Aralık 2021 tüp bebek transfer olacaklar

Kızlar bu evde yaptığınız testler erken gebelik testlerinden mi bende kaset test vardı sabah yaptım çıkmadı canımı da sıkmak istemiyorum tabi ama sizinkileri merak ettim

Mutlu pazarlar herkeseTransferin 9.gününden tüm güzel anne adaylarına selamlar
Benim miniğim bu sabah anne ben burdayım dedi Yarın kan sonucunda da gôrmeyi nasip et Allahım

Eklentiler​

Yaaaa çookkk güzel bu çizgiyi görmek bile Rabbim inşallah kucağına almayı da nasip etsin erken gebelik testlerinden mi bu

Ayın 6 sında oldu transferim
Yok cnm erken gebelik testi degil.normal kaset test.cnm sen çok erken yapmissin testi.daha 6. Günün testte çikmamasi cok normal.ben ilk testi 7. Gün yaptim belli belirsiz bir cizgi varla yok arasi gibiydi hatta üzüldüm olmadi diye.6. Gün yapsam o da çikmazdi anliyacagin ama bak iki gün sonra 9. Günde görebildim cok sukur5.gün embriyosuydu bir de.

Evet benim de 5. Gün embriyosu bence de erken ama böyle 5inci 6ncı günde yapıp çıkanlar vardı onlara özendim aslında Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın vallaha tedavi süreci bile böyle zorlamadı beni
Beklemek böyle acaba var mı yok mu noldu gerçekten daha daha zor Allahım kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın

Mutlu pazarlar herkeseTransferin 9.gününden tüm güzel anne adaylarına selamlar
Benim miniğim bu sabah anne ben burdayım dedi Yarın kan sonucunda da gôrmeyi nasip et Allahım

Eklentiler​

Hayırlı olsun inşallah canım allah kucağımızda görmeyi de nasip etsin inşallah böyle pozitif sonuçlar gördükçe kalbim pır pır oluyor

Zeynepkur cok sevindimmm yarın büyük gün ikimiz içinde. Ama dün akşam benim pembe bir lekelenmem oldu. Karnımda da hafif bir ağrı. o kadar üzüldüm ki uyuyamadım. Suan burda sabah 6 ve sizle paylaşmak istedim. Erkenden kalktım. Allah emeklerimizi boşa cıkarmasın. Hele şu yabancı ülkede daha da zor yalnız başına mücadele…

Amin cnm Rabbim bu yolda olan hiçkimsenin emeğini boşa çıkarmasınYarın birbirimize güzel haberler vermeyi Rabbim nasip etsin

Cuma gunu hem pozitifi gordum hemde kahve leke devamı gelmedi sükür. Seninde devam etmez insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…