- Konu Sahibi Kardelen060492
-
- #1.261
Hayırlısı olsuun bundan sonraki yıllarınız bebişinle musmutlu geçsin inşallah. Kaçıncı gün embriyosuydu ve sonucu kaçıncı gün öğrendin. Ben biraz sabırsızım dayanamıyorum artıktaBenimde kontrolum vardi. Kalbi atiyomus ama ben goremedim. 6+4 olmus❤Lekelenmeler hep devam ediyo. Kesede bi sorun gorunmuyo, dondurulmus transferinde normal goruyoruz diyo. Burda hamile takibi yapmiyolar, artik kadin dogumda devam edeceksin dedi. Farkli sehirdeyiz bulundugum yerde bi doktor bulcam artık kendimi. Estrofemi 8. haftada bırak, diger ilaclara takip eden doktor karar vercek dedi.
9 yıllık hasretim yeni yıl hediyem saglıkla gel guzel bebegim ❤
6.gun embriyosun 7.gunde ogrendim. Senin kacincı gununHayırlısı olsuun bundan sonraki yıllarınız bebişinle musmutlu geçsin inşallah. Kaçıncı gün embriyosuydu ve sonucu kaçıncı gün öğrendin. Ben biraz sabırsızım dayanamıyorum artıkta
Benimde 6. gun embriyosu. 27 aralıkta transfer oldum. İlk günü saymazsam 4. Gün sayarsak 5. Gün. Bugün dayanamadım yaptım test ama negatif çıktı6.gun embriyosun 7.gunde ogrendim. Senin kacincı gunun
Daha erken varsada cikmayabilirBenimde 6. gun embriyosu. 27 aralıkta transfer oldum. İlk günü saymazsam 4. Gün sayarsak 5. Gün. Bugün dayanamadım yaptım test ama negatif çıktı
Onu bende duydum ama henüz ihtiyacım olmadı. Umarım olmazdaBirşey sormak istiyorum, iğne yerlerim hep mosmor oldu hirudoid fort jel geçiriyormuş hemşire söyledi kullanan var mı??
Kalçam mosmor üzerine yatamıyorum 2 tarafında hergün iğne vuruluyorum sağlam yer kalmamış öyle dedi hemşire. Kullansam sıkıntı olur mu bilemedimOnu bende duydum ama henüz ihtiyacım olmadı. Umarım olmazda
Buzla masaj denedin mi onu da çok okudum.Kalçam mosmor üzerine yatamıyorum 2 tarafında hergün iğne vuruluyorum sağlam yer kalmamış öyle dedi hemşire. Kullansam sıkıntı olur mu bilemedim
Yok onu duymadım deneyeyim teşekkür ederimBuzla masaj denedin mi onu da çok okudum.
Cok erken ogrenmissin canim benimde dondurulmus 5. Gun embiryosu 28 aralikta transfer oldum sabirla 10 ocagi bekliyorum cok merak ediyorum6.gun embriyosun 7.gunde ogrendim. Senin kacincı gunun
Rabbim guzel haberler duyursunCok erken ogrenmissin canim benimde dondurulmus 5. Gun embiryosu 28 aralikta transfer oldum sabirla 10 ocagi bekliyorum cok merak ediyorum
İnş bizlerede nasip olur.. Sağlıkla sıhhatle gelsin inşEki Görüntüle 2980153 27 aralıkta transfer oldum. 6.Gün silik çizgiyi gördüm arkadaşlar. Allah hepinize güzel haberler almayı nasip etsin inşallah
Tbrkler.. kaçıncı gün embriyosu acaba?Eki Görüntüle 2980153 27 aralıkta transfer oldum. 6.Gün silik çizgiyi gördüm arkadaşlar. Allah hepinize güzel haberler almayı nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim . Allah sanada nasip etsin inşallah hepinize . 6. Gün embriyosuTbrkler.. kaçıncı gün embriyosu acaba?
Çok sevindim senin adına.. allah isteyen herkese nasip etsinTeşekkür ederim . Allah sanada nasip etsin inşallah hepinize . 6. Gün embriyosu
Canım seninle ben aynı gün transfer olmuşuz,ikimizde dondurulmuş transfer nasılsın nasıl hissediyosun?Cok erken ogrenmissin canim benimde dondurulmus 5. Gun embiryosu 28 aralikta transfer oldum sabirla 10 ocagi bekliyorum cok merak ediyorum
İlk 4 5 gun birsey hissedemedmCanım seninle ben aynı gün transfer olmuşuz,ikimizde dondurulmuş transfer nasılsın nasıl hissediyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?