Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

Genelde 2. Günü başlamışlar acaba beklesemmi bir ay daha yoksa yarın başka doktor ile başlasammı klomene bilemedim
Hayır canım genelde 2.gün değil 5.gün başlanıyo klomene sen başka doktora git bence bir ay az bi süre değil ama şu da var gittiğin doktor hiçbir tahlil falan yapmadan direkt senin sözünle klomene başlar mi

eğer daha önce aynı şimdiki doktoru aymışsa aynı hastane zaten bu doktorunda onlara bakması yeterli olur bnce ama yakın zamanda yaptırmış olmalı

Kızlar yumurta takibine gittim 19 mm olmuş yarın gece çatlatma iğnesi olcam perşembe günü de aşılama

kızlar benim cuma günü 12mm idi. sizde yarın çatlatma iğnesi olacak boyuta ulaşır mı? hergün 1mm filan mı büyür?
Canım ben de cuma günü gitmiştim 10 mm ydi en büyüğü bugün 19 mm olmuş yarın gece çatlatma iğnemi olcam. Seninki benimkinden büyük olduğuna göre olur bence

Canım ben de cuma günü gitmiştim 10 mm ydi en büyüğü bugün 19 mm olmuş yarın gece çatlatma iğnemi olcam. Seninki benimkinden büyük olduğuna göre olur bence
hadi inşallah ya.. birde bende çok yumurta vardı sağda 4-5 solda3-4 tane. 12 mm olan en büyük olanıydı. heyecanlıyım bakalım hayırlısıyla güzel haberler alalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…