Aralık 2021 tüp bebek transfer olacaklar

Benimde oldu canım. Hatta günlük pede baya geliyordu. Tam bat ta başladı 9. Günüm falandı transfer sonrası. Doktor sabah akşam progestan iğne başlattı. 3-4 gün sürdü sonra kesildi. Ha bir de coraspini kestim bende.

Ben de progestron dex kullanıyorum transfer öncesi süreçten beri. O da yapabiliyormuş diyorlar. Yine de bi yandan korkarken bi yandan gebelik belirtisi olsun diye umut ediyor insan tabi sizin gebelik mi olmuştu sonradan peki?

Canım benim çok üzüldüm. Kendini toparla bir an önce seni bekleyen embriyoların var daha. En güzel zamanda gelecek yavrun buna emin ol. Toparla kendini ikizlerini güzel karşıla

Ben de progestron dex kullanıyorum transfer öncesi süreçten beri. O da yapabiliyormuş diyorlar. Yine de bi yandan korkarken bi yandan gebelik belirtisi olsun diye umut ediyor insan tabi sizin gebelik mi olmuştu sonradan peki?
Evet çok şükür şuan gebeyim. Yarın ilk ultrason randevum var. Darısı başınıza inşallah.

Hanımlar birşey sorabilir miyim?
15.gün önce embryolarım donduruldu. Doktor 2 regl bekleyeceğiz dedi. 1.reglde (yumurta toplama sonrası) Arkadan gelilen yumurtalardan dolayı doğum korna hapı kullanıyorum, sonrasındaki regl ile transfer süreci başlayacak.. Akademisyenim ve ocak ortasında final sınavları başlayacak. Sınav zamanı izin alamıyorum ama transfer vaktini kestirebilsem dersime ait sınavları öne aldırabilirim sonra izin kullanabilirim..
Doğum kontrol hapı bitiş tarihi 5 ocak
Regl 7 gün sürüyor. 1-2 gün geç gelse .. 13-14 ocak gibi regl bitecek..
Reglden sonra 15-16.günler normalde yumurtalama zamanım..
Sorum şu herkese çatlama iğnesi verip 1 hafta sonra mı transfer yapılıyor?
Öyle ise 20-21 gibi yumurtlama 27-28 ocak gibi transfer olacak..
Böyle ise 17-19 ocak arası sınavlarımı yapabilirim..

Merhaba oncelikle hic stres olmamani oneririm.sinavlarina denk gelse bile kendini zorlamadigin bir meslegin oldugu icin tehlike yaratacagini dusunmuyorum. Ayrica boylece bekleme suren hizli gecmis olur :)
Catlatma ignesinden yaklasik bir hafta sonra transferim gerceklesmisti.
Bu iki aylik surecte beslenmene, stres duzeyine dikkat etmeni oneririm. Hem mental hem fiziksel hazir olursan basari sansinin daha da artaracagini okudum bircok yerden.
Bol sans dilerim.

Kizlar dondurulmuş transfer olacağım bugün pazartesi günü son kontrolüm bugündu e2 değeri transfer öncesi kaç olmali

Kızlar bugün gebelik aşısı yapıldı bana. 27sinde pazartesi günü transfer. Pozitif ve malesef negatif sonuçlanan herkesi çok öpüyorum. Sadece hayırlısını dileyim olduysada olmadıysada Allahtan. En doğru zamanda hepimiz anne olalım inşallah

Amin canım. Allah hepimize hayırlısıyla anneliği tattırsın insallah güzel haberlerini bekliyoruz

Benim de 27 sinde transferim var güzel sonuçlar alırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…