- 18 Ekim 2019
- 290
- 443
- 53
- Konu Sahibi Kardelen060492
-
Seni çok iyi anlıyorum canm bende yurt dışında yaşıyorum ve gerçekten tek başına çok çok zorZeynepkur cok sevindimmmyarın büyük gün ikimiz içinde. Ama dün akşam benim pembe bir lekelenmem oldu. Karnımda da hafif bir ağrı. o kadar üzüldüm ki uyuyamadım. Suan burda sabah 6 ve sizle paylaşmak istedim. Erkenden kalktım. Allah emeklerimizi boşa cıkarmasın. Hele şu yabancı ülkede daha da zor yalnız başına mücadele…
Çok üzüldüm canım hakkına hayırlısı buymuş inşallah en kısa zaman da Allah sana nasip ederPozitif arkadaşlara hayırlı olsun sağlıkla kucağıniza alırsınız inşallah
Benim olmadı kızlar sonucum negatif çok üzgünüm Allah yolunuzu açık etsin inşallah
Teşekkür ederim canım İnsallah Allah razı olsunÇok üzüldüm canım hakkına hayırlısı buymuş inşallah en kısa zaman da Allah sana nasip ederinan kendime istediğim kadar senin için de istedim şuan ama ümidini yitirme
Cay cikolata zararlimi? Ben onsuz duramiyorumkiCnm sürekli yatmayı doktorlar önermiyor.Ara ara uzan ,dinlen.ilk 48 saat embriyonun tutunması için çok önemliymiş.hiçbir iş yapma.ben 5. Günden itibaren yemek ve bulaşık gibi basit isleri yaptim,kendimi yormadan.dışarıya çıktım,yürüyüş yaptım.ağır kaldırma,kahve,çay ve cikolata yemedim,içmedim.pazartesi sonucu hep birlikte görücez bakalım
Merhaba bende kayseriliyim ve eğer uygun olursa Şubat tatilinde tüp Bebek yaptırmak istiyorumAcıbadem kayseride görüyorum canım ama doktorum görmeden ilaç başlamak istemedi hafif ohss olmuştm ben
Hastaneden verilen listede tüketilmesi tavsiye edilmezlerin arasında.Ben 10 gündür ağzıma sürmedim.iki gündür açık çay icmeye başladım.kahve ve cikolata rahimde kasılma yaptığı için önerilmiyor.Cay cikolata zararlimi? Ben onsuz duramiyorumki
Kızlar merhabalar, öncelikle ilk pozitiflere hayırlı olsun. Benim transferim 15 gün sonra inşallah. Transfer öncesi nelere dikkat ediyorsunuz ? Ne yeyip içtiniz, uzak durduğunuz ve mutlaka yaptığınız şeyler var mı?Kızlar merhabalar,
Aralıkta transfer olacak arkadaşlar gelin birlikte bekleyelim günümüzüneler yapıyoruz, neler yapmamalıyız birbirimize destek olup bilgi paylaşımı yapalım
Anne İsmi Embriyo Yaş Transfer Tarihi SONUÇ @nacwes 3.gün Kardelen060492 5.gün 29 11 Aralık @Matmazella 5.gün @agustos72 6.gün 3 Aralık @dlkerk 5.gün 1 aralık @bebikoms @FlyingHummingbird 5.gün 31 @Guullddeenn 5.gün 6 Aralık @efsunn210102 @Byrmseyda1 1.gün 25
Anne İsmi Embriyo Yaş Transfer
TarihiSONUÇ @Sandra86 5.gün @istanbul88 6.gün @Saturnyildizi 2.gün 32 @Demiripek 5.gün-3.gün 7 Aralık @Gldmergn 5.gün G gulcehanim 5.gün 27 @hasretim0601 5.gün 33 @mlshope 5.gün 28 3 Aralık @bebikoms 5.gün 26 Z Zeynepkur 5.gün 38 3 Aralık
