Aralık 2021 tüp bebek transfer olacaklar

Selam kızlar aralık ayında baslayacak bende varım:) Şöyle ki yaş 41 düşük amh var. Reglilerim düzensiz. En son kasım 25 te regli oldum ilaçla ve regli bittikten sonra rahim filmi çekildi.Temiz cıktı çok şükür. Doktorum reglinin 3. günü itibariyle doğum kontrol hapına başlattı.İçmeye devam ediyorum bitmek üzere.Dün gittiğimde bir yumurta gördü dogum kontrol hapına ragmen kuculmemıs bu yuzden gonapeptyl verdi.14 gun boyunca ıgne yapacakmısım .Bu surec sonunda regli olacaksın ve reglinin 2. gunu geleceksın baslayacagız dedı .Bu süreçte ımpryl , omega 3 ,biosteron ve dogum kontrol hapını kullanıyorum . Her sabah arı sütü,polen ve propolis karışım yiyorum . Benim sürecim böyle umarım güzel haberler veririz birbirimize aralık ayında tedavi olacak arkadaşlarım birbirimize destel olalım lütfen .Bu süreçte çok ihtiyacımız olacak sanırım :)Şansınız bol olsun arkadaşlarım ...

Ya bu arada benim kasılmalarım oluyor transfern 1gününden beride sabahları çok afedersiniz ishal oluyorum gün içinde geçiyor ama sabahları tekrarlıyor. Geceleri terin suyun içinde kalıyorum belim ağrıyor kasığım yanıyor gibi oluyor zaman zaman hemen yoruluyorum akşam erkenden uykum geliyor bunları yaşayanınız oldu mu? İlaçların yan etkisi mi bunlar kafamda deli sorular

Merhaba, Yaşıt sayılırız. Bende de amh düşüklüğü vardı Daha önce 2 kez tüp bebek deneme yaptık olmadı hastane değiştirdim yeni Doktorum direk prp yapmayı önerdi. prp sonrası toplanana yumurta sayısı ve kalitesi arttı hatta yeniden amh testi istediler amh değerim bile biraz yükseldi. tedaviye başladığın yerde prp var mı yapıyorlar mı ? Doktoruna Senin ihtiyacın olup olmadığını sor bence. Prp Rahim gençleştirme yaşımızda sınıra yaklaştığı için senin kendi kanından alıp onun hücre ayrışımı sonrası rahime veriyorlar ve bu yöntem şuan saç dökülmesi organların bozukluğunda dahi kullanılıyor araştırabilirsin. Doktorum önerdi bende araştırma yaptım ve sonuçlar çoğunda çok iyi çıkınca bende doktorum ne diyorsa yaptım. Embiriyolarım donduruldu şimdi transfer süreci için Ocak ayını bekliyorum. Beslenme olarak folik asit mutlaka kullan bir de ben maxing toz bir karışım var meyve suyu ile her akşam onu içtim. Yumurtalıkları besliyor ve kalitesini arttırıyor. İthal bir ürün olduğu için pahalı eşimde erkekler için olanını kullandı,faydasını gördük çok şükür. Şansın bol olsun inş.

%bi milyon yerleşme kanamasııııı hayırlı olsunnnn canmm şimdideeen

hangi merkezlere gittiniz acaba

Merhaba bayanlar bende tüp bebek tedavisi sürecindeyim yumurtaların 1 ay önce toplandı doğum kontrol hapı verdi doktorum bir ay kullan adet olunca 1. Yada 2. Gün gel demişti ama adetim 6 gün gecikti adet kullanıyorum maydonoz çayı içiyorum ama yinede olmadı ne yapmam lazım doktoru aradım hemşire bi kaç gün daha bekle dedi söktürücü bi bildiğiniz bi şey varmı?

Bende acıbadem maslak bülent tıraşa başlayacağım bir sonraki adetimde. bir ay ara vereceğim ilaçlar vücudumdan gitsiz.

sizde sıkıntı neydi benim düşük amh
Bende de düşük amh eşimde de sperm hız ve şekil bozukluğu vardı mikroçip yöntemiyle en uygun ve düzgün olan spermler seçildi tabi ek maliyet ödedik. Bende ara vermiş oldum zaten.17 temmuzda acıbadem de başladım prp, yumurta toplama, hsg filmi sonra yapışıklık nedeniyle histeroskopi, 2 ay bekle yeniden hsg filmi ve şimdi transfer için şafak sayıyorum canım.

Genel de bende nar suyu yada soğan yediğimde falan hemen söktürür

Allah yardımcınız olsun.
size yumurta havuzu önerdiler mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…