- 30 Aralık 2020
- 944
- 1.730
- 43
- Konu Sahibi Kardelen060492
-
Allah’a emanet git canım İnşallah gönlündeki hayırla nasip olurGünaydın kızlar. Kan vermeye gidiyorum. Dua edin lütfen güzelce artmış olsun.
Amin canım amin. Allah hepimize anneliği tattırsın insallahDemiripek Maşallah canım Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı da nasip etsin
Canim erken gebelik testi değilse çikmayabilir moral bozma Allah büyüktür benimde test günüm pazartesi hakkımızda hayirlisiMerhaba kızlar bugün 7. Günüm idrardan hızlı test kiti yaptım hiç birşey çıkmadı normal mı sizcepazartesi test günüm
Sizde belirti varmı acaba benim neden idrarda çıkmıyorCanim erken gebelik testi değilse çikmayabilir moral bozma Allah büyüktür benimde test günüm pazartesi hakkımızda hayirlisi
Bende 5 gündür falan aynı durumdayım. Hatta adet günümde lekelenme başladı. Sabah akşam progestan iğneye başladım. Sürekli yatıyorum. Ama değerler iyi gidiyor. Endişelenme genelde adet günü yaklaştıkça hamile de olsan aynı ağrılar oluyor. Oğluma hamileykende her adet günüm yaklaştığında o ağrıları çekmiştim.Kızlar benim bugün transferin 8.gunu, 5.günde bir lekelenmem olmuş aynı gün kesilmişti. bugün de sanki adet olacakmış gibi adet sancısı çekiyorum biraz fazla ağrım var sanki kanama görecek gibi hissediyorum
Insallah öyledir canim yarin proluton depot iğnemi vurduracagim. Pazartesi de işe başlayacağım artik insallah bir sıkıntı çıkmaz. 5.gun böyle ağrım oldu ve lekelenmem oldu. Dün gayet rahattım bugün öğlene kadar öğleden sonra yine başladı ağrılar.Bende 5 gündür falan aynı durumdayım. Hatta adet günümde lekelenme başladı. Sabah akşam progestan iğneye başladım. Sürekli yatıyorum. Ama değerler iyi gidiyor. Endişelenme genelde adet günü yaklaştıkça hamile de olsan aynı ağrılar oluyor. Oğluma hamileykende her adet günüm yaklaştığında o ağrıları çekmiştim.
Hayırlı olsun. İnşallah pozitifi görürsün yeni yıl müjdesi olur.Kizlar baslik aralikti ama benim transfer günüm 01.01. olucak. 5. gün embriyosu. Bugün belli oldu.
Bendeki belirti 5.gun lekelenmem oldu canım birde adet olacak gibi kasıklarimda alt karında ağrım varSizde belirti varmı acaba benim neden idrarda çıkmıyor
Bende lekelenmede olmadıBendeki belirti 5.gun lekelenmem oldu canım birde adet olacak gibi kasıklarimda alt karında ağrım var
Canim herkeste farklı belirtiler oluyor bu belirtiler bende önceki transferimde de olmuştu oda pozitifti ama kimyasalla sonuçlandı. Bunda ağrılarım biraz daha fazla bacaklarıma falanda vuruyor hayırlısıyla 3 gün kaldı bir öğrenseydim sonucuBende lekelenmede olmadıama karnım felan çok ağrıyor
Slm cnm transfer gününü saymazsam benmde bugün 4. Günüm bende 2 gündür sanki adet olucakmışım gibi ara ara ağrılar gelip gidiyor onun dışında bacaklarm cok ağrıyor.Bendeki belirti 5.gun lekelenmem oldu canım birde adet olacak gibi kasıklarimda alt karında ağrım var
İnşallah hepimizin sonuçları güzel olur cnm benmde adrt olucakmış gibi ara ara ağrılarım oluyırBende lekelenmede olmadıama karnım felan çok ağrıyor
Cnm listeye baktm da benm bilgiler tam yokKızlar merhabalar,
Aralıkta transfer olacak arkadaşlar gelin birlikte bekleyelim günümüzüneler yapıyoruz, neler yapmamalıyız birbirimize destek olup bilgi paylaşımı yapalım
Anne İsmi Embriyo Yaş Transfer Tarihi SONUÇ @nacwes 3.gün Kardelen060492 5.gün 29 11 Aralık @Matmazella 5.gün 19 aralık agustos72 6.gün 3 Aralık @dlkerk 5.gün 1 aralık @bebikoms @FlyingHummingbird 5.gün 31 @Guullddeenn 5.gün 6 Aralık @efsunn210102 @Byrmseyda1 1.gün 25
Anne İsmi Embriyo Yaş Transfer
TarihiSONUÇ @Sandra86 5.gün @istanbul88 6.gün @Saturnyildizi 2.gün 32 D Demiripek 5.gün-3.gün 7 Aralık @Gldmergn 5.gün @gulcehanim 5.gün 27 @hasretim0601 5.gün 33 @mlshope 5.gün 28 3 Aralık @bebikoms 5.gün 26 @Zeynepkur 5.gün 38 3 Aralık
Anne İsmi Embriyo Yaş Transfer Tarihi SONUÇ❤ @Aslanb 5.gün 28 @Maydonozhanim 5.gün 27 13 Aralık @miracle070210 5.gün 2 Aralık @Hayalperestttttttt 5.gün 2 Aralık @mucizelervar 29 Kasım @leyladanvazgecme 4.gün 1 Aralık akyaa 9 Aralık @Canaann34 3.gün 24 1 aralık Minik Mucize 6.gün 7 Aralık M mutluannne123456789
Anne İsmi Embriyo Yaş Transfer SONUÇ @kucukbrmeseleee 5.gün 29 1 Aralık Yılmak yok @Guli2101 3.gün 40 2 Aralık @karyelimmm 6 Aralık @mira9693 1 aralık @Selinilya 6.gün 6 aralık @Minikbirmucizemeselesi 12 aralık @Katre_g 31 P papatyam54 25 @nis1234 5.gün 26 8 aralık CevikKiz 5.gün 31 6 aralık @hellopeople 6.gün 3 aralık @mucizelervar 5.gün 27 @sharonandhope 5.gün 39 20 aralık @Htc258316 3.gün 6 aralık
Keşke bırakmasaydınız. Doktorunuzun söylediği güne kadar bekleseydinizmerhaba kızlar 07 aralık 6. gün embriyo transferim yapıldı bu salı yani 8. gün tahlilde negatif çıktı 10. günü beklemeden ilaçları bıraktım yükseleceğini hiç sanmıyorum çünkü pozitif gören arkadaşlar inşllah sağlıklı ilerler hamileliğiniz isteyen tüm herkese nasip etsinamin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?