Anne İsmi Embriyo Yaş Transfer Tarihi SONUÇ❤ @Aslanb 5.gün 28 @Maydonozhanim 5.gün 27 13 Aralık @miracle070210 5.gün 2 Aralık @Hayalperestttttttt 5.gün 2 Aralık M mucizelervar 29 Kasım @leyladanvazgecme 4.gün 1 Aralık @akyaa 9 Aralık Canaann34 3.gün 24 1 aralık @Minik Mucize 6.gün 7 Aralık M mutluannne123456789
Anne İsmi Embriyo Yaş Transfer SONUÇ K kucukbrmeseleee 5.gün 29 1 Aralık Yılmak yok @Guli2101 3.gün 40 2 Aralık @karyelimmm 6 Aralık @mira9693 1 aralık @Selinilya 6.gün 6 aralık @Minikbirmucizemeselesi 12 aralık @Katre_g 31 @papatyam54 25 N nis1234 5.gün 26 8 aralık @CevikKiz 5.gün 31 6 aralık @hellopeople 6.gün 3 aralık M mucizelervar 5.gün 27
Yaa canım bugün hayırlısıyla kan sonucunu da al çok sevindim Allah kucağımıza almayıda nasip etsinMutlu pazarlar herkeseTransferin 9.gününden tüm güzel anne adaylarına selamlar
Benim miniğim bu sabah anne ben burdayım dediYarın kan sonucunda da gôrmeyi nasip et Allahım
Eklentiler
Merhabalar canım acıbadem Mustafa Taş doktorum. Benim aralığın 11 inde transferim gerçekleşti. Beklemedeyim şuan. Ortalama ilaçlarla beraber 20bini buldu canm sanırım. Tüp bebek fiyatı suan 9500₺ falan olması lazım eğer düşünüyorsan gidip dosyanı açtır ocak ayında zam gelecektir yineMerhaba bende kayseriliyim ve eğer uygun olursa Şubat tatilinde tüp Bebek yaptırmak istiyorumsiz yaptirdiniz mi? Hangi doktora yaptırdınız? Kaç tl tuttu ortalama Bilgi verir misiniz lütfen
Merhabalar canım hayırlı olsun tedavinMerhaba kızlarpozitif görenleri tebrik ediyorum değerleriniz kat kat artsın inşallah
Benimde bu 3. Denemem olacak ilk ikisi negatifle sonuçlandı. Bu son opudan sonra histereskopi oldum ve çizik atıldı. Transfer zamanida intralipid serum verilecek, transfer için henüz adeti bekliyorum listeye benide eklerseniz sevinirim
Canummm mutluluğun kat kat katlansın inşallah canım benim ne güzel gülüyor bak bizeMutlu pazarlar herkeseTransferin 9.gününden tüm güzel anne adaylarına selamlar
Benim miniğim bu sabah anne ben burdayım dediYarın kan sonucunda da gôrmeyi nasip et Allahım
Eklentiler
Korkma, bi sey olmaz. Ilk gun bendede olmustu transferden dondum hatta nokta kan geldi embriyon geri dustu sanmistimKızlarr ya ben ishal oldum transferin 2. Günü(11 aralıkta transfer olmuştm). Korkuyorun ishal olumsuz etkiler mi? Gaz sancısı bağırsaklarım nası hareketli anlatamam. Birde sırt ağrım kasık batmalarım var sizlerde oldu mu?
Gunaydin guzelim, kacinci gunun?Günaydıın kızlaar ben bu sabah dayanamayıp test yaptım. Normalde doktorumun verdiği tarih çarşamba günüydü o gün bir daha yapıcam ama negatif sanırım. Çok mu erken sizce değişir mi?
Günaydın canım kaçıncı günün ki seninGünaydıın kızlaar ben bu sabah dayanamayıp test yaptım. Normalde doktorumun verdiği tarih çarşamba günüydü o gün bir daha yapıcam ama negatif sanırım. Çok mu erken sizce değişir mi?
Kan verdim,sonucu 2 saat sonra çıkacakCanummm mutluluğun kat kat katlansın inşallah canım benim ne güzel gülüyor bak bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?