- 9 Mart 2015
- 203
- 325
- 103
- 39
- Konu Sahibi Kardelen060492
-
- #1.161
Benimde oldu canım. Hatta günlük pede baya geliyordu. Tam bat ta başladı 9. Günüm falandı transfer sonrası. Doktor sabah akşam progestan iğne başlattı. 3-4 gün sürdü sonra kesildi. Ha bir de coraspini kestim bende.Kızlar bugün transferimin 6.günü sildiğimde peçeteye kan gelmeye başladı benim de, açık pembe gibi rengi ama bikaç kere olunca korktum. Doktorumla konuştum coraspini bırak, bekleyeceğiz dedi ama içim rahat değil. Aynı durumu yaşayan ya da duyan var mı?
Ben de progestron dex kullanıyorum transfer öncesi süreçten beri. O da yapabiliyormuş diyorlar. Yine de bi yandan korkarken bi yandan gebelik belirtisi olsun diye umut ediyor insan tabiBenimde oldu canım. Hatta günlük pede baya geliyordu. Tam bat ta başladı 9. Günüm falandı transfer sonrası. Doktor sabah akşam progestan iğne başlattı. 3-4 gün sürdü sonra kesildi. Ha bir de coraspini kestim bende.
Canım benim çok üzüldüm. Kendini toparla bir an önce seni bekleyen embriyoların var daha. En güzel zamanda gelecek yavrun buna emin ol. Toparla kendini ikizlerini güzel karşıla<2.00 çıktı sonucum kızlar. 10.günümdü maalesef dr umla görüştüm. Demekki genetiği iyi değilmiş görüntüsü çok güzeldi çünkü dedi. Birde tek embriyoydu. Hastalanınca 3.gün gel histereskopi yapacağız çizik atacağım rahmine dedi. Sonraki ay hiç bekletmeden transfer yapacağım bu sefer 2 adet embriyo koyacağım dedi. Ben yaşayamadım bu ay mutluluğu inş sizler yaşarsız Rabbim boş bırakmasın kucaklarınızı en içten dileklerimle yazıyorum bunu. Çok zor çok kötü çok acı Rabbim düşmanıma bile yaşatmasın… Çok üzüldüm ama nasip değilmiş, hayırlı değilmiş demek ki hepinze çok teşekkür ederm sorduğunuz için iyi ki varsınızz hepinizinde hep gülsün yüzleriniz inş
Evet çok şükür şuan gebeyim. Yarın ilk ultrason randevum var. Darısı başınıza inşallah.Ben de progestron dex kullanıyorum transfer öncesi süreçten beri. O da yapabiliyormuş diyorlar. Yine de bi yandan korkarken bi yandan gebelik belirtisi olsun diye umut ediyor insan tabisizin gebelik mi olmuştu sonradan peki?
Merhaba oncelikle hic stres olmamani oneririm.sinavlarina denk gelse bile kendini zorlamadigin bir meslegin oldugu icin tehlike yaratacagini dusunmuyorum. Ayrica boylece bekleme suren hizli gecmis olur :)Hanımlar birşey sorabilir miyim?
15.gün önce embryolarım donduruldu. Doktor 2 regl bekleyeceğiz dedi. 1.reglde (yumurta toplama sonrası) Arkadan gelilen yumurtalardan dolayı doğum korna hapı kullanıyorum, sonrasındaki regl ile transfer süreci başlayacak.. Akademisyenim ve ocak ortasında final sınavları başlayacak. Sınav zamanı izin alamıyorum ama transfer vaktini kestirebilsem dersime ait sınavları öne aldırabilirim sonra izin kullanabilirim..
Doğum kontrol hapı bitiş tarihi 5 ocak
Regl 7 gün sürüyor. 1-2 gün geç gelse .. 13-14 ocak gibi regl bitecek..
Reglden sonra 15-16.günler normalde yumurtalama zamanım..
Sorum şu herkese çatlama iğnesi verip 1 hafta sonra mı transfer yapılıyor?
Öyle ise 20-21 gibi yumurtlama 27-28 ocak gibi transfer olacak..
Böyle ise 17-19 ocak arası sınavlarımı yapabilirim..
Teşekkür ederim böyle şeyler duyunca umut oluyorEvet çok şükür şuan gebeyim. Yarın ilk ultrason randevum var. Darısı başınıza inşallah.
Amin canım. Allah hepimize hayırlısıyla anneliği tattırsın insallahKızlar bugün gebelik aşısı yapıldı bana. 27sinde pazartesi günü transfer. Pozitif ve malesef negatif sonuçlanan herkesi çok öpüyorum. Sadece hayırlısını dileyim olduysada olmadıysada Allahtan. En doğru zamanda hepimiz anne olalım inşallah
Benim e2 130 civarindaydi canim. Ama genel aralik kac bilmiyorum.Kizlar dondurulmuş transfer olacağım bugün pazartesi günü son kontrolüm bugündu e2 değeri transfer öncesi kaç olmali
Çok güzelBugün kan testi vermeye gelmeden evde kendim test yaptım ve böyle çoktı kan testimi verdim ya akşam üstü ya yarın cokacak ay Allahım çok şükür yarabbimEki Görüntüle 2974985
Masallah hayırli olsun. Kan testi niye o kadar gec cıkıyoBugün kan testi vermeye gelmeden evde kendim test yaptım ve böyle çoktı kan testimi verdim ya akşam üstü ya yarın cokacak ay Allahım çok şükür yarabbimEki Görüntüle 2974985
Sağol cnm allah razı olsun allah isteyen herkese nasip etsin inşallahÇok güzelAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
Ben yurt dışında yaşıyorm cnm burda malesef böyleMasallah hayırli olsun. Kan testi niye o kadar gec cıkıyo
Benim de 27 sinde transferim var güzel sonuçlar alırız inşallahKızlar bugün gebelik aşısı yapıldı bana. 27sinde pazartesi günü transfer. Pozitif ve malesef negatif sonuçlanan herkesi çok öpüyorum. Sadece hayırlısını dileyim olduysada olmadıysada Allahtan. En doğru zamanda hepimiz anne olalım inşallah
İnşallah cnm allahım kalbindekini versin inşallahBenim de 27 sinde transferim var güzel sonuçlar alırız inşallah
Ne mutlu sana mucizene kavuşuyorsun canimBugün kan testi vermeye gelmeden evde kendim test yaptım ve böyle çoktı kan testimi verdim ya akşam üstü ya yarın cokacak ay Allahım çok şükür yarabbimEki Görüntüle 2974985
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?