Aralik ayi transfer olanlar birbirimize destek olalim kizlar 👶

8.gunum ben erken gebelik yaptım yine negatif cikti kizlar yarın kanda her şey belli olcak bakalim nasipse olur değilse artık en baştan baslicam
Kan içinde erken değil mi daha, biraz daha mı bekleseniz acaba. Moralinizi bozmayın doktorun verdiği tarihten önce. Dilerim bebeğiniz tutunmuştur ve güzel haberi kanda görürsünüz. Eğerki tutunduysa boşuna onlara negatif enerji göndermeyin moralinizi yüksek tutmaya çalışın kolay değiliz ama çektiğimiz acıların yanında ne ki

Çok erken yapmışsınız ama boşuna moralinizi bozmayın. 8. Günde yapıldığında bile çıkmıyor. Genelde 10.günde filan yapıyorlar emin olmak için
6.gün genelde yapıp pozitifi görüyorlar burda bende çıkar diye umutlandım ama çıkmadı. 2 gün sonra tekrarlıycam hayırlısı artık.

Canım bana salı ver dediler hastaneden de ben yarın vereyim dedim işte 1 gün arayla bir şey olmaz herhalde diye düşünüyorum ama

Ben 1 kere kimyasal gebelik yaşadım geçtiğimiz ocak ayında kendiliginden oldu hatta tedaviyle falan değil femara kullanmıştım öyle kalmıştım onda çok belirti olmuştu benimde ama insanların bile her hamileleginde belirtileri farklı oluyor yani hatta günüm iki gün geçmişti idrarda öğrendim o zaman bile benim asiri silik çıkmıştı canım testte kanda netleşti yani aslında her zaman umudumuz olmalı ama insanız işte içimiz içimizi yiyor sabredemiyoruz evlat çünkü öyle bir şey her konuda sabırlıyım ama bu konuda olamıyorum bazen ama inanıyorum ki kızlar rabbim şimdi değilse bile birgun hepimizi evlatlarımıza kavusturcak ama sabırla

İnşallah canım benimde 5.denemem bu süreç hem bedenen hemde manevi olarak çok yorucu. Rabbim hayırlı ve sağlıklı şekilde evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin evlatlarımızın sağlığıyla ya da bizi bu yolda sınamasın. inşallah yarın güzel haber alırsın bizleri de haberdar et

Evet canım gerçekten oyle Amin Amin rabbim sağlıkla kavuşmak nasip etsin canım benim herkese inşallah bende güzel haberler verebilirim inşallah mutlaka haber veririm zaten ❤

Bende senin gibi 6.gunde başladım canım yapmaya hep negatif geldi çok moralim bozuldu ama sen sakın yapma kani bekle rabbim büyüktür ben çok pişmanım keşke hiç idrar yapmasaydım
Dayanamıyoruz her seferinde yapıyoruz ben önceki denememdede erken yapmıştım sonrada pozitife dönmüyor. allahtan umut kesilmez yinede 3-4 gün daha bekleyeceğim kan testini. Sende canını sıkma herşey de vardır bir hayır. Rabbim bekletiyorsa daha güzelleri içindir.

Kesinlikle canım sabırla beklicez verende rabbim her şer de bir hayır vardır mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…