- 30 Aralık 2020
- 944
- 1.730
- 43
- Konu Sahibi Kardelen060492
-
- #1.141
Sen de bi hemen stres yapma Allah aşkına dış gebelik diye diye dış gebelik oluşturacaksın zaten aklıma soktun benim de doktor bana kimyasal dedi ama ben de dış gebelikten korkar oldum inşallah değildir valla kimyasalı tercih ederimYaa canım üzüldüm sonuc kaç çıktı ki idrar testinde ikinci çizgide görünüyordu acaba kimyasal falan mı olduvardır herseyde bir hayır demekki daha vakti zamanı varmis üzme kendini. Benim pozitif ama bende sevinemiyorum dün akşam lekelenmeden cikti artık köyü pembe gibi kanamaya döndü arada agrimda oluyor yarın tekrar test verecegim ama çok umudum yok belirtiler dış gebelik gibi çok korkuyorum bakalim nasıl olacak
Canım hıc üzülme zamanı degılmıs demekkı en azından dondurulmuş embrıyon var onlar sana can olsun evlat olsun bu sefer çift embrıyo transferı ıste benceKızlar negatif sonucum
Bak hemen umutsuz olma benim 9. Gün çıkmıştı kanda ve 5.98 yani 5 in biraz üstü ki biliyorsun 5’in altını artık negatif kabul ediyorlar . sen iki gün sonra tekrarla kan testini anlıyorum seni çok iyi anlıyorum ama iki gün daha sabret gülümKızlar negatif sonucum
Ayrıca 9.günün gecesi gitmiştim kan vermeyeBak hemen umutsuz olma benim 9. Gün çıkmıştı kanda ve 5.98 yani 5 in biraz üstü ki biliyorsun 5’in altını artık negatif kabul ediyorlar . sen iki gün sonra tekrarla kan testini anlıyorum seni çok iyi anlıyorum ama iki gün daha sabret gülüm
Elimde değil ki işte kanama var işe gidemiyorum çalışsam biraz kafam dağılacak ama evde sürekli yatıp İnternete bakmayayim buradaki yorumlari okumayayim diyorum ama kendimi buralarda buluyorum yine okudukça da daha çok korkuyorum. Bundan onceki transferim kimyasal olmuştu ilaçları bırakınca adet oldum geçti gitti dış gebeliğe göre tabiki kimyasal çok daha kolaydirSen de bi hemen stres yapma Allah aşkına dış gebelik diye diye dış gebelik oluşturacaksın zaten aklıma soktun benim de doktor bana kimyasal dedi ama ben de dış gebelikten korkar oldum inşallah değildir valla kimyasalı tercih ederimbi sakin relaks korkutma kendini bebeğim
Anlıyorum gerçekten çok haklısın hep bi ötesini bekliyoruz ben de ilaçları kestim ama halâ adet olmadım dış gebelikten korkuyorumElimde değil ki işte kanama var işe gidemiyorum çalışsam biraz kafam dağılacak ama evde sürekli yatıp İnternete bakmayayim buradaki yorumlari okumayayim diyorum ama kendimi buralarda buluyorum yine okudukça da daha çok korkuyorum. Bundan onceki transferim kimyasal olmuştu ilaçları bırakınca adet oldum geçti gitti dış gebeliğe göre tabiki kimyasal çok daha kolaydirbeklemek daha strese sokuyor şöyle baksalar şak diye neyim var söyleseler ne güzel olurdu beta hcg bekle keseyi bekle Allah yardımcım olsun nasıl bekleyeceksem ama benim biranonce işe gitmem lazım evde kurup duruyorum
Bende biosteron folik asit corasprin kullanıyorum ek olarak ta badem ceviz incir havuç ne duyduysam kullanıyorum.Hayır ilaç vermedi yumurta toplama sürecindeki iğne ve ilaçların yukselttigini söyledi rahim dinlendrime yaparsak vücut ilaçların etkisini atar dedi şu an folik asit ve vitamin ilaçları kullanıyorum. Siz kullanıyor musunuz?
Anladım inşallah değerleriniz düzelirBende biosteron folik asit corasprin kullanıyorum ek olarak ta badem ceviz incir havuç ne duyduysam kullanıyorum.
Kaç adetti ? Benim böyle yüksekti ikiz oldular9 aralıkta 3.gun embriyoları ilk transfer oldum, kan değerim 433 çıktı, kontrol gunum 23ünde. sizce kızlar kimyasal olma riski varmı sevinemedim çok yüksek gibi geldi
Ne zaman test yaptınız ? 10.gün mü?9 aralıkta 3.gun embriyoları ilk transfer oldum, kan değerim 433 çıktı, kontrol gunum 23ünde. sizce kızlar kimyasal olma riski varmı sevinemedim çok yüksek gibi geldi
9unda transfer çift embriyo, 21inde kan verdim, gün nasıl hesaplanıyo bilmiyorumda. umarım kimyasal diildir yaaNe zaman test yaptınız ? 10.gün mü?
