Aralık 2021 tüp bebek transfer olacaklar

Canimm nerdesin ben Almanyadayim. Yasin kaç ? Bize sordular 1 yada 2 emrio ne istersiniz die biz sansimiz yuksek ve insallah ikiside tutunur die 2 istedik Rabbim yar yardimcimiz olsun. Banada 27si kan ver denildi bakalim insallah tutunurlar canim , bende ayni sekilde acayip gaz sıkışması oluyor geldigimden berri acaba nedirki? Bende anlamadim, Ama kasık agrim baya var benim

İnşallah canım 25 aralıkta transferim olucak

Amin inşallah canım 25 Aralıkta transferim olucak hayırlısıyla

Ben isviçrdeyim cnm burda 1 tane den fazla yapamayz dediler. İnşallah ikimiz de olumlu sonuçları alır birbirimize mutlu haberi veririz. Walla ayıp söylesi sürekli gaz cıkarma ihtiyacı duyuyorum nedendir bnde bilemedim. Ama bnde öyle kasık ağrısı yok sabah biraz vardı şimdi hiç yok

Ay hadi insallah canim yazalim surekli birbirimize Rabbim yardimcimiz olsun insallah gonlumuze gore verir ya cok heycanliyim. Sanirim kullandigimiz ilaclar ve ignelerden dolayidir canim oyle tahmin ediyorum ama

Amin inşallah canım 25 Aralıkta transferim olucak hayırlısıyla
Hadi inş. hayırlısıyla güzel haberlerini bizimle paylaşırsın canım. benim transfer Ocak ayına kaldı. 24 Aralıkta iğne verdi sonra adetin 2.veya 3.günü ultrasona gel dedi. Rahim müsaitse ona göre transferim yapılacak sanırım. ne yapalım bir 24 gün daha bekleyeceğiz bakalım.

Gunaydin kızlar, benim bugun transferin 5.günü ve gece lekelenmem oldu. çok açık pembe ve sadece sildigimde peçeteye geliyor çamaşırıma bulaşacak kadar değil. Sabah puraluton depot ignemi yaptırmak için hastaneye gittim o arada durumu doktoruma da anlattım. Miktarını rengini falan sordu ve çok normal olduğunu korkacak birsey olmadığını bu durumun bazı hastalarda olan beklenen bir durum olduğunu ve coraspini bugün içme yarına kadar takip et yarın konuşalım duruma göre devam ederse coraspin keselim dedi. Benim ikinci transferimde de 6.gun aynı böyle lekelenme olmuştu ve sonuç pozitifti ama kimyasalla sonuclanmisti. Dün gece adet ağrısı gibi kasık ağrım bel bacak ağrım vardi lekelenme olacağını tahmin etmiştim muhtemelen dün tutunma yerleşme gerçekleşti diye düşünüyorum inşallah yanilmiyorumdur

Ay hadi insallah canim yazalim surekli birbirimize Rabbim yardimcimiz olsun insallah gonlumuze gore verir ya cok heycanliyim. Sanirim kullandigimiz ilaclar ve ignelerden dolayidir canim oyle tahmin ediyorum ama
İnşallah canm insan baya heycanlanıyor aynen kullandığımız ilaçlardan sanırım.

Hayırlısı olsun inşallah benim tutması zor biraz sıkıntılı bi süreç ama olumsuz olumlu hber vericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…