- 20 Eylül 2020
- 1.052
- 1.783
- 63
- 35
- Konu Sahibi Kardelen060492
-
- #1.061
Yaşın kaç canım . Amh değerin biraz düşük ama bu tabiki de doğal yolla gebe kalamayacağın anlamına gelmiyor sadece bu sayılara bakarak. Vakit kaybetmemek açısından yönlendirmiş olabilirler. Bir sürü faktör var. Eşinin değerlerine de bakılması lazım. Yani gebe kalmak için tek bir yumurta yetiyor Allah ol derse oluyorMrb hanımlar,
amh 0,6 fsh 11 bu sonuçlar, doğal yolla gebe kalamamak anlamına mı geliyor. Dr. infertilite polikliniğine yönlendirdi. Beni aydınlatabilir misiniz?
Rahim kalınlaşsın diye transfere kadar nar suyu içiyorlar genelde siz de içiyor musunuz ? Meyve suları içebilirsiniz ama 1 bardaktan fazla da içmeyin şeker yüklemesi olmasın. Kefir içebilirsinizMerhaba arkadaşlar, konu açıldığından beri takip ediyorum benim de bu ay transferlerim olabilir diye ama kesin değildi, dün netleşti 23 ünde 5. Gün embriyosu transferim var. Benim sorunum rahim duvarım ince, aylardır erteleniyordu transfer, hâlâ da ince ama en azından bi deneyelim dedik çünkü kalınlaşmıyor, 6.5 mm de kalıyor. İnşallah tutar bu kalınlıkta ne diyimbi de doktorum çayı kahveyi azalt şimdiden dedi(ben normalin üstünde içiyorum da) ama bildiğin bağımlıyım, yerine ne içebilirim siz ne yaptınız ne içtiniz
Cvp verdiginiz icin cok tsk ederim. 2 gundur kendi kendimi bitirdim. Kac tane sayfaya yazdiysam kimse cvp vermedi. H.ici baska dr.ye gidecegim ama infertiliteye gideceksin deyince cuma gunu hersey durdu sanki. Esim de ben de 39 yasindayiz. 2013 dogumlu bir evladim var. Kardes cok istiyor. Bu ay denedik ilk olarak. Aslinda ben 3 ay once ozel dr.ye gittim, fakat hormon testi yapmaya gerek gormedi. Vajinal muauene yapip 3 ay deneyin olmazsa gelirsin dedi. Ustune ben 3 ay daha korundum folik asite basladim. Cok kiziyorum simdi, daha once ogrenebilirim, bosu bosuna korundum, sureci uzattim. Burada okudukca ogrendim amh fsh filan. Adet duzenli gince ve kist, miyom bisey olmayinca olur saniyordum. Cahillik iste.Yaşın kaç canım . Amh değerin biraz düşük ama bu tabiki de doğal yolla gebe kalamayacağın anlamına gelmiyor sadece bu sayılara bakarak. Vakit kaybetmemek açısından yönlendirmiş olabilirler. Bir sürü faktör var. Eşinin değerlerine de bakılması lazım. Yani gebe kalmak için tek bir yumurta yetiyor Allah ol derse oluyorMoralini bozma. Poliklinikte ön görüşmele yapıp detaylı bilgi alabilirsin doktorundan başka testler ister rahim filmi vs . Amh dışında başka bir sorun var mi yok mu o kontrol edilir
Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insAmin canım, 9. gün sonucum: 195,6
Çok teşekkür ederiimNe güzel canm çok sevindim senin adınataze embriyo muydu?
Ne güzel doğal yolla gebeliğiniz olmuş daha önce neden olmasın tekrardanCvp verdiginiz icin cok tsk ederim. 2 gundur kendi kendimi bitirdim. Kac tane sayfaya yazdiysam kimse cvp vermedi. H.ici baska dr.ye gidecegim ama infertiliteye gideceksin deyince cuma gunu hersey durdu sanki. Esim de ben de 39 yasindayiz. 2013 dogumlu bir evladim var. Kardes cok istiyor. Bu ay denedik ilk olarak. Aslinda ben 3 ay once ozel dr.ye gittim, fakat hormon testi yapmaya gerek gormedi. Vajinal muauene yapip 3 ay deneyin olmazsa gelirsin dedi. Ustune ben 3 ay daha korundum folik asite basladim. Cok kiziyorum simdi, daha once ogrenebilirim, bosu bosuna korundum, sureci uzattim. Burada okudukca ogrendim amh fsh filan. Adet duzenli gince ve kist, miyom bisey olmayinca olur saniyordum. Cahillik iste.
