- Konu Sahibi Kardelen060492
-
Olumsuz asla düşünme ,ben inanıyorum olumlu ve güzel haberler vereceksin bize inş.Hayırlısı olsun inşallah benim tutması zor biraz sıkıntılı bi süreç ama olumsuz olumlu hber vericem
Merhaba, Yaşıt sayılırız. Bende de amh düşüklüğü vardı Daha önce 2 kez tüp bebek deneme yaptık olmadı hastane değiştirdim yeni Doktorum direk prp yapmayı önerdi. prp sonrası toplanana yumurta sayısı ve kalitesi arttı hatta yeniden amh testi istediler amh değerim bile biraz yükseldi. tedaviye başladığın yerde prp var mı yapıyorlar mı ? Doktoruna Senin ihtiyacın olup olmadığını sor bence. Prp Rahim gençleştirme yaşımızda sınıra yaklaştığı için senin kendi kanından alıp onun hücre ayrışımı sonrası rahime veriyorlar ve bu yöntem şuan saç dökülmesi organların bozukluğunda dahi kullanılıyor araştırabilirsin. Doktorum önerdi bende araştırma yaptım ve sonuçlar çoğunda çok iyi çıkınca bende doktorum ne diyorsa yaptım. Embiriyolarım donduruldu şimdi transfer süreci için Ocak ayını bekliyorum. Beslenme olarak folik asit mutlaka kullan bir de ben maxing toz bir karışım var meyve suyu ile her akşam onu içtim. Yumurtalıkları besliyor ve kalitesini arttırıyor. İthal bir ürün olduğu için pahalı eşimde erkekler için olanını kullandı,faydasını gördük çok şükür. Şansın bol olsun inş.Selam kızlar aralık ayında baslayacak bende varım:) Şöyle ki yaş 41 düşük amh var. Reglilerim düzensiz. En son kasım 25 te regli oldum ilaçla ve regli bittikten sonra rahim filmi çekildi.Temiz cıktı çok şükür. Doktorum reglinin 3. günü itibariyle doğum kontrol hapına başlattı.İçmeye devam ediyorum bitmek üzere.Dün gittiğimde bir yumurta gördü dogum kontrol hapına ragmen kuculmemıs bu yuzden gonapeptyl verdi.14 gun boyunca ıgne yapacakmısım .Bu surec sonunda regli olacaksın ve reglinin 2. gunu geleceksın baslayacagız dedı .Bu süreçte ımpryl , omega 3 ,biosteron ve dogum kontrol hapını kullanıyorum . Her sabah arı sütü,polen ve propolis karışım yiyorum . Benim sürecim böyle umarım güzel haberler veririz birbirimize aralık ayında tedavi olacak arkadaşlarım birbirimize destel olalım lütfen .Bu süreçte çok ihtiyacımız olacak sanırım :)Şansınız bol olsun arkadaşlarım ...
Üzülmek yok bir sonrakinde alacaksın bebişini inşKızlar maalesef benden iyi haber yok. Kan testi sonucum negatif çıktıilk denememdi. Ocak ayında tekrar başlıyorum. Birbirimize destek olmaya devam edeceğiz. yılmak yok!
%bi milyon yerleşme kanamasıııııGunaydin kızlar, benim bugun transferin 5.günü ve gece lekelenmem oldu. çok açık pembe ve sadece sildigimde peçeteye geliyor çamaşırıma bulaşacak kadar değil. Sabah puraluton depot ignemi yaptırmak için hastaneye gittim o arada durumu doktoruma da anlattım. Miktarını rengini falan sordu ve çok normal olduğunu korkacak birsey olmadığını bu durumun bazı hastalarda olan beklenen bir durum olduğunu ve coraspini bugün içme yarına kadar takip et yarın konuşalım duruma göre devam ederse coraspin keselim dedi. Benim ikinci transferimde de 6.gun aynı böyle lekelenme olmuştu ve sonuç pozitifti ama kimyasalla sonuclanmisti. Dün gece adet ağrısı gibi kasık ağrım bel bacak ağrım vardi lekelenme olacağını tahmin etmiştim muhtemelen dün tutunma yerleşme gerçekleşti diye düşünüyorum inşallah yanilmiyorumdur
İnşallah canım benim rabbim isteyen herkese nasip etsin olumlu sonuçlar alsınlarOlumsuz asla düşünme ,ben inanıyorum olumlu ve güzel haberler vereceksin bize inş.
