- 18 Şubat 2020
- 1.656
- 1.421
- 133
- Konu Sahibi Kardelen060492
-
- #1.021
Ay inşallah kuzum ya dua et nolur hamilelerin duası kabul olurHadi sende test yapta mutlu haberi ver
Canim moral bozma daha 3 gün var hersey allahtanKızlar günaydın ben gece saat 3te uyandım ve test yaptım ama negatif bugün 7.günümdü. Bakalım böyle mi kalacak dönecek mi hayırlısı
Canımm yerleştiği için olabilir bencee kendine yer açıyorr bebişinCanim moral bozma daha 3 gün var hersey allahtanbenimde gece çok şiddetli adet ağrım hatta kasıklarimda kasilmam oldu ama canim çok yandı bi 7 dakika falan devam etti sonra uyuyakalmışım bugün igneye gidince soracağım neden böyle olduki anlamadim
Benim yerimden sıcratan bi kasılma olmustu kasıgımda. Bence güzel seylerCanim moral bozma daha 3 gün var hersey allahtanbenimde gece çok şiddetli adet ağrım hatta kasıklarimda kasilmam oldu ama canim çok yandı bi 7 dakika falan devam etti sonra uyuyakalmışım bugün igneye gidince soracağım neden böyle olduki anlamadim
Insallah canimBenim yerimden sıcratan bi kasılma olmustu kasıgımda. Bence güzel seyler
Hakkına hayırlısı olsun cnm ama erken hic morelini bozmaKızlar günaydın ben gece saat 3te uyandım ve test yaptım ama negatif bugün 7.günümdü. Bakalım böyle mi kalacak dönecek mi hayırlısı
Aynen sakın moralini bozma çıkmayabilir çok normal ben artık geç tutunmuş olabileceğine de inanıyorum kanına idrarına halâ geçmemiş olabilir canımKızlar günaydın ben gece saat 3te uyandım ve test yaptım ama negatif bugün 7.günümdü. Bakalım böyle mi kalacak dönecek mi hayırlısı
Rahim duvarı kalınlasmıyosa, transferi yapmak bile bile risk almak degilmi.bende kahveyi cok icerim yerini bisey tutmuyo ama maden suyu iciyorum.kahveyi azalttımMerhaba arkadaşlar, konu açıldığından beri takip ediyorum benim de bu ay transferlerim olabilir diye ama kesin değildi, dün netleşti 23 ünde 5. Gün embriyosu transferim var. Benim sorunum rahim duvarım ince, aylardır erteleniyordu transfer, hâlâ da ince ama en azından bi deneyelim dedik çünkü kalınlaşmıyor, 6.5 mm de kalıyor. İnşallah tutar bu kalınlıkta ne diyimbi de doktorum çayı kahveyi azalt şimdiden dedi(ben normalin üstünde içiyorum da) ama bildiğin bağımlıyım, yerine ne içebilirim siz ne yaptınız ne içtiniz
İnşallah öyledir canım biraz moralim bozuldu ama hala umudum varAynen sakın moralini bozma çıkmayabilir çok normal ben artık geç tutunmuş olabileceğine de inanıyorum kanına idrarına halâ geçmemiş olabilir canım
amin canımm inşallah erkendir bebeğim geç tutunmuştr inşHakkına hayırlısı olsun cnm ama erken hic morelini bozma
İnşallah canm benimİnşallah öyledir canım biraz moralim bozuldu ama hala umudum varDua edin lütfen
amin canımm inşallah erkendir bebeğim geç tutunmuştr inş
Canım hiç üzülme benim 7. Gün değerim 12 idi. Üstelik öğleden sonra çıkmıştı bu değer. O gün idrar testi yapsam silik bile çıkmazdı. Hiç üzülme çok erken yapmışsın.İnşallah öyledir canım biraz moralim bozuldu ama hala umudum varDua edin lütfen
amin canımm inşallah erkendir bebeğim geç tutunmuştr inş
Çok teşekkürler. Benimde embriyolarımı dondurdular. Bir tane 6.gün embriyosu diğerleri 5.gün embriyosu. Kalite konusunda iyi de varmış orta olan da. Ama hangisi hangisidir bilmiyorum.Tatlım 6. Gün embriyosu her zaman daha cok tercih edilir. Tabi PGT ile genetik tarama yaptırmakta önemli. Bir 6. Gün embriyosu Fetus(bebek) ve plesanta(dıs kütle) olusur. Ben 6. Gün embriyosu transferi oldum. Fetus belliydi. Bana fotografını vermişlerdi. Ama maalesef benmki tutmadı. Kalitesi düşüktü 4bc.
ben ikinci adetimden sonra transfer oldum. Hem kendimizin hem de Rahmin dinlenmesi için iyi oluyor. Bu süre zarfında bol bol vitamin ve spor yaparak hem mental hem de fiziksel hazır olmanı dilerim.
Ayrıca ek tavsiye ,lütfen mümkünse cevrenle paylaşma canm. Beklentiler ve sorular o sürecte yıpratıyor. Bir de olmadı mi ah vahlar ayrı bi olay.
Ben 2. Tedavime ocakta baslıycam ve sadece eşim ve ben bilicez. Yurtdısındayım. Kafamız rahat olsun.
Bol şans…
Risk ama maalesef yapacak bir şey yokRahim duvarı kalınlasmıyosa, transferi yapmak bile bile risk almak degilmi.bende kahveyi cok icerim yerini bisey tutmuyo ama maden suyu iciyorum.kahveyi azalttım
Nar suyu içtiklerini okumuştum rahim kalınlaştırma için. Rahim kalınlığına transferden önceki ilaçların kullanıldığı süreçte mi bakıyorlar ?Risk ama maalesef yapacak bir şey yokaylarca ilaç kullandım daha yukarısı yok.. Hiç yapmamaktan iyidir diyerek denicez artık
Ayy nası moral oldun bana inş öyledir kuzum yaa inşallahCanım hiç üzülme benim 7. Gün değerim 12 idi. Üstelik öğleden sonra çıkmıştı bu değer. O gün idrar testi yapsam silik bile çıkmazdı. Hiç üzülme çok erken yapmışsın.
Çok içtim çoook... Evet transfer için ilaç başlıyorum kalınlaşmayınca transfer iptal ediliyor. Aylarca böyle oldu, en son dedik olacağı bu zaten bir yerden başlayalım. Bir umut..Nar suyu içtiklerini okumuştum rahim kalınlaştırma için. Rahim kalınlığına transferden önceki ilaçların kullanıldığı süreçte mi bakıyorlar ?
Canim gittim igneye kanama olmadığı sürece başlarda bu ağrıların olmasi normalmiş parol yada minoset içebilirsin dedi. İğneden çıkınca bi ara gidip kan vereyim dedim tup bebek yaptıran bir bayanla karşılaştım konustuk onunki dış gebelik olmuş ameliyat demis doktor bende vazgeçtim test yaptırmadım geldik eve pazartesi iş çıkışı gidip kan verecegim artikCanımm yerleştiği için olabilir bencee kendine yer açıyorr bebişinbi sor bizede haber ver neden olurmuşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?