Aralık 2021 tüp bebek transfer olacaklar

Seni çok iyi anlıyorum canm bende yurt dışında yaşıyorum ve gerçekten tek başına çok çok zor

Pozitif arkadaşlara hayırlı olsun sağlıkla kucağıniza alırsınız inşallah
Benim olmadı kızlar sonucum negatif çok üzgünüm Allah yolunuzu açık etsin inşallah
Çok üzüldüm canım hakkına hayırlısı buymuş inşallah en kısa zaman da Allah sana nasip eder inan kendime istediğim kadar senin için de istedim şuan ama ümidini yitirme

Merhaba kızlar bende 6 aralıkta 5.gün çift embriyo transferi oldum dualarinizi beklerim beklemek gerçekten çok zormus.Yarın 7.günümüz acaba gidip kan versem çıkar mi ki

Cay cikolata zararlimi? Ben onsuz duramiyorumki

Acıbadem kayseride görüyorum canım ama doktorum görmeden ilaç başlamak istemedi hafif ohss olmuştm ben
Merhaba bende kayseriliyim ve eğer uygun olursa Şubat tatilinde tüp Bebek yaptırmak istiyorum siz yaptirdiniz mi? Hangi doktora yaptırdınız? Kaç tl tuttu ortalama Bilgi verir misiniz lütfen

Arkadaslar hepiniz umarim en kisa zamanda iyi haberler alirsiniz. 2018 de bu yola basladim
2019 da oglumu nasip etti Allah cok sukur. Dondurulmus bebeklerim 5. Gun embriyosu olarak bekliyor. Persembe gunu ilk randevum var. Dondurulmus da surec nasil ilerliyor. Ilac kullaniliyor mu bi on hazirlik gerekiyor mu. Muayene olduktan sonra test yapilacak dedi sonra adetin 1. Gunu tedaviye baslancak dediler bana.

Kızlar merhabalar, öncelikle ilk pozitiflere hayırlı olsun. Benim transferim 15 gün sonra inşallah. Transfer öncesi nelere dikkat ediyorsunuz ? Ne yeyip içtiniz, uzak durduğunuz ve mutlaka yaptığınız şeyler var mı?

Merhaba kızlar pozitif görenleri tebrik ediyorum değerleriniz kat kat artsın inşallah

Benimde bu 3. Denemem olacak ilk ikisi negatifle sonuçlandı. Bu son opudan sonra histereskopi oldum ve çizik atıldı. Transfer zamanida intralipid serum verilecek, transfer için henüz adeti bekliyorum listeye benide eklerseniz sevinirim

Mutlu pazarlar herkeseTransferin 9.gününden tüm güzel anne adaylarına selamlar
Benim miniğim bu sabah anne ben burdayım dedi Yarın kan sonucunda da gôrmeyi nasip et Allahım

Eklentiler​

Yaa canım bugün hayırlısıyla kan sonucunu da al çok sevindim Allah kucağımıza almayıda nasip etsin

Günaydıın kızlaar ben bu sabah dayanamayıp test yaptım. Normalde doktorumun verdiği tarih çarşamba günüydü o gün bir daha yapıcam ama negatif sanırım. Çok mu erken sizce değişir mi?

Merhaba bende kayseriliyim ve eğer uygun olursa Şubat tatilinde tüp Bebek yaptırmak istiyorum siz yaptirdiniz mi? Hangi doktora yaptırdınız? Kaç tl tuttu ortalama Bilgi verir misiniz lütfen
Merhabalar canım acıbadem Mustafa Taş doktorum. Benim aralığın 11 inde transferim gerçekleşti. Beklemedeyim şuan. Ortalama ilaçlarla beraber 20bini buldu canm sanırım. Tüp bebek fiyatı suan 9500₺ falan olması lazım eğer düşünüyorsan gidip dosyanı açtır ocak ayında zam gelecektir yine

Merhabalar canım hayırlı olsun tedavin bende aldm intralipid serum

Kızlarr ya ben ishal oldum transferin 2. Günü(11 aralıkta transfer olmuştm). Korkuyorun ishal olumsuz etkiler mi? Gaz sancısı bağırsaklarım nası hareketli anlatamam. Birde sırt ağrım kasık batmalarım var sizlerde oldu mu?

Korkma, bi sey olmaz. Ilk gun bendede olmustu transferden dondum hatta nokta kan geldi embriyon geri dustu sanmistim Sonrasinda kabzlik basladi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…