Insallah canim geçen transferdeki kimyasaldan sonra ben sonucu görmeden inanamayacağım heralde%bi milyon yerleşme kanamasıııııhayırlı olsunnnn canmm şimdideeen
hangi merkezlere gittiniz acabaMerhaba, Yaşıt sayılırız. Bende de amh düşüklüğü vardı Daha önce 2 kez tüp bebek deneme yaptık olmadı hastane değiştirdim yeni Doktorum direk prp yapmayı önerdi. prp sonrası toplanana yumurta sayısı ve kalitesi arttı hatta yeniden amh testi istediler amh değerim bile biraz yükseldi. tedaviye başladığın yerde prp var mı yapıyorlar mı ? Doktoruna Senin ihtiyacın olup olmadığını sor bence. Prp Rahim gençleştirme yaşımızda sınıra yaklaştığı için senin kendi kanından alıp onun hücre ayrışımı sonrası rahime veriyorlar ve bu yöntem şuan saç dökülmesi organların bozukluğunda dahi kullanılıyor araştırabilirsin. Doktorum önerdi bende araştırma yaptım ve sonuçlar çoğunda çok iyi çıkınca bende doktorum ne diyorsa yaptım. Embiriyolarım donduruldu şimdi transfer süreci için Ocak ayını bekliyorum. Beslenme olarak folik asit mutlaka kullan bir de ben maxing toz bir karışım var meyve suyu ile her akşam onu içtim. Yumurtalıkları besliyor ve kalitesini arttırıyor. İthal bir ürün olduğu için pahalı eşimde erkekler için olanını kullandı,faydasını gördük çok şükür. Şansın bol olsun inş.
İşte taaam belirtilere uyuyorsunnnnInsallah canim geçen transferdeki kimyasaldan sonra ben sonucu görmeden inanamayacağım heraldesabahtan beri leke falanda gelmiyor ama kasık ağrım bide alt karın ağrım var sanki adet olacakmışım gibi
İstanbul Fulya Bahçeci 2 kez denedim, sonrasında Acıbadem Maslak hastanesinde devam ediyorumhangi merkezlere gittiniz acaba
Amin inş.İnşallah canım benim rabbim isteyen herkese nasip etsin olumlu sonuçlar alsınlar
Bende acıbadem maslak bülent tıraşa başlayacağım bir sonraki adetimde. bir ay ara vereceğim ilaçlar vücudumdan gitsiz.İstanbul Fulya Bahçeci 2 kez denedim, sonrasında Acıbadem Maslak hastanesinde devam ediyorum
Bende de düşük amh eşimde de sperm hız ve şekil bozukluğu vardı mikroçip yöntemiyle en uygun ve düzgün olan spermler seçildi tabi ek maliyet ödedik. Bende ara vermiş oldum zaten.17 temmuzda acıbadem de başladım prp, yumurta toplama, hsg filmi sonra yapışıklık nedeniyle histeroskopi, 2 ay bekle yeniden hsg filmi ve şimdi transfer için şafak sayıyorum canım.Bende acıbadem maslak bülent tıraşa başlayacağım bir sonraki adetimde. bir ay ara vereceğim ilaçlar vücudumdan gitsiz.
sizde sıkıntı neydi benim düşük amh
Genel de bende nar suyu yada soğan yediğimde falan hemen söktürürMerhaba bayanlar bende tüp bebek tedavisi sürecindeyim yumurtaların 1 ay önce toplandı doğum kontrol hapı verdi doktorum bir ay kullan adet olunca 1. Yada 2. Gün gel demişti ama adetim 6 gün gecikti adet kullanıyorum maydonoz çayı içiyorum ama yinede olmadı ne yapmam lazım doktoru aradım hemşire bi kaç gün daha bekle dedi söktürücü bi bildiğiniz bi şey varmı?
Soğanı kaynatıp onun suyunuda içtim ama maydonoz çayı hapGenel de bende nar suyu yada soğan yediğimde falan hemen söktürür
Allah yardımcınız olsun.Bende de düşük amh eşimde de sperm hız ve şekil bozukluğu vardı mikroçip yöntemiyle en uygun ve düzgün olan spermler seçildi tabi ek maliyet ödedik. Bende ara vermiş oldum zaten.17 temmuzda acıbadem de başladım prp, yumurta toplama, hsg filmi sonra yapışıklık nedeniyle histeroskopi, 2 ay bekle yeniden hsg filmi ve şimdi transfer için şafak sayıyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?