- 22 Ağustos 2021
- 236
- 344
- 53
- Konu Sahibi Kardelen060492
-
- #1.101
Bende çarşamba gidicem inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız ister istemez korkuyoruz iste ama lekeyse korkma canım öyle olur diyorlarBen keseyi gordum.cuma gunu kontrol var.insallah bebegide kalp atisinida gorebiliriz hayırlısıyla.dün gecede kırmızıya yakın bi leke geldi peceteye.sükür devamı gelmedi. Korkutmaya yetiyo
Sende olmadımı hicBende çarşamba gidicem inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız ister istemez korkuyoruz iste ama lekeyse korkma canım öyle olur diyorlar
Hayır canım hiç olmadı kan hiç görmedim valla hafif akıntım olsa lavaboya gidiyorum ama çok şükür yok öyle birşey ama olanlarda tutunmadan diyor 3 aya kadar olabilirmişSende olmadımı hic
Canım öyle düşünme ya hayırlısıyla güzel sonuc alırsın tutunmadır inşallahKızlar benim bugün test günümdü iş çıkışı gidip yaptiracaktim ama ağrıyla beraber pembe kahve lekelenmem vardoktorumla konuştum gel testini ver sonuc çıkana kadar burda dinlen bir bakalim dedi bu aralar aklıma dış gebelik gelip duruyor ve çok korkuyorum
Bende bel ağrısı oluyor canım bide sersemlik uykuCanaann34 M mira9693 kızlar bende 2 gun once transfer olmussunuz kendinizi nasil hissediyosunuz. Bende 2 gundur yorgunluk kol ve bacaklarimda halsizlik var. Kasık ve bel agrılarının yerini bunlar aldı gibi. Bide kulaklarım tıkanıyor. Nete baktım oda normalmis. Hic kimseden duymamistim sasirdim ona biraz
Evet normal oldugunu yaziyolar zaten gerekli bütun ilaclari kullaniyoruzHayır canım hiç olmadı kan hiç görmedim valla hafif akıntım olsa lavaboya gidiyorum ama çok şükür yok öyle birşey ama olanlarda tutunmadan diyor 3 aya kadar olabilirmiş
Uyku hali bendede cok var ama gun icinde uyuyamiyorum hicBende bel ağrısı oluyor canım bide sersemlik uykuKasık ağrılarım hafifledi. Nadirende midem hafif bulanıyor
Moralinizi bozmayinKızlar benim bugün test günümdü iş çıkışı gidip yaptiracaktim ama ağrıyla beraber pembe kahve lekelenmem vardoktorumla konuştum gel testini ver sonuc çıkana kadar burda dinlen bir bakalim dedi bu aralar aklıma dış gebelik gelip duruyor ve çok korkuyorum
Bana kabizlik olursa hemen haber verin dediler. Ikinma vs pek istemeyiz dediler. Bence doktorunuza belirtin, magnesi vs yazar belkiKızlar merhaba transferden sonra kabızlık sorunu yaşayan var mı tranferin 3çgünü bugün fakat 3 gündür aşırı derecede kabızm bazen ıkınmalarım oldubu şekilde olup tutunma olan var mı nolur yard
Ben bazen uyuyorum bide afedersin cok gaz oluyorUyku hali bendede cok var ama gun icinde uyuyamiyorum hic
Benim gaz biraz azaldıBen bazen uyuyorum bide afedersin cok gaz oluyor
Merhaba bnmde progesteron hormonum sürekli yüksek çıkıyor o yüzden tüp Bebek tedavisine ara veriyoruz sizin doktorunuz düşürmek için ilaç falan verdimiMerhaba kızlar ben de uzun zamandır takip ediyorum bu platformu ben de iki ay önce opu oldu progestoron hormonu ve tsh yüksek çıktı ve opuan sonra ağrılarım olduğu için transfer bu aya ertelendi çarşamba günü transfer işlemleri için tedaviye başlayacağız inşallahRabbım herkese o güzel duyguyu yaşatsın insalalh
O yüzden takmıyoruz düşünmemeye çalışıyoruz canım hayırlısıyla kalp atışını duyucaz inşallahEvet normal oldugunu yaziyolar zaten gerekli bütun ilaclari kullaniyoruz
Hayır ilaç vermedi yumurta toplama sürecindeki iğne ve ilaçların yukselttigini söyledi rahim dinlendrime yaparsak vücut ilaçların etkisini atar dedi şu an folik asit ve vitamin ilaçları kullanıyorum. Siz kullanıyor musunuz?Merhaba bnmde progesteron hormonum sürekli yüksek çıkıyor o yüzden tüp Bebek tedavisine ara veriyoruz sizin doktorunuz düşürmek için ilaç falan verdimi
Benimde azalmıstı bikac gün sonra yine fazlalastıBenim gaz biraz azaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?