Aralık 2021 tüp bebek transfer olacaklar

İlk 4 5 gun birsey hissedemedm 5. Gunden sonra hafif hafif sanci basladi dun aksamda birazcik pembe akinti gbi birsey geldi insallah melegimiz bizimledir korktm biraz gogus hassasiyetm var onun disinda birsey yok suan cnm senin
Bende çok nadir hafif sancı gibi oluyor ama onın dışında hiç birşey yok,kanamayıda çok duydum yerleşme kanaması diyorlar ama bende olmadıinşallah pozitif sonucu alalım bu haftasen nerede tedavi oluyorsun canım istanbulmu?

Merhabalar ben aranizda yeniyim 2020 yilinda tup bebek ile bir kizim oldu cok sukur. Simdi 2. Kez transfer oldum 2 tane 5. Gun blastokist embriyo sizce ikoz sansi nedir cok istiyorum daa ilkindede cift embriyoydu ama kanamam oldu birini kaybettim bundan cok umitliyim ikiz olur diye

İns meleklerin tutunur sana canm

İnşallah ikisi de sana tutunur benimde 5. Gün blastokist 2 tane transfer yapıldı. Cumartesi transferim oldu benim bugün 3. Günüm. Sizin ne zaman transfer oldunuz? Kaçıncı gününüz? Belirtiniz var mı ? Doktorların videolarını izliyorum da kaç gündür 5. Gün transferlerinde 3. Günde başlıyormuş tutunmaya ve 5. Gün tutunması bitiyormuş. Tutunma kanaması olsun diye dua ediyorum.

Merhaba arkadaşlar ben trasfer olalı 6 gün oldu bugün 7 günüm.
5gun idrar testi yaptım beklemeden hafif çift çıktı.
6 gün kan verdim <2.30-- çıktı.
5 gün ebriyosu koyuldu.
Sizce yukselirmi

Merhaba arkadaşlar ben trasfer olalı 6 gün oldu bugün 7 günüm.
5gun idrar testi yaptım beklemeden hafif çift çıktı.
6 gün kan verdim <2.30-- çıktı.
5 gün ebriyosu koyuldu.
Sizce yukselirmi
Çok erken yapmışsınız herşey için çok erken. O yüzden 10 gün öncesinde test yapmayın diyorlar. Kafaya takmamak lazım 1 günde bile yükselebiliyor değerler.

Kizlar merhaba. Ben adetimi bekliyorum. Tekrar ikinci tedaviye baslayacagim. Doktorum adetimin 21. Gunu e2 ve progesteron testi istedi. Sonuclar normal cikti. Ama hergun sabah aksam Estradiol hapina basladim. Bu haplar ne ise yariyor bilen var mi? Tesekkur ederim.

Estrofem mi demek istediniz ? Ben çok şükür hamileyim sizin dediğiniz değerleri ölçtürdükten sonra başlamıştım estrofeme, hala kullanıyorum. Rahim duvarını kalınlaştırmak için kullanılıyor.

Sanirim Estrofem estorojen ilaci. Cok halsizlik ve uyku yapti ilk gunden. Ben adetim baslayana kadar kullanicam sonra da yumurta gelistirme ilaclarina baslicam. Yumurta sayisi ve kalitesine de faydasi var mi acaba?
Cevabiniz icin tesekkurler. Saglikla alin kucaginiza insallah.

Çok teşekkür ederim darısı isteyenlere olsun Rabbim nasip etsin tez vakitte biraz kullanınca alışırsınız, bayadır kullanıyorum ben artık yan etkisi olmuyor. sadece rahim duvarına yönelik bi ilaç olduğunu biliyorum yanlış bilmiyorsam eğer. Şimdiden rahim duvarınızı tedaviye hazırlıyor olabilir. Benim doktorum yumurtam ve kalitesi için takviye edici gıda vermişti çok faydasını görmüştük eşimle birlikte kullanmıştık hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…