- 9 Aralık 2022
- 37
- 42
- 18
- 35
- Konu Sahibi Karamelek54
-
ay çok sevindim, darısı haftaya bana, ve bekleyen tüm herkese olsun inşallah hayırlısı ileİnşallah sizlerede nasip olur dua ediyorum inanın.
Bazıları belirtisiz gebe kalıyor belirti öyle fazla aramayın kendinizde ve hiç düşünmeyin kafanızı başka şeylere meşgul edin
Insallah birdahaki sefere nasip olur demek ki suan vakit saat dolmamis ümidini hic kaybetme sükür ki tedavisi var imkan var.Maalesef negatif kizlar benim
Mücadeleyi bırakmak yok, daha güzelleri olacaktır inşallah. Allah’ım hakkınızda hayırlısını versin.Maalesef negatif kizlar benim
Hayırlı olsun canım bebişin seninleKızlar 7. Günüm erken gebelik testi yaptım varmı sizce.
Eki Görüntüle 3175800
İnşallah hayırlısıyla kan testi vericem bugün bakalım orda da çıkar inşallahHayırlı olsun canım bebişin seninle
Hayirli olsun canimKızlar 7. Günüm erken gebelik testi yaptım varmı sizce.
Eki Görüntüle 3175800
Kesinlikle canım her şey vaktine esir biraz ara vericem bakalim doktorum da öyle dedi kendiliginden de olabilir şansın çok yüksek dedi bakalim nasip ❤Insallah birdahaki sefere nasip olur demek ki suan vakit saat dolmamis ümidini hic kaybetme sükür ki tedavisi var imkan var.
Amin amin canım inşallah rabbim büyüktür napalim sabırla devam inşallah rabbim kendiliginden nasip ederMücadeleyi bırakmak yok, daha güzelleri olacaktır inşallah. Allah’ım hakkınızda hayırlısını versin.
Masallah canım bebegin seninle inşallah rabbim kucağında da göstersinKızlar 7. Günüm erken gebelik testi yaptım varmı sizce.
Eki Görüntüle 3175800
Amin canım inşallah. Rabbim herkese versin tez zamanda hayırlısınıMasallah canım bebegin seninle inşallah rabbim kucağında da göstersin
Bhcg 22 çıktı kızlarKızlar 7. Günüm erken gebelik testi yaptım varmı sizce.
Eki Görüntüle 3175800
Sağlıkla artsın inşallah canım ilk deneme mi senin ?Bhcg 22 çıktı kızlar
Hayirli olsun canım şimdidenBenim de cumartesi (17 Aralık ) transferim varTek embriyo, 5ab kalite
3. DenemeSağlıkla artsın inşallah canım ilk deneme mi senin ?
Allahim yüzünü güldürsün inşallah canım3. Deneme
Amin canım inşallah. Allah herkese nasip etsinAllahim yüzünü güldürsün inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?