Aralık 2021 tüp bebek transfer olacaklar

aynı durumu yasadım 21 haftalık kaybettim

Transfer günüyle birlikte 9 uncu günüm ve bugün adet sancısı gibi ağrı var aralıklı ama devamlı bu ağrıyı yaşayan kızlar normal bi durum demi bu ağrı olurken mide bulantısı da oluyor ama çıkarmadım hiç sadece öyle his

Bende de transfer gününden beri ağrı var yanıyor gibi adet olacakmışm gibi, birde aşırı gergin ve gaz var bence hepsi güzel şeylere işaret Belirtilere takılmamak lazım ama bende yapmayrm bunu sürekli belirti arıyorum daha doğru ilacın yan etkisi bile olsam bebişim tutunuyora yoruyorum

Ara ara oluyordu ama bugün diğer günlere göre fazla olunca arkadaşlardan teyit istemiyor da değilim aynen öyle yapıyorum ben de yavrularım keyfine bakıyor diye ağrı oluyor diyorum iyi madem keyiflensinler diyorum

Evet bende yaşıyorum güzel belirtiler bunlar

Evet prp yi duymuştum ama doktorum önermedi.Regli zamanı baktığında belki önerir bilemiyorum çok vaktimiz kalmamış artık çok geç olmadan başlamak lazım demişti en son konustugumuzda . Folik asit Impryl de var sanıyordum.Şimdi sen yazınca baktım yokmuş.Alayım onu da içeyim doğru söylüyorsun . Niye aklıma gelmediyse ben var sanıyordum .
Hadi ocak ayı ve 2022 bizlere uğurlu gelsin .Bebişlerimiz sağlıkla gelsin inşallahh .Dualarım tüm isteyen ve emek verenlerle .

Amin inş. Benimde öyle isteyen dileyen sabırla bu tedavi sürecini yaşayan çektiğimiz acı vs. sadece biz biliriz, Allah Herkese versin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…