antalya da o yüzden sordum zaten :)cnm 7 rakamı il ile ilgili değil. ben izmirdeyim. sen
yok yaşamadım öncesinde çocuk düşünmüyorduk d.k. ilacı içiyordum pko olduğu içinde dr gittim böyle bi tedaviye başladı bada ilk yanisen daha önce hamilelik yaşadın mı?
Canim izmirde hangi hastane dr a gidiosuncnm 7 rakamı il ile ilgili değil. ben izmirdeyim. sen
ben egede ahmet özgür yeniel gidiyorum bir de ilk kez geçen hafta şifaya Serkan Güçlüye gittim. sende İzmirde misin?Canim izmirde hangi hastane dr a gidiosun
Evt bende karabaglardayim cok dr a gittimben egede ahmet özgür yeniel gidiyorum bir de ilk kez geçen hafta şifaya Serkan Güçlüye gittim. sende İzmirde misin?
Benimde çok yumurta vardı canım en büyüğünu söyledim.. amin amin hayırlısı artık canimhadi inşallah ya.. birde bende çok yumurta vardı sağda 4-5 solda3-4 tane. 12 mm olan en büyük olanıydı. heyecanlıyım bakalım hayırlısıyla güzel haberler alalım inşallah
Biz istedik canım daha önce ovulasyon testleriyle yumurta takibiyle ilişki falan oldu ama kısmet olmadı, bu ay biz aşılama olsun dedikaşılama siz mi istediniz yoksa bir sorun olduğu için doktor mu önerdi? bana da aşılama yapabiliriz dedi ama ben düşünmüyorum
neresindeBende antalyadayim
mevlanaKızilarikda evim sen neresindesin
senin sorunun ne tatlım?Evt bende karabaglardayim cok dr a gittim
benim gittiğim ikinci doktor bu görünüm pkoya benziyor dedi klomende sebep olmuş olabilir dedi. ama klomeni veren doktora özellikle sordum yok öyle birşey dedi.sana böyle birşey dedi mi doktor?Benimde çok yumurta vardı canım en büyüğünu söyledim.. amin amin hayırlısı artık canim
Bir sorun yok dediler gecen ay yumurtlamada sorun oldu klomenle desteklediler olmafi bugun yine klomene basladimsenin sorunun ne tatlım?
anadolu has. gidiyorum bnHimm yakinmis senin doktorun kim
umarım bu kez güzel haberi alırsınBir sorun yok dediler gecen ay yumurtlamada sorun oldu klomenle desteklediler olmafi bugun yine klomene basladim
Yok canım demedibenim gittiğim ikinci doktor bu görünüm pkoya benziyor dedi klomende sebep olmuş olabilir dedi. ama klomeni veren doktora özellikle sordum yok öyle birşey dedi.sana böyle birşey dedi mi doktor?
Kaç gün sonra gittin klomenden Can'ımKızlar yumurta takibine gittim 19 mm olmuş yarın gece çatlatma iğnesi olcam perşembe günü de aşılama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?