Aralık 2021 tüp bebek transfer olacaklar

Canım cok net olmasada bende ikinci çizgiyi gördüm tek embriyo transferimi oldun taze transfermiydi dondurulmuşmuydu

Benimde 2 gündür migrenim tuttu. İnanılmaz bir atak. Bugün dayanamayıp minoset aldım ama bana mısın demedi. Kafamı koparasım var.
Geçmiş olsun. Ben relpax kullaniyorum. Atak başlamadan önce atıyorum kesiyor. 2019 ilk böyle ağrısı yaşadım, otelden acile gittik .valla olucem zannetim. Sonra nöroloji gittim doktor bu ilaç yazdırdı ama sadece acil durumda içecem dedi.yani normal baş ağrısı değil. Biraz pahalı ama çok iyi kesiyor ağrı

Canm benim çok teşekkür ederimm inşallah çok dua et lütfen

Oluyor öyle ağrılar normal canım. Hafif kramplar..Kafana takma hiç. Dinlen tadını çıkar

Hahah ay vallahi bende öyle stresliydim bi ara ağlayacaktm sinirden yattığım yerden doktorumu aradım 2.5 saat oldu ben kalkıyorum tuvalete diye izin verdide öyle rahatladm
Bu arada benim 4 embriyom vardı 4aa kaliteydi 2 si değerleri 3abydi çözüldükten sonra 4aa’nın biri 3aa olmuş(bunu transfer ettiler) diğer 4aa olan gerilemiş iyce elimde 2 adet donduralacak embriyom kalmış. Bi üzüldüm sebepsiz nedense o gerileyene imha etmişler onu.
Ya yatıyo musunuz siz ay ben çok hareketli bi insanm yatamıyorum hiç nolck bu halim Z Zeynepkur Canaann34 akyaa

Çatlatma iğnesi oldun mu tatlım? Bir de hemen mi çıktı bu cizgi yoksa sonradan mı? Benm de böyle çıktı 3 tane testte. Çatlatma ignemin üstünden 10 gün gemişti.Ben 3-4-5. Günlerde bakmıştım sonradan çatlatma iğnesi yapıyor diyenleri okudum. Bıraktım artık. Pzt kan testim var zaman gecmiyor…

Valla ben öğrendikten sonra dahada dikkatliyim yatıyorum kalkıyorum geziyorum mutfagada giriyorum ama yinede ev işi gözüm kesmiyor zaten sağolsun kaynanam yanımda ondan öncede annem yanımdaydı yardımcı oluyorlar sende dikkat et olsun cok düşünme herşey güzel olacak

Benim toplam 16 embriyom vardi dondurulmus hepsi 5.gun iyi kalite sadece 2 tanesi 5.gun 4a kaliteydi sanırım. İlk ikisi tek tek denendi olmadi bu transferde çift denedik embriyologa çözdurme sonrası embriyolar nasıl dedim embriyolarin şahane çok iyi durumdalar dedi tabi bundan ziyade rabbimin ol demesine bağlı ilk 2 transferimde de embriyolar çok iyiydi ama olmadi nasip kısmet bakalim valla ben 2 gündür neredeyse lavabo dışında kalkmıyorum hemşire de eşimin yanında öyle söyleyince annemle bir oldular kaldırmiyorlar bugün de biraz soğuk algınlığı gibi birsey basladi burun tıkanıklığı burun akıntısı bide çok hapşiriyorum Allah sonumu hayır etsin öyle böyle geçiriyoruz bakalim günleri

Çatlatma iğnesi olmadım canım ben dondurulmuş transfer. Yaptıktan hemen sonra çıktı çizgi.

Cnm sürekli yatmayı doktorlar önermiyor.Ara ara uzan ,dinlen.ilk 48 saat embriyonun tutunması için çok önemliymiş.hiçbir iş yapma.ben 5. Günden itibaren yemek ve bulaşık gibi basit isleri yaptim,kendimi yormadan.dışarıya çıktım,yürüyüş yaptım.ağır kaldırma,kahve,çay ve cikolata yemedim,içmedim.pazartesi sonucu hep birlikte görücez bakalım

Rabbim hepimizin bekleyişlerini hayırla mutlulukla sonuçlandırsın inşallah

Bende iki gün istirahat ettim doktorum da yeterli dedi zaten 3. Gün çalışmaya başladım ama kendimi çok yormadan.her sabah progestan iğne ve akşam göbekten hibor vurduruyorum birazınla zorluyor ama her şey geçici bu zor günleride atlatacaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…