- Konu Sahibi Kardelen060492
-
- #1.001
İnşallahSlm cnm transfer gününü saymazsam benmde bugün 4. Günüm bende 2 gündür sanki adet olucakmışım gibi ara ara ağrılar gelip gidiyor onun dışında bacaklarm cok ağrıyor.
İnşallah hepimizin sonuçları güzel olur cnm benmde adrt olucakmış gibi ara ara ağrılarım oluyır
idrar tahlili yaptınız mı hiçCanim herkeste farklı belirtiler oluyor bu belirtiler bende önceki transferimde de olmuştu oda pozitifti ama kimyasalla sonuçlandı. Bunda ağrılarım biraz daha fazla bacaklarıma falanda vuruyor hayırlısıyla 3 gün kaldı bir öğrenseydim sonucu
Yok hiç yapmadım test günümü beklemek istiyorum ama yarın iğne için hastaneye gidecegim eşim çok ısrar ediyor belki direk orda kan verebilirimİnşallah
idrar tahlili yaptınız mı hiç
Allahım hiç birimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah pozitif sonuç alırsınızYok hiç yapmadım test günümü beklemek istiyorum ama yarın iğne için hastaneye gidecegim eşim çok ısrar ediyor belki direk orda kan verebilirim9. Gün artık çikar diye düşünüyorum
Hadi inşallah yarın güzel haberini alırızYok hiç yapmadım test günümü beklemek istiyorum ama yarın iğne için hastaneye gidecegim eşim çok ısrar ediyor belki direk orda kan verebilirim9. Gün artık çikar diye düşünüyorum
Amin canim Amin gerçekten maddi manevi çok zor bir süreç inşallah hepimiz için son olur tekrarına gerek kalmazAllahım emeklerinizi de hepimizin
Allahım hiç birimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah pozitif sonuç alırsınız
Ben yarında yaptırmak istemiyorum aslında zaten pazartesiye bisey kalmadıHadi inşallah yarın güzel haberini alırız
Canım pardon ya ekledim şimdi kusura bakmaCnm listeye baktm da benm bilgiler tam yok
5 gün embriyosu , 1 denemem ,13 aralık transfer günüm, 23 aralık test günüm
Canım nasıl sevindimmm gözün aydınnnn kalp atışına darısı inşallahBen bugün keseyi gördüm5mm boyutundaymıs. Hafta olarak bisey demedi.
Ayyy bencede yap canım artık yaaa bende yarın yapcmm valla dayanamyrm daha fazlaYok hiç yapmadım test günümü beklemek istiyorum ama yarın iğne için hastaneye gidecegim eşim çok ısrar ediyor belki direk orda kan verebilirim9. Gün artık çikar diye düşünüyorum
Canım keşke bırakmasaydın ya 10.gün 9.gün pozitife döneneler varremerhaba kızlar 07 aralık 6. gün embriyo transferim yapıldı bu salı yani 8. gün tahlilde negatif çıktı 10. günü beklemeden ilaçları bıraktım yükseleceğini hiç sanmıyorum çünkü pozitif gören arkadaşlar inşllah sağlıklı ilerler hamileliğiniz isteyen tüm herkese nasip etsinamin
Ayyy bencede yap canım artık yaaa bende yarın yapcmm valla dayanamyrm daha fazla
Eğer 5. gün embriyosu ise 9. günde yaptırabilirsin benim doktorum 9. günde test istedi. Şimdi 11. günde yaptırıp artışa bakıcazBen yarında yaptırmak istemiyorum aslında zaten pazartesiye bisey kalmadıama dış güçlerin oyununa gelirmiyim bilemiyorum
Ay tamamen yanlış anlayışım benim?idrar yapmicam dedim yapmam da zaten ama eşim hastaneye gidiyoruz son 2 Gün kalmış yapalim diye ısrar ediyor henüz karar vermedim bi yarın olsun hastaneye bi gidelim bakalım gerisi Allah kerim sen idrarmi yapacaksın kanmi vereceksin
Yaa çok sevindiiim maşallahBen bugün keseyi gördüm5mm boyutundaymıs. Hafta olarak bisey demedi.
Estağfurullah canm ne kusuruCanım pardon ya ekledim şimdi kusura bakmaAramızda 2 gün var
Ne güzel canm çok sevindim senin adınaKızlar bende bugün kan verdim.
8. Gün 57,
10. Gün 164 çıktı darısı keseyi görmeye inşallah
15.günYaa çok sevindiiim maşallahTransferin kaçıncı günü
Hadi sende test yapta mutlu haberi verCanım nasıl sevindimmm gözün aydınnnn kalp atışına darısı inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?