Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

bana adetin gecikince gel test yapalım dedi ama çatlamamışta olabilir o yüzdende gelmeye bilir bekleyip boşa vakit kaybetmeyim diyorum
Catlamadiysa boşa stres acaba oldu mu olmadimi die düşünüp duracağına olumlu yada olumsuz birşey söylese doktor bizim için daha iyi

Merhaba buay klomen kullandim ve sabah catlatma ignemi oldum , gecen aylarda ignem popodan ve 10 tl idi ama bu sefer göbekten yapildi ve 85. Tl idi umarim bu döktügum paralara deger ve buay sonuc alirim

Koldan ilk kez senden duyuyorum benim 3. Oldu bu ama 6-7 ay ara verdim cok kilo almistim vermek icin bide psikolojm baya yipranmisti o ara hsg falan cekildi hepsi birlesince birakmistim iste buay yine basladim olmassa obur ay tup bebek

Koldan ilk kez senden duyuyorum benim 3. Oldu bu ama 6-7 ay ara verdim cok kilo almistim vermek icin bide psikolojm baya yipranmisti o ara hsg falan cekildi hepsi birlesince birakmistim iste buay yine basladim olmassa obur ay tup bebek
peki olmamasının sebebi neymiş adetleriniz düzenli mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…