Senin yumurta çatlamış mı kontrol ettimi canım doktorİnşallah öyledir bel ve kasık Ağrı'mda var o kadar gün Nasıl beklıceö cok merak ediyorum idrarım da bulanık biraz
Aşılamadan bi gün önce kan testi yaptı lh 43 E2 değerim 587 çıktı dedi çatlama başlamış yarın hemen aşılamanı yapalım dedi ama bu sonuçlara göre çatlamış mi oluyor bilmiyorumSenin yumurta çatlamış mı kontrol ettimi canım doktor
Bu tahlilleri pek bilmiyorumAşılamadan bi gün önce kan testi yaptı lh 43 E2 değerim 587 çıktı dedi çatlama başlamış yarın hemen aşılamanı yapalım dedi ama bu sonuçlara göre çatlamış mi oluyor bilmiyorum
İnşallh Can'ımBu tahlilleri pek bilmiyorumama vermesi gerekirdi progestan.. İnşallah gelmiştir bebisin sana
bana diyosun herhalde evet 22 yaşındayım :) niye sordun kicanım pko var bende malesef oyüzden olmuuyor bırde merak ettım sen 22 yaşındamısın nickinde 93 varya ondan :)
Ya benim doktorum yine randevuyu erteledi ya çok üzgünümbana diyosun herhalde evet 22 yaşındayım :) niye sordun ki
Hayırdır canım niye ertelendiYa sizleri okuyorum devamlı heyecanla olumlu sonuçları bekliyorum tam kendimi klomene hazırladım bu seferde baslayamıyoruminş bende baslarım yarın kızlar
Doktorum izne ayrıldı zaten sürekli ilgisiz sekiz aydır sadece glifor verdi bekliyor iki yıldır evliyim cuma adetin ikinci haftasıydı aradılar randevu iptal oldu memlekete gitmiş ertelendi şimdi yine ertelendi artık sinir oldumHayırdır aa
Hayırdır canım niye ertelendi
Genelde 2. Günü başlamışlar acaba beklesemmi bir ay daha yoksa yarın başka doktor ile başlasammı klomene bilemedimHayırdır aa
Hayırdır canım niye ertelendi
Bende adetimin 5.gunu basliyorm sabah icmeye basliycam bakalimGenelde 2. Günü başlamışlar acaba beklesemmi bir ay daha yoksa yarın başka doktor ile başlasammı klomene bilemedim
Bende adetimin 5.gunu basliyorm sabah icmeye basliycam bakalim
Bende araştırdım ama iki şekilde kullananlarda var ama Nasıl etkisi var bilmiyorum. Bende bi başlayabilseydim yakızlar klomene 5. günü veya daha önce başlama arasında ilacın etkisi konusunda bir fark var mı onu biliyor musunuz?
Yumurtlamayi ayarliyo galiba adete göreBende araştırdım ama iki şekilde kullananlarda var ama Nasıl etkisi var bilmiyorum. Bende bi başlayabilseydim ya
Yumurta takibi yaptımı peki boyutuna bakarak iğne yaptı dimiBen gecen ayda 5.gun basladim 14.gun igne yapildi adetim bir hafta erken geldi bu ay druma soyleyince erken baslayalim dedi sonrayine ayni ic dedi bende bilmiyorm
canm pko çok kafanıza takmayın herşey allahın elinde benm teyzemde de aynı sorun vardı ve ilk çocuğu hiç doktora gitmeden kendiliğinden olmuş yani ne zaman geleceği belli olmazPko ile bebek isteyenler biraz daha orta yaslarda genel olarakda ,bende 22 olucam pko ile erken tanisanlardanim
bencede doktorunu değiştir canm onu beklerken zaman geçiyo bi dönemi kaçırdın mı 1 ay bekleYa benim doktorum yine randevuyu erteledi ya çok üzgünümben bir ay daha beklemek istemiyorum klomen için adetin yarın 5. Günü sorumsuz doktor yok değiştireyim dimi aynı hastanede başka doktorla görüşsem klomene baslar galiba ne dersin (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?