- 9 Temmuz 2013
- 906
- 987
- 323
- Konu Sahibi Kardelen060492
-
Canım cok net olmasada bende ikinci çizgiyi gördümKızlar bende bugün test yaptım 6 Aralık transfer günüm 5. Gün embriyosu ve bugün transferin 5. Günü hayalet ikinci çizgi çıktı bakalım hayırlısı inşallah umutlanmak istemiyorum ama bi mutlu oldumdaha önce bir kaç kez kimyasal oldu inşallah bu sefer sağlıkla ilerler
Geçmiş olsun. Ben relpax kullaniyorum. Atak başlamadan önce atıyorum kesiyor. 2019 ilk böyle ağrısı yaşadım, otelden acile gittik .valla olucem zannetim. Sonra nöroloji gittim doktor bu ilaç yazdırdı ama sadece acil durumda içecem dedi.yani normal baş ağrısı değil. Biraz pahalı ama çok iyi kesiyor ağrıBenimde 2 gündür migrenim tuttu. İnanılmaz bir atak. Bugün dayanamayıp minoset aldım ama bana mısın demedi. Kafamı koparasım var.
Canm benim çok teşekkür ederimmBaya yatırmıslar canım ben 1 saat yatmıstım ve tuvaletim o kadar vardı ki sıkışıktım direk sontayı verdiklerinde yaptımAğrılarının olması normal tuttugun için hemde işlem gördün hayırlısıyla güzel sonuclar alırsın inşallah canım dualarım seninle
Oluyor öyle ağrılar normal canım. Hafif kramplar..Kafana takma hiç. Dinlen tadını çıkarMerhaba kızlar öncelikle pozitif gören annelerimize hayırlı olmasını dilerim çok mutlu oldumrabbim tamamına erdirsin. benim transferin 5. Günü ve adet olacakmış hissi var sol kasıkta ağrı adet olmadan öncede böyle ağrım olurdu sizde de öyle oluyormu bilmiyorum grip olan arkadaşlar üzülmeyin rabbim ol derse hiç bişey mani olamaz moral bozmayın bol su vitamin alın kardelen hayırlı olsun dikkat et kendine hızlı hareket felan etme beslen gerisi rabbime bağlı inş nasip olur hepimize
Hahah ay vallahi bende öyle stresliydim bi ara ağlayacaktm sinirden yattığım yerden doktorumu aradım 2.5 saat oldu ben kalkıyorum tuvalete diye izin verdide öyle rahatladmHayırlısı olsun canım inşallah güzel haberlerebeni saat 11 den akşam 4 e kadar hiç kalkmadan yatırdılar. Ben yatarak idrarimi mümkün değil yapamiyorum ilk transferde dayanamadım kalkmistim kızmislardı, ikinci transferde sonda ile boşaltmıslardi mesaneyi bu transferde sonda istemedim önce sürgü verdiler yapamadım sonra bez koydular onada yapamadım en son çok kötü oldum artık patlayacak gibi oldum yine mecbur sonda takıldı. Transferde en gerildiğim korktugum aşama bu çisimi nasıl yapicam aşaması valla transferden kaç gün önce düşünmeye başlıyorum. Çok şükür bunuda öyle böyle atlattim inşallah son olur güzel haberleri aliriz da bidaha bu eziyetleri çekmek zorunda kalmayız
Yaaa nasılll sen yeni transfer olmadın mı kuzummmCanım cok net olmasada bende ikinci çizgiyi gördümtek embriyo transferimi oldun taze transfermiydi dondurulmuşmuydu
Çatlatma iğnesi oldun mu tatlım? Bir de hemen mi çıktı bu cizgi yoksa sonradan mı? Benm de böyle çıktı 3 tane testte. Çatlatma ignemin üstünden 10 gün gemişti.Ben 3-4-5. Günlerde bakmıştımKızlar bende bugün test yaptım 6 Aralık transfer günüm 5. Gün embriyosu ve bugün transferin 5. Günü hayalet ikinci çizgi çıktı bakalım hayırlısı inşallah umutlanmak istemiyorum ama bi mutlu oldumdaha önce bir kaç kez kimyasal oldu inşallah bu sefer sağlıkla ilerler
Kaçıncı gğnğnde öğrendin canım ekledimm hayırlı olsunnCanim benide eklersen sevinirim. Yas 27, 5.gun, sonuc pozitif gorunuyo
7.gunden test pozitifdi, 12.gun kanda cikti.Kaçıncı gğnğnde öğrendin canım ekledimm hayırlı olsunn
Tek embriyo muydu peki7.gunden test pozitifdi, 12.gun kanda cikti.
