- 28 Haziran 2020
- 1.937
- 2.645
- 83
- Konu Sahibi Kardelen060492
-
Demekki genel olarak doktorların tümü bu arayı veriyor benimki hariçbeni covid aşısı olduktan sonra 2 ay bekletti doktorum sonra transfer yapti
Doğru hatırlıyorsun canim Nisan da olmadi hatta mayısta ikinciyi denedim o da olmadı şimdi 3.transferi oldumDemekki genel olarak doktorların tümü bu arayı veriyor benimki hariçseni bu arada Nisan grubundan hatırlıyorum canım yanlış mı hatırlıyorum acaba
Evet cnm 58,50 çıktıCanim sonucun çıktı mı?
Hadi inşallah bizimde bu sefer olurDoğru hatırlıyorsun canim Nisan da olmadi hatta mayısta ikinciyi denedim o da olmadı şimdi 3.transferi oldum
Bebisiniz ben burdayım demiş maşallahEki Görüntüle 2969151
Kızlar 7. Gün test sonucum inşallah bu sefer kimyasal değildir. Çarşamba kan vereceğim.
Hayırlısı olsun canım önemli olan düzenli güzel artması. Ben kızıma aşılama ile hamile kalmıştım ve 11.gün değerim 26 çıkmıştıEvet cnm 58,50 çıktı10. Gün için düşük bir değer gibi
Insallah canim rabbim hayirlisiyla nasip etsin bu seferHadi inşallah bizimde bu sefer olurbenimde Nisan'da olmadı temmuzda tekrar denedik olmadı bu 3. Olacak
Senden de razı olsun cnmTeşekkür ederim canım İnsallah Allah razı olsun
5. Gün embriyosu tek transfer canımBebisiniz ben burdayım demiş maşallahkaçıncı gün embriyosu kaç tane transfer edildi acaba
Canım hiç üzülme önemli olan değerin değil sağlıklı şekilde artması sen stres yapma yeter kiEvet cnm 58,50 çıktı10. Gün için düşük bir değer gibi
Off heyecanlandımInsallah canim rabbim hayirlisiyla nasip etsin bu seferbana bu transferden önce histeroskopi yapildi rahime çizik atıldı ve bu sefer çift transfer yapıldı
Maşallah sağlıkla artsın değerin5. Gün embriyosu tek transfer canım
Bugün 4.gunum 2 tane 5.gun iyi kalite embriyo transfer edildi. ikisi birden tutmasa da birinin tutmasından bende umutluyumOff heyecanlandıminşallah olur kaçıncı günün bugün? Benimde işte bi 20 gün önce histereskopi yapılıp çizik atıldı aynı işlemler olmuş seninle benim bende bu sefer çift transfer isteyeceğim, cizikle çok hamile kalan var ya ona çok umutlaniyorum
Çok sağol cnmCanım hiç üzülme önemli olan değerin değil sağlıklı şekilde artması sen stres yapma yeter ki
İnşallahBugün 4.gunum 2 tane 5.gun iyi kalite embriyo transfer edildi. ikisi birden tutmasa da birinin tutmasından bende umutluyum
Hemsire bana 2.dozdan 15-20 gün sonra tedaviye baslayabiliriz dedi. Yaklasık 1.5ay sonra transfer oldu.negatif sonuclandı. Bilemiyorum ası yüzündenmiBu soruyu yazistigim sayfalara sordum sizlerden de fikir almak istiyorum
ben henüz covid aşısı olmadim ve bugün olmayı düşünüyorum ama bi 20 güne adet olup transfer sürecine başlayacağız. Transfere yakın olduğu için herhangi bir olumsuz etkisi olur mu sizce?
Bir de ben şuan da Trisequens diye adet hormon düzenleyici bir ilaç kullanıyorum aynı estrofeme benziyor druma sordum onu bugün içme iğne olacaksan çünkü östrojen hormonu salgılatıyor o ilaç sana ve igneninde pıhtı yapma olasılığı var sıkıntı olmasın ilacı bugün içme dedi. Ama ben yine tedirgin oldum açıkçası
Cokta kotu degil insallah artarak devam ederEvet cnm 58,50 çıktı10. Gün için düşük bir değer gibi
Transferin hayırlı olsunKizlarr transferim bugun gerceklesti insallah bol bol birbirimize dua edelim kimin duasi kabul olur bilinmez❤ simdilik dinleniyorum . Insallah Rabbim ellerimizi boş cevirmesin -Amiiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?