- 23 Mayıs 2009
- 14.584
- 16.121
- 823
- Konu Sahibi Kardelen060492
-
- #1.121
Masallah Hayırlı olsun.coraspini ne kadar sureligine kesti. Oksaparda kullaniyomusunKızlar sonucum cikti 5.gun çift embriyo bugun 11.gün değerim 105. Lekelenmem ve agrimda var bugün sonuc icin Doktorumla konuştum coraspini kesti degeriminde çok iyi olduğunu söyledi. hocam valla bu lekelenmeden dolayı sevinsem mi sevinmesem mi bilemedim dedim kızdı bana felaket tellallığı yapma tabiki sevinicez değerin gayet güzel dedi
Canımmm gözün aydınnnnKızlar sonucum cikti 5.gun çift embriyo bugun 11.gün değerim 105. Lekelenmem ve agrimda var bugün sonuc icin Doktorumla konuştum coraspini kesti degeriminde çok iyi olduğunu söyledi. hocam valla bu lekelenmeden dolayı sevinsem mi sevinmesem mi bilemedim dedim kızdı bana felaket tellallığı yapma tabiki sevinicez değerin gayet güzel dedi
Sağol canim benim bazı arkadaşlarda şey dediler çift transfer yapıldı ya bana ama değerim sanki teki tutmuş gibi vucut diğerini atıyor olabilirmis banada mantikli geldiCanımmm gözün aydınnnnYa harikas inşallah kat kat katlansnnnnn bende yarın vercm kan ama hiç zerre umudum yok vermek bile istemiyorum ama negatifi görüp ilaçları kesmemiz lazım bence yerleşme kanaması gibi bişey senin ki bi de kan cıvıltıcı iğneyle aspirinde fazla gelmiştir asprini kesince lekelenmen geçer merak etmee hiç kalbini temiz tut güzel düşün
Sağol canim. Ben oksapar kullanmiyorum sadece coraspin kullanıyordum onuda kesti bir süre falan vermedi heralde duruma göre hareket edecegizMasallah Hayırlı olsun.coraspini ne kadar sureligine kesti. Oksaparda kullaniyomusun
Aa çok mantıklıı kuzummmm olabilir vücut atıyo olabilir diğerinii dur bakalım 2 gün sonra aşağı yukarı tahmin ederiz inşallahSağol canim benim bazı arkadaşlarda şey dediler çift transfer yapıldı ya bana ama değerim sanki teki tutmuş gibi vucut diğerini atıyor olabilirmis banada mantikli geldiiçini ferah tut bence seninde pozitif çıkacak bak göreceksin
Bencede gözüküyor hayırlı sonuc alırız yarın o zamanAa çok mantıklıı kuzummmm olabilir vücut atıyo olabilir diğerinii dur bakalım 2 gün sonra aşağı yukarı tahmin ederiz inşallahbende şimdi dün yaptığım testi atarken gördüm çizgii koyulaşmış biliyo musun
Kizimdada böyle lekelenme kanamalarım 4.ayima kadar olmuştu sonrada erken doğum oldu zaten moralim birazda o yüzden bozuldu daha baştan böyle başlayınca bundada aynı şeyleri yaşayacağım korkusu olduAa çok mantıklıı kuzummmm olabilir vücut atıyo olabilir diğerinii dur bakalım 2 gün sonra aşağı yukarı tahmin ederiz inşallahbende şimdi dün yaptığım testi atarken gördüm çizgii koyulaşmış biliyo musun
hayırlısı olsun şimdiden sizeAa çok mantıklıı kuzummmm olabilir vücut atıyo olabilir diğerinii dur bakalım 2 gün sonra aşağı yukarı tahmin ederiz inşallahbende şimdi dün yaptığım testi atarken gördüm çizgii koyulaşmış biliyo musun
Canım kan verdınmı haber et mutlakaCanımmm gözün aydınnnnYa harikas inşallah kat kat katlansnnnnn bende yarın vercm kan ama hiç zerre umudum yok vermek bile istemiyorum ama negatifi görüp ilaçları kesmemiz lazım bence yerleşme kanaması gibi bişey senin ki bi de kan cıvıltıcı iğneyle aspirinde fazla gelmiştir asprini kesince lekelenmen geçer merak etmee hiç kalbini temiz tut güzel düşün
Hiç canını sıkma canım Allah’ın izniyle çok güzel geçecek dualarım sizinleKizimdada böyle lekelenme kanamalarım 4.ayima kadar olmuştu sonrada erken doğum oldu zaten moralim birazda o yüzden bozuldu daha baştan böyle başlayınca bundada aynı şeyleri yaşayacağım korkusu olduCanim çizgi çok belli görünüyor ben inanıyorum pozitif olacağına inşallah hayırlı haberini bekleyeceğim yarin
Atma kıııızzzzzz dursun sendeAa çok mantıklıı kuzummmm olabilir vücut atıyo olabilir diğerinii dur bakalım 2 gün sonra aşağı yukarı tahmin ederiz inşallahbende şimdi dün yaptığım testi atarken gördüm çizgii koyulaşmış biliyo musun
İnşalla kuzummmmmKizimdada böyle lekelenme kanamalarım 4.ayima kadar olmuştu sonrada erken doğum oldu zaten moralim birazda o yüzden bozuldu daha baştan böyle başlayınca bundada aynı şeyleri yaşayacağım korkusu olduCanim çizgi çok belli görünüyor ben inanıyorum pozitif olacağına inşallah hayırlı haberini bekleyeceğim yarin
Transferin 8.günü canımmhayırlısı olsun şimdiden sizekaset testi transferin kaçıncı gününde yaptınız
11.30da verdim kuzum 2 saate çıkar dediler yazarım burdan mutlaka dua edinnnCanım kan verdınmı haber et mutlaka
İnş canm yaa dua et verdim kanı 1 saate çıkar herhaldeeAtma kıııızzzzzz dursun sendemaşallah inşallah güzel güzel artışları olur miniğin
Hadi bakalım Allahım inşallah çok güzel değer çıkmasını ve hayırla bunun devam etmesini nasip eder amiinnnnİnş canm yaa dua et verdim kanı 1 saate çıkar herhaldee
Insallah canim ama dün akşam gece artık lekelenmeden cikti kanamaya döndü Kırmızı kan değil pembe ama rengi eskisine göre koyulasti ve miktarı çok arttı arada ağrıda oluyor. Yarın tekrar test verecegim ama açıkçası çok umutlu değilim altında birsey olduğunu düşünüyorumHiç canını sıkma canım Allah’ın izniyle çok güzel geçecek dualarım sizinle
Yaa canım üzüldüm sonuc kaç çıktı ki idrar testinde ikinci çizgide görünüyordu acaba kimyasal falan mı olduKızlar negatif sonucum
Yaa kan tahlili yaptın mı?Kızlar negatif sonucum
Kuzum senin test gününe daha yok mu? Öyle kalmış aklımda. Daha erken sanki.Kızlar negatif sonucum
Nasıl negatif kaç çıktı değerin hem daha 8. Günün müydü 9 muKızlar negatif sonucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?