Amin insallah canım.Allah hepimize nasip etsin insallah. 2 taneAllah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin ins
Cift embriyo muydu sizin tek embriyo mu?
Ispanak kavurup yedim transfere gideceğim gün pekmez içtim transferden sonra her gün ıspanak ve semiz otu yoğurtladım yedim her gün 1 avuç kabak çekirdeğiBenimde 26 kasımda 2. kontrolüm var aralığın ilk haftasına denk geliyor estrefom kullanıyorum şimdi.
İnşallah hepimiz pozitif görürüz.
benim ilk transferim kafam karışık heyecan var ne yemeliyim içmeliyim kafam karıştı.
Rica ederim canm ne demekÇok teşekkür ederiimHayır dondurulmuş
Kaçıncı gün embriyosuydu kan testi yaptırın bence kendinizi yipratmayin varsa belli bı değer çıkar çünkü dokunzuncu günde belki idrar testinde cikmiyordurKızlar günaydın bugün 8. Günü mtest yaptım yine gece çoook ince yok gibi hatta bi çizgi çıktı ilk defa ya da ben mi görmek istiyorum acaba onu? ben eleniyorum sanırım bu ay çok canım sıkıldı çok üzüldüm
Sanki çok silik bi çizgi var gibi geldi bana da. 9.gün kan testinde sonuç öğreniyor herkes, direk kan testi yaptırın bence deKızlar günaydın bugün 8. Günü mtest yaptım yine gece çoook ince yok gibi hatta bi çizgi çıktı ilk defa ya da ben mi görmek istiyorum acaba onu? ben eleniyorum sanırım bu ay çok canım sıkıldı çok üzüldüm
Ben de gördüm canım. Kan versen çıkacak sanki.Kızlar günaydın bugün 8. Günü mtest yaptım yine gece çoook ince yok gibi hatta bi çizgi çıktı ilk defa ya da ben mi görmek istiyorum acaba onu? ben eleniyorum sanırım bu ay çok canım sıkıldı çok üzüldüm
Dur bi hemen canını sıkma benim de 9. Gün kanımda 6 ya yakın çıkmıştı testte çıkmaması çok normal belki geç tutunmuştur kan vermeden sıkma sakın canını lütfenKızlar günaydın bugün 8. Günü mtest yaptım yine gece çoook ince yok gibi hatta bi çizgi çıktı ilk defa ya da ben mi görmek istiyorum acaba onu? ben eleniyorum sanırım bu ay çok canım sıkıldı çok üzüldüm
Evet çizgi var bebişin orda demektiir canını sıkma bazıları geç tutunuyo 10. Güne tam çıkacaktırKızlar günaydın bugün 8. Günü mtest yaptım yine gece çoook ince yok gibi hatta bi çizgi çıktı ilk defa ya da ben mi görmek istiyorum acaba onu? ben eleniyorum sanırım bu ay çok canım sıkıldı çok üzüldüm
Canım dün gittim ben test vermeye 12’den 38’e çıkmış 13. GünümdüHakkında hayırlısı olsun canım hayırlı haberlerle dön inşallahbizede haber ver mutlaka
Dunku testte yoktu ama bunda var. Hafif belirmis iste 2.cizgi. daha yeni gosteriyo kendiniKızlar günaydın bugün 8. Günü mtest yaptım yine gece çoook ince yok gibi hatta bi çizgi çıktı ilk defa ya da ben mi görmek istiyorum acaba onu? ben eleniyorum sanırım bu ay çok canım sıkıldı çok üzüldüm
Çok sevindim canım guzel artmış değerin❤Canım dün gittim ben test vermeye 12’den 38’e çıkmış 13. Günümdü
Canimmm hadi hayırlı olsun o çizgiyi bizde görüyoruzKızlar günaydın bugün 8. Günü mtest yaptım yine gece çoook ince yok gibi hatta bi çizgi çıktı ilk defa ya da ben mi görmek istiyorum acaba onu? ben eleniyorum sanırım bu ay çok canım sıkıldı çok üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?