- 30 Aralık 2020
- 944
- 1.730
- 43
- Konu Sahibi Kardelen060492
-
Aaa çok heyecanlıDün test yapmıştım bu şekilde hayalet çizgi cıktı 6 Aralık transfer günümdü bugün tekrar test yapacağım gölge beni heyecanlandırdı
Canim benide eklersen sevinirim. Yas 27, 5.gun, sonuc pozitif gorunuyoKızlar merhabalar,
Aralıkta transfer olacak arkadaşlar gelin birlikte bekleyelim günümüzüneler yapıyoruz, neler yapmamalıyız birbirimize destek olup bilgi paylaşımı yapalım
Anne İsmi Embriyo Yaş Transfer Tarihi SONUÇ @nacwes 3.gün Kardelen060492 5.gün 29 11 Aralık @Matmazella 5.gün @agustos72 6.gün 3 Aralık @dlkerk 5.gün 1 aralık @bebikoms @FlyingHummingbird 5.gün 31 G Guullddeenn 5.gün 6 Aralık @efsunn210102 @Byrmseyda1 1.gün 25
Anne İsmi Embriyo Yaş Transfer
TarihiSONUÇ @Sandra86 5.gün @istanbul88 6.gün @Saturnyildizi 2.gün 32 D Demiripek 5.gün-3.gün 7 Aralık @Gldmergn 5.gün @gulcehanim 5.gün 27 @hasretim0601 5.gün 33 @mlshope 5.gün 28 3 Aralık @bebikoms 5.gün 26 Z Zeynepkur 5.gün 38 3 Aralık
Anne İsmi Embriyo Yaş Transfer Tarihi SONUÇ❤ @Aslanb 5.gün 28 @Maydonozhanim 5.gün 27 13 Aralık @miracle070210 5.gün 2 Aralık @Hayalperestttttttt 5.gün 2 Aralık M mucizelervar 29 Kasım @leyladanvazgecme 4.gün 1 Aralık akyaa 9 Aralık Canaann34 3.gün 24 1 aralık Minik Mucize 6.gün 7 Aralık @mutluannne123456789
Anne İsmi Embriyo Yaş Transfer SONUÇ @kucukbrmeseleee 5.gün 29 1 Aralık @Guli2101 3.gün 40 2 Aralık @karyelimmm 6 Aralık @mira9693 1 aralık @Selinilya 6.gün 6 aralık @Minikbirmucizemeselesi 12 aralık @Katre_g 31 @papatyam54 25 @nis1234 5.gün 26 8 aralık CevikKiz 5.gün 31 6 aralık H hellopeople 6.gün 3 aralık
Amiiin inşallah bekleyen herkes hayırlı haberleri alsın alalımAaa çok heyecanlıBenim de ayın 6 sında oldu transfer ama ben pazartesiyi beklerim her halde Rabbim inşallah sağlıkla sıhhatle nasip eder
Ya birebir aynı durumdayız benimde eşimden geçti o hastaydı korundu dikkat de etti ama geçti yinedeBen salı günü transfer oldum. Eşimin burun akıntısı vardi maske taktik uzak durduk ama Banada geçti. Transferden beri benimde hapşırik burun akıntısı var ama genel olarak iyiyim. Bende üzüldüm ama elden birsey gelmiyor. Güzel haberler alalım insallah canım
Allah kucağına almayı nasip etsin insallah canımKızlar merhaba herkese transferim 1saat önce gerçekleştii lütfen dua edin bana
Kızlar merhaba herkese transferim 1saat önce gerçekleştii lütfen dua edin bana
Benim de transfer gününü saymazsak 5 inci gün bende öyle belirtiler hiç yok minik bi kasılma var o kadarMerhaba kızlar öncelikle pozitif gören annelerimize hayırlı olmasını dilerim çok mutlu oldumrabbim tamamına erdirsin. benim transferin 5. Günü ve adet olacakmış hissi var sol kasıkta ağrı adet olmadan öncede böyle ağrım olurdu sizde de öyle oluyormu bilmiyorum grip olan arkadaşlar üzülmeyin rabbim ol derse hiç bişey mani olamaz moral bozmayın bol su vitamin alın kardelen hayırlı olsun dikkat et kendine hızlı hareket felan etme beslen gerisi rabbime bağlı inş nasip olur hepimize
