- 14 Haziran 2021
- 260
- 140
- 53
- Konu Sahibi Karamelek54
-
Evet gerçekten öyle canım en zoru beklemekmis
güzel haberleri bekliyoruz, Allahım hayırlısını kolaylıkla versin inşallahKizlar saglik ocağında kan verdim bu sabah bakalim sonuç ne gelicek ama negatif de gelse uzmicem kendimi napalim hakkımızda hayırlısı buymuş dicem biraz ara verdikten sonra tekrar denerim belki
Amin canım benim inşallahgüzel haberleri bekliyoruz, Allahım hayırlısını kolaylıkla versin inşallah
Canım burda pek farkedilmiyor kameradan sanırım rabbim güzel haberler almak nasip etsinGünaydın kizceler transferin 5.gunu kaset test yaptım silik çıktı inşallah sağlıkla ilerler bu sefer yaa dua edin olur mu
Günaydin canim
İnşallah canımGünaydin canim
Evet verdim insallah hayirli haberler aliriz ikimizde sonuclari paylasiriz
Amin kuzum İnşallahCanım burda pek farkedilmiyor kameradan sanırım rabbim güzel haberler almak nasip etsin
Sağol canım bide buna baksanaCanım burda pek farkedilmiyor kameradan sanırım rabbim güzel haberler almak nasip etsin
İnşallah kuzum hep birlikte güzel haberler alalım inşallahEvet canım bunda belli hadi hayırlı haberler verirsin inşallah bize
Yok canım henüz ya saglik ocağında verdim ya onun için 5 de eşim işten gelirken uğrayıp alcak bakalim senin cikti miK Karamelek54 selam canim cikti mi sonucun ne yaptin nasilsin
Hayirli olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsınKızlar bende dün transfer oldum ikinci denemem tavsiyelerinize ihtiyacım varrrr
Amin kuzum ne yapacağımı bilmiyorum artık 2. Denemem ama bu sefer aşırı bı halsizlik yaptı bendeHayirli olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsın
Benimde cikmadi henüz bakalimYok canım henüz ya saglik ocağında verdim ya onun için 5 de eşim işten gelirken uğrayıp alcak bakalim senin cikti mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?