Aralık 2021 tüp bebek transfer olacaklar

Canım ben 31 yaşımdayım amh 0.94. Doktorum yaşıtlarına göre biraz düşük ama çok acil bir durumun yok dedi. Ama ben yine de tüp bebeğe başladım. Folikül sayımında 8-9 folikül görünürken opuda 2 tane yumurta alabildiler bugün. Ama hangi doktorla konuşsam sayıya takılma bir tane sağlıklı yeter bize diyor. Benle kıyaslayınca senin durumun gayet iyi neyin kafasını yaşamış doktorun tamam ben de biliyorum mükemmel değerler değil ama olumsuz olacak değerler de değil. Ben ümit kesmeden transfer hazırlıklarna başladım. Sen de bence sana faydalı olabilecek, seni motive edebilecek bir doktorla görüşmeye başlamalısın. Biz zaten bu süreçte çok stresliyiz, bir de doktorların bizi demoralize etmesine ihtiyacımız yok. Hastanemde hangi doktorla görüşsem "evet sayı yüksek değil ama sayıya takılmayın her hasta kendine özgüdür. Biz o hastadan max alabileceğimizi almaya çalışıyoruz. Bir tane sağlıklı embriyo bizim için yeter. Biz tedavilerde 25 yumurta alınıp hiçbiri döllenmeyen de görüyoruz. 1 taneyle ilk denemede tutan da" diyor. Haa tedirgin miyim evet ama eldeki bu ve doktorlar da o bir tane altını bulmak için uğraşıyor
Son olarak yumurta rezervini ve amhını da kontrol ettirmeyi unutma. Sonuçlara göre doktorunla yol çizebilirsiniz.

Neler okudunuz acaba? Bu arada transfer günümüz aynı
Insallah güzel hayirli haberler alırız diyelim ozaman ne bileyim prospektüste zaten hamilelerin kullanmaması gerekir yazıyor birde burda daha önceki bazı konularda yazmışlar hamile kaldıktan sonra başka doktora gitmisler oda neden bu ilacı kullanıyorsunuz derhal kesin fetusta anomaliye yol açıyor falan fistan birsuru şey söylemiş kafama takıldı benimde

Canım tesekkur ederim. Kesinlikle kalite daha önemli. İnşallah senin iki ymurtan da cok güzel ilerler ve sonucta pozitifi alırsın.
Ben de Ocakta daha tecrubeli ve hazır bir şekilde baslayacagım. Olmazsa da Türkiye yolcusuyım yazın.
Hepimiz birbirimize güzel haberler verelim inşallah

Güzelce dinlen bunları hiç düşünme sonrasında bomba gibi aramıza geri dön. Vazgeçmek için neden yok .Bebişlerimiz gelecek ben inanıyorum . Dualarım tüm isteyen emek veren arkadaşlarımla . Şans her daim yanında olsun sevgiler

Kızlar sizlerle yine bi paylaşımda bulunmak istedim çok takılmamak lazım belirtilere aslında ama burda dursun bunlarda

Eklentiler

• FDBDE6E6-84F1-4798-96E7-4DF197BB7C77.webp
    16 KB · Görüntüleme: 73
  • 4566F73B-9163-4B3F-8460-D1A79F7768BE.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 78
  • 82190929-D1FA-45E6-A484-E04573397B4D.webp
    52,9 KB · Görüntüleme: 78
Hayırlısı olsun canım , benimde ilk transferimde öyle umutlanmıştım , Yeniden denersin bu defa olur inş. moralini sakın bozma canım.

Sakın öyle düşünme mesela geçen ctesi hsg filmi için emar çektirmeye gitmiştim orada tanıştım 23 adet yumurta toplanmış ancak sadece 5 tanesi embiriyo olmuş o da 5.güne gidip gitmeyeceği henüz belli değil demişti. Bende 7 tane toplandı 5 tanesi 1.kalite 3.embiriyosu olarak donduruldu canım. Önemli olan kalitesi o yüzden iğne tedavi sürecinde vitaminleri ihmal etme bana doktorum vitaminler vermişti bir kutusu 370 tl di

Merhaba,

Benimde negatif sonuçlandı benim araştırmalarıma göre bülent tıraş bu konuda iyi ben şubat adetimde gideceğim 2 ay kendime dikkat edeceğim vitamin , bol bol yürüyüş , eşinizde keçi boynuzu pekmezi yada kendi bitkisini yesin vitamin olarak bülent tıraş bir tanıdığıma biosteron(3 adet),sea q10,(1 adet) gonamax (1 adet) önermiş yumurta kalitesini artırmak için. 3 ay kullanmak lazım ama ben 2 ay kullanmış olacağım. ek olarak arı sütü +arısütü propolis karışım yemeye başladım+benim fsh yüksek aslan pençesi içeceğim.

