- Konu Sahibi Kardelen060492
-
Evet cnm kaset test.Bugün transferin kaçıncı günü?Kızlar bu evde yaptığınız testler erken gebelik testlerinden mi bende kaset test vardı sabah yaptım çıkmadı canımı da sıkmak istemiyorum tabi ama sizinkileri merak ettim
Yaaaa çookkk güzel bu çizgiyi görmek bileMutlu pazarlar herkeseTransferin 9.gününden tüm güzel anne adaylarına selamlar
Benim miniğim bu sabah anne ben burdayım dediYarın kan sonucunda da gôrmeyi nasip et Allahım
Eklentiler
Ayın 6 sında oldu transferimEvet cnm kaset test.Bugün transferin kaçıncı günü?
Amin cnm çok sağolYaaaa çookkk güzel bu çizgiyi görmek bileRabbim inşallah kucağına almayı da nasip etsin erken gebelik testlerinden mi bu
Yok cnm erken gebelik testi degil.normal kaset test.cnm sen çok erken yapmissin testi.daha 6. Günün testte çikmamasi cok normal.ben ilk testi 7. Gün yaptim belli belirsiz bir cizgi varla yok arasi gibiydi hatta üzüldüm olmadi diye.6. Gün yapsam o da çikmazdi anliyacagin ama bak iki gün sonra 9. Günde görebildim cok sukurAyın 6 sında oldu transferim
Evet benim de 5. Gün embriyosu bence de erken ama böyle 5inci 6ncı günde yapıp çıkanlar vardı onlara özendim aslında Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın vallaha tedavi süreci bile böyle zorlamadı beniYok cnm erken gebelik testi degil.normal kaset test.cnm sen çok erken yapmissin testi.daha 6. Günün testte çikmamasi cok normal.ben ilk testi 7. Gün yaptim belli belirsiz bir cizgi varla yok arasi gibiydi hatta üzüldüm olmadi diye.6. Gün yapsam o da çikmazdi anliyacagin ama bak iki gün sonra 9. Günde görebildim cok sukur5.gün embriyosuydu bir de.
Masallah hayırlı olsunMutlu pazarlar herkeseTransferin 9.gününden tüm güzel anne adaylarına selamlar
Benim miniğim bu sabah anne ben burdayım dediYarın kan sonucunda da gôrmeyi nasip et Allahım
Eklentiler
Yaaa canımmmm çok mutşu oldummmmm hayırla kucaüına almakta nasip olsun kat kat katlansn inşMutlu pazarlar herkeseTransferin 9.gününden tüm güzel anne adaylarına selamlar
Eklentiler
Çok sağol cnm.Allah razı olsunMasallah hayırlı olsun
Amin cnmYaaa canımmmm çok mutşu oldummmmm hayırla kucaüına almakta nasip olsun kat kat katlansn inş
Yaa çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahMutlu pazarlar herkeseTransferin 9.gününden tüm güzel anne adaylarına selamlar
Eklentiler
Amin cnm hepimize inş Rabbim nasip etsinYaa çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun inşallah canım allah kucağımızda görmeyi de nasip etsin inşallah böyle pozitif sonuçlar gördükçe kalbim pır pır oluyorMutlu pazarlar herkeseTransferin 9.gününden tüm güzel anne adaylarına selamlar
Eklentiler
Amin cnmHayırlı olsun inşallah canım allah kucağımızda görmeyi de nasip etsin inşallah böyle pozitif sonuçlar gördükçe kalbim pır pır oluyor
Amin cnm Rabbim bu yolda olan hiçkimsenin emeğini boşa çıkarmasınZeynepkur cok sevindimmmyarın büyük gün ikimiz içinde. Ama dün akşam benim pembe bir lekelenmem oldu. Karnımda da hafif bir ağrı. o kadar üzüldüm ki uyuyamadım. Suan burda sabah 6 ve sizle paylaşmak istedim. Erkenden kalktım. Allah emeklerimizi boşa cıkarmasın. Hele şu yabancı ülkede daha da zor yalnız başına mücadele…
Cuma gunu hem pozitifi gordum hemde kahve leke devamı gelmedi sükür. Seninde devam etmez insallahZeynepkur cok sevindimmmyarın büyük gün ikimiz içinde. Ama dün akşam benim pembe bir lekelenmem oldu. Karnımda da hafif bir ağrı. o kadar üzüldüm ki uyuyamadım. Suan burda sabah 6 ve sizle paylaşmak istedim. Erkenden kalktım. Allah emeklerimizi boşa cıkarmasın. Hele şu yabancı ülkede daha da zor yalnız başına mücadele…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?