- 26 Mart 2020
- 1.569
- 1.972
- 83
- 30
- Konu Sahibi Kardelen060492
-
İnşallah cnm inşallahBnmki de 5. Gün embriyosu , bana 1 tane transfer yapıldı ben yurt dışında yaşıyorum burda 1 tane yapıyorlar. Bana ayın 23. De yap dediler cnm testi. Biraz kasık ağrım var ama çık drğil bn eve geldiğimden beri yatıyorum bir tek lavaboya kalkıyorum. Bide nedense cok gaz sıkışmam oluynerdesin yurd disi bende Almanyadayim
Canimm nerdesin ben Almanyadayim. Yasin kaç ? Bize sordular 1 yada 2 emrio ne istersiniz die biz sansimiz yuksek ve insallah ikiside tutunur die 2 istedikİnşallah cnm inşallahBnmki de 5. Gün embriyosu , bana 1 tane transfer yapıldı ben yurt dışında yaşıyorum burda 1 tane yapıyorlar. Bana ayın 23. De yap dediler cnm testi. Biraz kasık ağrım var ama çık drğil bn eve geldiğimden beri yatıyorum bir tek lavaboya kalkıyorum. Bide nedense cok gaz sıkışmam oluyor
Aminnn inşallah canım cümlemize nasip etsinBöyle haberler böyle çift çizgiler görmek çok güzel yaaa Rabbim bizlere de nasip etsin sağlıklar hayırla kucağımıza almayı da nasip etsin
Valla bende şaşırdım canım ama 5. Gün embriyosu belki ondandır hiç bilemiyorumCanım hayırlı olsunnn ya ne kadar belirgin 7.güne göre
İnşallah canım 25 aralıkta transferim olucakÜzülme canım en az 2 tane var.benim de aynı haziranda opu oldum 11 tane topladılar 7 tane olgun çıktı. 4 tane dollendi ve sadece 2 tane embriyo kaldı. Eylülde birinci transfer ettik tuttmadi. Bu ay ilaçsız transfer olacakumudunu asla kaybetme, hepimiz anne olacağız
Amin inşallah canım 25 Aralıkta transferim olucak hayırlısıylaHayırlısı olsun canım , Bende 7 toplandı 2.güne kadar 6 tanesi gitmişti 3.günde 5 tanesi kaliteli olduğu için donduruldu. Muhtemelen 11 yumurtanın 9 tanesi henüz gelişmemiş ancak rahim çatlatma iğnesi ile rahme düşmüş dolayısıyla da yumurtaların gelişimi 18-19-20mm gibi boyutlara daha tam tamamlanmadığı için embiriyo oluşturamuyor maalesefyine de 2 tane yumurta kötü değil canım. Önemli Olan transfer sonrası tutunması inş. tutar hamiş haberini alırız. Bende histeroskopi ameliyatı gördüm 12.10.2021 tarihinde 2.regl da gel demişlerdi bu cumartesi spiral çıkacak ve yeniden hsg filmi çektireceğim tekrar göstereceğim. akabinde transfer günü için gün verecekler. İnş Aralık ayında transferim olur sabırla bekliyorum bende. inş. seninde olur canım.
Tabikide cok erken6. Günüm transfer günüyle beraber
Ben isviçrdeyim cnm burda 1 tane den fazla yapamayz dediler. İnşallah ikimiz de olumlu sonuçları alır birbirimize mutlu haberi veririz. Walla ayıp söylesi sürekli gaz cıkarma ihtiyacı duyuyorum nedendir bnde bilemedim. Ama bnde öyle kasık ağrısı yok sabah biraz vardı şimdi hiç yokCanimm nerdesin ben Almanyadayim. Yasin kaç ? Bize sordular 1 yada 2 emrio ne istersiniz die biz sansimiz yuksek ve insallah ikiside tutunur die 2 istedikRabbim yar yardimcimiz olsun. Banada 27si kan ver denildi bakalim insallah tutunurlar canim , bende ayni sekilde acayip gaz sıkışması oluyor geldigimden berri acaba nedirki? Bende anlamadim, Ama kasık agrim baya var benim
Ay hadi insallah canim yazalim surekli birbirimizeBen isviçrdeyim cnm burda 1 tane den fazla yapamayz dediler. İnşallah ikimiz de olumlu sonuçları alır birbirimize mutlu haberi veririz. Walla ayıp söylesi sürekli gaz cıkarma ihtiyacı duyuyorum nedendir bnde bilemedim. Ama bnde öyle kasık ağrısı yok sabah biraz vardı şimdi hiç yok
7.ci gunde hemen cikiyormu boyle sonucEki Görüntüle 2969151
Kızlar 7. Gün test sonucum inşallah bu sefer kimyasal değildir. Çarşamba kan vereceğim.
Teşekkür ederim canım hepimiz pozitif sonuçlar alalım inşallah benimde tek 5. Gün embriyosu7.ci gunde hemen cikiyormu boyle sonuc❤ Tebrik ederim canimmm Kacinci gün emriyosu? Valla Harika Gozunuz aydiiin darisi Bana Bugun oldum bende tranaferimi 5.gün emriyosu 2 adet ❤
Ya doktorum yarın test yapmamı istemişti. Bende erken gebelik testi aldım belki çıkar diye bugün de yaptım silik bir çizgi varTabikide cok erken
Resmi varmı testinnYa doktorum yarın test yapmamı istemişti. Bende erken gebelik testi aldım belki çıkar diye bugün de yaptım silik bir çizgi var
Hadi inş. hayırlısıyla güzel haberlerini bizimle paylaşırsın canım. benim transfer Ocak ayına kaldı. 24 Aralıkta iğne verdi sonra adetin 2.veya 3.günü ultrasona gel dedi. Rahim müsaitse ona göre transferim yapılacak sanırım. ne yapalım bir 24 gün daha bekleyeceğiz bakalım.Amin inşallah canım 25 Aralıkta transferim olucak hayırlısıyla
Teşekkür ederim canım hepimiz pozitif sonuçlar alalım inşallah benimde tek 5. Aminnn
Amin canim Yaa insallahTeşekkür ederim canım hepimiz pozitif sonuçlar alalım inşallah benimde tek 5. Gün embriyosu
Resmi varmı testinn
İnşallah canm insan baya heycanlanıyorAy hadi insallah canim yazalim surekli birbirimize❤ Rabbim yardimcimiz olsun insallah gonlumuze gore verir ya cok heycanliyim. Sanirim kullandigimiz ilaclar ve ignelerden dolayidir canim oyle tahmin ediyorum ama
Hayırlısı olsun inşallah benim tutması zor biraz sıkıntılı bi süreç ama olumsuz olumlu hber vericemHadi inş. hayırlısıyla güzel haberlerini bizimle paylaşırsın canım. benim transfer Ocak ayına kaldı. 24 Aralıkta iğne verdi sonra adetin 2.veya 3.günü ultrasona gel dedi. Rahim müsaitse ona göre transferim yapılacak sanırım. ne yapalım bir 24 gün daha bekleyeceğiz bakalım.
Hayırlısı olsun inşallah canımAmin inşallah canım 25 Aralıkta transferim olucak hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?