- Konu Sahibi Kardelen060492
-
Bence hemen öyle deme, tekrar test yaptır hayırlısı olsun inş. moral bozma sakın.Kızlar bugün ikinci kan testim de değerimde düşüş oldu.Malesef kimyasal gebelik
Amin inşallahhhAmin inş. Benimde öyle isteyen dileyen sabırla bu tedavi sürecini yaşayan çektiğimiz acı vs. sadece biz biliriz, Allah Herkese versin inş.
Canım yaa değerlerin kaç?Kızlar bugün ikinci kan testim de değerimde düşüş oldu.Malesef kimyasal gebelik
Hastaneden aradılar.kimyasal gebelik oldugunu söylediler ve ilaçları bırakmam söylendi.Sonrasında adet olursunuz dediler.Nasip değilmiş.Rabbim önce güldürdü sonra ağlattı.İki günde duygudan duyguya geçişDoktoruna gösterdin mi değerlerini ? Hayırlısı olsun canım inşallah yanılmışlardır da bebeğin sana tutunur dualarım seninle olacaak
Canim ayni merkezde verdim.58 den 51e düşmüşCanım yaa değerlerin kaç?
Doktorunla görüştün mü ki?
Birde farklı yerlerde verdiysen yanlış çıkabilir kan değerin?
Sagol cnm ama ilaclari birakmam söylendi.kimyasal gebelik dediler.58 den 51 e düşmüş iki gündeBence hemen öyle deme, tekrar test yaptır hayırlısı olsun inş. moral bozma sakın.
Selam altın yumurta dedikleri bir şey var. 1 tane bile yeterli bebek olması için.Adet konusunda kendini strese sokma bence . Bırak onu doktorun düşünsün. Sayılarla uğraşma diyordu bir tane doktorum bana . Bu daha cok geriyor insanı. 7 tane iyi kalite ne güzel işte maşallah . 20 tane olup kötü kalitede olabilir öyle düşün. Kaç kişinin 20 si de ilerliyor ki zaten . Biraz pozitif yaklaşmamız gerekiyor bu süreçte bunu öğrendim ben sana da tavsiye ederim. İnşallah süreç istediğin gibi ilerler ve güzel haberi bize verirsin .Kizlar merhaba tekrar. Negatif sonucumdan sonra ancak kendime gelebildim. Sizlerle biraz dertlesmek istedim. Bizler birbirimizi cok iyi anliyoruz. Biliyorsunuz ben Amerikada yasiyorum. Burda Turk doktorumla tedavim olmustu ve ilk denememdi. Doktorumla gorustum. Bana Turkiye burayla ayni standartta dedi. Ve beni direkt oraya yönlendirdi açıkcası şaşırdım.Ve istanbul Bulent Tirasi onerdi. Fakat biz ancak Izmirde yapabiliriz. O zamanda kendisi Ahmet Zeki Isik onerdi. Bilen var mi?
Ayrıca size sormak istediğim en önmli şey, benden 7 yumurta toplandı ve iyi kalite dendi. Doktorum bunu az buldu. 33 yasımdayım ve benden daha cok yumurta beklediğini söyledi. Sizce az mı cidden 7 yumurta. Eşimin sperm degerleri çok düşük bu arada.
Ocakta burda birkez daha deneyecegim eger olmazsa yazın Türkiyeye gelecegim.
Gerrcekten bence bizim ülkemiz bu konuda daha da ilerledi ve hassas davranıyorlar.
Ve burası cok pahalı en az 20 bin dolar. Bizim sigortamız iyi oldugu için çok az ödüyoruz.
Allah hepimizin yardımcısı olsun…
Canım bnm msjın için teşekkur ederim. Ne kadar içten yazmışsın :) sunu anladim doktorlar ne kadar iyi olursa olsun bir bahane ariyorlar. Bence de 7 iyi kalite gayet basarili bir sonuctu. Ama bunlar illaki embriyoyu 6. Gune goturmek istedikleri icin geri kalanlar labaratuar ortaminda yasayamadi. Turkiye de 3. Gun embriyosundn cok hamile kalan var. doktorlar bu konuda ikiye ayrilmis durumda.neyseSelam altın yumurta dedikleri bir şey var. 1 tane bile yeterli bebek olması için.Adet konusunda kendini strese sokma bence . Bırak onu doktorun düşünsün. Sayılarla uğraşma diyordu bir tane doktorum bana . Bu daha cok geriyor insanı. 7 tane iyi kalite ne güzel işte maşallah . 20 tane olup kötü kalitede olabilir öyle düşün. Kaç kişinin 20 si de ilerliyor ki zaten . Biraz pozitif yaklaşmamız gerekiyor bu süreçte bunu öğrendim ben sana da tavsiye ederim. İnşallah süreç istediğin gibi ilerler ve güzel haberi bize verirsin .
