Aralık 2021 tüp bebek transfer olacaklar

Sen de bi hemen stres yapma Allah aşkına dış gebelik diye diye dış gebelik oluşturacaksın zaten aklıma soktun benim de doktor bana kimyasal dedi ama ben de dış gebelikten korkar oldum inşallah değildir valla kimyasalı tercih ederim bi sakin relaks korkutma kendini bebeğim

Kızlar negatif sonucum
Bak hemen umutsuz olma benim 9. Gün çıkmıştı kanda ve 5.98 yani 5 in biraz üstü ki biliyorsun 5’in altını artık negatif kabul ediyorlar . sen iki gün sonra tekrarla kan testini anlıyorum seni çok iyi anlıyorum ama iki gün daha sabret gülüm

Ayrıca 9.günün gecesi gitmiştim kan vermeye

Elimde değil ki işte kanama var işe gidemiyorum çalışsam biraz kafam dağılacak ama evde sürekli yatıp İnternete bakmayayim buradaki yorumlari okumayayim diyorum ama kendimi buralarda buluyorum yine okudukça da daha çok korkuyorum. Bundan onceki transferim kimyasal olmuştu ilaçları bırakınca adet oldum geçti gitti dış gebeliğe göre tabiki kimyasal çok daha kolaydir beklemek daha strese sokuyor şöyle baksalar şak diye neyim var söyleseler ne güzel olurdu beta hcg bekle keseyi bekle Allah yardımcım olsun nasıl bekleyeceksem ama benim biranonce işe gitmem lazım evde kurup duruyorum

Anlıyorum gerçekten çok haklısın hep bi ötesini bekliyoruz ben de ilaçları kestim ama halâ adet olmadım dış gebelikten korkuyorum valla bilmiyorum canım dediğin gibi bi ne olduğunu bilsek de rahatlasak Allah yardımcın olsun canım zor

Merhaba kızlar. Polikistik overli olup tüp bebek sürecine giren arkadaşlar için kendi hikayemi paylaşmak istiyorum. Belki birilerinin derdine derman olur ümidiyle. Sizin geçtiğiniz süreçlerin hepsinden geçtim. Tüp bebek hariç. Çok uğraştım ama eşim bir türlü istemedi tüp bebeği. 2011 yılında evlendim. 2 yıl gebelik olmadı. Sonra 6 ay klomen. 2 defa aşılama. Otlar kürler adına ne varsa denendi. Soğan, incir, hayıt, arı sütleri, polen bal çörekotu, daha adını bile unuttuğum bir sürü şey. O denemelerde midem de mahvoldu. Metformin şeker dengemi mahvetti. Klomende de kistler oldu doğum kontrol hapları aldım vs vs. Hiçbir şekilde adetim düzene girmedi. İlaç kullanırken adet düzenli oluyordu. Bıraktığım anda her şey eskisine dönüyordu. Bu arada pcos hakkında Türkçe ve İngilizce yeni araştırmalar tedaviler var mı diye de bakıyordum belli aralıklarla. Fakat her yerde klasik yukarıda saydığım şeylerden başka bir şey yazmıyordu. Kilo vermekten bahsediyorlardı ama ben zaten çok zayıftım. En son yine yeni bir şey var mı diye araştırırken bir kitap buldum İngilizce. Burada da bir topik açtım. Kitabın özetini çıkardım Türkçe ve buraya ekledim. Linki de burda.

