Aralık 2021 tüp bebek transfer olacaklar

Hakkınızda hayırlısı olsun 20 bin mi ayy çok pahalı değil mi? İlaclar igneler mi bu kadar pahalı tuttu ben Gökalp beyi duymuştum siz neden Mustafa beyi tercih ettiniz
Mustafa hoca bence açık kapı bırakmıyor ve çok ilgili heran ulaşabiliyorum… birde acıbademin embriyologlarına çok fazla güveniyorum lab da oldukça iyi… canım yumurta toplama öncesi vitaminler, hsg, iğneler embriyo dondurma, yumurta toplamadaki iğneler sonrasında ilaçlar rahim dinlendirmede vitmnler, transfer hazırlığındaki haplar ve transfer sonrası ilaçlar şuan nerden baksanız yaklaştık civar olarak söyledim fiyatı 18-19bin falan aşağı yukarı

Gerçekten çok fazla vitamin olaram ne kullandınız? Birde igne olarak nelero verdi

Yok canım bende 35 yaşındayım bendede durumlar hemen hemen ayni benim 30 yumurta toplanmisti 16 si kaliteli çıkıp donduruldu ilk 2 si tek tek sonrası çift çift donduruldu stoktan kullanıyorum yani
☺Masallah hayırlısı olsun stoklara girişmeden bu transferde neticelensin inşallah ikisi galip gelmiş ötekilere ben gidiyorum demiş sonuçta ben böyle bakıyorum benimkilere kısmet diyip yola çıktık Allah nasip etsin inşallah isteyen herkese

Kizlarr transferim bugun gerceklesti insallah bol bol birbirimize dua edelim kimin duasi kabul olur bilinmez❤ simdilik dinleniyorum . Insallah Rabbim ellerimizi boş cevirmesin -Amiiin
Amin canım inşallah sonu da güzel ve hayırlı olur

Kizlar selamm. Pozitif alanlara hayirli olsunn opudan sonraki 3. Adeti bekliyordum transfer hazirligi icin. Ama olamadim ve 1 haftalik adet gecikmesinin uzerine kontrole gittim. Meğer bir yumurtaligimda kist olusmus sokturucu ve sonrasinda da 1 ay dogum kontrol hapi kullanip yani 3. Ve 4. Adeti de olup oyle baslayacagiz hazirliga. Yani insallah baska sorun cikmazsa. benim transferim şubata kaldı. Aralik ayi transferi olan ve olacak herkese hayirli sonuclar sifalar diliyorum.

Kizlarr transferim bugun gerceklesti insallah bol bol birbirimize dua edelim kimin duasi kabul olur bilinmez❤ simdilik dinleniyorum . Insallah Rabbim ellerimizi boş cevirmesin -Amiiin
Benim de transferim bugün gerçekleşti cnm inşallah sende bnde olumlu sonuçlarımı alıp birbirimize söyleriz Bnde dinleniyorum güzelce. Havuç veya havuç suyu, ananas, kuru dut ve protein yemeye dikkat edeceğim bu 10 günde. Senin ki kaçıncı gün embriyodu ne zamn test yapıcaksın

Ayy hadi insallah canim yaa guzel haberler vermek nasip olsun insallah❤ 5.ci gün emrio 2tane insallah tutunabilirler canim yaa seninki ? Bana bu ayin 27de kan ver denildi ama dayanamayip idrar testi yaparim gibi geliyo yaa kasık agrin varmi suan canim? Benim acayip geriliyor gibi herkezde oluyomu acaba

İnşallah cnm inşallah Bnmki de 5. Gün embriyosu , bana 1 tane transfer yapıldı ben yurt dışında yaşıyorum burda 1 tane yapıyorlar. Bana ayın 23. De yap dediler cnm testi. Biraz kasık ağrım var ama çık drğil bn eve geldiğimden beri yatıyorum bir tek lavaboya kalkıyorum. Bide nedense cok gaz sıkışmam oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…