6 Aralık ta 3 gün embriyosu 2 adet transfer edildi. Test gunume 4 gün var bakalım ne çıkacak. Bu 5. Deneme 2 düşük 2 negatif sonuç oldu. Dua edin hanımlar. Test yapsam çıkar mı diye düşüncelerdeyimKızlar merhabalar,
Aralıkta transfer olacak arkadaşlar gelin birlikte bekleyelim günümüzüneler yapıyoruz, neler yapmamalıyız birbirimize destek olup bilgi paylaşımı yapalım
Anne İsmi Embriyo Yaş Transfer Tarihi SONUÇ @nacwes 3.gün Kardelen060492 5.gün 29 11 Aralık @Matmazella 5.gün 19 aralık @agustos72 6.gün 3 Aralık @dlkerk 5.gün 1 aralık @bebikoms FlyingHummingbird 5.gün 31 G Guullddeenn 5.gün 6 Aralık @efsunn210102 @Byrmseyda1 1.gün 25
Anne İsmi Embriyo Yaş Transfer
TarihiSONUÇ @Sandra86 5.gün @istanbul88 6.gün @Saturnyildizi 2.gün 32 @Demiripek 5.gün-3.gün 7 Aralık @Gldmergn 5.gün @gulcehanim 5.gün 27 @hasretim0601 5.gün 33 @mlshope 5.gün 28 3 Aralık @bebikoms 5.gün 26 Z Zeynepkur 5.gün 38 3 Aralık
Anne İsmi Embriyo Yaş Transfer Tarihi SONUÇ❤ @Aslanb 5.gün 28 @Maydonozhanim 5.gün 27 13 Aralık @miracle070210 5.gün 2 Aralık @Hayalperestttttttt 5.gün 2 Aralık @mucizelervar 29 Kasım @leyladanvazgecme 4.gün 1 Aralık akyaa 9 Aralık @Canaann34 3.gün 24 1 aralık @Minik Mucize 6.gün 7 Aralık M mutluannne123456789
Anne İsmi Embriyo Yaş Transfer SONUÇ @kucukbrmeseleee 5.gün 29 1 Aralık Yılmak yok @Guli2101 3.gün 40 2 Aralık @karyelimmm 6 Aralık @mira9693 1 aralık @Selinilya 6.gün 6 aralık @Minikbirmucizemeselesi 12 aralık @Katre_g 31 @papatyam54 25 N nis1234 5.gün 26 8 aralık @CevikKiz 5.gün 31 6 aralık H hellopeople 6.gün 3 aralık @mucizelervar 5.gün 27 @sharonandhope 5.gün 39 20 aralık
Canım bence çıkma ihtimali yüksek ama kişiden kişiye çok farkediyor. 3.gün embriyosu olduğun için sende 6.günde yükselmiş olabilir beta hcg ya da 10.günde yükselecek olabilir. Negatif olunca moralin bozulmayacaksa bence yap6 Aralık ta 3 gün embriyosu 2 adet transfer edildi. Test gunume 4 gün var bakalım ne çıkacak. Bu 5. Deneme 2 düşük 2 negatif sonuç oldu. Dua edin hanımlar. Test yapsam çıkar mı diye düşüncelerdeyim
Bilmiyorum eşim de istemiyor. Moralin bozuluyor diye. Bir de bu tutunma günü neye göre belli oluyor? Internette embriyo ne zaman tutunur diye arastirdigimda adam akıllı bi bilgi sahibi olamadım. Benim persembe gününden itibaren hafif bel ağrılarım oldu hafta sonu çok şiddetlendi. Daha sonra geçti. Bir de isin kötüsü fena halde grip oldumCanım bence çıkma ihtimali yüksek ama kişiden kişiye çok farkediyor. 3.gün embriyosu olduğun için sende 6.günde yükselmiş olabilir beta hcg ya da 10.günde yükselecek olabilir. Negatif olunca moralin bozulmayacaksa bence yapben öyle yapcm. Benim 5.gün embriyosu yarın 5.günüm başlycm yapmaya. Kendime söz verdim moralimi kan gününe kadar (21aralık) bozmadan yapcmm diye negatif görsemde yapcm yani