Sonra adım adım mucizem gerçekleşti. Uzun vadede kitaptakileri tam anlamıyla uygulayamadım. En son bu yıl Mayıs gibi zannedersem kesin karar aldım. Hayat tarzımı kitaptaki tavsiyelere göre şekillendirdim. Yüzde yüz olmasa da bazı eksiklerle epey değişiklik yaptım hayatımda. Buğday ürünlerini terk ettim. Organik ve tarım ilaçsız gıdalarla besledim. Melatonin takviyesi kullandım. Paketli ürünleri hayatımdan tamamen çıkardım. Birkaç yüzyıl önce insanlar nasıl besleniyorsa öyle beslendim. İçerisinde zararlı maddeler bulunan temizlik ve kişisel bakım ürünlerini tamamen değiştirdim. Sonra Temmuz ayı ortalarında bariz bir şekilde yumurtladığımı hissettim. Temmuz sonu da zaten çok normal miktarda adet oldum ki benim adetim hep lekeleme gibi az az olur uzun sürer. Bu sefer miktarı günü çok normal bir şekilde adet gördüm. Ertesi ay tam 28 gün olmasa da biraz gecikmeyle yine adet oldum. Fakat bu ikinci adetimde yumurtlamam olmadı onu da belirtilerden anladım. Adet de zaten biraz farklıydı. Artık ne zaman yumurtladığımı, ne zaman yumurtlamadığımı çok rahat ayırabiliyordum. Bir sonraki ay yani Ekim ayında yumurtlama belirtilerini gene bariz hissettim. 15 güne adet bekliyordum tabi. Adet sancılarım oldu ama adet gelmedi. Test yaptım ve kopkoyu ikinci çizgiyi gördüm. Şok oldum. Çözümün bu kadar basit olduğunu bilseydim yıllar önce yapardım. Fakat her şeyin bir zamanı varmış. Benimle aynı derdi paylaşan kişilere de yol gösterebilmek için yazıyorum. Programı uygulamaya başladıktan sonra 5 ay içerisinde adetim düzene girdi ve hamile kaldım. Polikistik overli bütün arkadaşlara tavsiyem yukarıda linkini verdiğim kitap özetini okuyup elinizden geldiğince tavsiyeleri hayatınıza geçirmeniz. Kitap zaten 12 haftada adım adım şekillendiriyor sizi. Gebeliğe hazırlık kitabı. Orda yığınla gıda takviyesi öneriyor. Ben çok denedim ama melatonin dışında düzenli takviye kullanamadım. Ona rağmen mucizem gerçekleşti. Bazı şeyleri yapamayacaksanız bile yaptığınız kadarı size kar olur. Hele de tüp bebek sürecinde iseniz pozitif sonuç alma ihtimalinizi arttıracağını düşünüyorum. Allah'ım kimsenin kucağını boş bırakmasın. Hayırlı evlatlar versin

Bende biosteron folik asit corasprin kullanıyorum ek olarak ta badem ceviz incir havuç ne duyduysam kullanıyorum.

9 aralıkta 3.gun embriyoları ilk transfer oldum, kan değerim 433 çıktı, kontrol gunum 23ünde. sizce kızlar kimyasal olma riski varmı sevinemedim çok yüksek gibi geldi

9 aralıkta 3.gun embriyoları ilk transfer oldum, kan değerim 433 çıktı, kontrol gunum 23ünde. sizce kızlar kimyasal olma riski varmı sevinemedim çok yüksek gibi geldi
Ne zaman test yaptınız ? 10.gün mü?
Benim sonucum da 480di hemşireyi aramıştım ya kimyasal ya çoğuldur demişti o ultrason vermişti 1 hafta sonrasına,aklım çıkmıştı o arada,ya kimyasalsa diye
Çok şükür ikiz diyeymiş o değer

9unda transfer çift embriyo, 21inde kan verdim, gün nasıl hesaplanıyo bilmiyorumda. umarım kimyasal diildir yaa

Canım hıc üzülme zamanı degılmıs demekkı en azından dondurulmuş embrıyon var onlar sana can olsun evlat olsun bu sefer çift embrıyo transferı ıste bence
Yaa kan tahlili yaptın mı?
Kuzum senin test gününe daha yok mu? Öyle kalmış aklımda. Daha erken sanki.
<2.00 çıktı sonucum kızlar. 10.günümdü maalesef dr umla görüştüm. Demekki genetiği iyi değilmiş görüntüsü çok güzeldi çünkü dedi. Birde tek embriyoydu. Hastalanınca 3.gün gel histereskopi yapacağız çizik atacağım rahmine dedi. Sonraki ay hiç bekletmeden transfer yapacağım bu sefer 2 adet embriyo koyacağım dedi. Ben yaşayamadım bu ay mutluluğu inş sizler yaşarsız Rabbim boş bırakmasın kucaklarınızı en içten dileklerimle yazıyorum bunu. Çok zor çok kötü çok acı Rabbim düşmanıma bile yaşatmasın… Çok üzüldüm ama nasip değilmiş, hayırlı değilmiş demek ki hepinze çok teşekkür ederm sorduğunuz için iyi ki varsınızz hepinizinde hep gülsün yüzleriniz inş

Hayırlısı kuzum valla ben bile çok üzüldüm ama Rabbimin bir bildiği vardır herşey daha güzel olacak öyle düşün üzülme yanındayız canım

Kızlar bugün transferimin 6.günü sildiğimde peçeteye kan gelmeye başladı benim de, açık pembe gibi rengi ama bikaç kere olunca korktum. Doktorumla konuştum coraspini bırak, bekleyeceğiz dedi ama içim rahat değil. Aynı durumu yaşayan ya da duyan var mı?

Rabbim hayırlısını sağlıklısını versin canım bak genetiği iyi değilmiş üzme tatlı canını her şeyin hayırlısı ne diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…