- 27 Haziran 2018
- 217
- 288
- 103
- 32
- Konu Sahibi Karamelek54
-
İnşallah pozitife döner. Keşke yapmasaydım moralimi bozuldu2 gün sonra bir daha yap canım herkesin cikicak diye bir şey yok inşallah bebegin seninledir
Kan içinde erken değil mi daha, biraz daha mı bekleseniz acaba. Moralinizi bozmayın doktorun verdiği tarihten önce. Dilerim bebeğiniz tutunmuştur ve güzel haberi kanda görürsünüz. Eğerki tutunduysa boşuna onlara negatif enerji göndermeyin moralinizi yüksek tutmaya çalışın kolay değiliz ama çektiğimiz acıların yanında ne ki8.gunum ben erken gebelik yaptım yine negatif cikti kizlar yarın kanda her şey belli olcak bakalim nasipse olur değilse artık en baştan baslicam
6.gün genelde yapıp pozitifi görüyorlar burda bende çıkar diye umutlandım ama çıkmadı. 2 gün sonra tekrarlıycam hayırlısı artık.Çok erken yapmışsınız ama boşuna moralinizi bozmayın. 8. Günde yapıldığında bile çıkmıyor. Genelde 10.günde filan yapıyorlar emin olmak için
Moralinizi bozmayın lütfen çok erken daha test için. Gönlünüzü ferah tutun iyi düşünün iyi olsunİnşallah pozitife döner. Keşke yapmasaydım moralimi bozuldu
Ben devlet hastanesindeyim Zübeyde hanım daBende ankaradayim kuzum bahçeci de tedavi oluyorum
Tek canım benim 5.gunİnşallah kanda hayırlı haberi alırıztek mi çift embriyo mu sizin
Canım bana salı ver dediler hastaneden de ben yarın vereyim dedim işte 1 gün arayla bir şey olmaz herhalde diye düşünüyorum amaKan içinde erken değil mi daha, biraz daha mı bekleseniz acaba. Moralinizi bozmayın doktorun verdiği tarihten önce. Dilerim bebeğiniz tutunmuştur ve güzel haberi kanda görürsünüz. Eğerki tutunduysa boşuna onlara negatif enerji göndermeyin moralinizi yüksek tutmaya çalışın kolay değiliz ama çektiğimiz acıların yanında ne ki
Bende senin gibi 6.gunde başladım canım yapmaya hep negatif geldi çok moralim bozuldu ama sen sakın yapma kani bekle rabbim büyüktür ben çok pişmanım keşke hiç idrar yapmasaydımİnşallah pozitife döner. Keşke yapmasaydım moralimi bozuldu
İnşallah canım benimde 5.denemem bu süreç hem bedenen hemde manevi olarak çok yorucu. Rabbim hayırlı ve sağlıklı şekilde evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsinBen 1 kere kimyasal gebelik yaşadım geçtiğimiz ocak ayında kendiliginden oldu hatta tedaviyle falan değil femara kullanmıştım öyle kalmıştım onda çok belirti olmuştu benimde ama insanların bile her hamileleginde belirtileri farklı oluyor yani hatta günüm iki gün geçmişti idrarda öğrendim o zaman bile benim asiri silik çıkmıştı canım testte kanda netleşti yani aslında her zaman umudumuz olmalı ama insanız işte içimiz içimizi yiyor sabredemiyoruz evlat çünkü öyle bir şey her konuda sabırlıyım ama bu konuda olamıyorum bazen ama inanıyorum ki kızlar rabbim şimdi değilse bile birgun hepimizi evlatlarımıza kavusturcak ama sabırla❤
Evet canım gerçekten oyle Amin Amin rabbim sağlıkla kavuşmak nasip etsin canım benim herkese inşallah bende güzel haberler verebilirim inşallah mutlaka haber veririm zaten ❤İnşallah canım benimde 5.denemem bu süreç hem bedenen hemde manevi olarak çok yorucu. Rabbim hayırlı ve sağlıklı şekilde evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsinevlatlarımızın sağlığıyla ya da bizi bu yolda sınamasın. inşallah yarın güzel haber alırsın bizleri de haberdar et
Dayanamıyoruz her seferinde yapıyoruz ben önceki denememdede erken yapmıştım sonrada pozitife dönmüyor. allahtan umut kesilmez yinede 3-4 gün daha bekleyeceğim kan testini. Sende canını sıkma herşey de vardır bir hayır. Rabbim bekletiyorsa daha güzelleri içindir.Bende senin gibi 6.gunde başladım canım yapmaya hep negatif geldi çok moralim bozuldu ama sen sakın yapma kani bekle rabbim büyüktür ben çok pişmanım keşke hiç idrar yapmasaydım
Kesinlikle canım sabırla beklicez verende rabbim her şer de bir hayır vardır mutlakaDayanamıyoruz her seferinde yapıyoruz ben önceki denememdede erken yapmıştım sonrada pozitife dönmüyor. allahtan umut kesilmez yinede 3-4 gün daha bekleyeceğim kan testini. Sende canını sıkma herşey de vardır bir hayır. Rabbim bekletiyorsa daha güzelleri içindir.
Bi kere bende de Boyle olmustu negatifti kuruma cizgisidir ilk 10 dk baz alın testteKızlar sabah hiç birşey yoktu şimdi baktım böyle olmuş. kuruma çizgisimi bu acaba. Eki Görüntüle 3175191
6.gun çok erken maalesef.hele ki idrar testinde hiç çıkmazBende merakıma yenik düştüm 6. Gün bugün idrar testi yaptım hiç birşey çıkmadı.
Hayirli olsun canım rabbim güzel haberler almak nasip etsinKızlar bende 6aralikta 2.transferimi oldum.beklemek çok zor
Şu kenarda bekliyip sizinle takip edeyim
Evet canım kuruma çizgisi 6.gun yaptığımda bende de saatler sonra böyle oldu çünkü ilk 10 dk hiç bir şey yoktuKızlar sabah hiç birşey yoktu şimdi baktım böyle olmuş. kuruma çizgisimi bu acaba. Eki Görüntüle 3175191
İnşallah canım K Karamelek54Hayirli olsun canım rabbim güzel haberler almak nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?