Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Aşılamadan bi gün önce kan testi yaptı lh 43 E2 değerim 587 çıktı dedi çatlama başlamış yarın hemen aşılamanı yapalım dedi ama bu sonuçlara göre çatlamış mi oluyor bilmiyorum
Bu tahlilleri pek bilmiyorum ama vermesi gerekirdi progestan.. İnşallah gelmiştir bebisin sana

canım pko var bende malesef oyüzden olmuuyor bırde merak ettım sen 22 yaşındamısın nickinde 93 varya ondan :)

bana diyosun herhalde evet 22 yaşındayım :) niye sordun ki
Ya benim doktorum yine randevuyu erteledi ya çok üzgünüm ben bir ay daha beklemek istemiyorum klomen için adetin yarın 5. Günü sorumsuz doktor yok değiştireyim dimi aynı hastanede başka doktorla görüşsem klomene baslar galiba ne dersin (

Ya sizleri okuyorum devamlı heyecanla olumlu sonuçları bekliyorum tam kendimi klomene hazırladım bu seferde baslayamıyorum inş bende baslarım yarın kızlar

Hayırdır aa

Hayırdır canım niye ertelendi
Doktorum izne ayrıldı zaten sürekli ilgisiz sekiz aydır sadece glifor verdi bekliyor iki yıldır evliyim cuma adetin ikinci haftasıydı aradılar randevu iptal oldu memlekete gitmiş ertelendi şimdi yine ertelendi artık sinir oldum ben klomene hazırladım kendimi araştırdım tamam belki tutmayacak ama en azından o umudu taşıyacam şimdi aynı hastane başka doktora randevu aldım inş halimden anlar yarın klomene baslar adetin 5. Günü üç gündür erteliyor düşüncesiz ya bizlere haber verme zahmetinde bile bulunmuyor ilgisiz

kızlar klomene 5. günü veya daha önce başlama arasında ilacın etkisi konusunda bir fark var mı onu biliyor musunuz?

Ben gecen ayda 5.gun basladim 14.gun igne yapildi adetim bir hafta erken geldi bu ay druma soyleyince erken baslayalim dedi sonrayine ayni ic dedi bende bilmiyorm

Pko ile bebek isteyenler biraz daha orta yaslarda genel olarakda ,bende 22 olucam pko ile erken tanisanlardanim
canm pko çok kafanıza takmayın herşey allahın elinde benm teyzemde de aynı sorun vardı ve ilk çocuğu hiç doktora gitmeden kendiliğinden olmuş yani ne zaman geleceği belli olmaz

bencede doktorunu değiştir canm onu beklerken zaman geçiyo bi dönemi kaçırdın mı 1 ay bekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…