- Konu Sahibi Kardelen060492
-
Çok güzel2.sonuc tek embriyo
aynı durumu yasadım 21 haftalık kaybettimMerhaba arkadaşlar benimde 6 aralıkta transferim oldu geçen yıl aynı dönemde ikiz transferin olmuştu ve maalesef 19+4 de servikal yetmezlik sebebiyle erken doğum oldu ve ikiz kızlarımı kaybettim. Bu defa bu sebeple biraz daha tedirginim düşünceliyim Rabbim hepimiz için en hayırlısını versin. 6 aralıkta transfer olup değişik belirti yaşayan var mı çok erken biliyorum ama umut işte
Yaa inşallah seninde güzel haberlerini alırııız
İnşallah canım aminCnm benim değerim 58 çıktı.Yarın testi tekrarlamamı istediler.İnş bebislerimiz bizimledir
Ekledimmm hoşgeldiniMerhaba beni listeye yazar mısınız. 39 yasındayım. 20 aralıkta 5. Gün embriyosu transfer olucam inşallah.
Bende de transfer gününden beri ağrı var yanıyor gibi adet olacakmışm gibi, birde aşırı gergin ve gaz varTransfer günüyle birlikte 9 uncu günüm ve bugün adet sancısı gibi ağrı var aralıklı ama devamlı bu ağrıyı yaşayan kızlar normal bi durum demi buağrı olurken mide bulantısı da oluyor ama çıkarmadım hiç sadece öyle his
Ara ara oluyordu ama bugün diğer günlere göre fazla olunca arkadaşlardan teyit istemiyor da değilimBende de transfer gününden beri ağrı var yanıyor gibi adet olacakmışm gibi, birde aşırı gergin ve gaz varbence hepsi güzel şeylere işaret Belirtilere takılmamak lazım ama bende yapmayrm bunu sürekli belirti arıyorum daha doğru ilacın yan etkisi bile olsam bebişim tutunuyora yoruyorum
Evet bende yaşıyorum güzel belirtiler bunlarTransfer günüyle birlikte 9 uncu günüm ve bugün adet sancısı gibi ağrı var aralıklı ama devamlı bu ağrıyı yaşayan kızlar normal bi durum demi buağrı olurken mide bulantısı da oluyor ama çıkarmadım hiç sadece öyle his
Kızlar transfer sonrası 9.gunume girdim artık ama bende hiç yerleşme kanaması gibi bişey olmadi.burdan okuyktum çoğu kişinin olmuş acaba benim ki tutmadimi ki?
Havuc, avakado, kuru üzüm, badem yedim. Kabızlık olmaması icin kuru kayısıyı aksamdan suda bekletip yedim. Kahveyi cok icerim gunde 2 büyük fincan onu azalttımKızlar pozitif sonuç alanlar ne yiyip içti ekstra yaptığınız bir şeyler oldu mu?
Merhaba ne yaptınız kan verdınızmı değerınız arttımı…İnşallah canım aminbizimle olsunlar sıkı sıkı tutunsunlar inşallah
Evet prp yi duymuştum ama doktorum önermedi.Regli zamanı baktığında belki önerir bilemiyorum çok vaktimiz kalmamış artık çok geç olmadan başlamak lazım demişti en son konustugumuzda . Folik asit Impryl de var sanıyordum.Şimdi sen yazınca baktım yokmuş.Alayım onu da içeyim doğru söylüyorsun . Niye aklıma gelmediyse ben var sanıyordum .Merhaba, Yaşıt sayılırız. Bende de amh düşüklüğü vardı Daha önce 2 kez tüp bebek deneme yaptık olmadı hastane değiştirdim yeni Doktorum direk prp yapmayı önerdi. prp sonrası toplanana yumurta sayısı ve kalitesi arttı hatta yeniden amh testi istediler amh değerim bile biraz yükseldi. tedaviye başladığın yerde prp var mı yapıyorlar mı ? Doktoruna Senin ihtiyacın olup olmadığını sor bence. Prp Rahim gençleştirme yaşımızda sınıra yaklaştığı için senin kendi kanından alıp onun hücre ayrışımı sonrası rahime veriyorlar ve bu yöntem şuan saç dökülmesi organların bozukluğunda dahi kullanılıyor araştırabilirsin. Doktorum önerdi bende araştırma yaptım ve sonuçlar çoğunda çok iyi çıkınca bende doktorum ne diyorsa yaptım. Embiriyolarım donduruldu şimdi transfer süreci için Ocak ayını bekliyorum. Beslenme olarak folik asit mutlaka kullan bir de ben maxing toz bir karışım var meyve suyu ile her akşam onu içtim. Yumurtalıkları besliyor ve kalitesini arttırıyor. İthal bir ürün olduğu için pahalı eşimde erkekler için olanını kullandı,faydasını gördük çok şükür. Şansın bol olsun inş.
Slm kızlar walla evde günler geçmiyor bugün transferden snra 2. Günüm yatıyorum sürekli inşallah hakkımı
Slm kızlar walla evde günler geçmiyor bugün transferden snra 2. Günüm yatıyorum sürekli inşallah hakkımıza hayırlısı olur
Hadi güzel haberler verir bizlere umut olursun insallah.Dualarım seninle arkadasım. Bu süreci düşünmemeye çalış diyeceğim zor biliyorum ama dene lütfen.Kafanı dagıtacak kıtap okuma veya mandala boyama vs gıbı etkınlıkler yapmayı dene ıstersen.En azından vakıt gecer canım :)
Doktoruna gösterdin mi değerlerini ? Hayırlısı olsun canım inşallah yanılmışlardır da bebeğin sana tutunur dualarım seninle olacaakKızlar bugün ikinci kan testim de değerimde düşüş oldu.Malesef kimyasal gebelik
Amin inş. Benimde öyle isteyen dileyen sabırla bu tedavi sürecini yaşayan çektiğimiz acı vs. sadece biz biliriz, Allah Herkese versin inş.Evet prp yi duymuştum ama doktorum önermedi.Regli zamanı baktığında belki önerir bilemiyorum çok vaktimiz kalmamış artık çok geç olmadan başlamak lazım demişti en son konustugumuzda . Folik asit Impryl de var sanıyordum.Şimdi sen yazınca baktım yokmuş.Alayım onu da içeyim doğru söylüyorsun . Niye aklıma gelmediyse ben var sanıyordum .
Hadi ocak ayı ve 2022 bizlere uğurlu gelsin .Bebişlerimiz sağlıkla gelsin inşallahh .Dualarım tüm isteyen ve emek verenlerle .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?