- Konu Sahibi Kardelen060492
-
Soğanı kaynatıp onun suyunuda içtim ama maydonoz çayı hap Ya stres çok yapıyorum galiba ne bian önce olsun istiyorum ilk denememiz
21 Aralık günüm o güne kadar beklemeyi düşünüyorum tabi eşim yap yap diye tutturmaz rahat verirseİşte taaam belirtilere uyuyorsunnnnDaha nolsuuunn ne zaman kan vereceksim
Canım bebimde test günüm 21 aralık21 Aralık günüm o güne kadar beklemeyi düşünüyorum tabi eşim yap yap diye tutturmaz rahat verirse
İnşallah kuzum hayırlısıylaAmin inş. Eki Görüntüle 2969792 canım, sabırla dua ile bekliyoruz zaten. Sonunda muratlarımıza ereceğiz inş. Eki Görüntüle 2969793
5.gun embriyosu canim ama doktorum standart hep 12.gün istiyor. Bi arkadaş daha vardi aynı gün transfer olan inşallah 3 güzel haber birden veririzCanım bebimde test günüm 21 aralıknasıl oluyor sen 12.gününde mi yaptrcak oluyosunnn, neden 10.gün istemedi doktorun 5.gün embriyosu değil miydin
Hayır önermedilerAllah yardımcınız olsun.
size yumurta havuzu önerdiler mi.
Ayyy inşallah kuzum yaa valla ben erkenden yapmaya başlycm evde testleri bakalım ne zaman pozitifi görcem5.gun embriyosu canim ama doktorum standart hep 12.gün istiyor. Bi arkadaş daha vardi aynı gün transfer olan inşallah 3 güzel haber birden veririz
Hadi hayırlısı bakalım merakla bekleyeceğim senin testleriAyyy inşallah kuzum yaa valla ben erkenden yapmaya başlycm evde testleri bakalım ne zaman pozitifi görcem6.günden(cuma gününden) başlarım yapmaya
Ayy helal olsun valla ben duramıyorumHadi hayırlısı bakalım merakla bekleyeceğim senin testleribu sefer bende bi dinginlik rahatlık var 12 günü rahat beklerim gibi duruyor
Benimki de tam tersi illa gününü bekleyelim diyor yani test yapsam artık bence çıkacak ama yok yapamıyorum evde son bi tane verdı onu da erkenden yaptım çıkmadı tabi21 Aralık günüm o güne kadar beklemeyi düşünüyorum tabi eşim yap yap diye tutturmaz rahat verirse
Yani zaten hergun sorduğu ahiret sorularından bıkmış bulunuyorum birsey hissediyormusun bugün farklı birsey varmi vs vs ağzımı açsam soruyo neden ki bu belirtimi acaba diyeBenimki de tam tersi illa gününü bekleyelim diyor yani test yapsam artık bence çıkacak ama yok yapamıyorum evde son bi tane verdı onu da erkenden yaptım çıkmadı tabineyse perşembeye şunun şurasında ne kaldı
ne zamandı senin test tarihin canımYani zaten hergun sorduğu ahiret sorularından bıkmış bulunuyorum birsey hissediyormusun bugün farklı birsey varmi vs vs ağzımı açsam soruyo neden ki bu belirtimi acaba diyeama ben en başta söyledim günüme kadar test yapmayacağım diye oda yap diyemiyor psikolojik baskı yapıyor heralde ama yinede yapmayacagim
Cnm benim değerim 58 çıktı.Yarın testi tekrarlamamı istediler.Kızlar merhaba bana dua edin kan verdim ama 38 çıktı 2 gün sonra tekrar vermemi istedi doktor benim gibi değeri olupta yükselen varmı 3 embiryo transfer edilmişti bana 1 aralıkta çok korkuyorum bu 3. Denememiz dua edin kızlar tutunsunlar…
Cnm aynı gün transfer olmuştuk. Kan sonucun çok iyi çıkmış.bu ilk mi yoksa ikinci değerin mi?Bir de tek mi çift embriyo mu transfer edildi?Bugunku kan sonucum 836 cıktı ve cuma gününe kese randevusu aldım. Bu kadar cabuk beklemiyodumbelirti arayanlara biraz belirtilerimde bahseyim. 5.gunde bütün gün gaz sancısı vardı.8.gune kadar cok belirgin bisey yoktu.8.gun pozitifi gördüm. Peceteye gelen acık kahve bi leke oldu tek seferlik bi daha olmadi.hafif bel agriları var.kasıklarimda agrılar, sancılar, bıcak saplamalrı hepsi var. Özellikle aksamları gaz sancıları, ve sürekli gaz cıkarma ihtiyacı. Gazının oldugunu yazanlar vardı gazlarınızı sevin kızlar sürekli uyku hali var. Gögüslerim cok normal hic bisey yok. Bu 3.transferim insallah saglıklı sekilde ilerlediginide görürüm
Canım tam tamına yüzde yüz artış beklenmiyor diye biliyorum. Seninki de nerdeyse tam 2 katı zaten sorun olucanı sanmıyorum.Merhabar, 4. Gün embriyosu 2 adet transfer edildi,
10. Gün HCG değerim 316 geldi,
12. Gün ise 552 geldi, artışım iyimi lütfen yardımcı olun?.. doktorum artışın güzel dedi ama tam 2 katı olmamış diye endişeleniyorum... Bu şekilde artış normalmi? Sizlerinki nasıl?
2.sonuc tek embriyoCnm aynı gün transfer olmuştuk. Kan sonucun çok iyi çıkmış.bu ilk mi yoksa ikinci değerin mi?Bir de tek mi çift embriyo mu transfer edildi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?