belki önceden bildiği için bakmamıştır birde o ayın sonunda adetin geldiyse sorun yoktur diye düşünmüş olabilir ama sen söyleseydinEvt ayni dr
Bu syda deniycem artik bakalimbelki önceden bildiği için bakmamıştır birde o ayın sonunda adetin geldiyse sorun yoktur diye düşünmüş olabilir ama sen söyleseydin
Yaptırdım dün akşam ilişki bugün olucak ama hiç agrim yok.. Bilmiyorum umutsuz hissediyorum hayırlısı artıknisamelek ne yaptın canım yapıtdın mı iğneni nasıl gidiyor
ağrı olacak diye bir şey yok ki canım öyle düşünme olursa da olmazsa da ilk deneme sonuçtaYaptırdım dün akşam ilişki bugün olucak ama hiç agrim yok.. Bilmiyorum umutsuz hissediyorum hayırlısı artık
Sende durumlar nasıl catladi mı acaba yumurtan varmı öyle bi ağrı belirtiağrı olacak diye bir şey yok ki canım öyle düşünme olursa da olmazsa da ilk deneme sonuçta
dünkü gibi ağrım kalmadı ama yumurtann olduğu tarafta acıma oluyor bazen ani hareketlerde çatladımı çatlamadımı bnde bilmiyorumSende durumlar nasıl catladi mı acaba yumurtan varmı öyle bi ağrı belirti
Hayırlısı bekleyip gorucez artık :)dünkü gibi ağrım kalmadı ama yumurtann olduğu tarafta acıma oluyor bazen ani hareketlerde çatladımı çatlamadımı bnde bilmiyorum
bana doktorum gel tekrar bakalım falan da demedi ama bn pazartesi gideyim diyorum çatlamış mı baksınHayırlısı bekleyip gorucez artık :)
Evet bencede git için rahat olsun :) beni çarşamba çağırdı tekrarbana doktorum gel tekrar bakalım falan da demedi ama bn pazartesi gideyim diyorum çatlamış mı baksın
bana adetin gecikince gel test yapalım dedi ama çatlamamışta olabilir o yüzdende gelmeye bilir bekleyip boşa vakit kaybetmeyim diyorumEvet bencede git için rahat olsun :) beni çarşamba çağırdı tekrar
Catlamadiysa boşa stres acaba oldu mu olmadimi die düşünüp duracağına olumlu yada olumsuz birşey söylese doktor bizim için daha iyibana adetin gecikince gel test yapalım dedi ama çatlamamışta olabilir o yüzdende gelmeye bilir bekleyip boşa vakit kaybetmeyim diyorum
aynen katılıyorum beklemesi zorCatlamadiysa boşa stres acaba oldu mu olmadimi die düşünüp duracağına olumlu yada olumsuz birşey söylese doktor bizim için daha iyi
bnde 72 tl verdim ilaca göre fiyat değişiyoMerhaba buay klomen kullandim ve sabah catlatma ignemi oldum , gecen aylarda ignem popodan ve 10 tl idi ama bu sefer göbekten yapildi ve 85. Tl idi umarim bu döktügum paralara deger ve buay sonuc alirim
bn ilk kez yaptırdım kolumdan yaptılarInsallah sonuc aliriz ,ilk kez göbekden yaptirdim ben:)))
peki olmamasının sebebi neymiş adetleriniz düzenli miKoldan ilk kez senden duyuyorum benim 3. Oldu bu ama 6-7 ay ara verdim cok kilo almistim vermek icin bide psikolojm baya yipranmisti o ara hsg falan cekildi hepsi birlesince birakmistim iste buay yine basladim olmassa obur ay tup bebek
İgneye para mi verdiniz hangisini kullandiniz acababnde 72 tl verdim ilaca göre fiyat değişiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?