Değerin 10’un uzerinde olmasi isteniyor diye biliyorum. 5. Gun embriyosu muydu?Katlanarak artsin insallahKızlar yoğun mide bulantısı ile oğlumda kusmaya başlayınca doktora gittim. Tranfer olduğumu söyleyince hcg istedi değerim 12 çıktı. Bugün 7. Gün
Transferin hayırlı olsun,sonu bebişli olsunKızlar merhaba herkese transferim 1saat önce gerçekleştii lütfen dua edin bana
Canım nasılsın iyimisin günün nasıl geçtiCanımmm çok teşekkür ederimm lütfen dua edin olur muu
İnşallah canım ya haftaya bu zamanlat bende pozitif diye yazarm inşTransferin hayırlı olsun,sonu bebişli olsunGeri sayım başladı pozitif haberlerini bekliyoruz
kuzumm iyiyim çok şükür ilk 2 saat kaldırmadılar beni zaten gebelik serumu(intralipid serum) takıldı transferden hemen sonra ve 13.30dan 16:00a kadar kaldırmadılar yattığım yerden altıma bez bağladılar ama asla yapadım çok ilginç saatlerce tuttum ölecektimm.. hafif bebişimi koyduğu tarafta batmalarım oluyo adet ağrısı gibi sanırım tuvaletimi çok tuttuğum için sanrmCanım nasılsın iyimisin günün nasıl geçti
Hem dün hem de bugün çok yoğun migren atağı geçirdim. Early blast 5. Gün embriyosuydu. Sonucu kendi kadın doğumcuma attım. Pozitif görünüyor ama değeri önemseme henüz çok erken değer normal dedi.Değerin 10’un uzerinde olmasi isteniyor diye biliyorum. 5. Gun embriyosu muydu?Katlanarak artsin insallahayrica dun benim de migren agrim oldu.7. Gundu. Youtube Amerikali tup bebek yapan kadinlarin videolarinda da belirti olarak migren agrisina denk geldim. Cok enteresan Benim bir de dunden itibaren kasik agrilarim durdu. Rahatladim biraz da olsa.
Baya yatırmıslar canım ben 1 saat yatmıstım ve tuvaletim o kadar vardı ki sıkışıktım direk sontayı verdiklerinde yaptımİnşallah canım ya haftaya bu zamanlat bende pozitif diye yazarm inş
kuzumm iyiyim çok şükür ilk 2 saat kaldırmadılar beni zaten gebelik serumu(intralipid serum) takıldı transferden hemen sonra ve 13.30dan 16:00a kadar kaldırmadılar yattığım yerden altıma bez bağladılar ama asla yapadım çok ilginç saatlerce tuttum ölecektimm.. hafif bebişimi koyduğu tarafta batmalarım oluyo adet ağrısı gibi sanırım tuvaletimi çok tuttuğum için sanrm
Hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberlereİnşallah canım ya haftaya bu zamanlat bende pozitif diye yazarm inş
kuzumm iyiyim çok şükür ilk 2 saat kaldırmadılar beni zaten gebelik serumu(intralipid serum) takıldı transferden hemen sonra ve 13.30dan 16:00a kadar kaldırmadılar yattığım yerden altıma bez bağladılar ama asla yapadım çok ilginç saatlerce tuttum ölecektimm.. hafif bebişimi koyduğu tarafta batmalarım oluyo adet ağrısı gibi sanırım tuvaletimi çok tuttuğum için sanrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?