Aralık 2021 tüp bebek transfer olacaklar

Hadi inşallah bizimde bu sefer olur benimde Nisan'da olmadı temmuzda tekrar denedik olmadı bu 3. Olacak
Insallah canim rabbim hayirlisiyla nasip etsin bu sefer bana bu transferden önce histeroskopi yapildi rahime çizik atıldı ve bu sefer çift transfer yapıldı

Insallah canim rabbim hayirlisiyla nasip etsin bu sefer bana bu transferden önce histeroskopi yapildi rahime çizik atıldı ve bu sefer çift transfer yapıldı
Off heyecanlandım inşallah olur kaçıncı günün bugün? Benimde işte bi 20 gün önce histereskopi yapılıp çizik atıldı aynı işlemler olmuş seninle benim bende bu sefer çift transfer isteyeceğim, cizikle çok hamile kalan var ya ona çok umutlaniyorum

Bugün 4.gunum 2 tane 5.gun iyi kalite embriyo transfer edildi. ikisi birden tutmasa da birinin tutmasından bende umutluyum

Hemsire bana 2.dozdan 15-20 gün sonra tedaviye baslayabiliriz dedi. Yaklasık 1.5ay sonra transfer oldu.negatif sonuclandı. Bilemiyorum ası yüzündenmi

Evet cnm 58,50 çıktı10. Gün için düşük bir değer gibi
Cokta kotu degil insallah artarak devam eder

bende aralıkta başlayacağım ama aralık sonu gibi çünkü anca adetim başlıyor bahçecide başlıyorum bende transferim ocak olur galiba benim yetişmez sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…