılar ama asla yapadım çok ilginç saatlerce tuttum ölecektimm.. hafif bebişimi koyduğu tarafta batmalarım oluyo adet ağrısı gibi sanırım tuvaletimi çok tuttuğum için sanrm

Hem dün hem de bugün çok yoğun migren atağı geçirdim. Early blast 5. Gün embriyosuydu. Sonucu kendi kadın doğumcuma attım. Pozitif görünüyor ama değeri önemseme henüz çok erken değer normal dedi.

Baya yatırmıslar canım ben 1 saat yatmıstım ve tuvaletim o kadar vardı ki sıkışıktım direk sontayı verdiklerinde yaptım Ağrılarının olması normal tuttugun için hemde işlem gördün hayırlısıyla güzel sonuclar alırsın inşallah canım dualarım seninle

Kızlar bende bugün test yaptım 6 Aralık transfer günüm 5. Gün embriyosu ve bugün transferin 5. Günü hayalet ikinci çizgi çıktı bakalım hayırlısı inşallah umutlanmak istemiyorum ama bi mutlu oldum daha önce bir kaç kez kimyasal oldu inşallah bu sefer sağlıkla ilerler

Eklentiler

• 8B6ACEB9-46DB-4A6D-9688-1B538604F2F2.webp
    45,1 KB · Görüntüleme: 95
Hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberlere beni saat 11 den akşam 4 e kadar hiç kalkmadan yatırdılar. Ben yatarak idrarimi mümkün değil yapamiyorum ilk transferde dayanamadım kalkmistim kızmislardı, ikinci transferde sonda ile boşaltmıslardi mesaneyi bu transferde sonda istemedim önce sürgü verdiler yapamadım sonra bez koydular onada yapamadım en son çok kötü oldum artık patlayacak gibi oldum yine mecbur sonda takıldı. Transferde en gerildiğim korktugum aşama bu çisimi nasıl yapicam aşaması valla transferden kaç gün önce düşünmeye başlıyorum. Çok şükür bunuda öyle böyle atlattim inşallah son olur güzel haberleri aliriz da bidaha bu eziyetleri çekmek zorunda kalmayız

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…