- 7 Nisan 2015
- 735
- 1.093
- 43
Hayır canım genelde 2.gün değil 5.gün başlanıyo klomene sen başka doktora git bence bir ay az bi süre değil ama şu da var gittiğin doktor hiçbir tahlil falan yapmadan direkt senin sözünle klomene başlar miGenelde 2. Günü başlamışlar acaba beklesemmi bir ay daha yoksa yarın başka doktor ile başlasammı klomene bilemedim
eğer daha önce aynı şimdiki doktoru aymışsa aynı hastane zaten bu doktorunda onlara bakması yeterli olur bnce ama yakın zamanda yaptırmış olmalıHayır canım genelde 2.gün değil 5.gün başlanıyo klomene sen başka doktora git bence bir ay az bi süre değil ama şu da var gittiğin doktor hiçbir tahlil falan yapmadan direkt senin sözünle klomene başlar mi
Evt takip yapti 19 mm oluncada igne yaptiYumurta takibi yaptımı peki boyutuna bakarak iğne yaptı dimi
Ben bu ay 3.klomeni kullanicam galiba ve bu ayda olmazsa nolucak halim bilmem cok mutsuzum....sizler ne durumdasiniz kızlar....???haydi gelin destek olalim birbirimize...
daha fazla da büyüye bilir değişir okızlar benim cuma günü 12mm idi. sizde yarın çatlatma iğnesi olacak boyuta ulaşır mı? hergün 1mm filan mı büyür?
Canım ben de cuma günü gitmiştim 10 mm ydi en büyüğü bugün 19 mm olmuş yarın gece çatlatma iğnemi olcam. Seninki benimkinden büyük olduğuna göre olur bencekızlar benim cuma günü 12mm idi. sizde yarın çatlatma iğnesi olacak boyuta ulaşır mı? hergün 1mm filan mı büyür?
hadi inşallah ya.. birde bende çok yumurta vardı sağda 4-5 solda3-4 tane. 12 mm olan en büyük olanıydı. heyecanlıyım bakalım hayırlısıyla güzel haberler alalım inşallahCanım ben de cuma günü gitmiştim 10 mm ydi en büyüğü bugün 19 mm olmuş yarın gece çatlatma iğnemi olcam. Seninki benimkinden büyük olduğuna göre olur bence
inşallah tatlım.sen ne durumdasın bu ay?daha fazla da büyüye bilir değişir o
bn iğne mi yaptrdım 5. gün bekliyorum artkinşallah tatlım.sen ne durumdasın bu ay?
5. günü mü yani yaptırdıktan sonraki 5. günde misin?bn iğne mi yaptrdım 5. gün bekliyorum artk
yani iğneyi yaptıralı 5 gün oldu5. günü mü yani yaptırdıktan sonraki 5. günde misin?
peki senin klomen kullanmanın sebebi neydi?yani iğneyi yaptıralı 5 gün oldu
pko varpeki senin klomen kullanmanın sebebi neydi?
anladım tatlım. umarım bu ay hepimiz güzel haberler alırız ve yeni yıl yepyeni umutlar mutluluklar getirir bizlere:)pko var
aminnnnn inş :)anladım tatlım. umarım bu ay hepimiz güzel haberler alırız ve yeni yıl yepyeni umutlar mutluluklar getirir bizlere:)
aşılama siz mi istediniz yoksa bir sorun olduğu için doktor mu önerdi? bana da aşılama yapabiliriz dedi ama ben düşünmüyorumKızlar yumurta takibine gittim 19 mm olmuş yarın gece çatlatma iğnesi olcam perşembe günü de aşılama
canm sen hangi ildesin 07 yazıyor ya ismindeanladım tatlım. umarım bu ay hepimiz güzel haberler alırız ve yeni yıl yepyeni umutlar mutluluklar getirir bizlere:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?