- 10 Aralık 2021
- 51
- 72
- 38
- 37
- Konu Sahibi Kardelen060492
-
Tatlım 6. Gün embriyosu her zaman daha cok tercih edilir. Tabi PGT ile genetik tarama yaptırmakta önemli. Bir 6. Gün embriyosu Fetus(bebek) ve plesanta(dıs kütle) olusur. Ben 6. Gün embriyosu transferi oldum. Fetus belliydi. Bana fotografını vermişlerdi. Ama maalesef benmki tutmadı. Kalitesi düşüktü 4bc.Selam Kızlar 5.gün embriyosu mu sağlıklı 6.gün embriyosu mu? Bir de dondurma işlemi yapılanlar için opo adetinden sonra mı transfer gerçekleşiyor yoksa normal bir adet daha geçmesi bekleniyor mu
Opudan sonraki 2. Adetle transfer sürecine girdim tatlım.Anldm cnm o ay adetle transfer sürecine girmismiydnz peki?
Aminnn inşallah canımİnşallah kat kat katlanır cnm değerin olumlu düşün
Kuzum yapmadım bugün 5.günümdü yarın aslında yapmaya niyetliydim ama çıkmaz diye beklesem mi diyorum bilmiyorum kafamda deli sorularCanım test yaptınmı
Çok şükür canım iyiyim son 2 günüm dinleniyorum sonra ise başlayacağım. Test yapmadım pazartesiyi bekleyip direk kan testi verecegim. Sen nasılsın ne yaptın başladın mı testlere
Evet eğer e2 ve p4 hormon seviyelerini doktor begenirse transfere rahim kalinligins gore baslarsin canim. Rahim kalinligi 7 mm ustu normal kabul ediliyor.Anldm cnm o ay adetle transfer sürecine girmismiydnz peki?
Oo çok az kaldıı benimde test günüm 21 Aralık normaldeÇok şükür canım iyiyim son 2 günüm dinleniyorum sonra ise başlayacağım. Test yapmadım pazartesiyi bekleyip direk kan testi verecegim. Sen nasılsın ne yaptın başladın mı testlere
Gaz bendede çok fazla oldu canım ama 2 gündür daha rahatım. Valla kendimi çok dinlemiyorum yoksa birsuru belirti çıkartırdım heraldeOo çok az kaldıı benimde test günüm 21 Aralık normaldeYarın başlamayı düşünüyorum ama cesaret edemiyorum canım ya hiç yapmayıp kan mı versem direk 21 inde bilmiyorm hiç karar veremedim yarın olsun bi bakcm uyanış şeklime göre ay benim kalbim normalden çok hızlı atıyor gibi ya? Sizde de var mı öyle biley kan cıvıltıcının yaptığından şüpheleniyorum ama? Hatta bazen el titremesi falan oluyo 2 gündür kasığımda böyle bi gerginlik ve orda bişet böyle harekete ediyo gibi adet sancısıyla Bi de aşırı şişlik ve afedersiniz gaz var öldürdü beni kaç gündür Ya neyse galiba ben kendimi çok dinliyorum kuzum hepsi ilaçların yan etkisi
Ben dün idrar testinde gördüm çift çizgiyi , biraz önce kan verdim sonuç bekliyorum
Carpınti bende cok var stresten diye düsünüyorum. Pozitifi görünce biraz azaldıOo çok az kaldıı benimde test günüm 21 Aralık normaldeYarın başlamayı düşünüyorum ama cesaret edemiyorum canım ya hiç yapmayıp kan mı versem direk 21 inde bilmiyorm hiç karar veremedim yarın olsun bi bakcm uyanış şeklime göre ay benim kalbim normalden çok hızlı atıyor gibi ya? Sizde de var mı öyle biley kan cıvıltıcının yaptığından şüpheleniyorum ama? Hatta bazen el titremesi falan oluyo 2 gündür kasığımda böyle bi gerginlik ve orda bişet böyle harekete ediyo gibi adet sancısıyla Bi de aşırı şişlik ve afedersiniz gaz var öldürdü beni kaç gündür Ya neyse galiba ben kendimi çok dinliyorum kuzum hepsi ilaçların yan etkisi
Yaaa hadi inşallah güzel bi yükselme olmuş olur canım yaz buraya daBen dün idrar testinde gördüm çift çizgiyi , biraz önce kan verdim sonuç bekliyorum
Hayırlı olsun cnm darısı bizlere inşBen dün idrar testinde gördüm çift çizgiyi , biraz önce kan verdim sonuç bekliyorum
Amin canım, 9. gün sonucum: 195,6Yaaa hadi inşallah güzel bi yükselme olmuş olur canım yaz buraya daHakkında hayırlısı olsun
Amin canımHayırlı olsun cnm darısı bizlere inş
Canımm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn inş gözün aydınnnnnAmin canım, 9. gün sonucum: 195,6
Amin canım amin. Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin insallahCanımm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn inş gözün aydınnnnn
Cok iyi masallah hayırlı olsunAmin canım, 9. gün sonucum: 195,6
Amin çok teşekkür ederim. Allah hepimize anneliği tattırsın insallah canımCok iyi masallah hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?