Aralık 2021 tüp bebek transfer olacaklar

Selam Kızlar 5.gün embriyosu mu sağlıklı 6.gün embriyosu mu? Bir de dondurma işlemi yapılanlar için opo adetinden sonra mı transfer gerçekleşiyor yoksa normal bir adet daha geçmesi bekleniyor mu
Tatlım 6. Gün embriyosu her zaman daha cok tercih edilir. Tabi PGT ile genetik tarama yaptırmakta önemli. Bir 6. Gün embriyosu Fetus(bebek) ve plesanta(dıs kütle) olusur. Ben 6. Gün embriyosu transferi oldum. Fetus belliydi. Bana fotografını vermişlerdi. Ama maalesef benmki tutmadı. Kalitesi düşüktü 4bc.
ben ikinci adetimden sonra transfer oldum. Hem kendimizin hem de Rahmin dinlenmesi için iyi oluyor. Bu süre zarfında bol bol vitamin ve spor yaparak hem mental hem de fiziksel hazır olmanı dilerim.
Ayrıca ek tavsiye ,lütfen mümkünse cevrenle paylaşma canm. Beklentiler ve sorular o sürecte yıpratıyor. Bir de olmadı mi ah vahlar ayrı bi olay.
Ben 2. Tedavime ocakta baslıycam ve sadece eşim ve ben bilicez. Yurtdısındayım. Kafamız rahat olsun.
Bol şans…

Çok şükür canım iyiyim son 2 günüm dinleniyorum sonra ise başlayacağım. Test yapmadım pazartesiyi bekleyip direk kan testi verecegim. Sen nasılsın ne yaptın başladın mı testlere
Oo çok az kaldıı benimde test günüm 21 Aralık normalde Yarın başlamayı düşünüyorum ama cesaret edemiyorum canım ya hiç yapmayıp kan mı versem direk 21 inde bilmiyorm hiç karar veremedim yarın olsun bi bakcm uyanış şeklime göre ay benim kalbim normalden çok hızlı atıyor gibi ya? Sizde de var mı öyle biley kan cıvıltıcının yaptığından şüpheleniyorum ama? Hatta bazen el titremesi falan oluyo 2 gündür kasığımda böyle bi gerginlik ve orda bişet böyle harekete ediyo gibi adet sancısıyla Bi de aşırı şişlik ve afedersiniz gaz var öldürdü beni kaç gündür Ya neyse galiba ben kendimi çok dinliyorum kuzum hepsi ilaçların yan etkisi

Gaz bendede çok fazla oldu canım ama 2 gündür daha rahatım. Valla kendimi çok dinlemiyorum yoksa birsuru belirti çıkartırdım heralde adet olacakmış gibi kasık ağrısı (o da ilk günlere göre azaldi) bide gaz dışında şuanlik biseyim yok seninde yavaş yavaş azalır şikayetlerin. Test için bence daha erken 2 gün falan bekle derim

Carpınti bende cok var stresten diye düsünüyorum. Pozitifi görünce biraz azaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…