Aralık 2021 tüp bebek transfer olacaklar

Masallah Hayırlı olsun.coraspini ne kadar sureligine kesti. Oksaparda kullaniyomusun

Canımmm gözün aydınnnn Ya harikas inşallah kat kat katlansnnnnn bende yarın vercm kan ama hiç zerre umudum yok vermek bile istemiyorum ama negatifi görüp ilaçları kesmemiz lazım bence yerleşme kanaması gibi bişey senin ki bi de kan cıvıltıcı iğneyle aspirinde fazla gelmiştir asprini kesince lekelenmen geçer merak etmee hiç kalbini temiz tut güzel düşün

Sağol canim benim bazı arkadaşlarda şey dediler çift transfer yapıldı ya bana ama değerim sanki teki tutmuş gibi vucut diğerini atıyor olabilirmis banada mantikli geldi içini ferah tut bence seninde pozitif çıkacak bak göreceksin

Aa çok mantıklıı kuzummmm olabilir vücut atıyo olabilir diğerinii dur bakalım 2 gün sonra aşağı yukarı tahmin ederiz inşallah bende şimdi dün yaptığım testi atarken gördüm çizgii koyulaşmış biliyo musun

Eklentiler

• 4B072E00-004A-4EAF-BA85-440027DBB974.webp
    57,7 KB · Görüntüleme: 77
Kizimdada böyle lekelenme kanamalarım 4.ayima kadar olmuştu sonrada erken doğum oldu zaten moralim birazda o yüzden bozuldu daha baştan böyle başlayınca bundada aynı şeyleri yaşayacağım korkusu olduCanim çizgi çok belli görünüyor ben inanıyorum pozitif olacağına inşallah hayırlı haberini bekleyeceğim yarin

hayırlısı olsun şimdiden size kaset testi transferin kaçıncı gününde yaptınız

Canım kan verdınmı haber et mutlaka

Hiç canını sıkma canım Allah’ın izniyle çok güzel geçecek dualarım sizinle

Atma kıııızzzzzz dursun sende maşallah inşallah güzel güzel artışları olur miniğin

İnşalla kuzummmmm
hayırlısı olsun şimdiden size kaset testi transferin kaçıncı gününde yaptınız
Transferin 8.günü canımm
Canım kan verdınmı haber et mutlaka
11.30da verdim kuzum 2 saate çıkar dediler yazarım burdan mutlaka dua edinnn

Hiç canını sıkma canım Allah’ın izniyle çok güzel geçecek dualarım sizinle
Insallah canim ama dün akşam gece artık lekelenmeden cikti kanamaya döndü Kırmızı kan değil pembe ama rengi eskisine göre koyulasti ve miktarı çok arttı arada ağrıda oluyor. Yarın tekrar test verecegim ama açıkçası çok umutlu değilim altında birsey olduğunu düşünüyorum

Kızlar negatif sonucum
Yaa canım üzüldüm sonuc kaç çıktı ki idrar testinde ikinci çizgide görünüyordu acaba kimyasal falan mı oldu vardır herseyde bir hayır demekki daha vakti zamanı varmis üzme kendini. Benim pozitif ama bende sevinemiyorum dün akşam lekelenmeden cikti artık köyü pembe gibi kanamaya döndü arada agrimda oluyor yarın tekrar test verecegim ama çok umudum yok belirtiler dış gebelik gibi çok korkuyorum bakalim nasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…