- 18 Ekim 2019
- 290
- 443
- 53
- Konu Sahibi Kardelen060492
-
- #1.181
Çok şükür rabbime cnmNe mutlu sana mucizene kavuşuyorsun canimhayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin
Merak etme canım. Ben transferden hemen sonra nezle gibi oldum, hapşırmaktan öksürmekten içim dışıma çıktı. Çok şükür pozitifi gördümKızlar transferin 6. günü az önce hapşırınca sol kasığıma birden ağrı saplandı bı şey olmamıştır inşallah çok tedirgin oldum lütfen cevap verin
Estradiol değerine ne zaman bakıldı canım kaç çıktıBenim de 27 sinde transferim var güzel sonuçlar alırız inşallah
Amin canım benim inşallah çok teşekkür ederim cevap verdiğin içinMerak etme canım. Ben transferden hemen sonra nezle gibi oldum, hapşırmaktan öksürmekten içim dışıma çıktı. Çok şükür pozitifi gördümdarısı başına olsun insallah
Canım benimde transfer iptal oldu. Ocakta histeroskopi yaptircam . Polip şüpheleniyor doktor<2.00 çıktı sonucum kızlar. 10.günümdü maalesef dr umla görüştüm. Demekki genetiği iyi değilmiş görüntüsü çok güzeldi çünkü dedi. Birde tek embriyoydu. Hastalanınca 3.gün gel histereskopi yapacağız çizik atacağım rahmine dedi. Sonraki ay hiç bekletmeden transfer yapacağım bu sefer 2 adet embriyo koyacağım dedi. Ben yaşayamadım bu ay mutluluğu inş sizler yaşarsız Rabbim boş bırakmasın kucaklarınızı en içten dileklerimle yazıyorum bunu. Çok zor çok kötü çok acı Rabbim düşmanıma bile yaşatmasın… Çok üzüldüm ama nasip değilmiş, hayırlı değilmiş demek ki hepinze çok teşekkür ederm sorduğunuz için iyi ki varsınızz hepinizinde hep gülsün yüzleriniz inş
Carsamba günü bakıldıEstradiol değerine ne zaman bakıldı canım kaç çıktı
Sonuc 392 çıktı canım seninEstradiol değerine ne zaman bakıldı canım kaç çıktı
Benim 142 çıktı. Estofermi falan arttırdılar bende canım çok ilaç kullanıyorum şuan. O yüzden merak ettim değerin kaç diye. Benimkine biraz düşük dediler zatenCarsamba günü bakıldı
Sonuc 392 çıktı canım senin
Merhaba bugün 5. Gününüz sanırım benim de 4. Günüm hayırlı sonuçlar alalım inşallahMerhaba beni listeye yazar mısınız. 39 yasındayım. 20 aralıkta 5. Gün embriyosu transfer olucam inşallah.
Merhaba ben sabah test yaptım negatif ama 20 aralıkta akşam transfer olduğum için daha bozmuyorum moralimi. Hayırlı sonuçlar inşallahMerhaba bugün 5. Gününüz sanırım benim de 4. Günüm hayırlı sonuçlar alalım inşallah
İdrar testiyse çok erken bence, moralinizi bozmayın 7. Veya 8. Gün yapmak daha mantıklı. Güzel haberlerinizi bekliyorumMerhaba ben sabah test yaptım negatif ama 20 aralıkta akşam transfer olduğum için daha bozmuyorum moralimi. Hayırlı sonuçlar inşallah
Biraz önce yine yaptım canım prediktörle çok silik pozitif çıktıİdrar testiyse çok erken bence, moralinizi bozmayın 7. Veya 8. Gün yapmak daha mantıklı. Güzel haberlerinizi bekliyorum
Yaaa inanmıyorummBiraz önce yine yaptım canım prediktörle çok silik pozitif çıktıpazartesi akşam transfer olmuştum.
