- Konu Sahibi Kardelen060492
-
- #1.281
Bende çok nadir hafif sancı gibi oluyor ama onın dışında hiç birşey yok,kanamayıda çok duydum yerleşme kanaması diyorlar ama bende olmadıİlk 4 5 gun birsey hissedemedm5. Gunden sonra hafif hafif sanci basladi dun aksamda birazcik pembe akinti gbi birsey geldi insallah melegimiz bizimledir korktm biraz gogus hassasiyetm var onun disinda birsey yok suan cnm senin
İnsallahhhBende çok nadir hafif sancı gibi oluyor ama onın dışında hiç birşey yok,kanamayıda çok duydum yerleşme kanaması diyorlar ama bende olmadıinşallah pozitif sonucu alalım bu hafta sen nerede tedavi oluyorsun canım istanbulmu?
Bende altunizade bahçeci umut tüp bebekİnsallahhhİstanbul canim bahceci tup bebek merkezi
Ben fulyaBende altunizade bahçeci umut tüp bebekbelkide aynı merkezdeyiz
İns meleklerin tutunur sana canmMerhabalar ben aranizda yeniyim 2020 yilinda tup bebek ile bir kizim oldu cok sukur. Simdi 2. Kez transfer oldum 2 tane 5. Gun blastokist embriyo sizce ikoz sansi nedir cok istiyorum daa ilkindede cift embriyoydu ama kanamam oldu birini kaybettim bundan cok umitliyim ikiz olur diye
Merhabalar ben aranizda yeniyim 2020 yilinda tup bebek ile bir kizim oldu cok sukur. Simdi 2. Kez transfer oldum 2 tane 5. Gun blastokist embriyo sizce ikoz sansi nedir cok istiyorum daa ilkindede cift embriyoydu ama kanamam oldu birini kaybettim bundan cok umitliyim ikiz olur diye
İnşallah ikisi de sana tutunurMerhabalar ben aranizda yeniyim 2020 yilinda tup bebek ile bir kizim oldu cok sukur. Simdi 2. Kez transfer oldum 2 tane 5. Gun blastokist embriyo sizce ikoz sansi nedir cok istiyorum daa ilkindede cift embriyoydu ama kanamam oldu birini kaybettim bundan cok umitliyim ikiz olur diye
Canım belkide yerleşme kanaması denilen durumdur çok okudum öyle burada inşallah öyledirBen fulyabnm 2 3 gundur sancim var ya minik minik lekeneme oluyor kahverengi korkuyorm
6.gun biraz erken yukselebilir belkiMerhaba arkadaşlar ben trasfer olalı 6 gün oldu bugün 7 günüm.
5gun idrar testi yaptım beklemeden hafif çift çıktı.
6 gün kan verdim <2.30-- çıktı.
5 gün ebriyosu koyuldu.
Sizce yukselirmi
İnsallah oyledir cnmCanım belkide yerleşme kanaması denilen durumdur çok okudum öyle burada inşallah öyledir
Benim transferi saymazsak 8. gün 5. gün embriyosu versem çıkar mı acaba akşam ?Eğer 5. gün embriyosu ise 9. günde yaptırabilirsin benim doktorum 9. günde test istedi. Şimdi 11. günde yaptırıp artışa bakıcaz
inşallah , Çift embriyo mu ? Birde 5.gün mü acaba embriyonuz. Bende heyecanla gitmek istiyorum da :)Kızlar bende bugün kan verdim.
8. Gün 57,
10. Gün 164 çıktı darısı keseyi görmeye inşallah
Çıkar bence, çünkü benim doktorum 9. gün test istedi. 1 gün erken de çıkardı birde akşam yaptırıyorsun 8,5 gün sayılırBenim transferi saymazsak 8. gün 5. gün embriyosu versem çıkar mı acaba akşam ?
Çok erken yapmışsınız herşey için çok erken. O yüzden 10 gün öncesinde test yapmayın diyorlar. Kafaya takmamak lazım 1 günde bile yükselebiliyor değerler.Merhaba arkadaşlar ben trasfer olalı 6 gün oldu bugün 7 günüm.
5gun idrar testi yaptım beklemeden hafif çift çıktı.
6 gün kan verdim <2.30-- çıktı.
5 gün ebriyosu koyuldu.
Sizce yukselirmi
Estrofem mi demek istediniz ? Ben çok şükür hamileyim sizin dediğiniz değerleri ölçtürdükten sonra başlamıştım estrofeme, hala kullanıyorum. Rahim duvarını kalınlaştırmak için kullanılıyor.Kizlar merhaba. Ben adetimi bekliyorum. Tekrar ikinci tedaviye baslayacagim. Doktorum adetimin 21. Gunu e2 ve progesteron testi istedi. Sonuclar normal cikti. Ama hergun sabah aksam Estradiol hapina basladim. Bu haplar ne ise yariyor bilen var mi? Tesekkur ederim.
Sanirim Estrofem estorojen ilaci. Cok halsizlik ve uyku yapti ilk gunden. Ben adetim baslayana kadar kullanicam sonra da yumurta gelistirme ilaclarina baslicam. Yumurta sayisi ve kalitesine de faydasi var mi acaba?Estrofem mi demek istediniz ? Ben çok şükür hamileyim sizin dediğiniz değerleri ölçtürdükten sonra başlamıştım estrofeme, hala kullanıyorum. Rahim duvarını kalınlaştırmak için kullanılıyor.
Çok teşekkür ederim darısı isteyenlere olsun Rabbim nasip etsin tez vakitteSanirim Estrofem estorojen ilaci. Cok halsizlik ve uyku yapti ilk gunden. Ben adetim baslayana kadar kullanicam sonra da yumurta gelistirme ilaclarina baslicam. Yumurta sayisi ve kalitesine de faydasi var mi acaba?
Cevabiniz icin tesekkurler. Saglikla alin kucaginiza insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?