Aralik ayi transfer olanlar birbirimize destek olalim kizlar 👶

Merhaba herkese hayırlı olsun inşallah bende olumsuz deneme sonrası tekrar transfer için hazırlanıyorum. Sperm analiz testi sonuçlarından anlayanınız var mı görsel ekledim ben hiç bir şey anlayamıyorum
Vallahi hiç bilmiyorum canım ben benim eşimde de bende de sorun yok sebepsiz infertilite onun için yorum yapamicam daha önce sıkıntı mı vardı esinde canım? Üzme kendini canım rabbim bu sefer güzel haberler almak nasip etsin inşallah

Evet canim dün yine yaptim hatta bir sabah bir de aksam cift cizgiyi görmüstüm fakat 6. günden beri ya kahverengi ya pembe birsey var silince. O biraz korkutuyor sen yaptin mi
Bende en son dün sabah yaptım yine negatif geldi canım maalesef doktoruna söyledin mi lekelenmen olduğunu canım korkma hayirlisyla güzel sonuclar alırsın ben inanıyorum

Pozitif çıktı çok şükür 517.6 çıkmış inşallah sizlerinde çıkar
Benim pek umudum yok canım kendime dair psikolojik olarak da kendimi hazırladım zaten negatife ama senin adına gerçekten çok çok sevindim dualarında bizi de eksik etme olur mu hamilelerin duası kabul olurmuş

Evet canim dün yine yaptim hatta bir sabah bir de aksam cift cizgiyi görmüstüm fakat 6. günden beri ya kahverengi ya pembe birsey var silince. O biraz korkutuyor sen yaptin mi
Bi belirtin falan var mi.cnm ya da ilk zamanlar olmus muydu bende hic bisi yok ne batma ne yanma

Belirtim çok olduğu sayılmaz adet olacakmışım gibi hissetim arada 6.günden itibaren lekelenmem oldu hep kahverengi veya pembemsi şuanda bel ağrım var sadece 9. Gün bugün
Valla kuzum bende kasik batması felan yok sadece hafif regl sancısı var belirti olarak diye üzülüyordum hayırlı olsun bebişin darısı bizlere

İnşallah sizlerede nasip olur dua ediyorum inanın.
Bazıları belirtisiz gebe kalıyor belirti öyle fazla aramayın kendinizde ve hiç düşünmeyin kafanızı başka şeylere meşgul edin

İnşallah sizlerede nasip olur dua ediyorum inanın.
Bazıları belirtisiz gebe kalıyor belirti öyle fazla aramayın kendinizde ve hiç düşünmeyin kafanızı başka şeylere meşgul edin
Haklisin cnm umarim edebilirim kafami baska seylerle.mesgul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…