Aralık 2021 tüp bebek transfer olacaklar

Hemsire bana 2.dozdan 15-20 gün sonra tedaviye baslayabiliriz dedi. Yaklasık 1.5ay sonra transfer oldu.negatif sonuclandı. Bilemiyorum ası yüzündenmi

Cokta kotu degil insallah artarak devam eder
İşte bu şekilde muallakta kalmak istemiyorum bende çünkü zaten ilk transferimin ilk günü korona olmuştum ve zaten negatif oldu ve hep içimde kaldı acaba bu yüzden mi tutmadı diye

Hakkimizda hayırlısı insallah canim benim bildiğim 2 başarısız ve tek transferden sonra zaten üçüncüyü çift yapiyorlar
İlk doktorum ikisinide tek yaptı şuan ki doktorumda tek taraftarı ama zorlayacagim bu konuda hakkımızda hayirlisi canım

Bende 35 yaş altıyım ama ilk iki transfer olumsuz olunca yasal olarak talep etmek hakkımız canım
Ben talep ettim tabi ama yapmadılar. ikiz gebelik risklerini anlattı bana. Bizim amacımız seni hamile bırakmak degil, saglıklı dogum olması dedi. Cok sükür pozitifi gördüm, saglıkla ilerlediginide görürüm insallah

Bugün 4.gunum 2 tane 5.gun iyi kalite embriyo transfer edildi. ikisi birden tutmasa da birinin tutmasından bende umutluyum
Bugün benimde 4.günüm gün kardeşliği ilk denemem beklemedeyim insallah iyi sonuçlar alırız bütün emek verenler olarak sonuç güzel olsun varsın bekleyelim

Bugün benimde 4.günüm gün kardeşliği ilk denemem beklemedeyim insallah iyi sonuçlar alırız bütün emek verenler olarak sonuç güzel olsun varsın bekleyelim
Insallah canim benim artık 3.denemem o yüzden biraz daha rahatım heralde benim arada nadiren gelip giden kasık ağrım var sanki adet olacakmışım gibi sende varmi bir belirti

Evet aynı şekilde benimde doktorum bu şekilde söylemişti çoğul gebeliği onaylamiyor. Sağlıkla ilerlesin gebeliğin inşallah darısı bizlere olsun

Bana 3.yude cift yapmadılar 35 yas alti oldugum icin
Bende 35 yaş altiyim canim ama doktorum tedavinin en başında 35 alti olduğum için yasal olarak ilk 2 transfer tek sonrası çift deneyebilecegimizi soylemisti. İlk ikisi de tutmayınca bunu çift denedik tabiki çogul gebelikte risk olabiliyor ama maddi manevi kolay bir süreç değil çiftte hamilelik ihtimali daha yüksek olabiliyor gerisi inşallah rabbime kalmış hakkımızda hayirlisi

Cnm dün idrarda pozitifi gördüm.Bugünde kan sonucum 58 çıktı pozitif çok şükür10.gün icin deger biraz az gibi bakalim önemli olan iki gün sonra değerin ikiye katlanması.carsambayi beklicez bakalim
Ay cok sevindimmm gozun aydin Canim yaaa Darisi insallah banada nasip olur ❤ 10.cu gunundemisin ee gayet guzel degerin idrar testini 9.cu gunmu yaptin ozaman? 14 gun icinde kan vermelisin dedi benim doktorumda. Nasilsin bi belirtilerin filan var mi ya ?

Insallah canim benim artık 3.denemem o yüzden biraz daha rahatım heralde benim arada nadiren gelip giden kasık ağrım var sanki adet olacakmışım gibi sende varmi bir belirti
Evet kasık agrım bel agrım bacak ağrım çürüğe çıktım yani yaşım 38 belki ondan da olabilir ilk günlerdeki gibi olmasada ara ara yokluyorlar benim 18yumurtam vardı 3tanesi olumlu sonuçlandı ikisi bende biri ne alemde bilmiyorum asi çıktı herhalde

İdrar testi 7. Gün de yaptimcok silik varla yok arası gibiydi.9. Gün pembe cizgi seklinde oldu.doktorla az once konustum deger güzel tek transfer icin önemli olan artarak devam etmesi.carsamba tekrar kan tahlili istedibu arada hicbir belirti yasamadimsadece ilk dört gün kasık agrisi oluyor.nisandaki negatif olanda da sadece kasik agrisi olmustu.ilk pozitif transferimde üşüme ve uyku olmustu diye hatirliyorum aradan yillar gecti

Ayy bende dayanamam sanirim yaparim gibi❤ Rabbim saga saglim guzel haberlerini almayi nasip eylesin canim cok cok sevindim. 1 emrio transferimi yapildi sana ? Ilk denemenmiydi yoksa ? Benimde suan kasiklarimda Cekilme var Bu insallah iyi biseydir

Yok canım bende 35 yaşındayım bendede durumlar hemen hemen ayni benim 30 yumurta toplanmisti 16 si kaliteli çıkıp donduruldu ilk 2 si tek tek sonrası çift çift donduruldu stoktan kullanıyorum yani

Hakkınızda hayırlısı olsun 20 bin mi ayy çok pahalı değil mi? İlaclar igneler mi bu kadar pahalı tuttu ben Gökalp beyi duymuştum siz neden Mustafa beyi tercih ettiniz
Gökalp bey artık system Hastanesi'nde bende acıbadem Özge hanıma gidiyorum bi önceki Gökalp beydi ama sonuç olumsuz oldu şimdide Özge hanıma gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…