- 14 Haziran 2021
- 260
- 140
- 53
- Konu Sahibi Karamelek54
-
Dondurulmuş mu transfer oldun canımAmin kuzum ne yapacağımı bilmiyorum artık 2. Denemem ama bu sefer aşırı bı halsizlik yaptı bende
Vallahi hiç bilmiyorum canım ben benim eşimde de bende de sorun yok sebepsiz infertilite onun için yorum yapamicam daha önce sıkıntı mı vardı esinde canım? Üzme kendini canım rabbim bu sefer güzel haberler almak nasip etsin inşallahMerhaba herkese hayırlı olsun inşallahbende olumsuz deneme sonrası tekrar transfer için hazırlanıyorum. Sperm analiz testi sonuçlarından anlayanınız var mı görsel ekledim ben hiç bir şey anlayamıyorum
Sen bir daha test yapmismiydin evde kuzumBenimde cikmadi henüz bakalim
Sen bir daha test yapmismiydin evde kuzum
Aynen 5.gun embriyosu 4ab kaliteDondurulmuş mu transfer oldun canım
Bende en son dün sabah yaptım yine negatif geldi canım maalesef doktoruna söyledin mi lekelenmen olduğunu canım korkma hayirlisyla güzel sonuclar alırsın ben inanıyorumEvet canim dün yine yaptim hatta bir sabah bir de aksam cift cizgiyi görmüstüm fakat 6. günden beri ya kahverengi ya pembe birsey var silince. O biraz korkutuyor sen yaptin mi
Tebrik ederim dualarından bizi de eksik etmePozitif çıktı çok şükür 517.6 çıkmış inşallah sizlerinde çıkar
Ayyy çok sevindim canım benim rabbim kucağında da görmek nasip etsin inşallah ❤Pozitif çıktı çok şükür 517.6 çıkmış inşallah sizlerinde çıkar
Benim pek umudum yok canım kendime dair psikolojik olarak da kendimi hazırladım zaten negatife ama senin adına gerçekten çok çok sevindim dualarında bizi de eksik etme olur mu hamilelerin duası kabul olurmuşPozitif çıktı çok şükür 517.6 çıkmış inşallah sizlerinde çıkar
Bi belirtin falan var mi.cnm ya da ilk zamanlar olmus muydu bende hic bisi yok ne batma ne yanmaEvet canim dün yine yaptim hatta bir sabah bir de aksam cift cizgiyi görmüstüm fakat 6. günden beri ya kahverengi ya pembe birsey var silince. O biraz korkutuyor sen yaptin mi
YAA darisi bizlere canimmmm cok sevindimPozitif çıktı çok şükür 517.6 çıkmış inşallah sizlerinde çıkar
Canım senin çift embriyo transferiydi deme ?Belirtim çok olduğu sayılmaz adet olacakmışım gibi hissetim arada 6.günden itibaren lekelenmem oldu hep kahverengi veya pembemsi şuanda bel ağrım var sadece 9. Gün bugün
Aynen canım 5. gün çift embriyoCanım senin çift embriyo transferiydi deme ?
Hicbisi yok bende kendi kendime belirti ariyorum galibaBelirtim çok olduğu sayılmaz adet olacakmışım gibi hissetim arada 6.günden itibaren lekelenmem oldu hep kahverengi veya pembemsi şuanda bel ağrım var sadece 9. Gün bugün
Valla kuzum bende kasik batması felan yok sadece hafif regl sancısı var belirti olarak diye üzülüyordumBelirtim çok olduğu sayılmaz adet olacakmışım gibi hissetim arada 6.günden itibaren lekelenmem oldu hep kahverengi veya pembemsi şuanda bel ağrım var sadece 9. Gün bugün
Haklisin cnm umarim edebilirim kafami baska seylerle.mesgulİnşallah sizlerede nasip olur dua ediyorum inanın.
Bazıları belirtisiz gebe kalıyor belirti öyle fazla aramayın kendinizde ve hiç düşünmeyin kafanızı başka şeylere meşgul edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?