Aralık 2021 tüp bebek transfer olacaklar

Kanama falan oldumu. Kalp atısından sonra biraz rahatlama oluyomu. Her gunumuz korku stres icinde anı yasayabilmek cok zor
Transferimin 11 günü yerleşme lekesi gelmişti sadece o da çok açık toz pembe şeklinde ben 21 Aralık'ta transfer oldum geçen sene 26 Aralık'ta transferimin 5 günü test yaptım kan değerim de çıkmıştı hamile olduğum 11 günü yerleşme kanaması gördüm çok hafif bir kere geldi bir daha gelmedi önceki de düşük olduğu için benim tabii ki de stres her zaman oluyor ta ki kucağınıza alana kadar kalp atışından sonra bir rahatlama oldu ama benim ikiz olduğu için 15 güne bir doktora gitme isteğim oldu sürekli aklım Çünkü sürekli oradaydı Herhangi bir sıkıntı var mı yok mu diye 4 aya kadar bu böyle devam etti 15 güne bir gittim doktora Ondan sonra aylık kontrolümüzde gittik bütün testlerimizi yaptırdık 36 + 3 de ikizlerim dünyaya geldi estrofem Progestan prolutex oksapar bu ilaçlarla devam ettim hamileliğimi Herhangi bir sorunuz olursa seve seve cevaplarım

Benimde ilk denemem bos gebelik nedniyle düsük oldu.simdi 5+4üm. Camur gibi kahve lekeler geliyo ara sıra. Kontrolde korkulcak bisey yok guzel gorunuyo dedi. Progestan dex ve fitil, oksapar, coraspin, prednol estrofem kullanıyorum. Ne kadar kullandın ilaclari

Estrofem prolutex 4 ayda kesildi progestana 5 aya kadar devam ettim oksapar doğumdan 3 gün önce bıraktım

Kizlar merhaba, bu 3.tup bebek tedavim. Bugun 10.gunum. Yarim gun geriden gelen 5.gun embriyosu verildi. Sali gunu test gunum. Bu sabahtan beri ciddi kasik agrim var tam olarak hasta olcakmisim ya da olmusum da 1.gunundeymisim gibi. 1.tedavide transferde bunu yasamamistim diye hatirliyorum. 2.de ise transfer etmeye embriyo kalmamisti. 3.de de cok fazla umudum yok aslinda, transferden sonra 2 gun agrim oldu o normal elbette. O zamandan sonra hic bi agri vs bsy yoktu sabahtan beri kasik agrisi olunca umutlanmaya basladim 4 5 gundur de beyaz akintim var aslinda bu bile normal olabilir ama iste. Rabbim hic birimizin yuvasini bos birakmasin insallah.

Merhaba ben sabah test yaptım negatif ama 20 aralıkta akşam transfer olduğum için daha bozmuyorum moralimi. Hayırlı sonuçlar inşallah
Daha çok erken, biraz daha sabır. İnşallah sonu güzel olacak, sağlık ve hayırlısıyla
merhabalar beni de ekleyebilirsiniz. Yaş 35. 1. deneme, dondurulmuş 5.gün embriyosu. 20 Aralıkta tek emriyo transfer oldu. Test tarihi 30 Aralık

Selam arkadaşlar 23 aralık transferim oldu 4.gün embriyosu 5.günüm bu gün akıntım çok var şişkinlik var arada kasık ağrısı oluyor adet olacak gibi sivilcelenmem oldu benide gruba eklermisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…