Aralık 2021 tüp bebek transfer olacaklar

Kizlar merhaba tekrar. Negatif sonucumdan sonra ancak kendime gelebildim. Sizlerle biraz dertlesmek istedim. Bizler birbirimizi cok iyi anliyoruz. Biliyorsunuz ben Amerikada yasiyorum. Burda Turk doktorumla tedavim olmustu ve ilk denememdi. Doktorumla gorustum. Bana Turkiye burayla ayni standartta dedi. Ve beni direkt oraya yönlendirdi açıkcası şaşırdım.Ve istanbul Bulent Tirasi onerdi. Fakat biz ancak Izmirde yapabiliriz. O zamanda kendisi Ahmet Zeki Isik onerdi. Bilen var mi?
Ayrıca size sormak istediğim en önmli şey, benden 7 yumurta toplandı ve iyi kalite dendi. Doktorum bunu az buldu. 33 yasımdayım ve benden daha cok yumurta beklediğini söyledi. Sizce az mı cidden 7 yumurta. Eşimin sperm degerleri çok düşük bu arada.
Ocakta burda birkez daha deneyecegim eger olmazsa yazın Türkiyeye gelecegim.
Gerrcekten bence bizim ülkemiz bu konuda daha da ilerledi ve hassas davranıyorlar.
Ve burası cok pahalı en az 20 bin dolar. Bizim sigortamız iyi oldugu için çok az ödüyoruz.
Allah hepimizin yardımcısı olsun…

Doktoruna gösterdin mi değerlerini ? Hayırlısı olsun canım inşallah yanılmışlardır da bebeğin sana tutunur dualarım seninle olacaak
Hastaneden aradılar.kimyasal gebelik oldugunu söylediler ve ilaçları bırakmam söylendi.Sonrasında adet olursunuz dediler.Nasip değilmiş.Rabbim önce güldürdü sonra ağlattı.İki günde duygudan duyguya geçiş

Selam altın yumurta dedikleri bir şey var. 1 tane bile yeterli bebek olması için.Adet konusunda kendini strese sokma bence . Bırak onu doktorun düşünsün. Sayılarla uğraşma diyordu bir tane doktorum bana . Bu daha cok geriyor insanı. 7 tane iyi kalite ne güzel işte maşallah . 20 tane olup kötü kalitede olabilir öyle düşün. Kaç kişinin 20 si de ilerliyor ki zaten . Biraz pozitif yaklaşmamız gerekiyor bu süreçte bunu öğrendim ben sana da tavsiye ederim. İnşallah süreç istediğin gibi ilerler ve güzel haberi bize verirsin .

Canım bnm msjın için teşekkur ederim. Ne kadar içten yazmışsın :) sunu anladim doktorlar ne kadar iyi olursa olsun bir bahane ariyorlar. Bence de 7 iyi kalite gayet basarili bir sonuctu. Ama bunlar illaki embriyoyu 6. Gune goturmek istedikleri icin geri kalanlar labaratuar ortaminda yasayamadi. Turkiye de 3. Gun embriyosundn cok hamile kalan var. doktorlar bu konuda ikiye ayrilmis durumda.neyse
Ben simdiden diyetime ve vitaminlerime basladim. Biraz tatil ile de kafamizi dagitip. Ocakta insallah guzel bir surece baslicam.
Allah hepimize anne olmayi nasip etsin hayirlisiyla…mucizeler bizimle olsun canlarim.

