Aralık 2021 tüp bebek transfer olacaklar

Çok içtim çoook... Evet transfer için ilaç başlıyorum kalınlaşmayınca transfer iptal ediliyor. Aylarca böyle oldu, en son dedik olacağı bu zaten bir yerden başlayalım.
Hadi inşallah doktor bir sebep söylemedi mi. Başka bi hastaneye daha gitseydiniz keşke. Gözden kaçırdıkları birşey olabilir.

Dış gebelik en korktuğum ya hani kimyasal olsa neyse de dış gebelik kötü gerçekten ben de korkuyorum ya öyle olursa diye

Canım Allah korusun ya bu dönem o kadar hassasız ki bi konuşmadan bile hemen etkileniyoruz hiç aklına getirmee sakın bebeğin sağlıklı bi şekilde tutundu inş sana güzel düşünelim hep

Kuzum bahsettiğin o ağrı suan bende de olduuu inanılmaz nefesim kesildii yaaa 5dk şimdi hafifledi adet oluyo gibi korkuyorum hastalancm diye

öncelikle pozitif sonuç alanları tebrik ediyor, sağlıklı bir süreç geçirmelerini diliyorum :) dışarıdan okuyordum bugün muayeneden gelince ben de yazmak istedim :) bir şey çıkmazsa 23 Aralık Perşembe günü 2 embriyo transferi olacağım Allah izin verirse :) yaş 30, ilk denememiz olacak inşallah :) Allah bekleyen, isteyen, uğraşan herkesin, hepimizin yardımcısı olsun :)

Kuzum bahsettiğin o ağrı suan bende de olduuu inanılmaz nefesim kesildii yaaa 5dk şimdi hafifledi adet oluyo gibi korkuyorum hastalancm diye
Canim çok kişide olmuş bu ağrılar inşallah hayırlı bir habere çıkacaktır neticesi bende sürekli adet oldum diyip lavaboya gidiyorum.. bugün sanki ağrılar daha hafifledi bide ben şeyi farkettim yattığım zaman ağrım daha çok oluyor sanki yürümek daha iyi geliyor gibi

Kızlar sizin transfer sonrası belirtileriniz ne zaman başladı? Kasık ağrısı, yerleşme kanaması olanlara soruyorum özellikle

Kürtajdan dolayı, daha önce yapan doktor fazla kazımış histeroskopi yaptı yapışıklık vs var mı diye çıkmadı, ama kürtaj inceltmiş işte.. Bilmiyorum tutar mı
Canım öncelikle geçmiş olsun. Rahim kalınlastırmak icin yeni yöntemler cıkmıs. Senin kanından alıp rahme enjekte ediyorlar. Arastırmıssındır eminim ama daha bircok yöntem var. O merkez yapmıyorsa yapan merkeze embriyolarını tranfer ettirebilirsin. Senin durumunda cok insan var yalnız degilsin. Seni üzmek asla istemem ama 6.5 mm cok cok düşük. 7 bile işe yaramıyor. Tabi ki mucizeler olur her zaman. Ama henüz yolun basındayken embriyona daha cok sans ver derim! Çünkü olmayınca yıkım oluyor.

Kürtajdan dolayı, daha önce yapan doktor fazla kazımış histeroskopi yaptı yapışıklık vs var mı diye çıkmadı, ama kürtaj inceltmiş işte.. Bilmiyorum tutar mı
Hay Allah üzülme lütfen. Pekçok kadın kürtaj oluyor. Ben İnan çok bilgili değilim bu konularda. Henüz yeni yumurta toplama işlemim gerçekleşti. Bence birkaç yerle daha görüşmelisin. Hangi şehirdesiniz. Bilindik bir hastaneyle mi devam ediyorsunuz sürece ? Biz eşimin varikoseli için 4 ayrı doktorla görüşmüştük. Bence Farklı fikirler almak önemli.

Kızlar sizin transfer sonrası belirtileriniz ne zaman başladı? Kasık ağrısı, yerleşme kanaması olanlara soruyorum özellikle
Canim benim transferin ilk gününden beri kasık ağrım vardi ama 5.gune kadar çok azdı 5.gun baya baya adet ağrısı kasık ağrısı hissettim ve o gün lekelenmem oldu kesildi. 6 ve 7. gunlerde ağrılar yine azaldı ama 8.gun en şiddetli adet ağrılarını yaşadım. Şuan 9.gun ve ağrım yok denecek gibi birsey. Bir günüm diğerini tutmadı yani

Baskada bi belirti olmadi, kanama olmadi. Gecen sefer olmustu yerlesme kanamasi nokta kadar. Bu sefer sadece transferden eve donerken pecetete gordum cok az oda embriyo geri dustu sanmistim

Ben de sürekli belirti arıyorum kendimde ama hiç yok sanki hiç transfer olmamış gibiyim. Hakkımızda hayırlısı bakalım

Neredeyse tup bebek tedavisi goren herkes kullaniyor ben de doktora teslim oldum bu sefer okumamistim.

Teste son 2 gun. Belirtilerim sifir hic hissiyatim da yok su an. Amiin diyorum duaniza Allah herkesin gonul muradini versin hayirlisiyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…