- Konu Sahibi Kardelen060492
-
Hemsireler kabız olursun demislerdi.Aksine ben de seninki gibi bir durum yaşıyorum.bağırsaklarım adet dönemindeki gibi çok hareketliKızlarr ya ben ishal oldum transferin 2. Günü(11 aralıkta transfer olmuştm). Korkuyorun ishal olumsuz etkiler mi? Gaz sancısı bağırsaklarım nası hareketli anlatamam. Birde sırt ağrım kasık batmalarım var sizlerde oldu mu?
Teşekkür ederim canımMerhabalar canım hayırlı olsun tedavinbende aldm intralipid serum
Canım bağışıklık baskılayıcı gibi rahim embriyoyu yabancı algılamasın diyeymiş sanırım. Yoğun bakımda yatan hastalar serumla mama alıyor ya aslında onun aynısı intralipidTeşekkür ederim canımsana neden verilmişti intralipid serum?
Evet palyetif servisteki hastalara verilen mamaymis. Bende hasimato var drum ilk iki transferimim negatif olmasını dire buna bağladı bu yüzden direk cd56 testi yapmadan uygulayacak serumuCanım bağışıklık baskılayıcı gibi rahim embriyoyu yabancı algılamasın diyeymiş sanırım. Yoğun bakımda yatan hastalar serumla mama alıyor ya aslında onun aynısı intralipid
Bu soruyu yazistigim sayfalara sordum sizlerden de fikir almak istiyorum
ben henüz covid aşısı olmadim ve bugün olmayı düşünüyorum ama bi 20 güne adet olup transfer sürecine başlayacağız. Transfere yakın olduğu için herhangi bir olumsuz etkisi olur mu sizce?
Bir de ben şuan da Trisequens diye adet hormon düzenleyici bir ilaç kullanıyorum aynı estrofeme benziyor druma sordum onu bugün içme iğne olacaksan çünkü östrojen hormonu salgılatıyor o ilaç sana ve igneninde pıhtı yapma olasılığı var sıkıntı olmasın ilacı bugün içme dedi. Ama ben yine tedirgin oldum açıkçası
Hakkınızda hayırlısı olsunMerhabalar canım acıbadem Mustafa Taş doktorum. Benim aralığın 11 inde transferim gerçekleşti. Beklemedeyim şuan. Ortalama ilaçlarla beraber 20bini buldu canm sanırım. Tüp bebek fiyatı suan 9500₺ falan olması lazım eğer düşünüyorsan gidip dosyanı açtır ocak ayında zam gelecektir yine
Ya evet genelde doktorlar en az iki ay beklenilmesi taraftarı ama benimkide en azından ilk dozunu ol aradan çıksın transferle aşının alakası yok dedi bende tamam dedim ama olmadım. Aşı karşıtı değilim ama bu süreçte pürüz çıkarabilecek herşeyden tedirgin oluyorum 3. Transfer olacak çünküDoktorum bana covit asısı olmamamı çünkü olursam bir süre beklemem gerektiğini söylemişti 6ay kadar ama karar sizin tabi
Ben de korkuyorum aşısız olduğum için ama öteki türlü acabalarım olacaktı bu risk tabi ama ben de bekleme kararı aldım maksimum dikkatle birlikte doğruluğu tartışılır tabi ki şimdilik bu şekilde ilerliyorum benim doktorumda bu yönde olunca askıya aldım sıkıntı yaşamamayı diliyorumYa evet genelde doktorlar en az iki ay beklenilmesi taraftarı ama benimkide en azından ilk dozunu ol aradan çıksın transferle aşının alakası yok dedi bende tamam dedim ama olmadım. Aşı karşıtı değilim ama bu süreçte pürüz çıkarabilecek herşeyden tedirgin oluyorum 3. Transfer olacak çünkü
Canım ben sanki aşı yapacaklar 3 ay bebek düşünmesin gibi bişey okumuştumBu soruyu yazistigim sayfalara sordum sizlerden de fikir almak istiyorum
ben henüz covid aşısı olmadim ve bugün olmayı düşünüyorum ama bi 20 güne adet olup transfer sürecine başlayacağız. Transfere yakın olduğu için herhangi bir olumsuz etkisi olur mu sizce?
Bir de ben şuan da Trisequens diye adet hormon düzenleyici bir ilaç kullanıyorum aynı estrofeme benziyor druma sordum onu bugün içme iğne olacaksan çünkü östrojen hormonu salgılatıyor o ilaç sana ve igneninde pıhtı yapma olasılığı var sıkıntı olmasın ilacı bugün içme dedi. Ama ben yine tedirgin oldum açıkçası
İnşallah hicbirimiz sıkıntı yaşamayızBen de korkuyorum aşısız olduğum için ama öteki türlü acabalarım olacaktı bu risk tabi ama ben de bekleme kararı aldım maksimum dikkatle birlikte doğruluğu tartışılır tabi ki şimdilik bu şekilde ilerliyorum benim doktorumda bu yönde olunca askıya aldım sıkıntı yaşamamayı diliyorum
Evet genelde bu şekilde diyorlar canım en az iki ay filan ama benim Dr aşını ol alakası yok aşıyla transferim diyor ama ben rahat edemiyorumCanım ben sanki aşı yapacaklar 3 ay bebek düşünmesin gibi bişey okumuştum
Tereddütte kalıyorsan yaptırma hiç aklında kalmasın ben sırf bu zamanlara kalmasın diye taaa erkenden iki doz aşımı da olmuştum. Gönlün nasıl rahat hissedecekse öyle yap benceEvet genelde bu şekilde diyorlar canım en az iki ay filan ama benim Dr aşını ol alakası yok aşıyla transferim diyor ama ben rahat edemiyorum
beni covid aşısı olduktan sonra 2 ay bekletti doktorum sonra transfer yaptiBu soruyu yazistigim sayfalara sordum sizlerden de fikir almak istiyorum
Canim sonucun çıktı mı?Kan verdim,sonucu 2 saat sonra çıkacakÇok sağol cnm inş öyledir
Doğru diyorsun, en iyisi olmamak şuan için. Gerçi benim Dr bu konuda biraz katı sözüne karşı çıkmak gibi olacak ama napiyimTereddütte kalıyorsan yaptırma hiç aklında kalmasın ben sırf bu zamanlara kalmasın diye taaa erkenden iki doz aşımı da olmuştum. Gönlün nasıl rahat hissedecekse öyle yap bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?