Benim sonucum da 480di hemşireyi aramıştım ya kimyasal ya çoğuldur demişti o ultrason vermişti 1 hafta sonrasına,aklım çıkmıştı o arada,ya kimyasalsa diye
Çok şükür ikiz diyeymiş o değer
ne guzel ikizleriniz olmuşKaç adetti ? Benim böyle yüksekti ikiz oldular
Bence ikizler9unda transfer çift embriyo, 21inde kan verdim, gün nasıl hesaplanıyo bilmiyorumda. umarım kimyasal diildir yaa
Canım hıc üzülme zamanı degılmıs demekkı en azından dondurulmuş embrıyon var onlar sana can olsun evlat olsun bu sefer çift embrıyo transferı ıste bence
Bak hemen umutsuz olma benim 9. Gün çıkmıştı kanda ve 5.98 yani 5 in biraz üstü ki biliyorsun 5’in altını artık negatif kabul ediyorlar . sen iki gün sonra tekrarla kan testini anlıyorum seni çok iyi anlıyorum ama iki gün daha sabret gülüm
Yaa kan tahlili yaptın mı?
<2.00 çıktı sonucum kızlar. 10.günümdü maalesef dr umla görüştüm. Demekki genetiği iyi değilmiş görüntüsü çok güzeldi çünkü dedi. Birde tek embriyoydu. Hastalanınca 3.gün gel histereskopi yapacağız çizik atacağım rahmine dedi. Sonraki ay hiç bekletmeden transfer yapacağım bu sefer 2 adet embriyo koyacağım dedi. Ben yaşayamadım bu ay mutluluğu inş sizler yaşarsız Rabbim boş bırakmasın kucaklarınızı en içten dileklerimle yazıyorum bunu. Çok zor çok kötü çok acı Rabbim düşmanıma bile yaşatmasın… Çok üzüldüm ama nasip değilmiş, hayırlı değilmiş demek ki hepinze çok teşekkür ederm sorduğunuz için iyi ki varsınızz hepinizinde hep gülsün yüzleriniz inşKuzum senin test gününe daha yok mu? Öyle kalmış aklımda. Daha erken sanki.
Hayırlısı kuzum valla ben bile çok üzüldüm ama Rabbimin bir bildiği vardır herşey daha güzel olacak öyle düşün üzülme yanındayız canım<2.00 çıktı sonucum kızlar. 10.günümdü maalesef dr umla görüştüm. Demekki genetiği iyi değilmiş görüntüsü çok güzeldi çünkü dedi. Birde tek embriyoydu. Hastalanınca 3.gün gel histereskopi yapacağız çizik atacağım rahmine dedi. Sonraki ay hiç bekletmeden transfer yapacağım bu sefer 2 adet embriyo koyacağım dedi. Ben yaşayamadım bu ay mutluluğu inş sizler yaşarsız Rabbim boş bırakmasın kucaklarınızı en içten dileklerimle yazıyorum bunu. Çok zor çok kötü çok acı Rabbim düşmanıma bile yaşatmasın… Çok üzüldüm ama nasip değilmiş, hayırlı değilmiş demek ki hepinze çok teşekkür ederm sorduğunuz için iyi ki varsınızz hepinizinde hep gülsün yüzleriniz inş
2. cizgi cıkmıstı ya. Hayırlısı olsun en kısa sürede nasip olsun insallahKızlar negatif sonucum
Rabbim hayırlısını sağlıklısını versin canım bak genetiği iyi değilmiş üzme tatlı canını her şeyin hayırlısı ne diyelim<2.00 çıktı sonucum kızlar. 10.günümdü maalesef dr umla görüştüm. Demekki genetiği iyi değilmiş görüntüsü çok güzeldi çünkü dedi. Birde tek embriyoydu. Hastalanınca 3.gün gel histereskopi yapacağız çizik atacağım rahmine dedi. Sonraki ay hiç bekletmeden transfer yapacağım bu sefer 2 adet embriyo koyacağım dedi. Ben yaşayamadım bu ay mutluluğu inş sizler yaşarsız Rabbim boş bırakmasın kucaklarınızı en içten dileklerimle yazıyorum bunu. Çok zor çok kötü çok acı Rabbim düşmanıma bile yaşatmasın… Çok üzüldüm ama nasip değilmiş, hayırlı değilmiş demek ki hepinze çok teşekkür ederm sorduğunuz için iyi ki varsınızz hepinizinde hep gülsün yüzleriniz inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?