- 26 Mart 2020
- 1.569
- 1.972
- 83
- 30
- Konu Sahibi Kardelen060492
-
Ay insallah canim Yaa Sen ne durumdasin? ❤Transferin hayırlı olsunBundan sonrası test gününü beklemek.Güzel haberlerini bekliyoruz
Hakkimizda hayırlısı insallah canimİnşallahbizde iki tanesini genetige gönderdik şükür sağlıklı geldi ikisinide transfer etsin istiyorum
İşte bu şekilde muallakta kalmak istemiyorum bende çünkü zaten ilk transferimin ilk günü korona olmuştum ve zaten negatif oldu ve hep içimde kaldı acaba bu yüzden mi tutmadı diyeHemsire bana 2.dozdan 15-20 gün sonra tedaviye baslayabiliriz dedi. Yaklasık 1.5ay sonra transfer oldu.negatif sonuclandı. Bilemiyorum ası yüzündenmi
Cokta kotu degil insallah artarak devam eder
İlk doktorum ikisinide tek yaptı şuan ki doktorumda tek taraftarı ama zorlayacagim bu konuda hakkımızda hayirlisi canımHakkimizda hayırlısı insallah canimbenim bildiğim 2 başarısız ve tek transferden sonra zaten üçüncüyü çift yapiyorlar
Cnm dün idrarda pozitifi gördüm.Bugünde kan sonucum 58 çıktı pozitif çok şükürAy insallah canim Yaa Sen ne durumdasin? ❤
İlk ikisi tek olup tutmadiysa çift isteme hakkın var canım bencede çift iste nasip kısmet gerisiİlk doktorum ikisinide tek yaptı şuan ki doktorumda tek taraftarı ama zorlayacagim bu konuda hakkımızda hayirlisi canım
Bana 3.yude cift yapmadılar 35 yas alti oldugum icinİlk ikisi tek olup tutmadiysa çift isteme hakkın var canım bencede çift iste nasip kısmet gerisi
Bende 35 yaş altıyım ama ilk iki transfer olumsuz olunca yasal olarak talep etmek hakkımız canımBana 3.yude cift yapmadılar 35 yas alti oldugum icin
Evet bende yasal olarak hakkımız diye biliyorum inşallah bu sefer çok güzel olur herşeyİlk ikisi tek olup tutmadiysa çift isteme hakkın var canım bencede çift iste nasip kısmet gerisi
Ben talep ettim tabi ama yapmadılar. ikiz gebelik risklerini anlattı bana. Bizim amacımız seni hamile bırakmak degil, saglıklı dogum olması dedi. Cok sükür pozitifi gördüm, saglıkla ilerlediginide görürüm insallahBende 35 yaş altıyım ama ilk iki transfer olumsuz olunca yasal olarak talep etmek hakkımız canım
Bugün benimde 4.günüm gün kardeşliğiBugün 4.gunum 2 tane 5.gun iyi kalite embriyo transfer edildi. ikisi birden tutmasa da birinin tutmasından bende umutluyum
Insallah canim benim artık 3.denemem o yüzden biraz daha rahatım heraldeBugün benimde 4.günüm gün kardeşliğiilk denemem beklemedeyim insallah iyi sonuçlar alırız bütün emek verenler olarak sonuç güzel olsun varsın bekleyelim
Evet aynı şekilde benimde doktorum bu şekilde söylemişti çoğul gebeliği onaylamiyor. Sağlıkla ilerlesin gebeliğin inşallahBen talep ettim tabi ama yapmadılar. ikiz gebelik risklerini anlattı bana. Bizim amacımız seni hamile bırakmak degil, saglıklı dogum olması dedi. Cok sükür pozitifi gördüm, saglıkla ilerlediginide görürüm insallah
Bende 35 yaş altiyim canim ama doktorum tedavinin en başında 35 alti olduğum için yasal olarak ilk 2 transfer tek sonrası çift deneyebilecegimizi soylemisti. İlk ikisi de tutmayınca bunu çift denedik tabiki çogul gebelikte risk olabiliyor ama maddi manevi kolay bir süreç değil çiftte hamilelik ihtimali daha yüksek olabiliyor gerisi inşallah rabbime kalmış hakkımızda hayirlisiBana 3.yude cift yapmadılar 35 yas alti oldugum icin
Ay cok sevindimmm gozun aydin Canim yaaa Darisi insallah banada nasip olurCnm dün idrarda pozitifi gördüm.Bugünde kan sonucum 58 çıktı pozitif çok şükür10.gün icin deger biraz az gibi bakalim önemli olan iki gün sonra değerin ikiye katlanması.carsambayi beklicez bakalim
Evet kasık agrım bel agrım bacak ağrım çürüğe çıktım yani yaşım 38 belki ondan da olabilirInsallah canim benim artık 3.denemem o yüzden biraz daha rahatım heraldebenim arada nadiren gelip giden kasık ağrım var sanki adet olacakmışım gibi sende varmi bir belirti
İdrar testi 7. Gün de yaptimAy cok sevindimmm gozun aydin Canim yaaa Darisi insallah banada nasip olur❤ 10.cu gunundemisin ee gayet guzel degerin idrar testini 9.cu gunmu yaptin ozaman? 14 gun icinde kan vermelisin dedi benim doktorumda. Nasilsin bi belirtilerin filan var mi ya ?
Ayy bende dayanamam sanirim yaparim gibiİdrar testi 7. Gün de yaptimcok silik varla yok arası gibiydi.9. Gün pembe cizgi seklinde oldu.doktorla az once konustum deger güzel tek transfer icin önemli olan artarak devam etmesi.carsamba tekrar kan tahlili istedi bu arada hicbir belirti yasamadim sadece ilk dört gün kasık agrisi oluyor.nisandaki negatif olanda da sadece kasik agrisi olmustu.ilk pozitif transferimde üşüme ve uyku olmustu diye hatirliyorum aradan yillar gecti
Yok canım bende 35 yaşındayım bendede durumlar hemen hemen ayniEvet kasık agrım bel agrım bacak ağrım çürüğe çıktım yani yaşım 38 belki ondan da olabilirilk günlerdeki gibi olmasada ara ara yokluyorlar benim 18yumurtam vardı 3tanesi olumlu sonuçlandı ikisi bende biri ne alemde bilmiyorum asi çıktı herhalde
Gökalp bey artık system Hastanesi'nde bende acıbadem Özge hanıma gidiyorum bi önceki Gökalp beydi ama sonuç olumsuz oldu şimdide Özge hanıma gidiyorumHakkınızda hayırlısı olsun20 bin mi ayy çok pahalı değil mi? İlaclar igneler mi bu kadar pahalı tuttu ben Gökalp beyi duymuştum siz neden Mustafa beyi tercih ettiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?