Aralık 2021 tüp bebek transfer olacaklar

Benimde kontrolum vardi. Kalbi atiyomus ama ben goremedim. 6+4 olmus❤Lekelenmeler hep devam ediyo. Kesede bi sorun gorunmuyo, dondurulmus transferinde normal goruyoruz diyo. Burda hamile takibi yapmiyolar, artik kadin dogumda devam edeceksin dedi. Farkli sehirdeyiz bulundugum yerde bi doktor bulcam artık kendimi. Estrofemi 8. haftada bırak, diger ilaclara takip eden doktor karar vercek dedi.
9 yıllık hasretim yeni yıl hediyem saglıkla gel guzel bebegim ❤

Eklentiler

• 20211231_161527.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 55
Hayırlısı olsuun bundan sonraki yıllarınız bebişinle musmutlu geçsin inşallah. Kaçıncı gün embriyosuydu ve sonucu kaçıncı gün öğrendin. Ben biraz sabırsızım dayanamıyorum artıkta

Canım seninle ben aynı gün transfer olmuşuz,ikimizde dondurulmuş transfer nasılsın nasıl hissediyosun?
İlk 4 5 gun birsey hissedemedm 5. Gunden sonra hafif hafif sanci basladi dun aksamda birazcik pembe akinti gbi birsey geldi insallah melegimiz bizimledir korktm biraz gogus hassasiyetm var onun disinda birsey yok suan cnm senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…