Aralık 2021 tüp bebek transfer olacaklar

undefined
Kaçıncı gün embriyosuydu kan testi yaptırın bence kendinizi yipratmayin varsa belli bı değer çıkar çünkü dokunzuncu günde belki idrar testinde cikmiyordur
5.gün embriyosu canım ya umudum kalmadı çok
Sanki çok silik bi çizgi var gibi geldi bana da. 9.gün kan testinde sonuç öğreniyor herkes, direk kan testi yaptırın bence de
Yarında test yaparım evde bi salı günü kan veririm canm bakalım hayırlısı
Dur bi hemen canını sıkma benim de 9. Gün kanımda 6 ya yakın çıkmıştı testte çıkmaması çok normal belki geç tutunmuştur kan vermeden sıkma sakın canını lütfen
gerçekten mi canım yaa kaç çıktı değerin şimdiii? Ay umutlanıyorum böyle şeyler duyuncaa inş benimki de öyle olurrr Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah kuzumm
Evet çizgi var bebişin orda demektiir canını sıkma bazıları geç tutunuyo 10. Güne tam çıkacaktır
inş canım yaa dua edin lütfenn
Dunku testte yoktu ama bunda var. Hafif belirmis iste 2.cizgi. daha yeni gosteriyo kendini
Evet kuzum dün kü test bembeyazdııı inşallahh yanıltmıyordur inş artar
Canimmm hadi hayırlı olsun o çizgiyi bizde görüyoruz
Kızum inş yaa doğrudur inş artar güzel haberler veririm yarın test yapcm yine evde salı günü kan vercm inş

Hayırlısı olsun canım benim de 2.transferimde 8. gün silik çıkmıştı hemde erken gebelik testiydi. Yarına daha da koyulasacak insallah benimde yarın test günüm akşam iş çıkışı gidip yaptıracağım o değilde 10 gündür ne test yaptım ne heyecan çok rahattım ama bugün heyecan basmaya başladı

Tabi canım bak sakın üzülme yani anlıyorum tabi üzülüyor insan ama çıkmaması normal ben çok kafama taktım 6. Günden itibaren testte çıkanları kan değerleri çok yüksek çıkanları yani ister istemez karşılaştırıyoruz sen beni örnek al 13. Günümde 38 oldu daha hiç belli olmaz geç de tutunuyor demek ki bunu da öğrenmiş oluyoruz iki defa kan ver ondan sonra üzüleceksen üzül mutlu olacaksan ol bu evdeki testler üzmesin seni canım Allah ol derse öyle güzel oluyor ki şaşırıp kalıyorsun.
Değerim 11. Gün 12 çıktı doktorum kimyasal bu düşer dedi ilaçları bırak dedi iki gün sonra tekrar test ver dedi tam 2 gün geçmese de test verdim 38 olmuş sen o güzel kalbini de sıkma Allaha emanet o minik

inşallah güzel hayırlı haberler verirsin canım bekliyoruz dualarımız sizinle

kizlar merhaba 5.gun embiryo transfer edildi 10 aralikta bugun test verdim sonucum 6,41 cikti
İki gün sonra bi daha ver canım inşallah senin değerin de yükselir ben inanıyorum ya Allahım inşallah sağlıkla hayırla nasip etsin

Canaann34 M mira9693 kızlar bende 2 gun once transfer olmussunuz kendinizi nasil hissediyosunuz. Bende 2 gundur yorgunluk kol ve bacaklarimda halsizlik var. Kasık ve bel agrılarının yerini bunlar aldı gibi. Bide kulaklarım tıkanıyor. Nete baktım oda normalmis. Hic kimseden duymamistim sasirdim ona biraz

Slm cnm walla bende transferden 2 gün snra ara ara adet olucakmış gibi ağrılarım olmaya başladı, sonra 4 günde feln bel ağrım başladı bi ara bacaklarm ağrıyordu ama şimdi bacak ağrım yok cok az ara ara karnım ağrıyor ve belim ağrıyor onun dışında hic bir belirti yaşamadım inşallah bunlarda hayırlı belirtilerdir

Ayy inşallah canım ya inşallah öyle olur
Yaaa çok heycanlıı demii benim bile kalbim çarptı yarın güzel haberler ver inşallah hepimizeee

Kardelen060492 canım çizgi görünüyor. Boşuna moralini bozma sen. Olacak bak görürsün.
Ya inşallah csnım lütfen dua edin bana kalbim nasıl çarpıyor anlatamam
ya yerim seniiii Kuzum evet ya bende yeni formda araştırdım tüp bebekte geç tutunma diye biley varmışş. Bilmiyordm ben hiç şuan acayip rahatladım… genelde 6.günde falan çıkanların ki transferden sonraki 24.saatte tutuyormuş ama geç tutunmada 3-4 günü bulabiliyormuş bu süree duydaa inanmaaa ama ben bu yazıları okudukça nasıl mutlu oldum görmen lazımdı beni inşallah geç tutunmadır benimki de senin ki gibi canım yaa Bak maşallah senin ki de ne güzel artıyor

Sorma tüp bebekte bile geç tutunma oluyormuş Allah’ın işi işte ne edek hayırla sağlıkla olsun son gün tutunsun yaramaz ona da razıyız dualarım seninle canım inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz

Selam kızlar benim 9. Gün 91.74, 11. Gün 156.57, 13.gün 257.58 sonuçlarım tam iki katı artmıyor ama doktorum artışların iyi diyor daha öncede bir kaç kez kimyasal gebeliğim oldu korkuyorum Buda öyle olacak diye dualarınızı bekliyorum sağlıkla ilerlesin inşallah

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah canım

Tatlim normalde %60 oraninda artmasi gerekiyormus. Sen de skinti yok. Keyfini cikar hamileliginin. Tebrik ederim.

Maşallah canım çok güzel doktorun iyi dediyse iyidir inşallah sağlıkla sıhhatle devam eder canım

Valla canım bende hafif kasık agrısı harici birşey yok aşırı yemek yeme isteğim var o kadar normal mi belirtilerimizin olmaması hiç bilmiyorum ama hamile arkadaşlarım normal diyor tabi kalp atışını duyana kadar rahat yok sizin kontroller ne zaman

Son düzenleme:
Ben keseyi gordum.cuma gunu kontrol var.insallah bebegide kalp atisinida gorebiliriz hayırlısıyla.dün gecede kırmızıya yakın bi leke geldi peceteye.sükür devamı gelmedi. Korkutmaya yetiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…