6 Aralık ta 3 gün embriyosu 2 adet transfer edildi. Test gunume 4 gün var bakalım ne çıkacak. Bu 5. Deneme 2 düşük 2 negatif sonuç oldu. Dua edin hanımlar. Test yapsam çıkar mı diye düşüncelerdeyim

Sağol canım benim allah razı olsun şuan sadece yatıyorum artk biraz oturma pozisyonuna gecicem, sonra da örgü örmeyi planlıyorum bakalım inşalalh geçicekk bu zamanlar

6 Aralık ta 3 gün embriyosu 2 adet transfer edildi. Test gunume 4 gün var bakalım ne çıkacak. Bu 5. Deneme 2 düşük 2 negatif sonuç oldu. Dua edin hanımlar. Test yapsam çıkar mı diye düşüncelerdeyim
Canım bence çıkma ihtimali yüksek ama kişiden kişiye çok farkediyor. 3.gün embriyosu olduğun için sende 6.günde yükselmiş olabilir beta hcg ya da 10.günde yükselecek olabilir. Negatif olunca moralin bozulmayacaksa bence yap ben öyle yapcm. Benim 5.gün embriyosu yarın 5.günüm başlycm yapmaya. Kendime söz verdim moralimi kan gününe kadar (21aralık) bozmadan yapcmm diye negatif görsemde yapcm yani

Bilmiyorum eşim de istemiyor. Moralin bozuluyor diye. Bir de bu tutunma günü neye göre belli oluyor? Internette embriyo ne zaman tutunur diye arastirdigimda adam akıllı bi bilgi sahibi olamadım. Benim persembe gününden itibaren hafif bel ağrılarım oldu hafta sonu çok şiddetlendi. Daha sonra geçti. Bir de isin kötüsü fena halde grip oldum

Hakkınızda hayırlısı olsun. AMH değeriniz kaç ? Yumurta rezervi açısından belki o şekilde söylemiştir. Bi de her yumurta toplamada aynı sayıda yumurta elde edilmiyor belki bi dahakine daha çok toplanır. Kullanılan ilaçlar beslenme her şey etkiliyor. Zaten araştırmışsınız yumurta toplanmadan bazı gıdalar avokado, propolis gibi yumurta sayısı ve kalitesini çok etkiliyor. Evet Türkiye tup bebek açısından baya iyi olduğunu düşünüyorum ben . Çoğu Avrupalı yada ortadogudan buraya tup bebek için geliyor. Doktor elbet onemli ama daha önemlisi yaptıracağın merkezi iyi seç. Embriyologlar iyi olsun laboratuvar iyi olsun. Hakkınızda hayırlısı olsun

Amh 0,96 ng\ml cikmisti. Fsh gayet iyi. Amh icin hic bir zaman kotu dememisti doktorum. Baska bir doktorda gayet normal demisti deger icin. Deger dusuk mu peki?7 Yumurta toplandiktan sonra daha cok beklerdim dedi sadece. Oysaki ultrasound’ta 16 yumurta gorunuyordu. Kotu degildi ki. Anlamıyorum cidden. Sinir oldum acikcasi bu duruma.
Ben DHEA ve Q10 kullandim ve cidden faydasinu gordum. O vitaminleri de burdaki bayanlardan ogrenmistim. Burda bunlar ucuz. Turkiyede pahali biliyorum. Keske hepinize alip gonderebilsem Ve her sabah bal ve polen yedim. Yine baslayacagim. Avokado her sabah ekmegin ustune surup yiyorum. Karabiber ve biraz tuz zeytinyagiyla ezince lezzetli oluyor. Tavsiye ederim.

Merkez Amerikanın en iyisi canım. Teknolojileri cok iyi. Ama bana kalırsa hersey bu degil. İnce ayrıntılar ve özen gösterilmeli. Her kontrolde farklı bir doktor giriyor. Transferi saçma sapan bir ekip yaptı. Kadın ezbere yaptı, düzgünce koydugu yeri göremedi bile. O zaman içime kötü bit his girmişti zaten. Doktoruma söyledim. Bir dahakine ben kordine ederim dedi. Geçmiş olsun artık.

Bunları neden yazıyorum. Bizim ülkemiz gercekten cok cok farklı her yönden. Bilin isterim ve güvenin.

Kızlar transfer sonrası hala estrofem kullaniyor musunuz? Ben sabah 2 akşam 2 aynı devam ediyorum bugün ilaçla ilgili biraz can sıkıcı şeyler okudum aklıma takıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…