- 21 Temmuz 2014
- 1.426
- 1.951
- 333
- Konu Sahibi Kardelen060492
-
- #1.041
Hadi inşallahÇok içtim çoook... Evet transfer için ilaç başlıyorum kalınlaşmayınca transfer iptal ediliyor. Aylarca böyle oldu, en son dedik olacağı bu zaten bir yerden başlayalım.
Dış gebelik en korktuğum ya hani kimyasal olsa neyse de dış gebelik kötü gerçektenCanim gittim igneye kanama olmadığı sürece başlarda bu ağrıların olmasi normalmiş parol yada minoset içebilirsin dedi. İğneden çıkınca bi ara gidip kan vereyim dedim tup bebek yaptıran bir bayanla karşılaştım konustuk onunki dış gebelik olmuş ameliyat demis doktor bende vazgeçtim test yaptırmadım geldik eve pazartesi iş çıkışı gidip kan verecegim artik
Allah korusun inşallah kimsenin başına gelmesin valla duyunca test yapmaktan korktum vazgectimDış gebelik en korktuğum ya hani kimyasal olsa neyse de dış gebelik kötü gerçektenben de korkuyorum ya öyle olursa diye
Canım Allah korusun ya bu dönem o kadar hassasız ki bi konuşmadan bile hemen etkileniyoruzCanim gittim igneye kanama olmadığı sürece başlarda bu ağrıların olmasi normalmiş parol yada minoset içebilirsin dedi. İğneden çıkınca bi ara gidip kan vereyim dedim tup bebek yaptıran bir bayanla karşılaştım konustuk onunki dış gebelik olmuş ameliyat demis doktor bende vazgeçtim test yaptırmadım geldik eve pazartesi iş çıkışı gidip kan verecegim artik
Çok haklısın evet ama benim durum biraz karışık olduğu için ben test vermeye gidicem inşallah akşamAllah korusun inşallah kimsenin başına gelmesin valla duyunca test yapmaktan korktum vazgectim
Kuzum bahsettiğin o ağrı suan bende de olduuu inanılmaz nefesim kesildii yaaa 5dk şimdi hafifledi adet oluyo gibi korkuyorum hastalancm diyeCanim moral bozma daha 3 gün var hersey allahtanbenimde gece çok şiddetli adet ağrım hatta kasıklarimda kasilmam oldu ama canim çok yandı bi 7 dakika falan devam etti sonra uyuyakalmışım bugün igneye gidince soracağım neden böyle olduki anlamadim
Hakkında hayırlısı olsun canım hayırlı haberlerle dön inşallahÇok haklısın evet ama benim durum biraz karışık olduğu için ben test vermeye gidicem inşallah akşam
Canim çok kişide olmuş bu ağrılar inşallah hayırlı bir habere çıkacaktır neticesiKuzum bahsettiğin o ağrı suan bende de olduuu inanılmaz nefesim kesildii yaaa 5dk şimdi hafifledi adet oluyo gibi korkuyorum hastalancm diye
Kürtajdan dolayı, daha önce yapan doktor fazla kazımışHadi inşallahdoktor bir sebep söylemedi mi. Başka bi hastaneye daha gitseydiniz keşke. Gözden kaçırdıkları birşey olabilir.
Tabi ki deeeeeee olumlu olumsuz yazarımHakkında hayırlısı olsun canım hayırlı haberlerle dön inşallahbizede haber ver mutlaka
Canım öncelikle geçmiş olsun. Rahim kalınlastırmak icin yeni yöntemler cıkmıs. Senin kanından alıp rahme enjekte ediyorlar. Arastırmıssındır eminim ama daha bircok yöntem var. O merkez yapmıyorsa yapan merkeze embriyolarını tranfer ettirebilirsin. Senin durumunda cok insan var yalnız degilsin. Seni üzmek asla istemem ama 6.5 mm cok cok düşük. 7 bile işe yaramıyor. Tabi ki mucizeler olur her zaman. Ama henüz yolun basındayken embriyona daha cok sans ver derim! Çünkü olmayınca yıkım oluyor.Kürtajdan dolayı, daha önce yapan doktor fazla kazımışhisteroskopi yaptı yapışıklık vs var mı diye çıkmadı, ama kürtaj inceltmiş işte.. Bilmiyorum tutar mı
Hay Allah üzülme lütfen. Pekçok kadın kürtaj oluyor. Ben İnan çok bilgili değilim bu konularda. Henüz yeni yumurta toplama işlemim gerçekleşti. Bence birkaç yerle daha görüşmelisin. Hangi şehirdesiniz. Bilindik bir hastaneyle mi devam ediyorsunuz sürece ? Biz eşimin varikoseli için 4 ayrı doktorla görüşmüştük. Bence Farklı fikirler almak önemli.Kürtajdan dolayı, daha önce yapan doktor fazla kazımışhisteroskopi yaptı yapışıklık vs var mı diye çıkmadı, ama kürtaj inceltmiş işte.. Bilmiyorum tutar mı
Canim benim transferin ilk gününden beri kasık ağrım vardi ama 5.gune kadar çok azdı 5.gun baya baya adet ağrısı kasık ağrısı hissettim ve o gün lekelenmem oldu kesildi. 6 ve 7. gunlerde ağrılar yine azaldı ama 8.gun en şiddetli adet ağrılarını yaşadım. Şuan 9.gun ve ağrım yok denecek gibi birsey. Bir günüm diğerini tutmadı yaniKızlar sizin transfer sonrası belirtileriniz ne zaman başladı? Kasık ağrısı, yerleşme kanaması olanlara soruyorum özellikle
Canim kasik agrim ilk gunden vardi hafif, sonra guclendi. 7.8.gune kadarda hic gecmedi. Her an kosup adet oldummu diye baktim.Kızlar sizin transfer sonrası belirtileriniz ne zaman başladı? Kasık ağrısı, yerleşme kanaması olanlara soruyorum özellikle
Arama, olmamasi normal olmasi anormal zaten. Ilaclarin etkisi hepside.Ben de sürekli belirti arıyorum kendimde ama hiç yoksanki hiç transfer olmamış gibiyim. Hakkımızda hayırlısı bakalım
Neredeyse tup bebek tedavisi goren herkes kullaniyorInsallah güzel hayirli haberler alırız diyelim ozamanne bileyim prospektüste zaten hamilelerin kullanmaması gerekir yazıyor birde burda daha önceki bazı konularda yazmışlar hamile kaldıktan sonra başka doktora gitmisler oda neden bu ilacı kullanıyorsunuz derhal kesin fetusta anomaliye yol açıyor falan fistan birsuru şey söylemiş kafama takıldı benimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?