- 18 Şubat 2020
- 1.656
- 1.421
- 133
- Konu Sahibi Kardelen060492
-
Mustafa hoca bence açık kapı bırakmıyor ve çok ilgili heran ulaşabiliyorum… birde acıbademin embriyologlarına çok fazla güveniyorum lab da oldukça iyi… canım yumurta toplama öncesi vitaminler, hsg, iğneler embriyo dondurma, yumurta toplamadaki iğneler sonrasında ilaçlar rahim dinlendirmede vitmnler, transfer hazırlığındaki haplar ve transfer sonrası ilaçlar şuan nerden baksanız yaklaştık civar olarak söyledim fiyatı 18-19bin falan aşağı yukarıHakkınızda hayırlısı olsun20 bin mi ayy çok pahalı değil mi? İlaclar igneler mi bu kadar pahalı tuttu ben Gökalp beyi duymuştum siz neden Mustafa beyi tercih ettiniz
Böyle haberler böyle çift çizgiler görmek çok güzel yaaa Rabbim bizlere de nasip etsin sağlıklar hayırla kucağımıza almayı da nasip etsinEki Görüntüle 2969151
Kızlar 7. Gün test sonucum inşallah bu sefer kimyasal değildir. Çarşamba kan vereceğim.
Gerçekten çok fazlaMustafa hoca bence açık kapı bırakmıyor ve çok ilgili heran ulaşabiliyorum… birde acıbademin embriyologlarına çok fazla güveniyorum lab da oldukça iyi… canım yumurta toplama öncesi vitaminler, hsg, iğneler embriyo dondurma, yumurta toplamadaki iğneler sonrasında ilaçlar rahim dinlendirmede vitmnler, transfer hazırlığındaki haplar ve transfer sonrası ilaçlar şuan nerden baksanız yaklaştık civar olarak söyledim fiyatı 18-19bin falan aşağı yukarı
☺Masallah hayırlısı olsun stoklara girişmeden bu transferde neticelensin inşallah ikisi galip gelmiş ötekilere ben gidiyorum demiş sonuçta ben böyle bakıyorum benimkilere kısmet diyip yola çıktık Allah nasip etsin inşallah isteyen herkeseYok canım bende 35 yaşındayım bendede durumlar hemen hemen aynibenim 30 yumurta toplanmisti 16 si kaliteli çıkıp donduruldu ilk 2 si tek tek sonrası çift çift donduruldu stoktan kullanıyorum yani
Amin canım inşallah sonu da güzel ve hayırlı olurKizlarr transferim bugun gerceklesti insallah bol bol birbirimize dua edelim kimin duasi kabul olur bilinmez❤ simdilik dinleniyorum . Insallah Rabbim ellerimizi boş cevirmesin -Amiiin
Canım hayırlı olsunnn ya ne kadar belirgin 7.güne göreEki Görüntüle 2969151
Kızlar 7. Gün test sonucum inşallah bu sefer kimyasal değildir. Çarşamba kan vereceğim.
Insallah canim Tüm evlat hasretiyle yanip tutuşan ailelerimizin basina Rabbim yar ve yardimcimiz olsunAmin canım inşallah sonu da güzel ve hayırlı olur
Benim de transferim bugün gerçekleşti cnm inşallah sende bnde olumlu sonuçlarımı alıp birbirimize söylerizKizlarr transferim bugun gerceklesti insallah bol bol birbirimize dua edelim kimin duasi kabul olur bilinmez❤ simdilik dinleniyorum . Insallah Rabbim ellerimizi boş cevirmesin -Amiiin
Gözün aydın olur umarımSlm kızlar bugün öğlen transferim gerçekleşti artık geri takdir-i ilahiDualarınızı esirgemeyin bnde isteyen herkese dua ediyorum
Ayy hadi insallah canim yaa guzel haberler vermek nasip olsun insallah❤Benim de transferim bugün gerçekleşti cnm inşallah sende bnde olumlu sonuçlarımı alıp birbirimize söylerizBnde dinleniyorum güzelce. Havuç veya havuç suyu, ananas, kuru dut ve protein yemeye dikkat edeceğim bu 10 günde. Senin ki kaçıncı gün embriyodu ne zamn test yapıcaksın
Hayırlı olsun canım rabbim gönlümüzün muradını hepimize nasip etsin inşallahSlm kızlar bugün öğlen transferim gerçekleşti artık geri takdir-i ilahiDualarınızı esirgemeyin bnde isteyen herkese dua ediyorum
6. Günüm transfer günüyle beraberGunaydin guzelim, kacinci gunun?
Yaaa ciddi misinnn çok mutlu oldum canmmmm hayırlısııı olsun bebeğini al gellKardelen060492 yumurtam 25. gün büyüyerek bana umutsuzluk yok dedirtti resmen 19 aralık transfer tarihim
İnşallah cnm inşallahAyy hadi insallah canim yaa guzel haberler vermek nasip olsun insallah❤5.ci gün emrio 2tane insallah tutunabilirler canim yaa seninki ? Bana bu ayin 27de kan ver denildi ama dayanamayip idrar testi yaparim gibi geliyo yaa kasık agrin varmi suan canim? Benim acayip geriliyor gibi herkezde oluyomu acaba
İnşallah cnm benim aminHayırlı olsun canım rabbim gönlümüzün muradını hepimize nasip etsin inşallah
İnşallah canım. Sen de olmuşsun transferi. İnşallah tutunmuştur bebeğin sana güzel haberlerini bekliyorumYaaa ciddi misinnn çok mutlu oldum canmmmm hayırlısııı olsun bebeğini al gell
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?