Hakkınızda hayırlısı olsun. AMH değeriniz kaç ? Yumurta rezervi açısından belki o şekilde söylemiştir. Bi de her yumurta toplamada aynı sayıda yumurta elde edilmiyor belki bi dahakine daha çok toplanır. Kullanılan ilaçlar beslenme her şey etkiliyor. Zaten araştırmışsınız yumurta toplanmadan bazı gıdalar avokado, propolis gibi yumurta sayısı ve kalitesini çok etkiliyor. Evet Türkiye tup bebek açısından baya iyi olduğunu düşünüyorum ben . Çoğu Avrupalı yada ortadogudan buraya tup bebek için geliyor. Doktor elbet onemli ama daha önemlisi yaptıracağın merkezi iyi seç. Embriyologlar iyi olsun laboratuvar iyi olsun. Hakkınızda hayırlısı olsunKizlar merhaba tekrar. Negatif sonucumdan sonra ancak kendime gelebildim. Sizlerle biraz dertlesmek istedim. Bizler birbirimizi cok iyi anliyoruz. Biliyorsunuz ben Amerikada yasiyorum. Burda Turk doktorumla tedavim olmustu ve ilk denememdi. Doktorumla gorustum. Bana Turkiye burayla ayni standartta dedi. Ve beni direkt oraya yönlendirdi açıkcası şaşırdım.Ve istanbul Bulent Tirasi onerdi. Fakat biz ancak Izmirde yapabiliriz. O zamanda kendisi Ahmet Zeki Isik onerdi. Bilen var mi?
Ayrıca size sormak istediğim en önmli şey, benden 7 yumurta toplandı ve iyi kalite dendi. Doktorum bunu az buldu. 33 yasımdayım ve benden daha cok yumurta beklediğini söyledi. Sizce az mı cidden 7 yumurta. Eşimin sperm degerleri çok düşük bu arada.
Ocakta burda birkez daha deneyecegim eger olmazsa yazın Türkiyeye gelecegim.
Gerrcekten bence bizim ülkemiz bu konuda daha da ilerledi ve hassas davranıyorlar.
Ve burası cok pahalı en az 20 bin dolar. Bizim sigortamız iyi oldugu için çok az ödüyoruz.
Allah hepimizin yardımcısı olsun…
Hastaneden aradılar.kimyasal gebelik oldugunu söylediler ve ilaçları bırakmam söylendi.Sonrasında adet olursunuz dediler.Nasip değilmiş.Rabbim önce güldürdü sonra ağlattı.İki günde duygudan duyguya geçiş
Amh 0,96 ng\ml cikmisti. Fsh gayet iyi. Amh icin hic bir zaman kotu dememisti doktorum. Baska bir doktorda gayet normal demisti deger icin. Deger dusuk mu peki?7 Yumurta toplandiktan sonra daha cok beklerdim dedi sadece. Oysaki ultrasound’ta 16 yumurta gorunuyordu. Kotu degildi ki. Anlamıyorum cidden. Sinir oldum acikcasi bu duruma.Hakkınızda hayırlısı olsun. AMH değeriniz kaç ? Yumurta rezervi açısından belki o şekilde söylemiştir. Bi de her yumurta toplamada aynı sayıda yumurta elde edilmiyor belki bi dahakine daha çok toplanır. Kullanılan ilaçlar beslenme her şey etkiliyor. Zaten araştırmışsınız yumurta toplanmadan bazı gıdalar avokado, propolis gibi yumurta sayısı ve kalitesini çok etkiliyor. Evet Türkiye tup bebek açısından baya iyi olduğunu düşünüyorum ben . Çoğu Avrupalı yada ortadogudan buraya tup bebek için geliyor. Doktor elbet onemli ama daha önemlisi yaptıracağın merkezi iyi seç. Embriyologlar iyi olsun laboratuvar iyi olsun. Hakkınızda hayırlısı olsun
İnşallah kat kat katlanır cnm değerin olumlu düşünMerhaba kızlar benim 9. Gün kan testim 91.74 çıktı inşallah tekrar kimyasal gebelik yaşamam iki gün sonra tekrar kan vereceğim bakalım inşallah katlanır
Kızlar transfer sonrası hala estrofem kullaniyor musunuz? Ben sabah 2 akşam 2 aynı devam ediyorum bugün ilaçla ilgili biraz can sıkıcı şeyler okudum aklıma takıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?