Aralık 2021 tüp bebek transfer olacaklar

Mrb hanımlar,
amh 0,6 fsh 11 bu sonuçlar, doğal yolla gebe kalamamak anlamına mı geliyor. Dr. infertilite polikliniğine yönlendirdi. Beni aydınlatabilir misiniz?
Yaşın kaç canım . Amh değerin biraz düşük ama bu tabiki de doğal yolla gebe kalamayacağın anlamına gelmiyor sadece bu sayılara bakarak. Vakit kaybetmemek açısından yönlendirmiş olabilirler. Bir sürü faktör var. Eşinin değerlerine de bakılması lazım. Yani gebe kalmak için tek bir yumurta yetiyor Allah ol derse oluyor Moralini bozma. Poliklinikte ön görüşmele yapıp detaylı bilgi alabilirsin doktorundan başka testler ister rahim filmi vs . Amh dışında başka bir sorun var mi yok mu o kontrol edilir

Rahim kalınlaşsın diye transfere kadar nar suyu içiyorlar genelde siz de içiyor musunuz ? Meyve suları içebilirsiniz ama 1 bardaktan fazla da içmeyin şeker yüklemesi olmasın. Kefir içebilirsiniz

Cvp verdiginiz icin cok tsk ederim. 2 gundur kendi kendimi bitirdim. Kac tane sayfaya yazdiysam kimse cvp vermedi. H.ici baska dr.ye gidecegim ama infertiliteye gideceksin deyince cuma gunu hersey durdu sanki. Esim de ben de 39 yasindayiz. 2013 dogumlu bir evladim var. Kardes cok istiyor. Bu ay denedik ilk olarak. Aslinda ben 3 ay once ozel dr.ye gittim, fakat hormon testi yapmaya gerek gormedi. Vajinal muauene yapip 3 ay deneyin olmazsa gelirsin dedi. Ustune ben 3 ay daha korundum folik asite basladim. Cok kiziyorum simdi, daha once ogrenebilirim, bosu bosuna korundum, sureci uzattim. Burada okudukca ogrendim amh fsh filan. Adet duzenli gince ve kist, miyom bisey olmayinca olur saniyordum. Cahillik iste.

Cvp verdiginiz icin cok tsk ederim. 2 gundur kendi kendimi bitirdim. Kac tane sayfaya yazdiysam kimse cvp vermedi. H.ici baska dr.ye gidecegim ama infertiliteye gideceksin deyince cuma gunu hersey durdu sanki. Esim de ben de 39 yasindayiz. 2013 dogumlu bir evladim var. Kardes cok istiyor. Bu ay denedik ilk olarak. Aslinda ben 3 ay once ozel dr.ye gittim, fakat hormon testi yapmaya gerek gormedi. Vajinal muauene yapip 3 ay deneyin olmazsa gelirsin dedi. Ustune ben 3 ay daha korundum folik asite basladim. Cok kiziyorum simdi, daha once ogrenebilirim, bosu bosuna korundum, sureci uzattim. Burada okudukca ogrendim amh fsh filan. Adet duzenli gince ve kist, miyom bisey olmayinca olur saniyordum. Cahillik iste.

Ne güzel doğal yolla gebeliğiniz olmuş daha önce neden olmasın tekrardan 3 ay bile erken aslında 6 aya kadar denemek gerekiyor infertiliteye gitmeden. Buradaki çoğu kadın bilmeden senelerce korunuyor maalesef. Ben evlendikten sonra 5 sene doğum kontrol hapı kullandım mesela . Doktorlarda hemen bir sebep görünce yaparız tüp bebek diyip geçiyorlar. Yani sizin tercihiniz zaman kaybetmek istemiyorsanız ve maddi olarak durumunuz elveriyorsa elbette yapabilirsiniz . Ama size önerim eşiniz de sperm testi yaptırsın. Buradaki çoğu kadın kendinden bilirken bazı şeyleri aslında eşinden kaynaklı olduğunu öğrendi sonradan. Ne mutlu ki bir evladınız var annelik duygusunu yaşamışsınız bir kere umarım en kısa zamanda kardesi de gelir hayırlısıyla

Ispanak kavurup yedim transfere gideceğim gün pekmez içtim transferden sonra her gün ıspanak ve semiz otu yoğurtladım yedim her gün 1 avuç kabak çekirdeği

Kızlar günaydın bugün 8. Günü m test yaptım yine gece çoook ince yok gibi hatta bi çizgi çıktı ilk defa ya da ben mi görmek istiyorum acaba onu? ben eleniyorum sanırım bu ay çok canım sıkıldı çok üzüldüm

Eklentiler

• 6EE53372-9EBA-4D36-A73A-C30C5BF55E27.webp
    50,8 KB · Görüntüleme: 97
  • 73D1B98B-8FCB-4041-8325-DD5EAE90D338.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 94
undefined Kaçıncı gün embriyosuydu kan testi yaptırın bence kendinizi yipratmayin varsa belli bı değer çıkar çünkü dokunzuncu günde belki idrar testinde cikmiyordur

Sanki çok silik bi çizgi var gibi geldi bana da. 9.gün kan testinde sonuç öğreniyor herkes, direk kan testi yaptırın bence de

Dur bi hemen canını sıkma benim de 9. Gün kanımda 6 ya yakın çıkmıştı testte çıkmaması çok normal belki geç tutunmuştur kan vermeden sıkma sakın canını lütfen

Evet çizgi var bebişin orda demektiir canını sıkma bazıları geç tutunuyo 10. Güne tam çıkacaktır

Dunku testte yoktu ama bunda var. Hafif belirmis iste 2.cizgi. daha yeni gosteriyo kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…