Aralık 2021 tüp bebek transfer olacaklar

Adet sancısı gibi sancıların ilaçlardan kaynaklı olduğunu söyledi hemşire gayet doğal, lekelenme şeklinde kanama da olabilir dedi. Kan testi yaptırıp eğer negatif sonuç alırsak ilaçları kendimiz mi bırakıyoruz yoksa merkezle görüşüp ona göre mi bırakılıyor bilen var mı??
İnşaallah hepimizin pozitif olur kan testleri

İlaclari bazı doktorlar kalp atışına, bazıları ilk 3 aya kadar devam ettirebiliyor. Sormadan bırakmayın

Evet dün oldu transferim canım 5. Gün iki embriyo transferi oldum dinleniyorum hakkımızda hayırlısı olsun bakalım
Mrb bu 5 6 7 gun embriyo ne anlama geliyor acaba bende yeni transfer oldum 4. Gunum 3.gun embriyosu 2 tane transfer edildi gunlerin anlami ne bilgim yokta bilgisi olan varmi

Selam arkadaşlar 23 aralık transferim oldu 4.gün embriyosu 5.günüm bu gün akıntım çok var şişkinlik var arada kasık ağrısı oluyor adet olacak gibi sivilcelenmem oldu benide gruba eklermisiniz
Benimde 25 aralik transfer gunum ins tutar hepimizin kucaklari dolu dolu olsun 2 adet transfer edildi 3.gun embiriyosu

Mrb bu 5 6 7 gun embriyo ne anlama geliyor acaba bende yeni transfer oldum 4. Gunum 3.gun embriyosu 2 tane transfer edildi gunlerin anlami ne bilgim yokta bilgisi olan varmi
Embryolar gelişimlerini sürdürken bazen 2.-3.-5. gün dondurulabiliyor veya transfer edilebiliyor..
Bu tamamen sizin durumunuza ve doktorun tecrübesine göre yapılıyor...
Tutunma olarak 3.-5. gün embryolar daha çok tercih ediliyor..
5.gün evresi blastokist evresi dendiği için değişimin ve farklılaşmanın başladığı evre oluyor. O yüzden 5.gün embryosu daha çok tercih ediliyor. 5. güne kadar gelenler daha sağlıklı görülüyor..
Ama 3. günde sağlıksız demek değil. 3. gün olanlarda da tutunma ihtimali fazla oldugu için blastokist aşamasına anne karnında geçirmesi tercih ediliyor..,
Tamamen size ve doktorunuza kalmış bir durum..

Anladim cok tsk ederim bilgi verdiğiniz için doktorum emriyolarin cok kaliteli olduğunu söyledi ins benimledir bebeklerim

Anladim cok tsk ederim bilgi verdiğiniz için doktorum emriyolarin cok kaliteli olduğunu söyledi ins benimledir bebeklerim
Aynen çok kaliteli dediği 8 tane hücre yapısı oluşup oluşmadığı.. Zaten size transfer öncesi bilgi vermişlerdir...
Meraklanmayın sizinledirler inş... :)

Aynen çok kaliteli dediği 8 tane hücre yapısı oluşup oluşmadığı.. Zaten size transfer öncesi bilgi vermişlerdir...
Meraklanmayın sizinledirler inş... :)
Tip dilinde pek konusmuyor bizimki :) oyuzden burda bazi terimleri ablamiyorum okkali bebeklerin var baya iyiler diyor tam transfer esnasında hepimiz güldük Vala hemşirelere matrak biraz doktorum Allah ondan razı olsun ilk denmemde ayni doktordu 5 yasinda kizim var sukur

Maşallah :) Artık herkes internetten öğrendiği için doktorlar da üstünde durmuyor..
Zaten daha önce pozitif sonuç almışsınız.. Şimdide rahatlıkla alırsınız..
İnş güzel haberlerinizi alırız :)

Ay ins 5 yil geçince üstünden tekrar heyecan olacakmı olmayacakmı gunler gecmiyor siz ne durumdasiniz

Ay ins 5 yil geçince üstünden tekrar heyecan olacakmı olmayacakmı gunler gecmiyor siz ne durumdasiniz
İnş olacaktır. Rahminiz daha önce gebelik geçirdi.. Alışık :)
Benim yumurtalarım toplandı.. Ocak sonu gibi transfer olacak inş..
Bende dikkat etmem gerekenlere buradan bakıp öğrenmeye çalışıyorum..
Burası sayesinde çok hızlı hareket edip çok iyi yol aldım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…