Aralık 2021 tüp bebek transfer olacaklar

Evet burası baya faydalı oluyor bilen bilmeyene anlatıyor sonuc olarak herkex ayni yolda ve en güzeli birisi testim pozitif dediğinde kendiminmis gibi seviniyorum ins sende en kısa zamanda guzel haberler alirsin

Evet bide yas da çok onemli ilkde benimde tekti tuttu kizim var sukur simdi 2 adet transfer oldu bakalim hayirlisallah

Evet bide yas da çok onemli ilkde benimde tekti tuttu kizim var sukur simdi 2 adet transfer oldu bakalim hayirlisi
Allah uzun ömür versin kızınıza il tutysa bu da tutar inşallah ne zmn öğrendiniz ilk kızınızda 5. 6.gündr ende test yapınca çıkıyor diyrolar ben tedirginim üzülmek istemiyorum ondam yapmaya korkuyorum açıkcası

Vala 9. Gun yaptim canim dayanamayıp 12. Gun demişlerdi 76 cikti beta bana kalacak olursa 8 9 gun yaptir eger dayanamıyorsan kac adet 1 mi 2 mi transfer oldun

Bide 1 adet olunca deger dusuk cikar bence 8. Yada 9. Gun yaptir 9. Benim 76 12. Gun sanirim 150 kusur bisey cikti ama minik ins seninle canim sık biraz daha disini valla 4. Gundeyim gunler ay gibi geçiyor Allah yardımcımız olsun
Amin inşallah canım öyle yapayım bende zaman geçmiyor dediğin gibi

Negatif sonuç alınca bırakın diyorlar adet olunması için

Kızlar merhaba . Bende bu hafta transfer olacağım inşallah. Pazartesi OPU oldu . 8 yumurta toplandı. Dün sabah aradılar. 6 sını işleme almışlar ama geriye 3 tanesi kalmış embriyo oluşmuş. Şimdi de 5. Güne gitmelerini bekliyorlar. Benim yumurtam az amh düşük 1.48 niye 5. Günü bekliyorlar anlayamadım hiç umudum yok 3 taneden 5. Güne gideceklerine. Bana dua eder misiniz en azından 1 tanesi 5. Güne ulaşabilsin.

Selam kizlarr dun transfer oldum bugun 1.gunum hic bir degisiklik hissedemiyorm cok garip ya varligini biliyosun ama bisi yok insallah bana tutunur minigim
İnşallah bebeğin sana tutunur bu süreçte çok düşünmemek gerekiyormuş doktorlar öyle söylüyor açıp 5 sezonluk dizi izleyin kafanızı başka şeylerle meşgul edin çok rahat geçirin diyorlar bu sonuç bekleme kısmını. Onlar sadece söylüyor tabi düşünmeden de nasıl olacak ki :)

Bende 27sinde Acıbadem maslakta transfer oldum. Hayırlısı olsun hakkında inşallah. Belirtilerin nasıl benim adet olucakmışım gibi sancılarım ve batmalar var karnımda biraz

Daha ilk gun inan zor gecti isten izin alfim bu sureci evde geciriyim diye ama gecmiyor yatsam mi uzansammi otrsammi ne yapsam bilemiyorm insallah canimmm

Fiyat bilgisi verebilecek var mı?
Diyarbakır memorial hastanesinde yumurta toplama yaptırdım ben mesela 11 bin 500 aldılar.tabi bu aşamanın öncesinde kullanılan ilaçlar iğneler var onlarda dahil edildiğinde rahat 20 bini buluyor. Özelde yaptırıyorum ben devlet desteği yok o fark da var devletten raporlu başlatıldığında tedavi biraz daha düşüyormuş fiyatı.

Bende 27sinde Acıbadem maslakta transfer oldum. Hayırlısı olsun hakkında inşallah. Belirtilerin nasıl benim adet olucakmışım gibi sancılarım ve batmalar var karnımda biraz
Benim karnımda ağrım var, bel ağrısı da ama ilaçlardan diyorlar. Öncekinde de olmuştu ama negatif sonuçlanmıştı. Belirti aramamak en iyisi bence.

Ben acıbadem'de polip, yapışıklık ve kanal genişletme ameliyatı oldum. Benim toplamda 35 bin tuttu. Yok vs masraflar hariç. Şimdikini Urfa'da özel bı klinikte yaptırdım 12 bin ilaçlar hariç. Her şehir ve her merkezde farkli fiyat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…