Aralık 2021 tüp bebek transfer olacaklar

Kızlar transferin 6. günü az önce hapşırınca sol kasığıma birden ağrı saplandı bı şey olmamıştır inşallah çok tedirgin oldum lütfen cevap verin

Kızlar transferin 6. günü az önce hapşırınca sol kasığıma birden ağrı saplandı bı şey olmamıştır inşallah çok tedirgin oldum lütfen cevap verin
Merak etme canım. Ben transferden hemen sonra nezle gibi oldum, hapşırmaktan öksürmekten içim dışıma çıktı. Çok şükür pozitifi gördüm darısı başına olsun insallah

Canım benimde transfer iptal oldu. Ocakta histeroskopi yaptircam . Polip şüpheleniyor doktor önce yoktu(((neyse nasıp ☹.beni silebilirsin artık. Herkese bol şans diliyorum

Kızlar size bir soru sorcam belki komik gelcek ama bugün transferin 7.günü salı günü test vercem Allah izin verirse ben tüp bebek öncesi parmakla gebelik testi falan diye bir şey vardı onu bile denedim şimdi biz vajinal fitil olarak kullanıyoruz ya ben fitili koyarken az ilerde hemen elime topik gibi bir şey geliyor buda gebeliğin olmadığı anlamına geliyormuş gebelik için sonsuz boşluk olması lazımmış şimdi bunun doğruluk payı nedir sizlerde durum nasıl

Yaaa inanmıyorumm tebrik ederimm çok sevindim hayırlı olsunn darısı başımıza inşallah o zaman yarın ben de yapayım heyecanlandım şimdi
Canım benimki prediktörle cok silik cıktı. Baska testle cıkmazdı muhtemelen. Simdi kan versem 10 bile cıkmaz değerim. Sen istersen biraz daha sabret ki daha net bir sonuc alırsın. Sabırsızlık kötü

2020 aralık ayı transfer olan arkadaşlarımızla bizim de vardı böyle bi konumuz duygulandım bir an bu başlığı görünce rabbim emeklerinizin karşılığını hayırlısıyla nasip etsin inşallah

O banada denk geliyodu batıl inanç hic takılma öyle seylere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…