Aralık 2021 tüp bebek transfer olacaklar

Ben keseyi gordum.cuma gunu kontrol var.insallah bebegide kalp atisinida gorebiliriz hayırlısıyla.dün gecede kırmızıya yakın bi leke geldi peceteye.sükür devamı gelmedi. Korkutmaya yetiyo
Bende çarşamba gidicem inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız ister istemez korkuyoruz iste ama lekeyse korkma canım öyle olur diyorlar

Merhaba kızlar ben de uzun zamandır takip ediyorum bu platformu ben de iki ay önce opu oldu progestoron hormonu ve tsh yüksek çıktı ve opuan sonra ağrılarım olduğu için transfer bu aya ertelendi çarşamba günü transfer işlemleri için tedaviye başlayacağız inşallah Rabbım herkese o güzel duyguyu yaşatsın insalalh

Kızlar merhaba transferden sonra kabızlık sorunu yaşayan var mı tranferin 3çgünü bugün fakat 3 gündür aşırı derecede kabızm bazen ıkınmalarım oldubu şekilde olup tutunma olan var mı nolur yardımcı oun

Kızlar merhaba transferden sonra kabızlık sorunu yaşayan var mı tranferin 3çgünü bugün fakat 3 gündür aşırı derecede kabızm bazen ıkınmalarım oldubu şekilde olup tutunma olan var mı nolur yard

Kızlar benim bugün test günümdü iş çıkışı gidip yaptiracaktim ama ağrıyla beraber pembe kahve lekelenmem var doktorumla konuştum gel testini ver sonuc çıkana kadar burda dinlen bir bakalim dedi bu aralar aklıma dış gebelik gelip duruyor ve çok korkuyorum

Canım öyle düşünme ya hayırlısıyla güzel sonuc alırsın tutunmadır inşallah

Bende bel ağrısı oluyor canım bide sersemlik uyku Kasık ağrılarım hafifledi. Nadirende midem hafif bulanıyor

Moralinizi bozmayin Kanama olup tutunan cok fazla oluyor. Ustelik lekelenme imis kanama da degil hakkimizda hayirlisi olsun insallah hepimizin

Bana kabizlik olursa hemen haber verin dediler. Ikinma vs pek istemeyiz dediler. Bence doktorunuza belirtin, magnesi vs yazar belki

Merhaba bnmde progesteron hormonum sürekli yüksek çıkıyor o yüzden tüp Bebek tedavisine ara veriyoruz sizin doktorunuz düşürmek için ilaç falan verdimi

Kızlar sonucum cikti 5.gun çift embriyo bugun 11.gün değerim 105. Lekelenmem ve agrimda var bugün sonuc icin Doktorumla konuştum coraspini kesti degeriminde çok iyi olduğunu söyledi. hocam valla bu lekelenmeden dolayı sevinsem mi sevinmesem mi bilemedim dedim kızdı bana felaket tellallığı yapma tabiki sevinicez değerin gayet güzel dedi

Merhaba bnmde progesteron hormonum sürekli yüksek çıkıyor o yüzden tüp Bebek tedavisine ara veriyoruz sizin doktorunuz düşürmek için ilaç falan verdimi
Hayır ilaç vermedi yumurta toplama sürecindeki iğne ve ilaçların yukselttigini söyledi rahim dinlendrime yaparsak vücut ilaçların etkisini atar dedi şu an folik asit ve vitamin ilaçları kullanıyorum. Siz kullanıyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…