72 tl canım yanlış hatırlamıyor sam :) SGK karşılamıyor maalesefaynen katılıyorum beklemesi zorbuarada sen iğneyi ne kadara aldın canm
72 tl canım yanlış hatırlamıyor sam :) SGK karşılamıyor maalesef
evet ovitrelle adıİgneye para mi verdiniz hangisini kullandiniz acaba
bnde aynı ücreti verdm72 tl canım yanlış hatırlamıyor sam :) SGK karşılamıyor maalesef
Bende ayni igne yi aldim 10 tl berdimevet ovitrelle adı
allah allah niye böyle farklı ki eczanenen eczaneye bile değişiyo herhaldeBende ayni igne yi aldim 10 tl berdim
sen hangi ildesin canımBende ayni igne yi aldim 10 tl berdim
Canım nasıl 10 mümkün değil özel sağlık sigorta falan belki öyle verir normal de alınan lar hep bu fiyatBende ayni igne yi aldim 10 tl berdim
Ozele gidiyorum bende dr rapor verdi onunla aldimCanım nasıl 10 mümkün değil özel sağlık sigorta falan belki öyle verir normal de alınan lar hep bu fiyat
Bnde özele gidiyorum ama rapor falan vermediOzele gidiyorum bende dr rapor verdi onunla aldim
Bende özele gidiyorum reçete ye yazdı ama eczacı sgk odemiyo dediOzele gidiyorum bende dr rapor verdi onunla aldim
Bana rapor verdi gittim onunla aldim 1aylikti raporum hamile kalirsam ilac kalmasin diye onun icin fazla masraf olmuyoBnde özele gidiyorum ama rapor falan vermedi
Bana rapor yazdi bu olmadan alamazsin dedi onunla gittim aldim 10 tl odedim sadeceBende özele gidiyorum reçete ye yazdı ama eczacı sgk odemiyo dedi
Olabilir canım gebeliğin ilk günlerinde başlıyor akıntı. İnşallah öyle dirKızlar klomen kullandım 3tane yumurtan gelişti kendiliğinden catladı ve aşılmam yapıldı bugün 4.günüm cok fazla akıntım var bel ve kasık Ağrı'nda var döllenmeden dolayı mı kı bu akıntılar
Ben sadece klomen kullandım diğerini vermedi doktor bide folik asit kullanıyorum okadarKlomenle progesteron kullanan varmi
İnşallah öyledir bel ve kasık Ağrı'mda var o kadar gün Nasıl beklıceö cok merak ediyorum idrarım da bulanık birazOlabilir canım gebeliğin ilk günlerinde başlıyor akıntı. İnşallah öyle dir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?