Aralık 2021 tüp bebek transfer olacaklar

Kızlar günaydın ben gece saat 3te uyandım ve test yaptım ama negatif bugün 7.günümdü. Bakalım böyle mi kalacak dönecek mi hayırlısı

Eklentiler

• 32A81178-695E-4B1A-B7C5-5C2897C6E1F2.webp
    66,2 KB · Görüntüleme: 62
Son düzenleme:
Kızlar günaydın ben gece saat 3te uyandım ve test yaptım ama negatif bugün 7.günümdü. Bakalım böyle mi kalacak dönecek mi hayırlısı
Canim moral bozma daha 3 gün var hersey allahtan benimde gece çok şiddetli adet ağrım hatta kasıklarimda kasilmam oldu ama canim çok yandı bi 7 dakika falan devam etti sonra uyuyakalmışım bugün igneye gidince soracağım neden böyle olduki anlamadim

Canımm yerleştiği için olabilir bencee kendine yer açıyorr bebişin bi sor bizede haber ver neden olurmuşş

Benim yerimden sıcratan bi kasılma olmustu kasıgımda. Bence güzel seyler

Benim yerimden sıcratan bi kasılma olmustu kasıgımda. Bence güzel seyler
Insallah canim benimki böyle bıçak saplanmasi gibi falan değildi bildiğin kasılma oldu adet sancisiyla birlikte 6-7 dk falanda devam etti. Çok şükür kanama falan olmadı ama canim çok yandı

Merhaba arkadaşlar, konu açıldığından beri takip ediyorum benim de bu ay transferlerim olabilir diye ama kesin değildi, dün netleşti 23 ünde 5. Gün embriyosu transferim var. Benim sorunum rahim duvarım ince, aylardır erteleniyordu transfer, hâlâ da ince ama en azından bi deneyelim dedik çünkü kalınlaşmıyor, 6.5 mm de kalıyor. İnşallah tutar bu kalınlıkta ne diyim bi de doktorum çayı kahveyi azalt şimdiden dedi(ben normalin üstünde içiyorum da) ama bildiğin bağımlıyım, yerine ne içebilirim siz ne yaptınız ne içtiniz

Aynen sakın moralini bozma çıkmayabilir çok normal ben artık geç tutunmuş olabileceğine de inanıyorum kanına idrarına halâ geçmemiş olabilir canım

Rahim duvarı kalınlasmıyosa, transferi yapmak bile bile risk almak degilmi.bende kahveyi cok icerim yerini bisey tutmuyo ama maden suyu iciyorum.kahveyi azalttım

Aynen sakın moralini bozma çıkmayabilir çok normal ben artık geç tutunmuş olabileceğine de inanıyorum kanına idrarına halâ geçmemiş olabilir canım
İnşallah öyledir canım biraz moralim bozuldu ama hala umudum var Dua edin lütfen
Hakkına hayırlısı olsun cnm ama erken hic morelini bozma
amin canımm inşallah erkendir bebeğim geç tutunmuştr inş

İnşallah öyledir canım biraz moralim bozuldu ama hala umudum var Dua edin lütfen

amin canımm inşallah erkendir bebeğim geç tutunmuştr inş
Canım hiç üzülme benim 7. Gün değerim 12 idi. Üstelik öğleden sonra çıkmıştı bu değer. O gün idrar testi yapsam silik bile çıkmazdı. Hiç üzülme çok erken yapmışsın.

Çok teşekkürler. Benimde embriyolarımı dondurdular. Bir tane 6.gün embriyosu diğerleri 5.gün embriyosu. Kalite konusunda iyi de varmış orta olan da. Ama hangisi hangisidir bilmiyorum.

Risk ama maalesef yapacak bir şey yok aylarca ilaç kullandım daha yukarısı yok.. Hiç yapmamaktan iyidir diyerek denicez artık
Nar suyu içtiklerini okumuştum rahim kalınlaştırma için. Rahim kalınlığına transferden önceki ilaçların kullanıldığı süreçte mi bakıyorlar ?

Nar suyu içtiklerini okumuştum rahim kalınlaştırma için. Rahim kalınlığına transferden önceki ilaçların kullanıldığı süreçte mi bakıyorlar ?
Çok içtim çoook... Evet transfer için ilaç başlıyorum kalınlaşmayınca transfer iptal ediliyor. Aylarca böyle oldu, en son dedik olacağı bu zaten bir yerden başlayalım. Bir umut..

Canımm yerleştiği için olabilir bencee kendine yer açıyorr bebişin bi sor bizede haber ver neden olurmuşş
Canim gittim igneye kanama olmadığı sürece başlarda bu ağrıların olmasi normalmiş parol yada minoset içebilirsin dedi. İğneden çıkınca bi ara gidip kan vereyim dedim tup bebek yaptıran bir bayanla karşılaştım konustuk onunki dış gebelik olmuş ameliyat demis doktor bende vazgeçtim test yaptırmadım geldik eve pazartesi iş çıkışı gidip kan verecegim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…