Canım benimki prediktörle cok silik cıktı. Baska testle cıkmazdı muhtemelen. Simdi kan versem 10 bile cıkmaz değerim. Sen istersen biraz daha sabret ki daha net bir sonuc alırsın. Sabırsızlık kötüYaaa inanmıyorummtebrik ederimm çok sevindim hayırlı olsunn darısı başımıza inşallah o zaman yarın ben de yapayım heyecanlandım şimdi
Haklısın canımCanım benimki prediktörle cok silik cıktı. Baska testle cıkmazdı muhtemelen. Simdi kan versem 10 bile cıkmaz değerim. Sen istersen biraz daha sabret ki daha net bir sonuc alırsın. Sabırsızlık kötü
2020 aralık ayı transfer olan arkadaşlarımızla bizim de vardı böyle bi konumuzKızlar merhabalar,
Aralıkta transfer olacak arkadaşlar gelin birlikte bekleyelim günümüzüneler yapıyoruz, neler yapmamalıyız birbirimize destek olup bilgi paylaşımı yapalım
Anne İsmi Embriyo Yaş Transfer Tarihi SONUÇ @nacwes 3.gün Kardelen060492 5.gün 29 11 Aralık @Matmazella 5.gün 19 aralık agustos72 6.gün 3 Aralık @dlkerk 5.gün 1 aralık B bebikoms @FlyingHummingbird 5.gün 31 @Guullddeenn 5.gün 6 Aralık @efsunn210102 @Byrmseyda1 1.gün 25
Anne İsmi Embriyo Yaş Transfer
TarihiSONUÇ @Sandra86 5.gün @istanbul88 6.gün @Saturnyildizi 2.gün 32 D Demiripek 5.gün-3.gün 7 Aralık @Gldmergn 5.gün @gulcehanim 5.gün 27 @hasretim0601 5.gün 33 @mlshope 5.gün 28 3 Aralık B bebikoms 5.gün 26 @Zeynepkur 5.gün 38 3 Aralık
Anne İsmi Embriyo Yaş Transfer Tarihi SONUÇ❤ @Aslanb 5.gün 28 @Maydonozhanim 5.gün 27 13 Aralık @miracle070210 5.gün 2 Aralık @Hayalperestttttttt 5.gün 2 Aralık @mucizelervar 29 Kasım @leyladanvazgecme 4.gün 1 Aralık @akyaa 9 Aralık @Canaann34 3.gün 24 1 aralık @Minik Mucize 6.gün 7 Aralık M mutluannne123456789 5.gün 13 aralık
Anne İsmi Embriyo Yaş Transfer SONUÇ @kucukbrmeseleee 5.gün 29 1 Aralık Yılmak yok @Guli2101 3.gün 40 2 Aralık @karyelimmm 6 Aralık @mira9693 1 aralık @Selinilya 6.gün 6 aralık @Minikbirmucizemeselesi 12 aralık @Katre_g 31 @papatyam54 25 @nis1234 5.gün 26 8 aralık @CevikKiz 5.gün 31 6 aralık @hellopeople 6.gün 3 aralık @mucizelervar 5.gün 27 S sharonandhope 5.gün 39 20 aralık @Htc258316 3.gün 6 aralık
O banada denk geliyodu batıl inanç hic takılma öyle seylereKızlar size bir soru sorcam belki komik gelcek ama bugün transferin 7.günü salı günü test vercem Allah izin verirse ben tüp bebek öncesi parmakla gebelik testi falan diye bir şey vardı onu bile denedim şimdi biz vajinal fitil olarak kullanıyoruz ya ben fitili koyarken az ilerde hemen elime topik gibi bir şey geliyor buda gebeliğin olmadığı anlamına geliyormuş gebelik için sonsuz boşluk olması lazımmış şimdi bunun doğruluk payı nedir sizlerde durum nasıl
Allah bagıslasın ikizmi oldu. Hamilelik nasıl gecti2020 aralık ayı transfer olan arkadaşlarımızla bizim de vardı böyle bi konumuzduygulandım bir an bu başlığı görünce rabbim emeklerinizin karşılığını hayırlısıyla nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?