Valla ben öğrendikten sonra dahada dikkatliyimHahah ay vallahi bende öyle stresliydim bi ara ağlayacaktm sinirden yattığım yerden doktorumu aradım 2.5 saat oldu ben kalkıyorum tuvalete diye izin verdide öyle rahatladm
Bu arada benim 4 embriyom vardı 4aa kaliteydi 2 si değerleri 3abydi çözüldükten sonra 4aa’nın biri 3aa olmuş(bunu transfer ettiler) diğer 4aa olan gerilemiş iyce elimde 2 adet donduralacak embriyom kalmış. Bi üzüldüm sebepsiz nedense o gerileyene imha etmişler onu.
Ya yatıyo musunuz siz ay ben çok hareketli bi insanm yatamıyorum hiçnolck bu halim Z Zeynepkur Canaann34 akyaa
Benim toplam 16 embriyom vardi dondurulmus hepsi 5.gun iyi kalite sadece 2 tanesi 5.gun 4a kaliteydi sanırım. İlk ikisi tek tek denendi olmadi bu transferde çift denedik embriyologa çözdurme sonrası embriyolar nasıl dedim embriyolarin şahane çok iyi durumdalar dedi tabi bundan ziyade rabbimin ol demesine bağlı ilk 2 transferimde de embriyolar çok iyiydi ama olmadi nasip kısmet bakalimHahah ay vallahi bende öyle stresliydim bi ara ağlayacaktm sinirden yattığım yerden doktorumu aradım 2.5 saat oldu ben kalkıyorum tuvalete diye izin verdide öyle rahatladm
Bu arada benim 4 embriyom vardı 4aa kaliteydi 2 si değerleri 3abydi çözüldükten sonra 4aa’nın biri 3aa olmuş(bunu transfer ettiler) diğer 4aa olan gerilemiş iyce elimde 2 adet donduralacak embriyom kalmış. Bi üzüldüm sebepsiz nedense o gerileyene imha etmişler onu.
Ya yatıyo musunuz siz ay ben çok hareketli bi insanm yatamıyorum hiçnolck bu halim Z Zeynepkur Canaann34 akyaa
Tek embriyo dondurulmuş oldum canımCanım cok net olmasada bende ikinci çizgiyi gördümtek embriyo transferimi oldun taze transfermiydi dondurulmuşmuydu
Çatlatma iğnesi olmadım canım ben dondurulmuş transfer. Yaptıktan hemen sonra çıktı çizgi.Çatlatma iğnesi oldun mu tatlım? Bir de hemen mi çıktı bu cizgi yoksa sonradan mı? Benm de böyle çıktı 3 tane testte. Çatlatma ignemin üstünden 10 gün gemişti.Ben 3-4-5. Günlerde bakmıştımsonradan çatlatma iğnesi yapıyor diyenleri okudum. Bıraktım artık. Pzt kan testim var zaman gecmiyor…
Harikaaa! Çok sevindim. O zaman rahatlıkla transferin tuttu diyebilirizÇatlatma iğnesi olmadım canım ben dondurulmuş transfer. Yaptıktan hemen sonra çıktı çizgi.
Evet canim.Tek embriyo muydu peki
Cnm sürekli yatmayı doktorlar önermiyor.Ara ara uzan ,dinlen.ilk 48 saat embriyonun tutunması için çok önemliymiş.hiçbir iş yapma.ben 5. Günden itibaren yemek ve bulaşık gibi basit isleri yaptim,kendimi yormadan.dışarıya çıktım,yürüyüş yaptım.ağır kaldırma,kahve,çay ve cikolata yemedim,içmedim.pazartesi sonucu hep birlikte görücez bakalımHahah ay vallahi bende öyle stresliydim bi ara ağlayacaktm sinirden yattığım yerden doktorumu aradım 2.5 saat oldu ben kalkıyorum tuvalete diye izin verdide öyle rahatladm
Aminnn inşallah canım inşallah tutmuşturHarikaaa! Çok sevindim. O zaman rahatlıkla transferin tuttu diyebilirizBen de dondurulmuş oldum ama az miktardaçatlatma ignesi yaptım yumurtlama döneminde.
Rabbim hepimizin bekleyişlerini hayırla mutlulukla sonuçlandırsın inşallahGözlerim dolu dolu okudum yazını bende 5 yıldır bir evladım olsun diye uğraşıyorum geçen yıl rabbim bir mucize gönderdi kendiliğimden hamile kaldım ama malesef 17 haftalıkken kalbi durdu kaybettim şimdi 3. Denemem bende 6 aralıkta transfer oldum rabbim senin benim ve isteyen herkesin kucağını tez zamanda doldursun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?