Hayırlısı olsun canım , benimde ilk transferimde öyle umutlanmıştım , Yeniden denersin bu defa olur inş. moralini sakın bozma canım.
Aynen bu sefer oldu diye umutlanmıştık ama nasip değilmiş.8 ay icinde iki negatif aldım.baska da dondurulmusum yokyaşım 39 olucak.eşimle konuştuk tekrar denemeyi düşünmüyorum.Duygusql olarak çok yıprandım.Rabbim oğluma sağlıklı hayırlı bir ömür versinBu duyguyu hiç tatmamış olanlara Rabbim bu duyguyu tattırsınDualarım sizlerle

Merhaba,

Aynen bende Sea ve Gonamax kullandım hala da kullanmaya devam ediyorum çünkü transfer sonrasında da Embiriyo tutunması ve gelişimi için çok faydası olacakmış. Folik asit halen kullanmaya devam ediyorum. Özellikle tedavi sürecinde de
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederiz.Yaş nedeniyle Öyle düşünme, ben de 40 yaşındayım hiç yaşa takılmıyorum çünkü mesela 45 yaşında aynı gün histeroskopi ameliyatı olduk sonrasında telefonlarımızı verdik konuşuyoruz dertleşiyoruz sürecimizle ilgili ,hem de başka şehirden Sakarya dan geliyor hiç umutsuz değil. Şansta büyük etken ama asla vazgeçme eşini de ikna et bence. Allah oğluna da uzun ömürler versin ve bir kardeş nasip etsin inş. Hayırlısıyla olacak inş. ümidini yitirme lütfen. Mucizelere inanmak lazım ki gerçeğe dönüşsün.

Bence yumurta sayısı iyi. Kalite sayıdan daha önemli. Benden 17 tane toplandı. 7 tanesi döllenebildi. 2 tane early blast transfer edildi ama dondurmaya uygun kalitede embriyo yok dediler ve hiç donduramadık.

Arkadaşlar merhaba tecrübesi bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim. Ben 6 aralıkta transfer oldum 2 embriyodan 1 i iyi kalite diğeri orta kaliteydi 13 aralıkta 8. Günde kahverengi lekelenme oldu test istedi doktorum değerim gebelik olduğunu gösteriyordu bugün 11. Gün yine verdim ama değer yarı yarıya düşmüş ama yine bu halde bile gebelik görünüyor. 2 günde bir test verecem eğer artarsa ikizlerden birini kaybetmişim ondan bu gerileme ama bir atıp bir azalıyorsa embriyoda genetik sorun var demekmiş. Böyle bir durum yaşayan oldu mu ikizlerde birini kaybedince bu değer değişiyor mu. Benim daha önce29 martta 19+4 de ikiz gebeliğim servikal yetmezlik nedeniyle normal doğumla sonlanmıştı o yüzden çok tedirginim doktorda beklememizi söylüyor ama işte insanın ömründen ömür gidiyor

Bence yumurta sayısı iyi. Kalite sayıdan daha önemli. Benden 17 tane toplandı. 7 tanesi döllenebildi. 2 tane early blast transfer edildi ama dondurmaya uygun kalitede embriyo yok dediler ve hiç donduramadık.
Kızlar tesekkurler ederim msjlarınıza. Dediğiniz vitaminleri arastırıcam burda. Spor ve vitamin takviyesiyle,ayrıca olumlama meditasyonları yapıyorum :) tekrar ocak ortalarında yarışmaya tekrar katılıcam. :)
Bukez daha cok embriyo elde etmeyi umuyorum.
Hepimiz güzel haberler alacagız, suan transfer sonucunu bekleyen arkadaslar için de dua ediyorum.

Herkese mrb lar opu sonrası 2.adette gecikme olması normalmidir?bilgisi olan varmıdır bu ay transfer hazırlık sürecine girecektik ama 14 gün gecikti. Opu sonrası hemen ilk adet olundu sonrasınd gecikme var arkdslr

Herkese mrb lar opu sonrası 2.adette gecikme olması normalmidir?bilgisi olan varmıdır bu ay transfer hazırlık sürecine girecektik ama 14 gün gecikti. Opu sonrası hemen ilk adet olundu sonrasınd gecikme var arkdslr
Benim de aynı seninki gibi oldı canım. 28 günde bir ader olurum. Opu sonrası 25.gün. Diger ay transfere hazırlanacakken 31. Gün geldi. Papatya cayı içebilirsin.

Selam Kızlar 5.gün embriyosu mu sağlıklı 6.gün embriyosu mu? Bir de dondurma işlemi yapılanlar için opo adetinden sonra mı transfer gerçekleşiyor yoksa normal bir adet daha geçmesi bekleniyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…