Aralık 2021 tüp bebek transfer olacaklar

Merhaba kızlar bugün 7. Günüm idrardan hızlı test kiti yaptım hiç birşey çıkmadı normal mı sizce pazartesi test günüm

Kızlar benim bugün transferin 8.gunu, 5.günde bir lekelenmem olmuş aynı gün kesilmişti. bugün de sanki adet olacakmış gibi adet sancısı çekiyorum biraz fazla ağrım var sanki kanama görecek gibi hissediyorum

Bende 5 gündür falan aynı durumdayım. Hatta adet günümde lekelenme başladı. Sabah akşam progestan iğneye başladım. Sürekli yatıyorum. Ama değerler iyi gidiyor. Endişelenme genelde adet günü yaklaştıkça hamile de olsan aynı ağrılar oluyor. Oğluma hamileykende her adet günüm yaklaştığında o ağrıları çekmiştim.

Insallah öyledir canim yarin proluton depot iğnemi vurduracagim. Pazartesi de işe başlayacağım artik insallah bir sıkıntı çıkmaz. 5.gun böyle ağrım oldu ve lekelenmem oldu. Dün gayet rahattım bugün öğlene kadar öğleden sonra yine başladı ağrılar.

Bende lekelenmede olmadı ama karnım felan çok ağrıyor
Canim herkeste farklı belirtiler oluyor bu belirtiler bende önceki transferimde de olmuştu oda pozitifti ama kimyasalla sonuçlandı. Bunda ağrılarım biraz daha fazla bacaklarıma falanda vuruyor hayırlısıyla 3 gün kaldı bir öğrenseydim sonucu

merhaba kızlar 07 aralık 6. gün embriyo transferim yapıldı bu salı yani 8. gün tahlilde negatif çıktı 10. günü beklemeden ilaçları bıraktım yükseleceğini hiç sanmıyorum çünkü pozitif gören arkadaşlar inşllah sağlıklı ilerler hamileliğiniz isteyen tüm herkese nasip etsinamin

Bendeki belirti 5.gun lekelenmem oldu canım birde adet olacak gibi kasıklarimda alt karında ağrım var
Slm cnm transfer gününü saymazsam benmde bugün 4. Günüm bende 2 gündür sanki adet olucakmışım gibi ara ara ağrılar gelip gidiyor onun dışında bacaklarm cok ağrıyor.
Bende lekelenmede olmadı ama karnım felan çok ağrıyor
İnşallah hepimizin sonuçları güzel olur cnm benmde adrt olucakmış gibi ara ara ağrılarım oluyır

Cnm listeye baktm da benm bilgiler tam yok
5 gün embriyosu , 1 denemem ,13 aralık transfer günüm, 23 aralık test günüm

Keşke bırakmasaydınız. Doktorunuzun söylediği güne kadar bekleseydiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…