Aralık 2021 tüp bebek transfer olacaklar

Hemsireler kabız olursun demislerdi.Aksine ben de seninki gibi bir durum yaşıyorum.bağırsaklarım adet dönemindeki gibi çok hareketliAllahın izniyle birsey olmaz.Herkesin vücudu farklı tepkiler veriyor.

Canım bağışıklık baskılayıcı gibi rahim embriyoyu yabancı algılamasın diyeymiş sanırım. Yoğun bakımda yatan hastalar serumla mama alıyor ya aslında onun aynısı intralipid
Evet palyetif servisteki hastalara verilen mamaymis. Bende hasimato var drum ilk iki transferimim negatif olmasını dire buna bağladı bu yüzden direk cd56 testi yapmadan uygulayacak serumu

Bu soruyu yazistigim sayfalara sordum sizlerden de fikir almak istiyorum

ben henüz covid aşısı olmadim ve bugün olmayı düşünüyorum ama bi 20 güne adet olup transfer sürecine başlayacağız. Transfere yakın olduğu için herhangi bir olumsuz etkisi olur mu sizce?

Bir de ben şuan da Trisequens diye adet hormon düzenleyici bir ilaç kullanıyorum aynı estrofeme benziyor druma sordum onu bugün içme iğne olacaksan çünkü östrojen hormonu salgılatıyor o ilaç sana ve igneninde pıhtı yapma olasılığı var sıkıntı olmasın ilacı bugün içme dedi. Ama ben yine tedirgin oldum açıkçası

Doktorum bana covit asısı olmamamı çünkü olursam bir süre beklemem gerektiğini söylemişti 6ay kadar ama karar sizin tabi

Hakkınızda hayırlısı olsun 20 bin mi ayy çok pahalı değil mi? İlaclar igneler mi bu kadar pahalı tuttu ben Gökalp beyi duymuştum siz neden Mustafa beyi tercih ettiniz

Doktorum bana covit asısı olmamamı çünkü olursam bir süre beklemem gerektiğini söylemişti 6ay kadar ama karar sizin tabi
Ya evet genelde doktorlar en az iki ay beklenilmesi taraftarı ama benimkide en azından ilk dozunu ol aradan çıksın transferle aşının alakası yok dedi bende tamam dedim ama olmadım. Aşı karşıtı değilim ama bu süreçte pürüz çıkarabilecek herşeyden tedirgin oluyorum 3. Transfer olacak çünkü

Ben de korkuyorum aşısız olduğum için ama öteki türlü acabalarım olacaktı bu risk tabi ama ben de bekleme kararı aldım maksimum dikkatle birlikte doğruluğu tartışılır tabi ki şimdilik bu şekilde ilerliyorum benim doktorumda bu yönde olunca askıya aldım sıkıntı yaşamamayı diliyorum

Merhaba arkadaşlar ben 6 aralıkta transferim olmuştu dün gece 3 gibi açık renkte sulu bir kanamam oldu daha önce kayıplarım var diye çok korktum sonra sabaha yakın renk kahveye döndü doktoruma bildirdim bunlarla beraber kasık ağrısı da çok vardı halen sol tarafımda devam ediyor. Kanda gebelik ve tam idrar tahlili istedi az önce sonucu aldım idrarda bakteri var ve kan sonucum 19.76 bu durumda gözünüz Aydın tutunma kanaması olmuş dediler. 2 gün sonra tekrar verecem testi inşallah her şey yolunda gider . Rabbim hepimizin içindeki duaları dilekleri kabul etsin inşallah

Canım ben sanki aşı yapacaklar 3 ay bebek düşünmesin gibi bişey okumuştum

İnşallah hicbirimiz sıkıntı yaşamayız bende olmayacağım ya içim rahat etmeyecek yoksa çünkü ben bu sefer iki embriyo transferi talep edeceğim. Bu sefer ikiside boşa giderse hep aşıya bağlayacağım o yüzden rahat edemem. Üstelik genetikten sağlıklı gelen embriyolar riske giremem

Evet genelde bu şekilde diyorlar canım en az iki ay filan ama benim Dr aşını ol alakası yok aşıyla transferim diyor ama ben rahat edemiyorum
Tereddütte kalıyorsan yaptırma hiç aklında kalmasın ben sırf bu zamanlara kalmasın diye taaa erkenden iki doz aşımı da olmuştum. Gönlün nasıl rahat hissedecekse öyle yap bence

beni covid aşısı olduktan sonra 2 ay bekletti doktorum sonra transfer yapti

Tereddütte kalıyorsan yaptırma hiç aklında kalmasın ben sırf bu zamanlara kalmasın diye taaa erkenden iki doz aşımı da olmuştum. Gönlün nasıl rahat hissedecekse öyle yap bence
Doğru diyorsun, en iyisi olmamak şuan için. Gerçi benim Dr bu konuda biraz katı sözüne karşı çıkmak gibi olacak ama napiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…